Ny treningsfavoritt


Jeg blir fort veldig inspirert av fitness brukere på instagram og bloggere. Ikke bare av å se mange veltrente kropper, men også av hva de har på seg. Før kjørte jeg alltid safe med svart tights eller shorts på trening, men er blitt veldig glad i å bruke litt mere fargerike og mønstret tights. Har allerede en i galaxy print som jeg viste her om dagen fra sheinside.com, og for litt siden fikk jeg en i militærprint i posten. Jeg hadde rett og slett veldig lyst på en militær leggings, så jeg søkte opp camo leggings på ebay og tok den fineste og billigste jeg fant. Ebay har jo absolutt alt av leggings til en billig penge, så er bare å søke i vei om man ser etter noe spesielt. Hverken disse eller galaxy leggingsen er laget for trening, men de funker, og sitter veldig fint på kroppen!

Camo leggings fra ebay finnes her.

Hva liker dere å trene i, og hva synes dere om tightsen?

#Trening #KlærMørketidsfellen


Jeg skal ikke engang nevne hvor lenge siden det er jeg har trent, men jeg takker den guden jeg ikke tror på for at jeg merker så pass lite forskjell på kroppen. Det eneste som skjer når jeg ikke trener er at jeg går ned i vekt, og nå har jeg faktisk mistet flere kilo for å være lat. Regner med mesteparten av disse kiloene er muskelmasse, så det er vel egentlig ikke noe positivt. Tror det er ganske mange som går i den klassiske mørketidsfellen hvor man mister motivasjonen til absolutt alt på denne tiden av året. Man mister så mye energi når man aldri ser sola, som fort kan gå ut over jobb og skole, og å være fit føles ofte meningsløst når man uansett dekker seg til i store gensere. Men i dag våknet jeg med mye motivasjon! lagde meg en god, sunn og ikke minst sein frokost, så da er det bare å komme seg på sats!

Frokosten besto av en halv boks med mager vaniljekesam, et halvt eple og litt havregryn, pluss en kopp med thin tea, et bløtkokt egg og et stort glass med vann.Ha en fin kveld videre, nå skal det pumpes!

#Hverdag #Trening #Workout #Kosthold #LivsstilWork it


Hadde nok en super leg day på sats i dag! Det er min favoritt økt, og sikkert den eneste jeg faktisk alltid gleder meg til. Kanskje fordi det er rumpa og beina som jeg har sett mest forbedringer på siden jeg begynte å trene på denne måten. Før pleide jeg å trene tre ganger i uken hvor jeg gjorde forskjellige øvelser som dekte hele kroppen hver gang. Merket aldri noe spesielt fremgang når jeg trente slik. Nå har jeg fult fokus på få muskelgrupper hver gang slik at de blir ordentlig utslitt. Da går det i leg day (fokus på bein og rumpe), back and bi (fokus på rygg og armer), og chest day (bryst og skuldre), og kanskje litt cardio en gang i blandt. Nå ser jeg mye forandringer, og har gått fra å få høre at jeg har null rumpe, til at det faktisk er den jeg kanskje får mest komplimenter for når det kommer til kroppen min!


Er fortsatt lang vei å gå, men blir bare mer og mer fornøyd for hver uke som går.


#Trening #WorkoutSorbet og vin


Kom hjem fra jobb for en stund siden, og jeg og lillesøster har laget sorbet. Vi fikk en sorbetmaskin her hjemme for litt siden og skjønner ikke hvorfor vi ikke har hatt en før. Det er utrolig lett å lage, smaker godt og er ikke minst sunt! Et bedre alternativ til is, noe jeg er ganske så avhengig av om sommeren så denne blir nok mye brukt fremover.

Hver fredag på jobb så har vi kake og vinlotteri. Har jobbet der nå i fire år men nesten aldri fått vært med på vinlotteriet fordi det alltid har vært i skoletiden. Nå når jeg er ferdig på skolen prøver jeg å være med en gang i blandt, og har så sykt vinnerinstinkt at det er ikke morsomt engang. Blir så sykt irritert når noen kommer med masse selvtillit og sier  ''I dag vinn æ!'' og så vinner de også! Haha, men i dag ble endelig vinflasken med meg hjem (Ikke det at oddsene var så små da, he he)


Geek-topp fra Sheinside.com

Denne flaska kommer godt med i morgen når jeg skal ut. Har ikke vært ute i Tromsø siden jeg kom hjem fra Mallorca så det blir gøy, can't wait!

#Hverdag #Outfit #Mat Sats next


Mange som har lurt/blitt lurt i dag? For min del tenkte jeg ikke engang over at det er 1. april, så har ikke klart å pønske ut en bra spøk, får bare ta det igjen til neste år. Noe som ikke er tull er at jeg skal på trening nå. Var så vidt at jeg orket siden kjæresten ditcha meg, men ettersom hvor misfornøyd jeg er med kroppen min nå så må jeg nesten bare. Jeg er jo ganske kroppsfiksert og opptatt av trening, men ettersom jeg har prioritert skole og null trening i de siste to månedene så føler jeg virkelig ikke at jeg ser ut (i hvert fall ikke i forhold til slik jeg vanligvis ser ut) girlpacken er borte og kunne aldri gått i bikini slik jeg ser ut nå, så da blir det zumba på sats. Zumba er sykt bra trening for hele kroppen og er i tillegg gøy og motiverende. Må uansett få mer kardio inn i treningen nå som løpesesongen snart begynner og for å være ærlig synes jeg løping på tredemølle er dødtskjederlig, så dansing er et veldig fint alternativ.

Litt fitspo som i hvert fall motiverer meg:

Ha en fin dag videre kjære lesere ♥Narkomanen


I dag startet jeg dagen litt annerledes enn normalt, jeg var nemlig i barnehagen! Jeg og en venninne i klassen hadde forberedt fortellerstund for noen barn i Isbjørnen barnehage i forbindelse med skolen. Slikt gjør altså vi mens andre må jobbe med matte, kjemi osv. Dramalinja in my ♥. Gikk selv i den barnehagen så var veldig koselig å komme tilbake, en fin start på dagen.

Fikk endelig en pakke jeg har ventet på fra Gymgrossisten i går, med mye bra som skal hjelpe meg å bli fit ;) Alt unntatt shakerne er fra Star nutrition som kjæresten sier er det beste merket, så får nesten bare stole på han.

Kort om hvert produkt:

1: Whey-80 er helt vanlig proteinpulver med smak av kirsebær som jeg skal ta etter trening. 2: Night-pro er protein som du tar før du legger deg slik at kroppen restituerer godt når du sover. 3: Creatine Complete Extreme er et tilskudd man tar før en styrkeøkt som gir ekstra energi på treningen. 4: Twister er en elektrisk shaker som rører ut alle klumpene selv. 5: Helt vanlig shaker fra gymgrossisten, fikk med en i svart også men den er hos Jens. 6: Creatine er et tilskudd som tas hver dag og gir vann til musklene slik a man klarer å pumpe hardere. 7: CLA hjelper til med fettforbrenningen.

Fikk også med en svart T-skjorte, men tviler på at jeg kommer til å bruke den så mye på trening ettersom den er litt stor og skjuler alle former, liker faktisk å føle meg fin på trening.


Nå er jeg altså blitt en ekte treningsnarkoman, og jeg liker det! Så lenge jeg ikke skader kroppen eller blir sykelig opptatt av den så er det vel ikke farlig?

 

 

#Trening
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits