Lenge siden sist!


selvfølgelig har jeg vært helt umotivert til å blogge av visse grunner. Jeg er så stygg, designe mitt er stygt, jeg har ingen ordentlig header, jeg har ingenting og blogge om. så nå har det gått laaang tid, og jeg har mistet alle leserne mine, men nå skal jeg bli bedre. Mye er forandret. Jeg har fått fikset litt på utsenede, og med det mener jeg langt blondt hår igjen, og føler meg kjempebra, ikke noe mere stygge meg nå lenger. Har også fått litt frage siden jeg har vært i tyrkia, men ikke mye, så skal bli flink til og ta sol framover og én dag blir jeg kanskje fornøyd. Har tenkt og redigere en video som jeg har tatt opp i Tyrkia, men jeg filmet så mye så jeg tror kanskje det blir 2 filmer.

Jeg har også fått fikset mye på bloggen, den var så stygg og amatør før, men nå ser den enderlig bra ut, det eneste jeg mangler er et større profilbilde, som jeg først må ta, og en header, men jeg har bare digital kamere så bildene blir aldri bra nokk, en dag, kanskje i neste uke skal jeg få med meg besteveninnene mine Martine og Marianne med på en fotoshoot, siden begge bloggene trenger desperat header, og Martine har speilrefleks. Jeg kommer til å legge bildene ut og så er det kanskje noen av dere som er flink med å lage header? har fått veldig god hjelp før så blir veldig glad om noen er interesert, blir selvfølgelig belønning til den som lager headeren jeg går for.

Her ser håre mitt veldig ujevnt ut, noe som skyldes en ekstremt sterk blondshampoo, men det er heldigvir borte nå.

Håper dere alle får en kjempe fin kveld videre, kommer kanskje med et nytt innlegg senere.02.aug.2011


Operation perfect er i gang for fult! har kuttet ned på snopet og spiser sunn og god mat. Har blitt flinkere til å sole meg og på søndag bærer det av sted til tøørrkeyy :D og i sta blestillte jeg extensions! Kjøpte fra rapunzelofsweden og kan ikke vente til jeg får dem, kjøpte dette håre. akkurat nå er håre mitt gult, men i morgen skal alt fikses opp og jeg skal få fint platinablondt hår. Jeg må vel nominere meg selv i kategorien verdens dårligste og kjederligste blogger, men jeg har hatt så lite å blogge om, og jeg blir aldri fornøyd med noen bilder av med selv. Design er jo også noe jeg sliter med, og for ikke å snakke om header. Men når jeg kommer hjem fra Tyrkia så blir det ny header! I det siste har jeg bare jobbet og sløvet i sola, men det blir mer interesant å blogge om fra tyrkia, om jeg får internett der da.

Siste bildet av meg med brunt hår. 

Nokk et kjederlig innlegg, men som sakt, skal skjerpe meg! Nå skal jeg lese ferdig Harry Potter og de vises stein og så skal jeg på jobb kl 8 i morgen tidlig.
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits