Hyttetur


Da har jeg kommet hjem fra hytta, det er helt ute i ødemarken og helt uten internett så derfor har det blitt dårlig med oppdatering. Det er tante som eier en hytte på Senja som familien min pleier å bo i, så bor tante og onkel og søskenbarnet mitt hos foreldrene til tante som bor rett nedfor. Tok selvfølgelig med meg kameraet, men glemte laderen så kameraet fikk bare vært med den første dagen.

Vi dro til et vann som var en kort spasertur unna hytta hvor vi hadde bål og koste oss i det fantastiske været.


Mamma og lillesøster.

Pappa.

Onkel og tante har fått seg verdens skjønneste lille hundevalp, en blanding av jack russel og papillon.

Tante.

På fredagen kom Jens med båten. Hadde sovet uten han i fire dager så var sinnsykt godt å endelig få være sammen med han igjen. Vi sover jo sammen hvær eneste natt og har nok blitt en smule avhengig kan man trygt si. Dagen etter dro vi på en fantastisk fjellfur, jeg elsker å gå i naturen og synes den norske naturen er noe av det vakreste som fins! Fikk ikke tatt noe bilder på fjellet, men vet de andre gjorde det så skal prøve å få tak i noen bilder. Nå er det på tide å legge seg. Skole og jobb i morgen så blir neppe noe blogging.

Natti ♥Familiekos


Etter at jeg ble eldre (høres ut som jeg er gammel, haha) så har det blitt lite tid til familien i helgene. Er alltid på jobb, fest, hos venner eller hos kjæresten i helgene når de skal finne på noe. Men i kveld hadde jeg fri fra både kjæresten, jobb og festing, så da ble det sjømat og Skal vi danse. Er ingen storfan av det programmet, men er koselig med familien. Etterpå så vi en veldig fin film som het The Lucky One med Zac Efron i hovedrollen, anbefales!

Deilige meg med ansiktsmaske, haha. Vil anbefale Lush, de er i mot dyretesting og alle produktene er hjemmelagede! Good stuff. 

Natta sweethearts ♥Kick start


Hei! Da har jeg nettopp kommet hjem fra kjæresten og sitter med rumpa godt plantet i sofaen. Ble en hard full body styrkeøkt i dag tidlig på Sats, er så gøy å se at man faktisk blir sterkere av å trene! Tenk at jeg faktisk slet med å ta 20 kg i knebøy for noen år siden, haha.

Denne helga skal jeg bare ta det med ro med lekser og trening, ikke noe drikking på meg altså, deilig! Neste helg skal jeg kanskje til Senja, så blir nok ikke så mye alko da heller. Selv om det er gøy med festing så synes jeg nesten det kan være enda bedre å bare ta det med ro i blant, alkohol er jo ikke akkurat sunt. Nå skal jeg ta meg en dusj og se på TV, så får dere andre ha en morsom lørdag!

Skal bli en mye bedre blogger framover så tenkte å kick starte bloggingen med en konkurranse. Har jo aldri hatt konkurranse før så det kan jo bli gøy å prøve noe nytt, hva synes dere?Goin' out


Hei dere! Nå er det endelig lørdag og klart for klassefest! Har gledet meg hele uken og har troen på at denne kvelden blir bra. Kjæresten er også med i kveld, noe som er veldig lenge siden så det er et pluss. Håper alle får en fantastisk lørdagskveld ♥

Kveldens outfit.

Kjole og sko fra Nelly.com

Begynner forresten å like den nye hårfargen min. Etter litt solarium så er den faktisk ikke så ille, men tror fortsatt at jeg kommer til å gå litt lysere etter hvert.

Hva synes dere om kveldens outfit?Mørk!


Long time, no see as always. Jeg må virkelig være tidenes sløveste blogger som faktisk bruker bloggen sin, men når jeg ikke har noe interessant å blogge om så er det ikke så lett å finne motivasjonen. Jeg lover ingenting, for bryter jo så å si alle løftene jeg gir på bloggen uansett, men jeg skal i hvert fall prøve å legge inn minst et innlegg om dagen, og etterhvert skal jeg prøve å holde meg oppe på tre.

Ellers er det ikke mye som er nytt, annet enn at jeg farget håret i går og nå er det nesten svart! Har fått mange positive kommentarer om det, men synes selv det er ALT for mørkt. Om det ikke lysner veldig mye etter én måned så legger jeg inn noen lysere striper. Føler også at jeg MÅ ta mye sol fremover så jeg ikke ser ut som en emo, haha.  

Og slik ville jeg sett ut med helt svart hår. Har faktisk vurdert svart med litt blåskjær i, men tviler så at det kommer til å skje med det første.

Hva synes dere, fint? Eller burde jeg farge det lysere?
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits