Day 5: Sanger jeg hører på for tiden


Skal jeg beskrive min musikksmak med ett ord så må det bli variert. Jeg hører mye på typ Justin Bieber og One Direction, samtidig som jeg hører på My Chemical Romance , Avenged Sevenfold, Queen, Klassisk, Jazz, Avicii ja egentlig det meste. Er lettere å si hva jeg ikke liker og det er country (med noen få unntak) og ikke minst danseband, fysj! Ellers hører jeg på de fleste sjangre. Jeg har veldig lett for å bli dømt etter utseendet, og nesten hver gang jeg setter på noe som ikke er typisk topplistemusikk så sier folk ??Hæ, høre DU på sånt??? Haha, ja ikke tro dere kjenner meg bare ved å se på meg! Her er de 6 sangene jeg hører mest på for tiden.

Haha husker dere denne?? Kom helt random til å tenke på den for litt siden uten å ha hørt den på flere år, HAHA, god stemning!

Dette er en slik type rar sang som jeg kan finne på å falle for uten helt å vite hvorfor, men den er veldig chill ♥

Dette er faktisk Jazzlinja fra NTNU i fjor. Utrolig fin versjon av sangen, får veldig julestemning.

Noen sanger dere likte?

Hva hører dere på for tiden?

 


#musikkInstagram


God ettermiddag søtiser ♥

I dag blir det en rolig dag. Skal bare sitte å chille med særemneboka mi, så blir det trening senere før jeg skal sove hos kjæresten. Med andre ord en helt vanlig søndag. Har hatt fri fra skolen nå siden onsdag, og det har vært helt sinnsykt godt! Jeg har virkelig overarbeidet meg i det siste, og stresser hele tiden fordi vi alltid har en innlevering eller fremføring som må gjøres. Nå har jeg endelig fått litt tid til å lade opp batteriet igjen og ser at det ikke er mye arbeid igjen før jul, det skal jeg nok klare.Jeg har forresten fått Instagram i sidemenyen! Har vært veldig sløv, men skal begynne å bruke Instagram mer. Jeg heter juliemra der så er bare å følge meg om dere vil ♥

 

#instagram #bilderDay 4: Sminkevideo


Dette innlegget ble dessverre én dag for sent, men det har sine årsaker jeg har nemlig laget sminkevideo! Jeg er bygd slik at jeg alltid har dårlig tid om morgenen, derfor er det ikke alltid at jeg rekker å sminke meg noe særlig, men når jeg først gjør det så er det sånn her jeg sminker meg. Jeg sminker meg selvfølgelig helt fra scratch, så her får dere se meg helt uten sminke! Dét er ikke ofte, så håper dere liker det. Må bare beklage for at jeg ikke har et fancy videokamera. Bruker speilrefleksen her så videoen er ikke i helt super kvalitet, men satser på at det funker.

Håper dere liker den ♥

Hva synes dere om videoen?


#sminke #makeup #sminkevideo #videoDay 3: Mine favorittserier


Jeg pleier ikke å ha så mye tid til å se på serier, men når jeg først har det så er jeg helt oppslukt! Har veldig variert smak når det kommer til egentlig det meste, også TVserier. Krim, spenning, humor, og reality går det mye i. Jeg elsker også typiske jenteserier, og Sex and the city og Frustrerte fruer er store favoritter hos meg. Her har dere en liste over noen av mine favorittserier.

Glee

En musikalserie som handler om en gjeng utstøtte ungdommer i sanggruppa på en skole, og læreren deres. Blir ofte veldig oppgitt av å se på det for alle er så sinnsykt talentfulle! Så er det også veldig trist å se på og vite at han som spiller en av hovedrollene er død. Alt i alt er det en feelgood ungdomsserie med mye musikk og ikke minst intriger og drama.


The Big Bang Theory

Trenger jeg egentlig å si noe? Regner med de fleste av dere har sett det, men for ordens skyld handler det om en gjeng med supernerder og nabojenta Penny. Helt hysterisk morsom serie som i tillegg er veldig lærerik. Må også innrømme at jeg har en huge crush på Sheldon Cooper! Har drømt flere ganger at vi var kjærester, hihi♥


Pretty Little Liars

Denne serien er faktisk helt sinnsyk bra! Den handler om en venninnegjeng hvor lederen Alison blir kidnappet og funnet drept et år senere. Etter det begynner resten av jentene å få mystiske meldinger fra en som kaller seg A. Avsenderen skriver som om det var Alison, og vet hemmeligheter om jentene som bare Alison visste. Gjennom serien prøver jentene å finne ut hvem A er, og hvem som drepte Alison. Helt vilt spennende! En god blanding av krim og jenteserie.


New Girl

Den supersære jenta Jess flytter inn med tre gutter etter bruddet med exsen, en serie om vennskap, kjærlighet og det å være seg selv. Kjenner meg også veldig mye igjen i Jess og særheten hennes, haha. Her har dere virkelig en FEELGOOD serie med store bokstaver! Kjempemorsom serie som passer for både gutter og jenter.


Planet Earth

Dette regnes som verdens beste serie, og det skjønner jeg godt! Er rett og slett en dokumentarserie om naturen på jorda. Filmingen er helt fantastisk og innholdet veldig interessant. Visuelt en veldig vakker serie og passer godt om man er glad i dyr og naturen slik som meg. Planeten vår er så sinnsykt vakker, og det er viktig at vi tar vare på den.

Hva er deres favorittserier?Day 2: 10 ting dere ikke visste om meg


Jeg prøvde å lage en video av dette innlegget i hele går, men kameraet var ikke med på den ideen, så får bare ta det skriftlig. Jeg håper dette innlegget kan hjelpe dere til å bli bedre kjent med meg som person, så her kommer noen funfacts og noen ikke så morsomme facts om meg!

Jeg har vannskrekk

Det fant jeg ut for noen år siden når jeg var i Tyrkia på boattrip. Jeg hoppet ut i vannet for å svømme til en liten øy slik som alle andre gjorde, men så fikk jeg plutselig veldig dødsangst og var nær ved å begynne å gråte for jeg var så redd. Jeg kan svømme, men jeg er veldig redd for hva som kan være i vannet som haier. Jeg måtte ut i vannet igjen for å svømme tilbake til båten og for å vaske meg etter skummparty, og jeg var direkte livredd. Har alltid hatt lyst til å dykke i korallrev og surfe, men jeg vet at jeg kommer til å være så redd at jeg ikke kommer til å nyte det. De eneste plassene jeg klarer å svømme er helt nært stranda og i opplyste basseng.

Bilde fra boattripen. 

Jeg elsker høyder

På den andre siden så er jeg ikke redd for høyder i det heletatt, og jeg elsker karuseller! Jo mer ekstrem jo bedre. Så jeg er ikke bare en liten pyse altså.

Bilde fra Gröna Lund i sommer, denne er helt syk!

Jeg har vært nær døden/blitt livstruende skadet

Flere ganger! Var en halv meter fra å få en gedigen discokule i hodet når jeg var seks år og var på teatertrening. Den knuste faktisk gulvet. Og så spiste jeg en giftig plante når jeg var fire-fem år, TO GANGER PÅ RAD! Jeg måtte få flytende kull (om jeg ikke tar feil) gjennom en slange som gikk fra munnen og ned til magen. Husker det veldig godt.

Jeg er veldig fascinert over religioner

Det er kanskje mitt favoritt teoretiske fag. Jeg tilhører statskirka og har noen kristne verdier ettersom jeg har vokst opp med kristendommen, men jeg er ikke kristen. Hver gang jeg fordyper meg i en religion får jeg lyst til å konvertere, haha. Var i en Moské her om dagen og fikk lyst å konvertert til Islam. Jeg tilhører ingen religion, men hvis jeg skulle velge én religion som passer mest med mine verdier så er det Buddhismen.

Jeg har alltid vært en enterteiner

Spesielt når jeg var liten! Så jeg en scene sprang jeg rett opp og begynte å synge eller spille teater, så jeg bestemte meg tidlig for at jeg skulle bli popstjerne/filmstjerne. Glemmer aldri når jeg var 4-5 år og sto på toppen av taupyramiden på Luleå camping og sang sommartider hey hey! Kunne jo ikke teksten helt så jeg sang gleppa med leppa istedenfor leppar mot leppar, haha. Fikk faktisk et stort publikum, og mamma og pappa hørte meg hele veien til vogna vår som var ganske langt unna.

Jeg hadde klaustrofobi som liten

Jeg satt inne på do og gråt i over en time når jeg var veldig liten. Døra var gått i vranglås og de måtte skru opp hele låsen for å få meg ut. Etter det turte jeg aldri å låse døra når jeg gikk på do. På skolen pleide jeg å se om kysten var klar, så gikk jeg på do så fort jeg kunne med ulåst dør, haha. Var ikke før sent i barneskolen at jeg begynte å låse døra og da ble jeg låst inne igjen, HAHAHAHA! Har heldigvis kommet over det nå.

Jeg er veldig fascinert over fobier

Ursafobi, melissofobi, karachariasofobi og achluofobi er navnet på noen fobier jeg har, eller har hatt. Om jeg har en uvanlig sterk redsel for noe så må jeg søke opp å finne ut hva den fobien heter. Og så synes jeg det er morsomt å lese om veldig sære fobier slik som anatidaefobi (frykten for at en eller annen plass i verden er det en and som iakttar deg til en hver tid), og hippopotomonstrosesquippedaliofobi (frykt for lange ord) HAHAHAHAHA, stakkars mennesker!

Jeg var sløv

Føler veldig at folk ser på meg som en sporty person i veldig god form, men slik har det ikke alltid vært! Jeg har gjennom hele grunnskolen vært den treigeste i klassen, og jeg var elendig i gym! Jeg hatet å gå på tur og jeg var vell litt for gammel når jeg sluttet å mase på pappa om å sitte på ryggen... Nå elsker jeg gym og å gå på tur, så er glad for at det endret seg.Jeg har hatt old hag syndrome

Man våkner og kroppen er helt paralysert, så kjenner man en slags kraft i rommet og ofte hører man fottrinn eller ser en skapning. Det var en grå sky på magen min og ut av den kom det en hvit dame med langt svart hår som så ut som hun skulle kvele meg. Dette var første gangen, men har opplevd dette flere ganger. En gang satt en liten jente oppå meg og holdt meg i handa. Forskere sier at man ikke er helt våken og hjernen spiller deg et puss. Andre tror at det er hekser. Ca. 15% av mennesker i verden vil oppleve det i løpet av livet, men sjeldent like sterkt som meg. Er sinnsykt rart fordi det føles så ekte, og der er så rart at så mange ser akkurat det samme. Men jeg tror ikke på hekser, så er nok en logisk forklaring. Tror faktisk det er lagen en skrekkfilm om det.

Akkurat slik så hun ut!

Jeg er overtroisk

Jeg tror kanskje ikke på hekser, men jeg er 100% sikker på at det finnes spøkelser! Ungdomsskolen jeg gikk på var bygd på ruinene av en gammel konsentrasjonsleir fra 2.verdenskrig. Altså har det skjedd veldig mye fælt der, og jeg har selv sett spøkelser der. Jepp! Og har vert sammen med folk som har sett akkurat det samme som meg, det kan ikke være tilfeldig. Nå er hele skolen revet ned og det er bygget en helt ny skole, men har hørt at det fortsatt spøker der.

Noen som kjenner seg igjen i noe?Chill


Dagen i dag har vært sykt chill! Noe jeg virkelig trengte i min stressende hverdag. Vi hadde det bare koselig på skolen med dramafag, altså vi sang en sang og jobbet med barnefortellinger, haha. Vi gjør faktisk veldig mye produktivt i drama også, selv om det virker som man bare leker og har det gøy så er del veldig lærerikt det vi holder på med. Vi var ferdig på skolen før 13.00 og ellers har jeg vært hjemme og sett på planet earth og Top model Norge. Får en ny favoritt på det programmet hele tiden, men tror jeg håper Frida, eller Ingebjørg vinner!

Det eneste kipe med denne dagen har vært at jeg har prøvd å lage en videoblogg til dere i hele dag, men kameraet vill ikke samarbeide! GUD så irriterende? Satser på at jeg får det til en annen dag.

Lekel litt med effekter, hehe.

Natti ♥Day 1: Min stil


Jeg elsker å planlegge antrekk og pynte meg, men er så flink til å bare hive på meg det første og varmeste jeg finner, hvem bryr seg uansett liksom. Jeg bor i en Iskald liten by i Nord-Norge, hvor det frister aller mest å gå i onepieze, noe jeg heldigvis ikke eier. Når jeg er i andre byer kler jeg meg helt annerledes, slik jeg synes er finest. Men nå har jeg allerede bestemt meg for å bli flinkere til å pynte meg i hverdagen, så jeg prøver.

Her er fem stiler jeg elsker, rundt 90% av klærne er fra Sheinside.com og resten fra Romwe.com og Nelly.com

 

LAIDBACK

Bare fordi klær er behagelige så betyr det ikke at de ikke kan se bra ut. En joggebukse blir med én gang finere når den er smal over leggene (Har det på meg nå faktisk!). Ellers elsker jeg en sweatshirt meg kult print.

 

GIRLY

Fine feminine plagg som fremhever kvinnelige former slår aldri feil! Er stor fan av peplum, blonder, bling og alt som er feminint. Dette er vel kanskje den stilen jeg føler er mesk MEG, men som jeg er dårlig å bruke i hverdagen.

 

PARTY

Paljetter, peplum og gjennomsiktige partier er stikkord for slik jeg kler meg når jeg skal på fest. Det går veldig mye i den lille sorte, og antrekket blir ikke komplett uten noen skyhøye heler!

 

WARM

Slik jeg har fått det med meg så er det sykt mange mennesker som har den sprø oppfatningen om at man MÅ bruke materialer fra dyr som ull, dun, pels og skinn, ellers fryser man i hjel. Jeg klarer meg helt fint uten. Alle med vett i hodet vet at pelsdyrene blir torturert, og da kan jeg si det slik at ull, dun og skinnindustrien ikke er noe bedre, noe mange ikke vet. Dongeri er det verste å gå i om vinteren synes jeg, derfor bruker jeg som regel tights isteden, gjerne med (FAKE) skinn detaljer, til en stor god genser uten ull.

 

GALAXY

Sist men ikke minst galaxystilen! Har så langt bare en galaxytights og genser, men planen er å skaffe mange flere plagg med slike fantastiske print! Har alltid vært veldig fascinert av verdensrommet så denne stilen passer jo perfekt for meg!

 

Hva synes dere, hvilken stil likte dere best?Styggedagen


Dagen i dag har vært akkurat slik en søndag skal være. Sto opp sent, sløvet foran TV?en, rydda rommet og fått besøk av familie. Nå skal jeg bruke resten av dagen til å pugge til en norskprøve jeg har i morgen. Forhåpentligvis kommer kjæresten hit å ser på Planet Earth med meg i kveld, vårt nye favorittprogram ♥

Haha, heksa sjøl! Søndag er selveste styggedagen uten sminke og med briller, så dette er alt dere får se av meg i dag.

Husker dere at jeg snakket om 10 day?s challenge før jeg dro til København? Tenkte at jeg skulle starte med det neste uke, så i morgen kommer første innlegg.

Her er lista:

Tenkte kanskje å lage video av 2, 4 og 6, men får se hva jeg får til.

Ha en fin søndag videre ♥Hair


På onsdag var jeg modell for bestevenninnen min som er frisør. Planen var jo først at jeg skulle farge håret rødt, noe jeg var veldig innstilt på. Men ettersom det ville bety at jeg måtte bleke håret først og så farge, og der etter farge på nytt og på nytt for å vedlikeholde fargen så bestemte jeg meg for å ikke gjøre det. Naturlig er håret mitt langt over gjennomsnitte tykt, men på grunn av mye bleking og extensions så er det blitt veldig slitt. Mistet også sykt mye hår etter tapeextensionsene. Nå er håret mitt endelig friskt igjen, men er fortsatt mye kortere og tynnere enn jeg ønsker. Så nå skal jeg heller prøve å ta godt vare på det jeg har, så det en gang kan bli like fint som før. Jeg bestemte meg like før jeg satt meg i frisørstolen at jeg bare skulle ta etterveksten å legge inn noen lysere striper. I tillegg fikk jeg farget vippene og brynene mine og stusset håret. Det tok til sammen fem timer! Har aldri vært så lenge hos frisøren før, men det var verdt det. Er kjempefornøyd med alt!

Nå sitter jeg barnevakt for søskenbarnet mitt Mathias, eller fetter som enkelte av dere sier. Vi har kost oss med godteri, pizza og ikke minst NOISY! Min favoritt drikk ♥

Mathias holdt på å flire seg ihjel av dette bildet haha!

Nå skal jeg se på Glee, ha en fin kveld ♥Rødt eller ombre?


Etter en ferie i København med bare teater og moro så tenkte jeg at jeg ville komme tilbake til skolen med ny energi og motivasjon, der tok jeg feil! Ble så sinnsykt sliten av den såkalte ferien! Var bare én dag hvor jeg kunne slappa av i mer enn ti minutter før jeg hadde noe jeg måtte rekke. Misforstå meg rett, jeg hadde en fantastisk tur, men sliten ble jeg. Har veldig mange bilder på lur som kommer etter hvert som jeg får redigert dem.

Ellers har jeg fått tilbud om å være modell for bestevenninnen min, hun er nemlig frisør. Det er snakk om at hun skal både farge vippene og brynene mine og klippe og farge håret mitt. Jeg har jo sagt tidligere at jeg vil ha rødt hår. Det står mellom det og ombre så blir spennende å se hva jeg bestemmer meg for.

 

Hva synes dere jeg skal gå for?Louisiana


Har hatt en fantastisk dag på Louisiana museum of modern art! Det ligger veldig idyllisk til i utkanten av København. Husene rundt er i engelsk stil og selve museumet ligger ved havet med noe som ser ut som en eventyrskog rundt. Det var også en stor butikk der som vi brukte rimelig lang tid i. Kommer definitivt til å dra tilbake hit en vakker dag.


Hva synes dere om bildene?
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits