Day 4: Sminkevideo


Dette innlegget ble dessverre én dag for sent, men det har sine årsaker jeg har nemlig laget sminkevideo! Jeg er bygd slik at jeg alltid har dårlig tid om morgenen, derfor er det ikke alltid at jeg rekker å sminke meg noe særlig, men når jeg først gjør det så er det sånn her jeg sminker meg. Jeg sminker meg selvfølgelig helt fra scratch, så her får dere se meg helt uten sminke! Dét er ikke ofte, så håper dere liker det. Må bare beklage for at jeg ikke har et fancy videokamera. Bruker speilrefleksen her så videoen er ikke i helt super kvalitet, men satser på at det funker.

Håper dere liker den ♥

Hva synes dere om videoen?


#sminke #makeup #sminkevideo #video



Everyday minerals - Anbefalning


Jeg har for LENGE siden byttet ut foundations fra h&m og Cubus, med kun rene mineralfoundations. Har prøvd både Bare minerals og Glo minerals som er veldig bra merker, men begge disse merkene er veldig dyre og koster ca 500,- per boks. En dag kom jeg over Everyday minerals og har vært fast bruker siden da.

Pudderne er rene mineralpudder, ikke dyretestet, har MANGE farger og er veldig BILLIGE! Fikk nettopp min faste foundation (Loose/base matte) pluss happiness bronzer i posten.

Før brukte jeg basen i fargen light, men den er litt for gul i fargen for meg. Denne gangen bestilte jeg i fargen light neutral og den passer perfekt! Den har full dekkevne, legger seg fjærlett på huden og gir et prikkfritt matt resultat.

Bronzeren var jeg veldig skeptisk til siden den er så mørk, men det gjorde at jeg bare trengte pittelitt for å oppnå det resultatet jeg ønsket, og er strålende fornøyd!

Begge puddrene har ett slikt lokk som du kan vri på for å lukke, slik at det ikke kommer så mye budder ut og det blir mindre søl, kjempe smart!

Slik ser jeg ut med begge produktene på.

Everyday minerals loose foundation/ base matte fås kjøpt her 116,-, og Everyday minerals happiness bronzer fås kjøpt her 120,-!

Så vil jeg bare si at jeg har ingen avtale med Everyday minerals eller Coverbrands. Dette er rett og slett produkter jeg ønsker og anbefale dere, og jeg får ikke én eneste krone for å gjøre det, så det er 100% egne meninger.

Hva synes dere om slike innlegg? Tar gjerne imot tilbakemeldinger :)



Helene rubinstein mascara


Ville bare komme med en anbefalning. Om du ikke har prøvd noen av helene rubinsten mascaraene så anbefaler jeg dere å prøve dem, har ikke prøvd alle, men de jeg har prøvd har vært kjempe bra! Om jeg må velge én favoritt så må det bli leopard mascaraen, men den til høyre synes jeg er best nede, men det varierer fra person til person.Hvilken mascara bruker du?





Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.



Kategorier



Arkiv













hits