Julekjoler fra Nelly


Nå er det på tide for mange å kjøpe seg ny julekjole, og nelly.com er alltid en sikker vinner. Jeg tror faktisk jule og nyttårskjolene mine de siste tre årene er fra den nettbutikken, og jeg er alltid utrolig fornøyd. Er enda ikke helt sikker på om jeg skal gidde å investere i en ny kjole i år, ettersom klesskapet mitt allerede er stappfullt, og jeg har flere nye kjoler som jeg enda ikke har brukt, men det frister veldig når jeg kikker innom nettsiden. Her er noen av mine favoritter.

1. Her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, og 6. her.

Selv synes jeg ikke at jeg kler å gå i lange kjoler, jeg er alt for liten og kort og en stor kjole får meg bare til å se enda lavere ut. Men det er jo utrolig fint på de som faktisk kler det. Her er noen av de fine maxikjolene jeg fant på nelly.com

1. Her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, og 6. her.

Noen kjoler dere kunne tenke dere?

#Mote #Klær #ShoppingJulegavetips - til venninna


Da er det 1. desember og ingen tvil om at julaften nærmer seg med stormskritt! Jeg regner med det ikke bare er jeg som har noen julegaver igjen, så tenkte jeg kunne lage noen innlegg om mine julegavetips.

Selv mener jeg at flere bør bli flinkere til å begrense hvem man skal gi julegave til. Hele livet har jeg fått julegaver av fjerne slektninger jeg ikke aner hvem er. Da synes jeg heller man kan bruke mer tid og penger på de menneskene (og dyrene, hehe) som faktisk er viktige i livet ditt, som nærmeste familie, onkler og tanter, besteforeldre, kjæresten og gode venner.

Her er mine julegavetips til venninner:

 

  1. Herlige duftlys fra Voluspa her.
  2. Fin og enkel konvolutt clutch her.
  3. Cosmetic Organizer som er kjempepraktisk til oppbevaring av sminke, her.
  4. Neggelakkene fra Deborah Lippmann er perfekte til nyttår, stort utvalg finner dere her.
  5. Min desiderte favoritt selvbruner fra St. Tropez, her.
  6. Min favoritt leave-in kur fra Pureology, her.
  7. Fin og rimelig klokke, her.
  8. Jeg er neppe den eneste som elsker å pimpe opp mobilen med et kult deksel, dette finner dere her.
  9. Kjempegod kur fra Moroccanoil finner dere her.

 

Noe dere kunne tenke dere å gi bort, eller kanskje beholde selv?

#Shopping #Tips #Jul
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits