My week in Scotland - Del 1


Hei og takk for sist! Ble litt lenger tid enn planlagt men har hatt dårlige muligheter for å blogge. Fredag for snart to uker siden bestemte jeg meg nemlig for å bestille en spontantur til Skottland, og dro allerede søndagen etter. Følte meg ganske gal, men i og med at jeg fikk fikset meg en uke fri fra jobb så grep jeg sjansen. Har alltid hatt lyst til å dra til Skottland, men fikk ekstra lyst etter jeg var på Mallorca og møtte Dominique. Så tenkte bare å gå igjennom uken dag for dag.

Mandag:

Søndags ettermiddag reiste jeg fra Tromsø til Oslo og videre til Bergen. Der ble jeg på flyplassen over natten før jeg reiste videre til Edinburgh klokken 08.55 mandags morgen. Var en liten smule trøtt når jeg kom fram kan dere tro... På flyplassen ble jeg møtt av tre gutter jeg aldri hadde møtt før som stilte opp med skilt og greiier med navnet mitt på. De skulle kjøre meg til Dumbarton, som er en bygd utfor Glasgow hvor jeg skulle bo hele uken. Det første jeg klarte å prestere var å sette meg i førersetet, haha! Gud så rart det var at rattet var på andre siden, da følte jeg virkelig at jeg var i Storbritannia. Like etterpå ga de meg en flaske med veldig VELDIG rar vin, og da følte jeg virkelig at jeg var i Skottland, haha!

Bilen til Lewis er bare dødtskul!

 Sov mesteparten av dagen før jeg møtte Dominique, så drakk vi rosevin og så på solnedgangen.

Chip og Dominique.

Tirsdag:

Vi startet dagen med en liten gåtur på the camels hump hvor vi kunne se hele Dumbarton. Utrolig fin tur hvor vi lå i gresset med jordbær og Capri Sonné og bare snakket om alt og ingenting, velger det over middag på en fancy restaurant hver gang ♥

Og mens vi snakket om alt og ingenting så snakket jeg selvfølgelig litt om norsk historie og Thor Heyerdahl, og filmen Kon-Tiki. På vei hjem møtte vi på denne bobilen, tilfeldig? Vi tok det i hvert fall som et tegn fra åven, så vi dro til en venn og så filmen selvfølgelig. 

Hver eneste kveld satt vi ute i bakgården og drakk vin og så på stjernene, en liten smule fornøyd pike her, haha.

Onsdag:

Vi dro vi til loch lomond shores hvor man kunne leie båt, dra å se på akvarium, spise på restaurant og shoppe, så hadde de svaner der!

Svanene var tydeligvis ikke like begeistret for å se meg, når jeg bøyde meg ned for å hilse på så spratt den rett opp og angrep. Jeg ble til og med advart, men jeg nektet å høre. Svaner er jo fredelige dyr som ikke angriper folk tenkte jeg, haha så feil kan man altså ta...

Etter skrekkopplevelsen med svanene leide vi oss en padlebåt og padlet til en liten øy hvor det ble litt bading og piknik. Senere tok vi toget hjem og så på stjernene.


Dette ble forferdelig langt, så tar resten i et annet innlegg.

Noen av dere som har vært i Skottland før?

#Ferie #Reise #Sommer #Hverdag #Bilder #LoveSorbet og vin


Kom hjem fra jobb for en stund siden, og jeg og lillesøster har laget sorbet. Vi fikk en sorbetmaskin her hjemme for litt siden og skjønner ikke hvorfor vi ikke har hatt en før. Det er utrolig lett å lage, smaker godt og er ikke minst sunt! Et bedre alternativ til is, noe jeg er ganske så avhengig av om sommeren så denne blir nok mye brukt fremover.

Hver fredag på jobb så har vi kake og vinlotteri. Har jobbet der nå i fire år men nesten aldri fått vært med på vinlotteriet fordi det alltid har vært i skoletiden. Nå når jeg er ferdig på skolen prøver jeg å være med en gang i blandt, og har så sykt vinnerinstinkt at det er ikke morsomt engang. Blir så sykt irritert når noen kommer med masse selvtillit og sier  ''I dag vinn æ!'' og så vinner de også! Haha, men i dag ble endelig vinflasken med meg hjem (Ikke det at oddsene var så små da, he he)


Geek-topp fra Sheinside.com

Denne flaska kommer godt med i morgen når jeg skal ut. Har ikke vært ute i Tromsø siden jeg kom hjem fra Mallorca så det blir gøy, can't wait!

#Hverdag #Outfit #Mat Småshopping


Jeg har gjort pinlig lite i dag, og da ender det fort opp med at jeg kikker litt innom nettbutikker. Som nevnt flere ganger før så er Sheinside.com min absolutte favorittnettbutikk. Har bestilt klær der ifra utallige ganger og er like fornøyd hver gang. Det er utrolig billig og klærne er (etter min erfaring) i svert god kvalitet. Det eneste minuset er at det tar lang tid før man får klærne, men det er virkelig verdt ventetiden. Ble ingen storshopping denne gangen, og det er fordi jeg virkelig trenger å spare penger til neste år når jeg skal flytte og gå videre på skole. Derfor blir det minimalt med shopping det neste året, men måtte unne meg noen søte og ikke minst billige topper, og en shorts.

Nydelig hvit blomstertopp her.

Enda en nydelig hvit blomstertopp her, shorts her, svart topp her.

Noe dere likte?

#Shopping #Klær #MoteProsjekt hippieveranda


Helt siden jeg byttet rom for flere år siden så har jeg alltid hatt en egen veranda, men den er bare blitt brukt som et lager og har vært fylt med skrot så lenge jeg kan huske. Nå har vi endelig fått ryddet den, så nå kan jeg begynne å innrede slik at jeg kan bruke den. Har alltid hatt lyst til å gjøre den om til en skikkelig koselig hippieveranda med masse tepper, puter, lykter og kanskje en hengekøye. Siden den har tak så fungerer den dårlig som solaltan, men den er perfekt til å sitte på og ta et par glass vin på kvelden med venner.

Litt inspo:


Gleder meg til å bli ferdig!

#Interiør #Inspirasjon #Inspo Good vibesGud for en herlig morgen dette har vært. Har tatt livet helt med ro, spist en sunn frokost, drukket verdens beste rooibos te fra favorittkoppen og lyttet til feelgood musikk. Etter å ha vært på Mallorca har jeg virkelig begynt å sette pris på at jeg bor i Tromsø. Ikke det at det var noe som helst galt med plassen jeg var på, men jeg har snakket med så mange mennesker som mener Tromsø virker som en så fantastisk by. Midnattssol om sommeren og nordlys om vinteren. Det har virkelig fått meg til å åpnet øynene og se at dette faktisk er en utrolig fin by, og jeg burde sette pris på den mens jeg enda bor her. Til neste år er jeg nok langt borte.

Nå skal jeg hoppe på sykkelen og komme meg på jobb, ha fortsatt en fin dag alle sammen ♥

#Sommer #Bilder #Musikk #Jobb #Hverdag

 Endelig!


Endelig skal jeg få være lamme folk uten at de må stikke og se på fotballkamp, dra ut på byen uten at alle bare sitter der og ser på fotball, snakke med folk uten at de nevner kampen senere. Endelig skal jeg få bruke Google uten at alt klikker og det kommer opp noe fotball drit, takk gud for av VM ENDELIG er over!

Bikinitopp fra Bikbok / Gammel shorts fra Bikbok / Solbriller stjelt av en venn (mohahaha)

Flere som er overlykkelige for at VM er over?

 


#Outfit #BilderEn liten oppfordring


Kom hjem fra jobb for litt siden og nå sitter jeg på altan og blogger, det føltes alt for dumt å sitte inne i dette været. Senere skal jeg dra på trening og prøve å komme litt i rutine på det feltet igjen. Har så og si nesten ikke trent de siste to månedene, og det merkes! Vet at formen heldigvis kommer raskt tilbake så fort jeg begynner, så er vell bare å få ræva i gir. Har i hvert fall bestemt meg for å bli mye flinkere til å gå eller sykle om jeg skal noen sted. Tok sykkelen til og fra jobb i dag og det føltes herlig. Tok også bare 15 min så mister heller ikke mye av dagen på å gjøre det, kan være en liten oppfordring til dere, for helsa og miljøets skyld.

 

Var ute og knipset litt bilder i går når jeg gikk tur med Max, men rakk aldri å blogge så her kommer de.


litt vanskelig å se, men jeg har en leopard på ryggen.


Jakke fra Sheinside.com / Bukse gammel / Sko Nelly.com  / Do-rag Mallorca / Genser Redbubble.com

Skal se om jeg får tatt noen bilder i dag og, trenger sårt en ny header!

Snakkes solstråler ♥Fra syden til syden


Noen spurte om jeg kunne legge ut flere bilder av meg selv fra ferien, og helt ærlig så har jeg nesten ikke tatt noen av meg selv. Uheldigvis har jeg noen paparazzier rundt meg som hele tiden skal knipse noe, så legger bare ut det jeg har fått for øyeblikket. Synes selv jeg er svært ufotogen, og hater det når noen plutselig tar opp telefonen og må ta bilde uten at jeg føler meg superfresh og fin. Derfor ler jeg bare å ser ned haha.

Det er forresten helt sykt varmt i Tromsø nå! Føles ut som jeg dro fra syden til syden. Lå ute og solte meg, men måtte gå inn fordi det ble for varmt haha.

Nå skal vi grille her hjemme og lage sorbé, så kommer Veronika snart.

Hvordan er været der du bor?A real manKom over dette bildet på facebook og måtte selvfølgelig inn å kommentere, og ikke minst lese kommentarer. Noen ganger så forstår jeg virkelig ikke menneskers tankegang. Det er liksom lov å si at en jente er for tynn og burde legge på seg, men sier man at en jente er for stor og burde slanke seg da er man tidenes drittsekk og burde skamme seg. Så er det disse fyldige jentene som sier ¨gutter liker jenter med litt å ta i¨ for å heve seg selv ovenfor de som er slankere. Jeg har vært ganske så slank hele livet, og de eneste jeg har hørt klage er andre jenter av sjalusi. Jeg merker nå at jeg må passe litt på kroppen min for å holde den slik jeg liker den, men før var jeg veldig tynn og kunne spise hva som helst uten å legge på meg. Det er ikke bare meg, men ganske mange jenter der ute som i tillegg sliter med at de ikke klarer å gå opp i vekt. ¨Du ser ut som en strek og har null former¨ kan svi like mye som ¨Du er feit¨. Likevel er det verre å si at noen er feit, hvorfor? Fordi de fleste foretrekker å ha en slank kropp, simple as that!

Håper dere forstår at jeg har overhode ingenting vondt mot fyldige jenter, men de skal ikke komme å si at de er bedre enn meg.

 

Det som kanskje irriterer meg aller mest er den store forskjellen på gutter og jenter på dette feltet. Bildet over forklarer det ganske godt. Mange skyller på at jenter er mer følsomme og man må passe på hva man sier til dem, noe jeg tror egentlig bare er bullshit. Gutter kan bli like såret som jenter, men jenter har den uvanen å overanalysere alt og er ikke redd for å vise følelser, mens gutter holder følelser mer inni seg.

Hvis vi går tilbake til det første bildet igjen, hvordan blir det om man snur om på det?


Dette bildet setter det kanskje litt på spissen, men håper dere skjønner hva jeg mener, haha.

Hva tenker dere om saken?

 Hjemme fra Mallorca


Hei, solstråler! Kom hjem fra herlige Mallorca i går og hadde store planer om å blogge igjennom hele oppholdet, men tror dere ikke jeg hadde tatt feil pc lader med meg! Prøvde å blogge fra IPaden også, men når det ikke fungerte så fikk jeg bare gi opp og prøve å nyte ferien. Dro med mamma, pappa og lillesøster til Port De Pollenca, og det ble altså dette istedenfor bilferie, noe jeg overhode ikke klager på! Etterhvert dukket også onkel, tante og søskenbarnet mitt opp og overasket oss, noe som bare lyste opp ferien enda mer. Har spist utrolig mye god mat, vært på spa, kjørt bananbåt, padlebåt, vært på fjelltur, vært på beachparty, snorklet, spilt vannpolo, sunget karaoke, kurert den forferdelige vannskrekken min og ikke minst møtt herlige mennesker som jeg savner allerede.

Port De Pollenca er virkelig et paradis, planlegger allerede å dra tilbake til neste år. Hadde først forventet meg noe lignende som Grand Canaria med nordmenn overalt, men møtte nesten ingen fra Norge, noe som er et stort pluss for meg. Isteden krydde det av folk fra Storbritannia og området rundt der. Ble kjent med folk fra Irland, Nord-Irland og ikke minst fra Skottland der Dom som dere ser på det nest nederste bildet er fra. En sykt rar, morsom og ikke minst fantastisk person som virkelig har løftet ferien min her nede.

Noen andre som har vært eller skal til Mallorca?
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits