October wants


Vi er gått inn i en ny kald måned, og vinteren er rett rundt hjørnet. Da er det greit å oppdatere klesskapet med litt varmere klær, og ikke minst litt fint tøy til alle festlighetene som skjer på denne tiden av året. Søkte litt rundt på internett og fant mye fint som jeg selv ønsker meg fra Sheinside.com og Choies.com.


Vinrød bluse her, grå kjole her, vinrød kjole her, cardigan her, jakke her.

Skort her, statement smykke her, mønsteret bukse her

Noe dere kunne tenke dere?


#Mote #Klær #Fashion #ShoppingVote yes!


Long time no see? Bloggen har vel blitt litt lite prioritert i det siste uten at jeg føler jeg trenger å si noe særlig mer om det, har vært opptatt, sliten, og full av andre tanker, men nå er jeg tilbake!


Som mange sikkert har fått med seg så er det en veldig stor dag i dag, (og har dere ikke fått det med dere så er det kanskje greit å åpne ørene litt) i dag skal nemlig Skottland stemme om de vil fortsatt ligge under England, eller om de skal løsrive seg og bli independent. Synes selvfølgelig dette er utrolig spennende, og måten England prøver å beholde Skottland på er jo så latterlig at det bare er å finne fram popcornet! Har ingenting i mot England overhode, men føler jeg blir en smule flau på deres vegne når jeg ser hvordan blandt annet BBC oppfører seg x). Men de ønsker vel ikke å gi slipp på de store ressursene som de stjeler fra Skottland hver dag. Er dessverre ikke skotsk og kan ikke stemme, men jeg får bare sitte her hjemme med fingre og tær krysset så får my wee baby og alle jeg kjenner der nede stemmer for freedom. Som Dom pleier å si ''They may take our lives, but they will never take our freedom!''

Måtte bare legge til denne, haha! Som dere ser så har Skottland ønsket independence ganske lenge.

Ellers er i morgen en veldig stor dag for meg, for da kommer nemlig Dom på besøk! Det er første gang han er i Norge, så håper han får et like godt inntrykk som jeg fikk av Skottland når jeg besøkte han. Akkurat nå føles det helt uvirkelig, og tror ikke det kommer til å gå opp for meg før jeg klemmer han på flyplassen. Har jo ikke sett han på nesten 9 uker, kan virkelig ikke vente!


Can't wait! ♥A real manKom over dette bildet på facebook og måtte selvfølgelig inn å kommentere, og ikke minst lese kommentarer. Noen ganger så forstår jeg virkelig ikke menneskers tankegang. Det er liksom lov å si at en jente er for tynn og burde legge på seg, men sier man at en jente er for stor og burde slanke seg da er man tidenes drittsekk og burde skamme seg. Så er det disse fyldige jentene som sier ¨gutter liker jenter med litt å ta i¨ for å heve seg selv ovenfor de som er slankere. Jeg har vært ganske så slank hele livet, og de eneste jeg har hørt klage er andre jenter av sjalusi. Jeg merker nå at jeg må passe litt på kroppen min for å holde den slik jeg liker den, men før var jeg veldig tynn og kunne spise hva som helst uten å legge på meg. Det er ikke bare meg, men ganske mange jenter der ute som i tillegg sliter med at de ikke klarer å gå opp i vekt. ¨Du ser ut som en strek og har null former¨ kan svi like mye som ¨Du er feit¨. Likevel er det verre å si at noen er feit, hvorfor? Fordi de fleste foretrekker å ha en slank kropp, simple as that!

Håper dere forstår at jeg har overhode ingenting vondt mot fyldige jenter, men de skal ikke komme å si at de er bedre enn meg.

 

Det som kanskje irriterer meg aller mest er den store forskjellen på gutter og jenter på dette feltet. Bildet over forklarer det ganske godt. Mange skyller på at jenter er mer følsomme og man må passe på hva man sier til dem, noe jeg tror egentlig bare er bullshit. Gutter kan bli like såret som jenter, men jenter har den uvanen å overanalysere alt og er ikke redd for å vise følelser, mens gutter holder følelser mer inni seg.

Hvis vi går tilbake til det første bildet igjen, hvordan blir det om man snur om på det?


Dette bildet setter det kanskje litt på spissen, men håper dere skjønner hva jeg mener, haha.

Hva tenker dere om saken?

 Nyttårsfortsett og mål for 2014Hva er deres nyttårsfortsett og mål, noe av det samme som meg?Day 5: Sanger jeg hører på for tiden


Skal jeg beskrive min musikksmak med ett ord så må det bli variert. Jeg hører mye på typ Justin Bieber og One Direction, samtidig som jeg hører på My Chemical Romance , Avenged Sevenfold, Queen, Klassisk, Jazz, Avicii ja egentlig det meste. Er lettere å si hva jeg ikke liker og det er country (med noen få unntak) og ikke minst danseband, fysj! Ellers hører jeg på de fleste sjangre. Jeg har veldig lett for å bli dømt etter utseendet, og nesten hver gang jeg setter på noe som ikke er typisk topplistemusikk så sier folk ??Hæ, høre DU på sånt??? Haha, ja ikke tro dere kjenner meg bare ved å se på meg! Her er de 6 sangene jeg hører mest på for tiden.

Haha husker dere denne?? Kom helt random til å tenke på den for litt siden uten å ha hørt den på flere år, HAHA, god stemning!

Dette er en slik type rar sang som jeg kan finne på å falle for uten helt å vite hvorfor, men den er veldig chill ♥

Dette er faktisk Jazzlinja fra NTNU i fjor. Utrolig fin versjon av sangen, får veldig julestemning.

Noen sanger dere likte?

Hva hører dere på for tiden?

 


#musikkDay 3: Mine favorittserier


Jeg pleier ikke å ha så mye tid til å se på serier, men når jeg først har det så er jeg helt oppslukt! Har veldig variert smak når det kommer til egentlig det meste, også TVserier. Krim, spenning, humor, og reality går det mye i. Jeg elsker også typiske jenteserier, og Sex and the city og Frustrerte fruer er store favoritter hos meg. Her har dere en liste over noen av mine favorittserier.

Glee

En musikalserie som handler om en gjeng utstøtte ungdommer i sanggruppa på en skole, og læreren deres. Blir ofte veldig oppgitt av å se på det for alle er så sinnsykt talentfulle! Så er det også veldig trist å se på og vite at han som spiller en av hovedrollene er død. Alt i alt er det en feelgood ungdomsserie med mye musikk og ikke minst intriger og drama.


The Big Bang Theory

Trenger jeg egentlig å si noe? Regner med de fleste av dere har sett det, men for ordens skyld handler det om en gjeng med supernerder og nabojenta Penny. Helt hysterisk morsom serie som i tillegg er veldig lærerik. Må også innrømme at jeg har en huge crush på Sheldon Cooper! Har drømt flere ganger at vi var kjærester, hihi♥


Pretty Little Liars

Denne serien er faktisk helt sinnsyk bra! Den handler om en venninnegjeng hvor lederen Alison blir kidnappet og funnet drept et år senere. Etter det begynner resten av jentene å få mystiske meldinger fra en som kaller seg A. Avsenderen skriver som om det var Alison, og vet hemmeligheter om jentene som bare Alison visste. Gjennom serien prøver jentene å finne ut hvem A er, og hvem som drepte Alison. Helt vilt spennende! En god blanding av krim og jenteserie.


New Girl

Den supersære jenta Jess flytter inn med tre gutter etter bruddet med exsen, en serie om vennskap, kjærlighet og det å være seg selv. Kjenner meg også veldig mye igjen i Jess og særheten hennes, haha. Her har dere virkelig en FEELGOOD serie med store bokstaver! Kjempemorsom serie som passer for både gutter og jenter.


Planet Earth

Dette regnes som verdens beste serie, og det skjønner jeg godt! Er rett og slett en dokumentarserie om naturen på jorda. Filmingen er helt fantastisk og innholdet veldig interessant. Visuelt en veldig vakker serie og passer godt om man er glad i dyr og naturen slik som meg. Planeten vår er så sinnsykt vakker, og det er viktig at vi tar vare på den.

Hva er deres favorittserier?Day 2: 10 ting dere ikke visste om meg


Jeg prøvde å lage en video av dette innlegget i hele går, men kameraet var ikke med på den ideen, så får bare ta det skriftlig. Jeg håper dette innlegget kan hjelpe dere til å bli bedre kjent med meg som person, så her kommer noen funfacts og noen ikke så morsomme facts om meg!

Jeg har vannskrekk

Det fant jeg ut for noen år siden når jeg var i Tyrkia på boattrip. Jeg hoppet ut i vannet for å svømme til en liten øy slik som alle andre gjorde, men så fikk jeg plutselig veldig dødsangst og var nær ved å begynne å gråte for jeg var så redd. Jeg kan svømme, men jeg er veldig redd for hva som kan være i vannet som haier. Jeg måtte ut i vannet igjen for å svømme tilbake til båten og for å vaske meg etter skummparty, og jeg var direkte livredd. Har alltid hatt lyst til å dykke i korallrev og surfe, men jeg vet at jeg kommer til å være så redd at jeg ikke kommer til å nyte det. De eneste plassene jeg klarer å svømme er helt nært stranda og i opplyste basseng.

Bilde fra boattripen. 

Jeg elsker høyder

På den andre siden så er jeg ikke redd for høyder i det heletatt, og jeg elsker karuseller! Jo mer ekstrem jo bedre. Så jeg er ikke bare en liten pyse altså.

Bilde fra Gröna Lund i sommer, denne er helt syk!

Jeg har vært nær døden/blitt livstruende skadet

Flere ganger! Var en halv meter fra å få en gedigen discokule i hodet når jeg var seks år og var på teatertrening. Den knuste faktisk gulvet. Og så spiste jeg en giftig plante når jeg var fire-fem år, TO GANGER PÅ RAD! Jeg måtte få flytende kull (om jeg ikke tar feil) gjennom en slange som gikk fra munnen og ned til magen. Husker det veldig godt.

Jeg er veldig fascinert over religioner

Det er kanskje mitt favoritt teoretiske fag. Jeg tilhører statskirka og har noen kristne verdier ettersom jeg har vokst opp med kristendommen, men jeg er ikke kristen. Hver gang jeg fordyper meg i en religion får jeg lyst til å konvertere, haha. Var i en Moské her om dagen og fikk lyst å konvertert til Islam. Jeg tilhører ingen religion, men hvis jeg skulle velge én religion som passer mest med mine verdier så er det Buddhismen.

Jeg har alltid vært en enterteiner

Spesielt når jeg var liten! Så jeg en scene sprang jeg rett opp og begynte å synge eller spille teater, så jeg bestemte meg tidlig for at jeg skulle bli popstjerne/filmstjerne. Glemmer aldri når jeg var 4-5 år og sto på toppen av taupyramiden på Luleå camping og sang sommartider hey hey! Kunne jo ikke teksten helt så jeg sang gleppa med leppa istedenfor leppar mot leppar, haha. Fikk faktisk et stort publikum, og mamma og pappa hørte meg hele veien til vogna vår som var ganske langt unna.

Jeg hadde klaustrofobi som liten

Jeg satt inne på do og gråt i over en time når jeg var veldig liten. Døra var gått i vranglås og de måtte skru opp hele låsen for å få meg ut. Etter det turte jeg aldri å låse døra når jeg gikk på do. På skolen pleide jeg å se om kysten var klar, så gikk jeg på do så fort jeg kunne med ulåst dør, haha. Var ikke før sent i barneskolen at jeg begynte å låse døra og da ble jeg låst inne igjen, HAHAHAHA! Har heldigvis kommet over det nå.

Jeg er veldig fascinert over fobier

Ursafobi, melissofobi, karachariasofobi og achluofobi er navnet på noen fobier jeg har, eller har hatt. Om jeg har en uvanlig sterk redsel for noe så må jeg søke opp å finne ut hva den fobien heter. Og så synes jeg det er morsomt å lese om veldig sære fobier slik som anatidaefobi (frykten for at en eller annen plass i verden er det en and som iakttar deg til en hver tid), og hippopotomonstrosesquippedaliofobi (frykt for lange ord) HAHAHAHAHA, stakkars mennesker!

Jeg var sløv

Føler veldig at folk ser på meg som en sporty person i veldig god form, men slik har det ikke alltid vært! Jeg har gjennom hele grunnskolen vært den treigeste i klassen, og jeg var elendig i gym! Jeg hatet å gå på tur og jeg var vell litt for gammel når jeg sluttet å mase på pappa om å sitte på ryggen... Nå elsker jeg gym og å gå på tur, så er glad for at det endret seg.Jeg har hatt old hag syndrome

Man våkner og kroppen er helt paralysert, så kjenner man en slags kraft i rommet og ofte hører man fottrinn eller ser en skapning. Det var en grå sky på magen min og ut av den kom det en hvit dame med langt svart hår som så ut som hun skulle kvele meg. Dette var første gangen, men har opplevd dette flere ganger. En gang satt en liten jente oppå meg og holdt meg i handa. Forskere sier at man ikke er helt våken og hjernen spiller deg et puss. Andre tror at det er hekser. Ca. 15% av mennesker i verden vil oppleve det i løpet av livet, men sjeldent like sterkt som meg. Er sinnsykt rart fordi det føles så ekte, og der er så rart at så mange ser akkurat det samme. Men jeg tror ikke på hekser, så er nok en logisk forklaring. Tror faktisk det er lagen en skrekkfilm om det.

Akkurat slik så hun ut!

Jeg er overtroisk

Jeg tror kanskje ikke på hekser, men jeg er 100% sikker på at det finnes spøkelser! Ungdomsskolen jeg gikk på var bygd på ruinene av en gammel konsentrasjonsleir fra 2.verdenskrig. Altså har det skjedd veldig mye fælt der, og jeg har selv sett spøkelser der. Jepp! Og har vert sammen med folk som har sett akkurat det samme som meg, det kan ikke være tilfeldig. Nå er hele skolen revet ned og det er bygget en helt ny skole, men har hørt at det fortsatt spøker der.

Noen som kjenner seg igjen i noe?Day 1: Min stil


Jeg elsker å planlegge antrekk og pynte meg, men er så flink til å bare hive på meg det første og varmeste jeg finner, hvem bryr seg uansett liksom. Jeg bor i en Iskald liten by i Nord-Norge, hvor det frister aller mest å gå i onepieze, noe jeg heldigvis ikke eier. Når jeg er i andre byer kler jeg meg helt annerledes, slik jeg synes er finest. Men nå har jeg allerede bestemt meg for å bli flinkere til å pynte meg i hverdagen, så jeg prøver.

Her er fem stiler jeg elsker, rundt 90% av klærne er fra Sheinside.com og resten fra Romwe.com og Nelly.com

 

LAIDBACK

Bare fordi klær er behagelige så betyr det ikke at de ikke kan se bra ut. En joggebukse blir med én gang finere når den er smal over leggene (Har det på meg nå faktisk!). Ellers elsker jeg en sweatshirt meg kult print.

 

GIRLY

Fine feminine plagg som fremhever kvinnelige former slår aldri feil! Er stor fan av peplum, blonder, bling og alt som er feminint. Dette er vel kanskje den stilen jeg føler er mesk MEG, men som jeg er dårlig å bruke i hverdagen.

 

PARTY

Paljetter, peplum og gjennomsiktige partier er stikkord for slik jeg kler meg når jeg skal på fest. Det går veldig mye i den lille sorte, og antrekket blir ikke komplett uten noen skyhøye heler!

 

WARM

Slik jeg har fått det med meg så er det sykt mange mennesker som har den sprø oppfatningen om at man MÅ bruke materialer fra dyr som ull, dun, pels og skinn, ellers fryser man i hjel. Jeg klarer meg helt fint uten. Alle med vett i hodet vet at pelsdyrene blir torturert, og da kan jeg si det slik at ull, dun og skinnindustrien ikke er noe bedre, noe mange ikke vet. Dongeri er det verste å gå i om vinteren synes jeg, derfor bruker jeg som regel tights isteden, gjerne med (FAKE) skinn detaljer, til en stor god genser uten ull.

 

GALAXY

Sist men ikke minst galaxystilen! Har så langt bare en galaxytights og genser, men planen er å skaffe mange flere plagg med slike fantastiske print! Har alltid vært veldig fascinert av verdensrommet så denne stilen passer jo perfekt for meg!

 

Hva synes dere, hvilken stil likte dere best?Why?


Hei. Har vært ganske ute av meg de siste dagene, med god grunn.

Jeg dro ut på lørdag for å feire bursdagen min. Var på et kjempekoselig vors og var sikker på at det kom til å bli en fantastisk kveld. Er det noe jeg hater i verden så er det å våkne opp neste dag og ikke huske at jeg la meg. Det er den verste følelsen i verden og er noe jeg tar avstand fra. Derfor drikker jeg bare vin, og tar kanskje en (18års) drink på byen om jeg føler for det. Dette har jeg gjort mange ganger og vet godt hvor mye jeg tåler, men på lørdag gikk noe alvorlig galt. Jeg var i god form og helt klar i hodet. Men så var det noen som hadde noe i drinken min. Etter den drinken var det noe som eksploderte i hodet mitt og husker over hode ingenting etter det. Jeg hadde tydeligvis sagt til kjæresten min at jeg bare hadde drukket vin og én drink, men han trodde selvfølgelig ikke på meg for jeg var (etter det jeg har hørt) helt ute av kontroll.

Jeg skriver dette både til dere som møtte meg på lørdag slik at dere vet at jeg overhode ikke var meg selv, og at det ikke var min feil, men også som en advarsel til andre. Det kan skje hvem som helst. Jeg blir helt skjelven av tanken på hvor galt det faktisk kunne gått. At mennesker kan være så tankeløse og finne på noe slikt! Det er bare noe jeg har sett på film, men det er tydeligvis ikke så uvanlig som jeg har trodd. Det har skjedd flere ganger på utestedet hvor jeg var. Jeg visste selvfølgelig ikke noe om det, og jeg er så i mot dop at dere aner ikke. Det nærmeste jeg har tenkt å komme dop er om jeg i framtiden må opereres, ikke noe annet.

Foreldrene mine har advart meg mot dette flere ganger når jeg var litt yngre, men det er ikke noe man tenker over når man har det gøy. Men som sagt, det kan skje hvem som helst. Jeg blir veldig lei meg når jeg tenker på hvor mye jeg kan ha dummet meg ut, og hva folk tenkte om meg. En ute av kontroll tenåringsjente som har av egen vilje styrtet hele HB flaska, noe som ikke var tilfellet? Jeg er bare så glad for at jeg har verdens snilleste kjærest som kom og hentet meg i 4-5 tiden på natta selv om han måtte på jobb tidlig kl 7. Uten han vet jeg ikke hva som kunne skjedd meg.
Patetiske mennesker


Jeg vil bare si at jeg er utrolig takknemlig for at jeg har så snille lesere. Å lese kommentarfeltet er alltid et løft for selvtilliten, blir veldig glad for hver gode kommentar. Men her om dagen så jeg dette.

Jeg vet ikke om jeg skal flire eller synes synd på denne personen, haha! Om jeg skal gjette så er det en jente, litt yngre enn meg med veldig lav selvtillit som rakker ned på uskyldige jenter som aldri har gjort henne noe vondt for å få henne til å føle seg bedre. 99 % av stygge kommentarer på blogger kommer av sjalusi. Skal det liksom få folk til å føle seg bedre, å rakke ned på andre? Jeg har ikke så veldig god selvtillit selv, og den så kalte grisenesen min har vært et stort kompleks for meg hele livet. Men hva skal jeg gjøre? Operere den og risikere å ligne på en annen person og være misfornøyd etterpå? Så modig er jeg ikke. Jeg velger heller å se bort i fra den og prøve å fokusere på det jeg er fornøyd med ved meg selv. Jeg ville i hvert fall ikke la det gå ut over andre jenter, det er bare lavmål.

99 av 100 lesere sier jeg er pen, lar ikke den éne som sier jeg er stygg trekke meg ned. Jeg er ikke perfekt, men jeg er langt ifra stygg, det vet jeg. Og til framtidige drittslengere; Det er ikke vits i å prøve å gjøre meg lei meg via stygge kommentarer engang, jeg tar det ikke til meg. Jeg bare ler, dere er bare patetiske, spesielt når dere er anonyme. Jeg blir ikke lei meg av det, jeg er mye sterkere enn som så.Evo vs Sats


Ligger i sofaen i nerdekostymet mitt med en herbalifeshake og ser på Friends. Har aldri sett særlig mye på det tidligere, men nå digger jeg det! Håper jeg blir så pass lite sløv at jeg orker å stikke på evo å trene litt. Er så sinnsykt lei av det treningssenteret! Det er lite, jeg må ta to busser for å komme dit, det er grått og trasig og har ikke gruppetimer. Jeg var så flink å trene før når jeg var på timer på sats. Det er så motiverende og de har dansetimer, noe som er veldig nyttig når man er skuespiller. Tror det er ca. 100,- kr forskjell med studentrabatt på sats, noe jeg ikke tror de har på evo. Og på sats Langnes får man så mye gratis te, kakao og kaffe man bare vill, og de pleier å ha nøtter stående. Om jeg melder meg inn nå så får jeg også gratis trening til august, og time med personlig trener. Satsmedlemmer får jo også så mye veiledning de bare vill, det har de ikke på evo. Evo er perfekt for deg som bare vil trene styrke og stillestående cardio på maskiner, men for deg som ønsker flere muligheter og variasjon så er sats helt klart best! Så da er spørsmålet, skal jeg bytte til sats? Mulig jeg bytter allerede i dag!Trening = Mer enn å være fit!


HERREGUD det var godt med trening! Det er så givende å virkelig få brukt kroppen ordentlig. Synes litt synd i alle dere late mennesker der ute som aldri orker å knø seg opp av sofaen, og tror trening bare handler om det ytre, men det er helt feil! Da hadde ikke jeg orket å trene heller.

Ble en styrkeøkt hvor jeg trente hele kroppen, starter på et treningsprogram med tre styrkedager i uken, og løping minst én halvtime om dagen. Skal få til i hvert fall tre dager hvor jeg løper minst én time. Må øve meg på å løpe én mil på minst mulig tid ettersom jeg har to løp og se fram til. Jeg skal løpe Midnight sun marathon her i Tromsø og Midnattslöppet i Stockholm, så da må man være i form.
God natt sweethearts ♥Sommerfavoritter!


Gleder meg som en liten unge til sommerferien! Er ikke lenge igjen nå. Sommeren er også en tid for shopping og fornying av garderoben, her er noen favoritter jeg fant på nette. Kommer definitivt til å klikke noe av dette hjem.

Leopardtopp HER, Stripetopp HER og tigertopp HER

Nagleshorts HER, Ice cream shorts HER og blondeshorts HER

Strandkjole som surres rundt kroppen HER og turkis strandkjole HER

Noe dere likte?Lana Del Rey Love


I den siste tiden har jeg blitt helt forelsket i Lana Del Rey, gud for en vakker skapning! Det beste som finnes er å ligge i sengen og se i taket med disse sangene på repeat. Får meg virkelig til å drømme meg bort, og alle videoene hennes er så vakre, kommer virkelig til å vurdere å dra på konsert neste gang hun er i landet.

Hva synes dere om Lana Del Rey?Treningsmotivasjon! (Fitspiration)


Jeg har merket at flere og flere rundt meg begynner å trene og spise sunt, og jeg som alltid har gjort det går i motsatt retning. På grunn av skole og produksjon av West side story har jeg ikke hatt tid eller krefter til trening, og når ferien kom var jeg så ute av trening at jeg nesten ville kaste opp bare ved tanken på å dra meg bort til Evo for å trene. Så nå har jeg ikke trent på to måneder. I tillegg har jeg spist litt MYE godteri og usunn mat. Det kan jo aldri være bra å gå fra hard trening og sunt kosthold til dette, men det som er så demotiverende er at jeg ikke har lagt på meg noe på denne usunne perioden. Jeg kan takke Gud for høy forbrenning, men det handler ikke bare om å se bra ut, men om å føle seg bra! Har ikke vært i så hær dårlig form på leeenge, men det skal jeg gjøre noe med NÅ!

Fra og med i dag skal jeg spise sunt og trene hver dag. Jeg er så heldig å har et lite treningsrom i kjelleren med manualer, rokkering og forskjellig. Det er ikke mye, men nok til å gjøre en god del av øvelsene jeg liker å gjøre. Det kommer godt med når jeg ikke gidder å ta to busser til Evo. Men skal også trene på evo, og få til treningsøkter der minst to ganger i uka. Da blir det mye løping på mølla ettersom jeg ikke vil bli større, men være slank og ha god kondis, jeg har jo to løp å se fram til i sommer!

Legger ved inspirasjons bilder (eller fitspiration som det kalles) som i hvert fall får meg opp av sofaen og til treningssenteret.
Perfekt...


Det er noe jeg regner med de aller fleste av oss har problemer med, noen i veldig liten grad, mens andre sliter veldig. Dette med utseende.

Man ser seg selv i speilet og tenker ''gud så stygg hud jeg har, og så store lår, små øyne, stor nese, for blek'' and so on. Noen lærer seg å leve med at de ikke ser ut som en miss universe og er fornøyd med seg selv, mens andre kan slite med depresjoner og er villig til å legge seg under kniven for å bli fornøyd, og det er ikke sikkert det hjelper heller.

Jeg har også slitt en del med akkurat dette, og det som har vært mitt største problem har vært høyden min. Det har bygd seg opp hele livet mitt med at jeg alltid har fått høre hvor liten jeg er. I barnehagen og på barneskolen var jeg alltid minst, men de voksne sa ''bare vent til du kommer i puberteten Julie, da kommer du til å skyte i været!'' Ungdomsskoletiden kom og puberteten også, og jeg ble selvfølgelig høyere, men å skyte i været var å ta litt hardt i. Jeg gikk ut av ungdomsskolen som 155 cm høy og fortsatt lille Julie. Nå har det seg slik at det at jeg var lav fysisk aldri var et problem for meg, men alle de kommentarene om at ''Du er så liten Julie, du ser mye yngre ut enn du er''. Jeg følte meg også veldig nedtrykket av folk rundt med, og det at jeg var lav ga meg en lav status. Jeg ble den lille stille sjenerte jenta. Jeg var redd for å si noe, for vanligvis ble responsen ''Ok, haha du e no søt Julie'' på en veldig frekk måte, når jeg da ikke prøvde å være morsom eller søt i det heletatt! Alt jeg så ble liksom teit. Jeg ble aldri tatt seriøst og ble et lett mobbeoffer, noe som har påvirket meg mye siden da. Jeg lærte å sminke meg å kle meg bedre og den direkte mobbingen forsvant, men jeg var fortsatt veldig påvirket av fortiden og jeg va jo fortsatt lav. Når jeg startet på videregående hadde det bygget seg så opp at det ble rett og slett for mye. Jeg dro til legen og tok røntgen for å se om det var noe som kunne gjøres. Ingen andre i familien her hjemme er lav og lillesøsteren min på 9 år er høyere enn de fleste guttene i klassen hennes. Så hvorfor måtte JEG bli lav? Jeg glemmer aldri den dagen mamma kom til meg og ga meg brevet fra legen. Jeg var så spent, men skuffelsen ble stor når jeg leste at skjelettet mitt var ferdig utviklet så det var for sent med hormonsprøyter og jeg kom ikke til å vokse mer. Lå i sengen min og gråt hele den dagen..

Det er ca 3 år siden, og høyden min er ikke på langt nær et så stort problem lengere. Jeg har lært meg å leve med den og forstå at det kunne vært mye mye verre! Jeg har forresten vokst 2 cm til og jeg føler meg ikke så kjempe lav lengere. Hadde jeg vært høy så hadde jeg jo blitt en sjiraff i de høye 16 cm helene mine som jeg elsker.

Men selv om den fasen er over, så er jeg fortsatt ikke så veldig fornøyd med meg selv. Jeg synes ikke jeg er direkte stygg, med mindre jeg er fullstendig uten sminke og helt for jævlig på håret. Det kunne fortsatt vært mye mye verre, men det er jo slik i dag at så mange søker etter dette perfekte som man aldri vil oppnå. Jeg tenker hvor deilig det vil bli når jeg har klart å trent meg til drømmekroppen min, for trening kan virkelig funke! God helse gjør utrolig mye med det indre, og det VIL påvirke selvtilliten om man er fornøyd med kroppen sin. Men man må jo ikke være fit for å være vakker.

Én ting er sikkert, det vil ikke hjelpe å stå i speilet å stirre til kompleksene forsvinner, enten må man akseptere sine feil eller gjøre noe med det. Jeg synes det er helt greit men plastiske inngrep, så lenge det er for seg selv og ikke for at noen andre har sagt at man har små pupper eller stygg nese. For jeg synes faktisk at det er bedre å endre på noe enn å gå resten av livet og være misfornøyd, uansett hva alle moralkjærringer sier om slikt. Men man kan bli så fokusert på det ytre at man slutter å tenke på den indre skjønnheten.

Når alt kommer til alt så er vi bare mennesker, og ingen av oss er perfekte. Når man klarer å innse det vil man kanskje skjønne hvor fantastisk fin man egentlig er. Personligheten vinner over skjønnheten spør du meg, så uansett hvor mange moteblader og bilder av modeller du ser så ikke la det påvirke personligheten din.

Så lenge du elsker deg selv, vil andre også gjøre det ♥


Meg uten sminke og jævlig hår.Day 2 - Mine Idoler


Jeg har mange idoler og har ikke peiling på hvem jeg liker best. Selv om jeg elsker teater, skuespill og filmer, så har jeg ingen store forbilder innenfor det tema, annet enn at jeg digger Marilyn Monroe som jeg alerede har sagt.

Mine Idoler kommer fra musikkverdenen.

Bruno Mars.

Bruno my love♥ Er rett og slett døds forelska i han her, sangene, stemmen, tekstene, personligheten. I love you♥

Elsker denne videoen ♥

Justin Bieber

Han må jo bare være den mest gavmilde personen i verden, er så kult at han er like gammel som meg. Det er ikke ansiktet, eller håret. Men er så imponert over alt han gjør. Han gjør alt han kan for veldedighet og om halvparten av de store kjendisene hadde vert som han, så hadde verden vert et mye bedre sted.

Han brukte pengene han tjente inn på denne sangen til veldedighet of course.

Katy Perry

Bare elsker denne dama, hun er super søt, super pen og super sexy! Og er blitt litt ekstra glad i henne for tiden siden hun nå har kommet med en sang som virkelig har blitt en favoritt for livstid, ''the one that got away'' 

Avril Lavigne

Jeg får faktisk høre at jeg ligner på Avril. Jeg klarer ikke å se det, og vi har jo helt forskjellig stil, men jeg digger henne og ser meg selv i mange av sangene hennes. En av de nyeste sangene hennes ''Wish you were here'' hjalp meg gjennom en tøff periode for en stund siden.

Lady Gaga

Hun er bare helt rå! Hun har virkelig forandret pop musikk for alltid, om dere ser på artister som Katy Perry og Niki Minaj så har de forandret seg sykt siden Lady Gaga ble berømt, de tørr å gjøre crazy valg innfor mote og jeg digger det! Hun virkelig viser, at man ikke skal være redd for å være seg selv.

Jedward

Det er sikkert mange av dere som aldri har hørt om dem, men de er 2 tvillinger fra Irland som heter John og Edward og er noen av Irlands aller største popstjerner. Å bo i Irland og ikke vite hvem Jedward er, er verre enn å bo i Norge å ikke vite hvem Alexander Rybak er. De er popstjerner og blir bare mer og mer kjent i verden. De ble først berømt etter å ha deltatt i britiske X-factor og kom på 6. plass. I fjor deltok de i Melodi Gram Prix og kom på 8. plass med sangen ''Lipstick''. De er bare så sykt gode forbilder! Noe som er litt morsomt er at ingen av dem er noe særlig flink å synge, og det sier jeg som fan! Men de er så unik og så underholdende at man bare må elske dem, de er også veldig for at man må være seg selv uansett hva, og så er de jo bare helt sinnsykt søte Har aldri sett noen kjendiser som er så opptatt av fansene sine!

Elsker denne coveren de har av ''All the small things'' men Blink 182

De har også en egen youtubechannel som heter JEDWARDTV hvor de legger ut de sprøeste videoene, verdt å klikke innom. De er veldig aktiv både på youtube og Twitter hvor de heter ''PlanetJedward'' pluss at de har sitt eget radioprogram, og sitt eget TVprogram ''Omg Jedward's Dreamfactory'' hvor de hjelper folk med å oppfylle drømmene sine.

My Chemical Romance

Har elsket dem siden 8. klasse og som dere vet ''True love never ends'' De har alltid vert tidenes største emoband, men nå er de kommet tilbake og de er langt ifra emo lenger, elsker de nye sangene. Har alltid vært så sinnsykt forelsker i vokalisten Gerard Way, har er helt klart kjekkest med svart hår, men rødt er jo kult det og? haha..

Før.

Nå!

Litt av en forandring! Men digger de både nå og som de var før♥

Avenged Sevenfold

Jeg bare rett og slett elsker musikken! Og er forelsket i hoved gitaristen Synyster Gates, selv om han egentlig er utrolig langt ifra min smak. Min favoritt sang av dem er ''Seize the day'' som det ikke går ann å bygge inn. 

Hvem er dine Idoler?Can't be true!


Jeg fikk nettopp høre at vår kjære David Guetta er død, men jeg har mine tvil. De gjor akkurat det samme med Sean Kingston for en stund siden, og jeg har sett flere steder på nette hvor folk sier at dette er bare tull. Synes ihvertfall at man ikke skal kødde me sånnt, med en gang jeg fant d ut så brast jeg ut i tårer, jeg ELSKER David Guetta!♥

Nå har jeg klart å tatt meg litt sammen og jeg tviler sterkt på at dette er sant. Jeg har ikke hørt noe om det på nyhetene, så er nokk bare noen som har funnet det opp for å ryste folk, eller for publisitet kanskje?

I am lost, I am vain, I will never be the same without you ♥


Hva er ditt forhold til David Guetta?

Nå skal jeg på StreetDance å danse til David Guetta så vi snakkes.R.I.P Amy..


For noen dager siden begynte jeg plutslig å tenke på Amy, som jeg ikke har tenkt på på sikkert over ett år, så tenkte jeg at hun skulle dø, utrolig ekkel følelse. Og så døde hun. Har mange ganger drømt om ting rett før det skjer, og det er visst mer vanlig enn hva jeg hadde trodd, men nå drømte jeg jo ikke. Synes utrolig synn på henne som fikk så mange problemer i sitt unge liv.

R.i.p the heart of Amy Winehouse.
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits