Work it


Hadde nok en super leg day på sats i dag! Det er min favoritt økt, og sikkert den eneste jeg faktisk alltid gleder meg til. Kanskje fordi det er rumpa og beina som jeg har sett mest forbedringer på siden jeg begynte å trene på denne måten. Før pleide jeg å trene tre ganger i uken hvor jeg gjorde forskjellige øvelser som dekte hele kroppen hver gang. Merket aldri noe spesielt fremgang når jeg trente slik. Nå har jeg fult fokus på få muskelgrupper hver gang slik at de blir ordentlig utslitt. Da går det i leg day (fokus på bein og rumpe), back and bi (fokus på rygg og armer), og chest day (bryst og skuldre), og kanskje litt cardio en gang i blandt. Nå ser jeg mye forandringer, og har gått fra å få høre at jeg har null rumpe, til at det faktisk er den jeg kanskje får mest komplimenter for når det kommer til kroppen min!


Er fortsatt lang vei å gå, men blir bare mer og mer fornøyd for hver uke som går.


#Trening #WorkoutOctober wants


Vi er gått inn i en ny kald måned, og vinteren er rett rundt hjørnet. Da er det greit å oppdatere klesskapet med litt varmere klær, og ikke minst litt fint tøy til alle festlighetene som skjer på denne tiden av året. Søkte litt rundt på internett og fant mye fint som jeg selv ønsker meg fra Sheinside.com og Choies.com.


Vinrød bluse her, grå kjole her, vinrød kjole her, cardigan her, jakke her.

Skort her, statement smykke her, mønsteret bukse her

Noe dere kunne tenke dere?


#Mote #Klær #Fashion #ShoppingSee you soon


Da er flybillettene bestilt og den 28. oktober tar jeg turen til Skottland og blir der helt til den 10. november! Gleder meg som en unge til å komme meg bort fra Norge og ikke minst til å se Dominique igjen og bo sammen med han. Vi har det så ubeskrivelig godt sammen, en av favoritt aktivitetene vi gjør sammen er faktisk å gå på butikken. Det beviser virkelig at vi kan være hvor som helst og fortsatt ha det fantastisk bare vi to er sammen. Jeg blir der også over halloween helgen, noe jeg gleder meg spesielt mye til, er sikkert mye bedre enn her i Norge. Vi har enda ikke bestemt oss for hva vi skal kle oss ut som, så om noen har noen tips så er det bare å hyle ut!

Noen bilder fra sist jeg var i Skottland:


MTV EMA holder også til i Glasgow den 9. November, altså dagen før jeg drar. Pleier å følge med hvert år og det hadde vært en drøm å kunne oppleve det. Dessverre virker det umulig å få billetter så sent, men satser på at det i hvert fall er mye liv i byen, og om jeg er heldig så kanskje møter jeg på noen kjendiser, you never know ;)

Ha en fin kveld videre ♥


#Bilder #Reise #KjærlighetHelgen


Denne helgen har gått så utrolig fort, og har ikke hatt mye tid til bloggen. På lørdag våknet jeg til at skype samtalen med Dominique fortsatt var på, så det var jo nesten som å våkne opp ved siden av han, haha. Vi spiste frokost ilag over internet før han måtte stikke til Glasgow, litt av et forhold altså.

Senere dro jeg på loppemarked, noe som er en stor hit i familien. Jeg som er opptatt av miljøet synes jo loppemarked er helt supert, selv om jeg nesten aldri finner noe selv. Denne gangen ble det noen telysholdere på meg mens resten av familien som var der lenge før meg fikk med seg en god del. Etterpå dro jeg på trening og hadde en super beinøkt før det var rett hjem og gjøre seg klar til jentekveld hos Camilla.

Bukse - Vero Moda / Cardigan -Sheinside.com / Topp - Gammel

Jeg hadde forberedt meg på en kosekveld med bare nachos, film og gossip, men så ble det visst en tur ut på byen også, noe jeg var helt uforberedt på. Da måtte jeg låne både klær, sko, sminke og hårprodukter før jeg følte meg ok til å dra. Har aldri i hele mitt liv dratt på byen i bukse (uten om russetiden da) og planen er å holde det slik. Søndagen gikk til reprise av skal vi danse, soving på sofaen og familiebursdag/innflytningsselskap, før jeg dro hjem og skypet med Dominique. Nå er det ikke lenge igjen til jeg skal besøke han i Dumbarton, gleder meg vilt!

Da er det bare å slenge på trynet før jeg stikker på jobb. Ikke noe jeg gleder meg ekstremt mye til siden jeg så vidt klarer å gå etter lørdagens beniøkt, men satser på at det går helt fint og priser meg heldig for at jeg ikke trenger å løpe i noen trapper, det er et interessant syn kan jeg love dere!

Hva har dere gjort i helgen?

#Hverdag #Bilder #Outfit #Kjærlighet #Helg #FestSøvnproblemer...


Da sitter jeg i sengen og sliter med det samme problemet som oppstår hvæær gang jeg skal skrive et innlegg, hvordan skal jeg starte det? Hei mine kjære søte hjerter, har dere hatt en fortryllende fredag? Vær hilset blogglesere? Hola Carola? Blir jo like kleint uansett, og nå gikk jeg faktisk så langt at jeg klikke inn på andre blogger i ren desperasjon for å finne inspirasjon uten at det hjalp noe særlig. Livet er virkelig kipt ass.

Og ja, fult klar over de slitte tuppene, frisørbesøk snart!  Genser / Nelly.com Bukse / København / Lue / Gina Tricot.

Her sitter jeg i hvert fall og tar en pust i bakken før jeg skal begynne å rydde rommet og klesskapet. Har vært på jobb og det er så utrolig tungt noen ganger om man ikke får nok søvn. Jeg våknet sikkert ti ganger i panikk i natt fordi jeg trodde jeg hadde forsovet meg, noe som aldri var tilfellet. Har innsett at jeg ikke kan sove godt alene. Enten har jeg tidenes verste mareritt, eller så våkner jeg i ett. En gang når jeg besøkte Dominique i Skottland så måtte han på jobb om morgenen, jeg hadde sovet kjempegodt hele natten, og våknet i noen sekunder før Dominique dro. Under fem minutter etterpå hadde jeg en syk old hag syndrome opplevelse som jeg ikke har hatt på flere år. Vet dere ikke hva det er så er det bare å søke det opp, men det er en form for søvnparalyse hvor man i tillegg ser skapninger, scary shit! Klarte til slutt å få meg ut av det, og når jeg så på klokken så var det bare ti minutter siden Dom dro. Er sikker på at det aldri hadde skjedd om han sov sammen med meg for da sover jeg alltid som en stein!

Ryddingen må vente litt, for nå skal jeg se på Idol før dagens sending begynner!

Flere som har søvnproblemer?

#Hverdag #Bilder #OutfitTrening, spa og pannekaker


Da var den første treningsøkta på noen uker fullført! Som forventet så gikk det ikke heeelt godt for seg, men sier meg fornøyd med at jeg i hvert fall løftet like tunge (lette) vekter som før. Ellers har jeg også vært på essens dagspa og ryddet litt opp i huden min. Har gått dit i flere år og er alltids fornøy, de ansatte er veldig hyggelige og vet hva huden min trenger. Denne gangen fikk jeg faktisk skryt for å ha en veldig jevn hudtone! Den så jeg ikke komme, men man er vell sin egen verste kritiker?

Huden kjennes i hvert fall mye glattere ut, men er litt rød og hoven enkelte plasser, det må man nesten være forberedt på når man tar en så pass hard behandling med mye klemming og peeling. Er ikke halvparten så ille som det var før så sier meg fornøyd med det.


Nå sitter jeg og spiser proteinpannekaker og ser på Idol med Max som jeg måtte tvinge med på bilder som dere ser, haha. Det var visst ikke lov å se på Idol mens Dominique var her, så har en del å ta igjen!

#Hverdag #Trening #Kosthold #Velvære
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits