Trøøøt


Det har vært to utrolig tunge dager. Natt til fredag fikk jeg ikke sove i det hele tatt og måtte jobbe fra 06.30 til 15.00 neste dag. Var kjempesliten og trøtt når jeg kom hjem, men bestemte meg for å holde meg våken til kvelden så ikke døgnrytmen min ble ødelagt, men fikk ikke sove da heller. Var overlykkelig når jeg våknet i dag tidlig før jobb og fant ut at jeg hadde klart å få hele fire timer søvn, haha. Jeg har rett og slett ikke klart å slutte å tenke når jeg legger meg, så ligger jeg fortvilt og prøver å tenke på ingenting, men det virker helt umulig. Hater det når jeg tenker for mye! ><

Akkurat nå slapper jeg av hjemme med litt te og The Simpsons før jeg skal gå tur med Max og legge meg med håp om at jeg får sove godt i natt for nå er jeg dødts trøtt!

Kosebuksa♥

Max får ikke lov til å være i sofaen og her ble han tatt på fersk gjerning, men tror dere det er lett å si nei til de øynene?

Ha en fin kveld videre ♥Ny treningsfavoritt


Jeg blir fort veldig inspirert av fitness brukere på instagram og bloggere. Ikke bare av å se mange veltrente kropper, men også av hva de har på seg. Før kjørte jeg alltid safe med svart tights eller shorts på trening, men er blitt veldig glad i å bruke litt mere fargerike og mønstret tights. Har allerede en i galaxy print som jeg viste her om dagen fra sheinside.com, og for litt siden fikk jeg en i militærprint i posten. Jeg hadde rett og slett veldig lyst på en militær leggings, så jeg søkte opp camo leggings på ebay og tok den fineste og billigste jeg fant. Ebay har jo absolutt alt av leggings til en billig penge, så er bare å søke i vei om man ser etter noe spesielt. Hverken disse eller galaxy leggingsen er laget for trening, men de funker, og sitter veldig fint på kroppen!

Camo leggings fra ebay finnes her.

Hva liker dere å trene i, og hva synes dere om tightsen?

#Trening #KlærJulekjoler fra Nelly


Nå er det på tide for mange å kjøpe seg ny julekjole, og nelly.com er alltid en sikker vinner. Jeg tror faktisk jule og nyttårskjolene mine de siste tre årene er fra den nettbutikken, og jeg er alltid utrolig fornøyd. Er enda ikke helt sikker på om jeg skal gidde å investere i en ny kjole i år, ettersom klesskapet mitt allerede er stappfullt, og jeg har flere nye kjoler som jeg enda ikke har brukt, men det frister veldig når jeg kikker innom nettsiden. Her er noen av mine favoritter.

1. Her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, og 6. her.

Selv synes jeg ikke at jeg kler å gå i lange kjoler, jeg er alt for liten og kort og en stor kjole får meg bare til å se enda lavere ut. Men det er jo utrolig fint på de som faktisk kler det. Her er noen av de fine maxikjolene jeg fant på nelly.com

1. Her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, og 6. her.

Noen kjoler dere kunne tenke dere?

#Mote #Klær #ShoppingJulestemning på trening


Jeg holder på å bli gal av spotifyen min for tiden! All musikken sletter seg selv ifra offline mode like fort som jeg får lastet den ned, så på trening i dag var den eneste musikken jeg hadde tilgjengelig jule spillelisten min, så da ble det julestemning på trening, haha. Egentlig veldig koselig, men hadde nok foretrekt noe med litt mer energi. Det ble likevel en grei beinøkt, men måtte kjøre omtrent på 80% siden jeg ikke har trent på veldig lenge, og frykter en forferdelig støl kropp i morgen.

Som dere ser så er det ikke bare spotifyen min som er klikk, men også kameraet, så dette var det beste jeg fikk til x) like greit med tanken på hvordan jeg ser ut! Galaxyleggings fra sheinside.com

Nå skal jeg få i meg en proteinshake og skype med min boyfriend ♥

Flere enn meg som har hatt samme problemet med spotify?

#Hverdag #TreningMørketidsfellen


Jeg skal ikke engang nevne hvor lenge siden det er jeg har trent, men jeg takker den guden jeg ikke tror på for at jeg merker så pass lite forskjell på kroppen. Det eneste som skjer når jeg ikke trener er at jeg går ned i vekt, og nå har jeg faktisk mistet flere kilo for å være lat. Regner med mesteparten av disse kiloene er muskelmasse, så det er vel egentlig ikke noe positivt. Tror det er ganske mange som går i den klassiske mørketidsfellen hvor man mister motivasjonen til absolutt alt på denne tiden av året. Man mister så mye energi når man aldri ser sola, som fort kan gå ut over jobb og skole, og å være fit føles ofte meningsløst når man uansett dekker seg til i store gensere. Men i dag våknet jeg med mye motivasjon! lagde meg en god, sunn og ikke minst sein frokost, så da er det bare å komme seg på sats!

Frokosten besto av en halv boks med mager vaniljekesam, et halvt eple og litt havregryn, pluss en kopp med thin tea, et bløtkokt egg og et stort glass med vann.Ha en fin kveld videre, nå skal det pumpes!

#Hverdag #Trening #Workout #Kosthold #LivsstilJulegavetips - til venninna


Da er det 1. desember og ingen tvil om at julaften nærmer seg med stormskritt! Jeg regner med det ikke bare er jeg som har noen julegaver igjen, så tenkte jeg kunne lage noen innlegg om mine julegavetips.

Selv mener jeg at flere bør bli flinkere til å begrense hvem man skal gi julegave til. Hele livet har jeg fått julegaver av fjerne slektninger jeg ikke aner hvem er. Da synes jeg heller man kan bruke mer tid og penger på de menneskene (og dyrene, hehe) som faktisk er viktige i livet ditt, som nærmeste familie, onkler og tanter, besteforeldre, kjæresten og gode venner.

Her er mine julegavetips til venninner:

 

  1. Herlige duftlys fra Voluspa her.
  2. Fin og enkel konvolutt clutch her.
  3. Cosmetic Organizer som er kjempepraktisk til oppbevaring av sminke, her.
  4. Neggelakkene fra Deborah Lippmann er perfekte til nyttår, stort utvalg finner dere her.
  5. Min desiderte favoritt selvbruner fra St. Tropez, her.
  6. Min favoritt leave-in kur fra Pureology, her.
  7. Fin og rimelig klokke, her.
  8. Jeg er neppe den eneste som elsker å pimpe opp mobilen med et kult deksel, dette finner dere her.
  9. Kjempegod kur fra Moroccanoil finner dere her.

 

Noe dere kunne tenke dere å gi bort, eller kanskje beholde selv?

#Shopping #Tips #Jul
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits