København


Dette innlegget skulle postes i går kveld, men på grunn av at internett ikke funket så kommer det nå!


Det har vært to LAAANGE dager i København! Har faktisk ikke hatt tid til noen oppdateringer for jeg har løpt så mye rundt heletiden. Sto opp kl 04.30 på tirsdag for å rekke flyet og hadde ikke sovet tre timer den natta engang! Var minimalt med søvn men kom meg likevel på en FANTASTISK danseforestilling som het Danse 2 go!

Så måtte jeg selvfølgelig klare å miste pengeboken min, det er så sinnsykt typisk! Ødela dagen veldig, men heldigvis har jeg en god venninne som klarte å muntre meg opp.

Bilder fra gårdagen:

Håvar og Kristine ♥

 Julia og Hovard, haha! Ikke første gang Starbucks har skrevet feil.

Avsluttet første dag med en kald martini rosso ♥

I dag har jeg vandret litt i byen og vært på et teatermuseum, så tok jeg og Håvar sykkeltaxi og det var helt sykt morsomt! Flirte hele turen og det ble ikke mindre gøy når jeg fikk melding fra en butikk om at de hadde funnet pengeboken min! Vi tok sykkeltaxien til Christiania som er en bydel i København hvor det selges og brukes hasj i store mengder. Ble kvalm av å være der så dro ganske med en gang. Så ble det sushi og litt byvandring før jeg tok en kjapp tur innom hostellet før jeg måtte av gåre til forestilling. Vi så ??Den mystiske sag om hunden i natten?? på Betty Nansen Teateret og den var veldig bra, men blir veldig tungvint når man ikke forstår så mye dansk.

Verdens høyeste mann.

Dugg på linsa..

Blogges senere!Babysitter


Er like før jeg tar kvelden, har jobb i morgen kl 07.30 og vil helst være litt våken på jobb. Denne dagen har vært så sykt lang, så kan nesten ikke vente til hode treffer puten. Våknet halv syv og dro på jobb, etter jobb var jeg hjemme en snartur også rett på sats etterpå. Gud så amatør jeg følte meg med over en måned uten trening! Etter det dro jeg til HairShop på Jekta. Bestevenninnen min jobber der, og det er hun som alltid fikser håret mitt. Hvis jeg hadde fikset håret hos noen andre så hadde jeg følt meg utro, haha. Vi fant ut hva slaks hårprodukt som jeg vil ha i julegave, og vi diskuterte fremtiden til håret mitt. Virker som nesten alle er helt for at jeg skal farge det rødt, så nå har jeg bestemt meg! Det eneste som hindrer meg akkurat nå er at det sliter jo litt, og er jo ikke så alt for lenge siden jeg farget det mørkt, så burde kanskje vente til etter jul. Nå er jeg å sitter barnevakt for søskenbarnet mitt og tidenes skjønneste hundevalp!

Kose mose overdose ♥

Er det forresten mange av dere som har/skal på halloweenfest i år? Selv skal jeg feire dagen i København, så blir det den årlige Halloweenfesten hjemme hos meg når jeg kommer hjem. Men det jeg lurte på var, hva skal dere kle dere ut som? :)

Natti ♥Rødt hår!


Da er det endelig helg, og den måtte som vanlig starte bra! Siden jeg drar til Køben snart så tenkte jeg å fikse litt på meg selv. Har den greia med at jeg alltid må endre på utseende og da mener jeg stil og ikke minst hår. Så da bestemte jeg meg for å ta en tur til min faste frisør på HairShop å farge det RØDT! Her er resultatet.

Hehe, neida! Som dere sikkert ser så er det en parykk. Men det er ingen tilfeldighet at den er rød, jeg har faktisk tenkt å farge det rødt! Etter å ha prøvd parykken så har jeg bare blitt enda mer sikker. Ikke sant jeg kler det? :) Føler meg som en dukke på disse bildene (som jeg faktisk synes er positivt). Kommer ikke til å farge det så intenst rødt, men en del mørkere.

Hva synes dere, skal jeg farge det?Bruno Mars


Lekser, lekser og mere lekser er det som står på planen for i dag og i morgen. Er viktig å prioritere skole, så mobilblogging er det eneste jeg får tid til nå dessverre.

Forresten! Jeg har funnet ut at selveste Bruno Mars har konsert i København samtidig som jeg er der! Fikk vite det på skolen i går og begynte faktisk å gråte litt.. Tenk at jeg skal være i samme by som han og så får jeg ikke dra på konserten. Jeg virkelig elsker Bruno Mars og har vært forelsket i han i mange år haha. Derfor lurer jeg på om noen har, eller vet om noen som har billetter til konserten i København den 31.10.13 som de er villig til å selge? Jeg ville vært evig takknemlig!10 days challenge


Da har jeg sittet med trynet ned i religionsboka med kaffe og en god blanding av klassisk musikk og Lana Del Rey en stund. En ting med meg og prøver er at jeg hater å pugge, helt til jeg kan stoffet inn og ut og har mere kunnskap å brife med. Vet ikke hvor mange ganger jeg har møtt mennesker som har dratt raske konklusjoner med at jeg er dum, helt til jeg åpner kjeften. Da sier de ??Hvorfor er du så smart??? haha, man får faktisk bruk for det man lærer både på fritiden og på skolen J

Kameraet vil virkelig ikke samarbeide med meg i dag, da er det greit å ha noen filter å gjemme seg bak.

Siden jeg er en veldig dårlig blogger som er flink til å ta meg lange ferier, så tenkte jeg å kjøre i gang 10 days challenge. Kommer aldri til å klare 30 så begrenser meg til 10. Drar uansett snart på storbyferie og da blir det blogging! Ettersom jeg blogger for dere så kan dere gjerne komme med ønsker. Hva har dere lyst til at jeg skal blogge om? Sminke, vegetarerfaringer, trening, lage video, svare på spørsmål osv? Dere bestemmer!

Natta ♥København tips?


Kom hjem for en god stund siden og har bare spist og sett på serier. Planen for resten av dagen er å lese til religionsprøve, hadde 6 i det på ungdomsskolen så har litt å leve opp til. Ellers driver jeg og søker etter ting å gjøre i København. Til dere som lurer så skal jeg dit på studietur. Jeg studerer jo drama, så det blir bare en kosetur med mange kulturelle opplevelser med den beste klassen, er superstoked! Så langt skal jeg til Det Kongelige Teater og se Macbeth, så skal jeg på Louisiana Museum of Modern art, en danseforestilling som hete Dans to go, og noen flere forestillinger jeg ikke helt husker navnet på. Er det noen av dere lesere som har noe å anbefale? Vil få så mye som mulig ut av turen så blir veldig glad for noen anbefalinger til ting å gjøre i København :)

Muss og suss ♥Nettshopping


Dagene har gått i ett siden sist. Jeg har vært på turné i Målselv med forestillingen Mira går gjennom romma, spilt en kortversjon av forestillingen under psykiskhelsedag, gjort lekser, øvd til prøve, skrevet innleveringer, jobbet og nå har jeg i tillegg klart å bli syk. Jaja, har i hvert fall fått ligge hjemme i to dager og hvilt ut. Er aldri ordentlig syk, og to dager borte fra skolen føles ut som to uker. I løpet av de dagene har jeg bare ligget på sofaen og sett på Glee, som er blitt en ny favorittserie. I kveld skal jeg se film med kjæresten så satser jeg på at jeg kommer på skolen i morgen.

Ellers har jeg nettshoppet litt. Jeg skal jo til København i slutten av måneden, og med dagene stappfulle av teater, danseforestillinger og museum så får jeg veldig motivasjon til å kle meg litt ekstra fint. Sånn er det alltid når jeg skal dra bort til andre byer eller land. Hjemme i kjedelige Tromsø så frister det aller mest å begrave meg i oversized hoodies og sløvebukser hele dagen.

Navy kjole her, Skjørt her, Poncho her

Lang sølvkjole her, kort sølvkjole her, kjole i to deler her.
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits