Litt sen oppdatering


Hei dere! Skrev mesteparten av dette innlegget for flere dager siden, men har hatt syke problemer med PC'en, må nok byttes ut snart.


Lørdagen med kjæresten var veldig koselig. Vi feiret ét års jubileet med sushi og gaver, og senere dro jeg ut på skumparty! Var faktisk helt sykt morsomt! Bortsett fra at enkelte fulle mennesker ikke forstår at et nei er et NEI! Men ellers skulle jeg ønske det var skumparty hver helg! Jeg badet i skummet, og hadde skumkrig med alle kjente og ukjente som jeg møtte. Så liten som jeg er så er det nesten umulig å dra ut og feste uten at folk begynner å løfte på meg og kaste meg i lufta, men på lørdag ble det tatt til et nytt nivå. Det måtte jo selvfølgelig gå galt til slutt og endte med at jeg styrtet ned i gulvet og måtte gå med ispose over øyet resten av kvelden. Ble et blått øye på meg, noe jeg ikke har hatt siden jeg var ca. syv år og slo meg på en lekebil, av alle ting.

Et lite tips til dere som ønsker mye oppmerksomhet på byen: Ta på den minste shortsen dere har, en hvit singlet og spyl dere våt så den blir gjennomsiktig! Trodde alle skulle gå i bikini og siden jeg ikke føler meg komfortabel nok til det så trodde jeg at jeg skulle være den mest påkledde der, haha. Ble faktisk stoppet av flere som ville ta bilde med meg, kjendisen vet dere!

Traff gultvet med panna rett over øyenbrynet som dere ser, så ble jeg blålilla over hele øyelokket. Det er IKKE øyenskygge jeg har på meg som det ser ut som, men en blåveis. Nå er fargene gått over til å bli rød og er gul helt opp til over brynet! Gud som jeg hater speil for tiden.

Ellers er døgnvillfestivalen godt i gang her i Tromsø. Hører på 50 cent for øyeblikket. Kan ikke vente til lørdag, da kommer Avicii!Verdens beste


I dag har jeg og Jens vært sammen i et år! Herregud hvor fort tiden flyr når man har det bra. Du er den eneste gutten jeg noen gang har møtt som jeg føler jeg kan være 100% meg selv med. Trenger aldri å være redd for å dumme meg ut foran deg, for jeg er så sinnsykt trygg på deg. Jeg føler vi er annerledes fra alle andre par i verden, at ingen kan måle seg med det sterke båndet vi har sammen. Mange tenker vel at jeg er gal som sier dette fordi jeg bare er 19 år, og at jeg må nok kysse mange frosker for å finne en prins, men jeg tror virkelig at det kommer til å bli oss. Kan ikke se for meg at det blir slutt en dag for det skjer ikke. Jeg liker deg ikke bare for den personen du er, men den personen jeg er når jeg er sammen med deg. Du er den mest omsorgsfulle og snille personen jeg vet om, og tror virkelig ikke det finnes noe vondt i deg. Selv om vi har vært sammen lenge nå så klarer du fortsatt å gi meg sommerfugler i magen, jeg blir bare mer og mer forelsker i deg for hver dag som går, og jeg kan ikke vente med å se hvordan vår framtidige liv blir sammen, for det er ingenting jeg ønsker mer enn det. 

Gratulere med et års jubileum gutten min, jeg elsker deg 


Designhjelp anyone?


Da var første skoledag gjennomført og jeg går ENDELIG i 3. klasse på videregående. Veien har vært lang, men i år har jeg veldig greie fag, så gleder meg bare til å komme i gang. Ellers ble det en veldig spontan treningsøkt i dag. Har bestemt meg for å trene i hvertfall tre ganger i uken, og holde meg unna usunn mat. Så langt har det gått veldig bra, så håper det fortsetter.

Rett før vi dro fra Stockholm hadde jeg og Jens en liten shoot i parken utenfor hotellet. Headeren og profilbildet jeg har nå ligner jo overhode ikke på meg lengere, så det må det gjøres noe med! Håper noen av dere er flinke med å lage header og kanskje et nytt design? Ville vært veldig takknemlig om noen lagde det til meg. Velger jeg en som en leser har laget blir selvfølgelig vedkommende belønnet! Link til bloggen sin de neste 10 innleggene, eller noe annet om vedkommende ikke har blogg. 

Her er i hvert fall noen av bildene. Veldig like alle sammen, men var de eneste som funket.

Nå er det filmtid med kjæresten ♥Gröna Lund


Skulle blogge på Gardemoen, men siden det var helt umulig å få nett med dritt pc?en min så kom ikke innlegget før nå?


I går var den morsomste av alle dagene i Stockholm, da dro vi nemlig til Gröna Lund! Fikk til og med filmet med GoPro?en i noen karuseller! Ikke helt lov, men vi tok sjansen og var veldig gøy å se på etterpå. Det som gjorde mest inntrykk på meg var spøkelseshuset. Var der i fjor og da var det ikke skummelt i det hele tatt. Men i år, fyy FAEN! Har ikke hylt så mye på flere år og var sikker på at jeg kom til å dø, haha! Var en person med SAW kostyme som jeg selvfølgelig var sikker på bare var en dukke, plutselig begynte han å springe etter oss og jeg følte at jeg var i en skrekkfilm!

Fikk meg en ny venn :)

Ellers synes jeg at den beste karusellen helt klart er denne.

Lystiga huset er også en favoritt. Spiste også en donut som jeg angret så sykt på etterpå! Så noiia som jeg har for usunn mat så tåler jeg ikke junkfood. Føles nesten ut som jeg har utviklet en slags fobi mot det etter at jeg så dokumentaren Supersize me, haha. Det ødelegger faktisk flere millioner liv og er jo faktisk ikke så sinnsykt godt heller etter min mening.

Jens syntes det var veldig godt, tjukkebolla mi ♥

Da er det på tide å busselalle, skole i morgen forstås.

God natt alle søte ♥Stockholm Midnattslöppet 2013


Skulle egentlig poste dette innlegget i går, men det ble ALT for sent så poster det nå.


Tenke å fortelle litt om løpet jeg har nevnt tidligere, som er mye av grunnen til at vi er i Stockholm av alle plasser. Hvert år arrangeres det et stort løp i Stockholm og flere store byer kalt Midnattslöppet, som er på 1 mil. Når jeg ble sammen med Jens så var det en tradisjon for han og løpe hvert år, også fordi hele arrangementet også er en tradisjon for familien til Jens som bor rett utfor Stockholm. I fjor var jeg med Jens til Stockholm, men hadde ingen planer om å løpe. To timer før det starten fant jeg ut at jeg skulle løpe, noe Jens overtalte meg til. Var en selvfølge at jeg skulle løpe i år også, og har tenkt å fortsette og springe så lenge jeg er sammen med han, det vil si til jeg dør.

Løpet gikk mye bedre i år enn i fjor for meg, men angrer på at jeg sprang med fivefingers. Det ble veldig vondt for føttene, og nå går jeg som en pingvin for jeg har så vondt i leggene. Burde nok blitt mye mer vandt til dem før jeg sprang så langt på bar asfalt. Ellers så var det selvfølgelig en fantastisk opplevelse, og det føles så godt etterpå! I fjor deltok ca. 27 000 mennesker på løpet, og i år var det så mange som 36 000! Gøy og se hvor mye det har vokst, om jeg ikke tar helt feil så er det det største i Skandinavia.

Ready to run!

Alle som løper får en slik t-skjorte å løpe i. Årets farge var neongrønn, IKKE min farge...

Jens var VELDIG klar.

Etter løpet, ganske sliten her kan jeg love dere.

Jens sprang med GoPro'en på hodet og filmet, nå har vi mye bra materiale til å lage en bra Stockholm video :)

Blogger om dagen i morgen når jeg sitter på Gardemoen håper alle får en god natt ♥Gårdagen


God morgon allihopa! Ble en VELDIG lang dag i går. Startet med at vi dro til Kista for å hente det vi trenger til løpet i dag. Så dro vi til en kamerabutikk for å kjøpe en del til kameraet til Jens og vi har nesten filmet i ett etter det. Var så oppslukt av å filme at jeg glemte helt av å ta bilder med speilrefleksen. Så tar bare noen print screens fra filmene vi tok. Derfor er ikke kvaliteten på bildene helt topp. Er et GoPro Hero Black Edition, som er den nyeste og beste innenfor GoPro kameraene. Det har helt sykt god kvalitet og har fisheye, men er ikke så bra å ta bilde med eller filme om natten. Han kjøpte også et handstativ, fikk veldig mange rare blikk der vi gikk og filmet oss selv, haha. Etter det gikk vi rundt i sentrum og det er jo ikke akkurat lite! Vi var også innom Nordiska Kompaniet hvor de har masse merker som Armani, Burberry, Tiger of Sweden, Acne og mange mange flere. Er ikke tidenes fan av å bruke en hel formue på svindyre merkeklær, så ble bare en leppestift på meg, fattiglusa...

Til slutt stakk vi på hotellrommet og sov i én time før vi stakk ut igjen for å sjekke livet på byen. På grunn av at vi skulle løpe i dag så ble det ingen alkohol.

Spiste på en café som het Wayne's coffee. Veldig god mat, men frappen var ALT for søt, smakte bare karamell.

En random DJ hadde konsert.

Vi gikk forbi en av Sveriges største kinoer og fant ut at den var åpen, så da ble det en veldig spontan kinotur. Så Pacific rim, helt ok film.

Var ikke på rommet før kl to, så var veldig trøtt og orket ikke blogge.

Nå stikker vi til Täby for å møte familien til Jens, skal prøve å blogge før løpet i kveld.Sergeltorget next


Et kjapt innlegg før vi suser ut døren. I dag skal vi shoppe mere i Drottninggatan, og dra til Sergeltorget. Så må vi hente litt utstyr til løpet i morgen og kjøpe en del til kameraet til Jens.

Dagens outfit: Kjole - Sheinside.com og sko - Skoringen

Hva skal dere i dag?Kveldstur


Da er vi kommet tilbake til hotellet etter en fin spasertur i Drottninggatan. En lang gågate med mange kjedebutikker, resturanter og caféer. Var jo selvfølgelig ikke mange butikker som var åpen, med tanken på hvor sent det var, men vi fikk kartlagt oss bedre her. Med litt hjelp fra google maps fant jeg ut at det meste vi har lett etter, og det vi trodde var langt unna, bare er en liten spasertur unna hotellet. Steder som Nordiska kompaniet og mange butikker som vi var på i fjor, så i morgen blir det også en del byvandring.

Danseforestilling.

Synes ikke på bildet, men det var en hel folkemengde som samlet seg rundt han her. Var veldig vakkert å høre på når han spilte chello, ville gi han penger men ingen av oss hadde kontanter...

Utsikten fra hotellet.

Nå skal vi kose oss med filmen My sisters keeper. Satser på at Jens begynner å gråte sånn at jeg kan trøste han, synes sånt bare er koselig jeg, haha.

God natt og ha en fin kveld ♥Et lite hei fra Stockholm


ENDERLIIIG KOM JEG MEG INN PÅ BLOGG.NO!!!

Satt i hele går og prøvde, uten hell. Men NÅ er jeg Endelig her :) Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet i Stockholm! Føles helt fantastisk å være borte fra drittplassen Tromsø, kan ikke vente til den dag jeg flytter der ifra. Jeg og kjæresten ankom Sverige i går, og har bodd én natt på Clarion Hotel Arlanda Airport. Kjempefint og moderne hotell med trivelige annsatte og ikke minst kjempegod frokost! Nå er vi i Stockholm og bor på Clarion Hotel Sign, som vi skal bo på resten av turen. Et veldig fint og nytt spahotel som jeg elsker allerede! Siden jeg jobber i Choice så betaler jeg bare 400,- natta! Helt sykt billig, pluss at jeg spleiser jo med Jens, så betaler bare 200. I Går fikk vi til og med et superiorrom til samme prisen, klager ikke.

I går tok vi flyet fra Tromsø grytidlig, dagen gikk til å sløvet på hotellrommet og Arlanda (flyplassen) hele dagen. 

Meg i går: Topp - Bikbok og skjørt - Newyorker

Jens har forresten kjøpt seg GoPro kamera, et pittelite men sykt bra sportskamera som tåler alt. Kommer nok til å låne det i fremtiden.

Elsk! ♥

Var på noe som lignet på Sveriges tolkning av Yogurtheaven, men var ikke halvparten så god.

I dag sto vi opp tidlig, spiste frokost og satt kursen mot Stockholm.

Før vi dro stakk vi innom Starbucks på Arlanda. Aldri drukket det før, men nå skjønner jeg hvorfor folk er så hekta på det. NAMMMM! Litt dumt at de skrev navnet mitt feil da...

Venter på flytoget med min fantastiske koffert. Én ting jeg elsker med Stockholm er at alt av transport er helt punktlig!

Når vi kom fram til hotellet slengte vi fra oss koffertene og stakk ut i byen for å utforske og shoppe. Var mest i området rundt Slussen og Gamla stan.

Jens klikket helt når vi så denne butikken. Løping er jo livsgleden hans, haha.

Nå skal vi dra og få i oss litt mat, blogges ♥På vei til hytta


Sorry for null blogging i går, men hadde faktisk INGENTING å blogge om. Blir nok lite lyd fra meg i dag og morgen også siden jeg nå sitter i bilen med kjæresten og Max på vei til hytta i Oldevik. Der er det så vidt mobildekning. Hadde faktisk tenkt å ha en fin og idyllisk fotoshoot med sommerkjole og alt, men så er kameraladeren sporløst forsvunnet og kameraet er helt tomt for strøm :( Må kjøpe meg ny lader om jeg ikke finner den og det er litt kipt. Noen som vet hvor mye en Canon EOS lader koster?

Snakkes i morgen, nå er det kjærestetid <3
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits