Natti


Da er jeg kommet hjem etter trening og bare slappet av litt. Ble ikke så veldig lang økt ettersom jeg ikke visste at Sats stengte så tidlig som kl 21.00. Jaja fikk kjørt magen hardt uansett. Nå skal jeg ta meg en velfortjent dusj og legge meg. Har jobb i morgen tidlig kl 07.30 og har ikke lyst å være så alt for trøtt.


Nattinatt, og sov godt ♥Syden


God ettermiddag solstråler! Akkurat nå er jeg i Syden! Aka verandaen vår?

Det kunne faktisk vært Syden, for det er helt sinnsykt fint vær. Har gått i bikini i hele dag og bare sløvet i solen med litt lesestoff, god musikk og MANGO! Er seriøst 34 299 895++ ganger bedre enn alt godteri i verden! Nå har vi akkurat spist burger her hjemme, vegetarisk til meg.

I dag SKAL jeg til Sats, og jeg SKAL ha en hard six-pack økt, og jeg SKAL GÅ hjem igjen, ingen unnskyldninger! Omså det begynner å hagle så SKAL det gjennomføres.

Bestehunden elsker solen minst like mye som meg♥

100% sminkefri!

Hvordan er været hos dere?Work


God ettermiddag søte små. I dag rekker jeg ikke noe særlig blogging dessverre. Sto ikke opp før kl 14.00! Jeg som skulle være så flink å gå den lange veien til Sats, etterfulgt av en hard six-pack økt. Slik ble det altså IKKE... Nå sitter jeg på bussen på vei til jobb og blir der resten av dagen.

Liten linselus bak i der ja.
Håper dere andre får en fantastisk dag, uansett hvor dere er! LOVE <3Fjelltur


Da er rompa plantet godt i sofaen, klar for et siste innlegg før jeg tar kvelden. Jeg, Jens og Max gikk som sagt opp Fløya, samme fjell hvor fjellheisen går. Ble en veldig koselig tur med godt vær og godt humør hele veien. Skal virkelig bli flinkere til å gå fjellturer. Man får en god opplevelse, pluss sinnsykt god trening med på kjøpet! Dette blir det sommerkropp av skal jeg love dere!

Tromsøs helt klart fineste utsikt.

Måtte jo ta hoppebilde, er UMULIG å se det minste normal ut! Føler meg som en alien her.

Slik så det ut på vei nedover igjen. Snille Jens løp i fra meg, så her koste jeg meg alene ja... :(

Når vi kom hjem lagde jeg Sophie Elises fantastiske sunne amerikanske pannekaker! Gjorde oppskriften til min egen ved å bytte ut vaniljesukker med sukrin og kryddret med kanel og kardemomme. Ble kjempegodt! Hadde på syltetøy og jarlsberg. Spiser jarlsberg til ALT, det beste jeg vet!

Sengen kaller, god natt alle søte ♥Picnik


Solen fortsetter å skinne i Tromsø og alt er topp. Har nettopp kommet inn etter en liten picnik med kjæresten. Er en kjempesøt liten park i svingen der Jens bor, så trengte ikke å reise så langt. Vi spiste fiskekarbonader i wraps og is til dessert og bare lå og snakket om hva vi skal gjøre i Stockholm. Ikke lenge til vi drar nå! Gleder meg som en liten unge, selv om det bare blir fem dager. Skal prøve å presse inn en litt lengere ferie i vinter, er jo som regel da man virkelig vil komme seg bort!

Brukte samme klær i dag som i går, som dere ser. Gleder meg til å komme hjem til min egen garderobe!

Nå blir det litt chilling før vi går opp Fløya. Fjellet med desidert best utsikt over Tromsø.Hella


Nå har jeg kommet hjem til kjæresten etter en lang dag i solen. Jeg, han og noen venner bestemte oss for å ta en liten roadtrip i det fantastiske været. Vi dro til et lite sted som heter Hella på Kvaløya. Veldig fin plass hvor vi solte oss, kastet frisbee og grillet. Her kommer et lite bildedryss fra dagen.

Vi så rein! Klikket helt og skulle ta bilde, men ble bare ett, haha.

U mirin brah? Sier kjæresten HELE tiden...

Dagens outfit! Alt er Jens sitt, bortsett fra solbrillene da. Vi har begge fått en ting for hoodie tank som dere ser.

Tenkte jeg skulle bli flinkere til å blogge, men det er så demotiverende å se hvor dårlig dere har blitt til å kommentere, føles som om ingen leser bloggen jo :( Håper det blir bedre så jeg får MASSE motivasjon!

Ha en fin kveld ♥Morgenstund


God morgen bloggen! Er i hvert fall morgen for meg. Ligger i sengen og tenker jeg bare må stå opp før de sære drømmene mine tar livet av meg! Bestevenninnen min Veronika har bursdag i dag, så vi feiret henne i natt. Tror aldri jeg har vært så edru på byen som jeg var i går, føles litt godt så vet jeg at jeg ikke har gjort noe teit, men likevel er det kjedelig der og da. Har også fått erfare det slik at blondiner IKKE får mest oppmerksomhet på byen! Vet enda ikke om jeg skal synes det er positivt eller negativt, haha

Speilrefleksen ligger igjen der vi vorset, så viser bilder fra kvelden senere. Dere får nøye dere med mobilkamera enn så lenge.

Sminkefri brunette, kan vise bedre bilde av hårfargen senere.Loner


I dag blir en travel dag så tenkte at jeg kunne mobilblogge litt for dere, bedre enn ingenting! Akkurat nå er jeg helt alene på store Jekta. Har kjøpt gave til verdens beste Veronika som har bursdag i morgen. Nå venter jeg på at hun skal komme, sånn at vi kan kjøpe inn litt saker og ting til festen!

Se hva jeg har kjøpt, iiiik!!! I dag skjer det!Farge håret brunt?


Hei, det var lenge siden! Har ingen bedre unnskyldning enn at jeg ikke har orket å blogge, rett og slett.

Så over til overskriften. I det siste har jeg hatt en veldig stert trang til å farge håret mørkt. Jeg er så sinnsykt lei av blondt hår. Trodde aldri jeg skulle si det, men jeg vil farge det brunt! Jeg har hatt brunt hår tidligere og vet at jeg kler det. Føler av en merkelig grunn at jeg aldri ser brun ut i huden med blondt hår. Det blir fort veldig unaturlig, og jeg føler ikke jeg kan være så brun som jeg vil med blondt hår. Når det blir brunt kan jeg tane masse! Synes uansett at man vanligvis ser eldre ut med mørkt hår (på en god måte). Det jeg misliker mest med utseendet mitt er at jeg synes jeg ser alt for ung, søt og uskyldig ut. Mange synes vel at det er positivt, men jeg hater det!

De peneste damene jeg vet om har jo faktisk mørkt hår, så det er jo ikke akkurat stygt!

Hva tror dere, blir det fint?Sliten kriger


Hei! Har nettopp kommet inn døren her hjemme og herregud hvor sliten jeg er! Har vært våken siden 05.45 og jobbet fra 06.30 til 14.30, og så har jeg vært i byen. Nå skal jeg liksom støvsuge og vaske litt her hjemme, men mulig jeg utsetter det litt. Trøttpia94 liksom. Senere var planen å ta sol med bestevenninnen min, men tror jeg trenger en god powernap før den tid!

Haha, her sier jeg ''Jens slutt nu!''

Ble også et lite innkjøp i dag, viser dere senere.

Ha en fin dag ♥Tar kvelden


Hei dere. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb og tenkte og skrive et kjapt mobilinnlegg før jeg tar kvelden. Gårsdagen var ganske grei. Dro på Blårock og møtte noen venninner. Så oppdaget jeg at det faktisk er dansegulv der! Det bare er litt godt gjemt og det er ingen som bruker det, haha. Møtte en annen venninne og vi stakk en tur på Rogers som er den uteplassen jeg vanligvis er på. Er ikke mange alternativer for ungdommer under tjue i Tromsø altså. Etter det dro jeg hjem, lagde meg nudler, kakao og satt og gråt til Dumbo, Haha. Ble visst kanskje to glass for mye gitt...

Frister ikke å vise det halvdøde usminkede trynet mitt nå, så får prøve på nytt i morgen.

Natta alle søte <3Blåmandag


Da sitter jeg hjemme med vinglasset i handen og tenkte jeg kunne blogge litt. Skulle egentlig til en venninne først, men siden jeg er så treg så blir jeg nødt til å sitte og drikke vinen min alene før jeg drar ut på byen. Var jo full fest på fredag så det blir en rolig kveld med noen få glass vin. Turen går til Blårock, et utested jeg ALDRI nermer meg. Er liksom ikke den samme partystemningen der som jeg liker når jeg er ute, det er ikke dansegulv der engang. Men akkurat i dag så går det bra siden jeg har ikke noe partystemning uansett.

Smykke fra Mango, Shorts fra Sheinside.com og toppen fant jeg bare i kleskapet! Har aldri brukt den haha. Et ganske svart og hvit outfit, men er noe på meg som er blått ser dere? :)

Satt serriøst i en halvtime og prøvde å åpne vinflasken. Hva er egentlig vitsen med vinkork? Skrukork er jo mye mer praktisk!

Da skal jeg drikke opp og suse ut døren.

Ha en fantastisk kveld ♥Sløv


Gud hvor kjedelig livet mitt er. Her om dagen dro jeg og kjæresten min på nærmeste butikk og kjøpte to pizzaer og wienerbrød. Så spiste vi det og så på The last song, fantastisk film! Etter det bestilte vi salat fra Peppes og så Dumbo, så da var det rett tilbake til barndommen! Elsker at den barnefilmen viser litt av ondskapen bak sirkuset, selv om det er langt ifra halvparten. I går var jeg så flink at jeg lagde mat selv! Og vi så Mean girls, beste jentefilmen. Dessverre likte ikke Jens den, men hva kan jeg forvente? Nå er han på jobb og jeg er alene med Max igjen. Ellers har jeg ikke gjort en dritt og føler meg som tidenes sløveste person.

I kveld er det mulig turen går ut, men da blir det en rolig kveld. Føles rart å dra ut på en mandag av alle dager, mer er jo sommer? Er ikke mye annet som skjer så hvorfor ikke?

 

Slik ser jeg ut i dag, sollyset får håret mitt nesten til å se platina ut! Ser også at det er blitt mye lengere, men er fortsatt veldig tynt?

Kva skal dere i dag? ♥Party


I dag har jeg skikkelig søndagsfølelse! Kanskje ikke så rart når jeg var ute i går. Siden jeg så og si har huset for meg selv tenkte jeg å ha vors her før vi dro ut på byen. Ble veldig vellykket og det morsomste vorset jeg har vært på på lenge! Veldig mye forskjellige folk, men er jo bare morsomt det! Ute på byen var det litt roligere for å si det mildt. Helt dødt! Tror vi var inne i max tjue minutter før vi bestemte oss for å dra hjem. Skulle jo være nach, men var så sinnsykt trøtt. Er visst ingen nachspiel jente. Her er litt bilder fra kvelden. Ble tatt veldig mange flotte bilder, men tror ikke alle egner seg helt for denne bloggen, haha!

  Haha, hva skjer?!

 

hva har dere gjort i helgen?Oppmerksomhetssyk


Sitter i sofaen og fryser, det er så sykt kalt i Tromsø nå! Ikke gøy. Jeg kan ikke vente til den dag hvor jeg flytter vekk til litt varmere strøk, men blir fortsatt noen år til. Først må jeg kanskje vite hvor jeg skal flytte haha.

Er i ferd med å bli gal av Max, han er så selskapssyk og syter og klynker om jeg ikke gir han min fulle oppmerksomhet 24/7.  Begynner å bli slitsomt.

Ja ja, er glad i den lille klumpen min uansett ♥

Haha jeg ser så sykt stor ut i denne genseren, kjærestegenser ♥ Prøvde å ta noen bilder av meg, men er umulig å bli fin med håret i en fetthestehale... Får prøve på nytt i morgen for nå må jeg komme meg på jobb!Vegan uke


Hallo!

I går kveld var jeg så sliten at jeg trodde nesten jeg skulle besvime. Kjentes ut som om noen satt i fra seg en 100 kg blokk på hodet mitt. Likevel fikk jeg ikke sove før etter et par timer. Før sommeren prøvde jeg jo ut et vegankosthold om dere husker. Dette gir mange helsemessige fordeler. Kunne ikke tenke meg å bli veganer ut livet, men det er veldig fint å ta seg en uke i blant som veganer og få renset kroppen. Derfor skal jeg bare spise plantekost denne uken, med unntak av proteinshaker som inneholder melkeprotein.

Jeg har veldig lite komplekser for kroppen min, er ganske tynn og har lite fett på kroppen, samtidig som jeg synes jeg har litt former også. Veier 45 kg og har ikke bruk for å gå ned i vekt, men jeg ønsker å få lavere fettprosent og bygge muskler. Målet er å få 6-pack. Samtidig er det å være i god form og føle seg frisk og rast like viktig for meg som å se fit ut!

Tenkte jeg kunne legge ut førbilder i dag og se om det blir noe forskjell i løpet av sommeren. Jeg skal bli flinkere til å trene, og skal begynne med ny proteinshake, samtidig som jeg skal fortsette å spise så sunt som jeg gjør.

Her er førbilder for mage og lår, kanskje jeg kan legge ut for ryggen også etter hvert?

Ha en fin dag ♥Release your potential


Hallo.

Nå har jeg ikke ord for hvor skutt jeg er, føler med direkte som et slakt! Våknet kl. 07.00 og jobbet til kl. 14.00. Etter det har jeg trent, og det var den SYKESTE treningsøkten på lenge! Fikk pushet meg veldig hardt og har fortsatt vondt i magemusklene. Det er den merkelige følelsen som både er fantastisk og vondt samtidig. Det er så deilig å kjenne at man faktisk lever! Synes fortsatt veldig synd på de som ikke får den gode treningsgleden.

Litt steroider før trening, hehe...


Elsker den nye shakeren jeg fikk av kjæresten, god motivasjon til trening. Til dere gutter; det er utrolig hvordan små overaskelser kan lyse opp hverdagen til en jente, just sayin! ;)

Ha en fin kveld ♥Nye kjoler


Fikk lønn her om dagen så tenkte å unne meg noe fint for å muntre meg litt opp. Jeg elsker å pynte meg i hverdagen, men har ingen hverdagskjoler. Disse skal jeg bruke i Stockholm.

Har ønsket meg denne sykt lenge, endelig er den på vei hjem til meg!

Nydelig sommerkjole.

Veldig spess kjole, men jeg synes den er veldig flørtete og søt, tror den blir kjempefin med noen brune lita sko og dott i håret.

 

Denne kjolen er sinnsykt fin på, veldig ulik meg men jeg elsker den! Håper bare den er like fin på meg som på andre jeg har sett.

Alle kjolene er fra Sheinside.com som er blitt min favorittbutikk! De har kjempe mye fint og det er sinnsykt billig. Alle kjolene kom på litt over 600,- til sammen! Har bestilt der ifra før og alle klærne er av god kvalitet. Har aldri måtte betale toll. Det eneste minuset er at det tar ca. to uker før man får klærne, men er SÅ verdt ventetiden!

Så fikk jeg nylig en liten oppdatering fra familien i Rhodos. Til neste år skal vi alle komme oss dit, gleder meg allerede!

Nå må jeg stikke på jobb, ha fortsatt en fin dagGrått


Hei dere.

Har bare sløvet framfor TV'en, lest og jobbet i det siste. Dette er ikke sommeren jeg så for meg i mai når det var så varmt at vi fikk lov til å dra ut i nesten alle timene på skolen. Nå er det bare grått og trist og har ikke motivasjon til å gjøre noe. Er så sinnsykt misunnelig på de som er i Syden nå. Kunne jo vært i Rhodos selv med familien, men valgte å spare de pengene. Så for meg en sommer ute i finværet med grilling, kos og venner. Nå kan jeg virkelig ikke vente til jeg skal til Stockholm, tror faktisk jeg flytter dit en vakker dag, elsker den byen

Nå skal jeg drikke opp herbalifeshaken min og lese videre på Ondskapens hotell i dagens shilleoutfitt før jeg skal på jobb kl 18.


Blogges senere.Kveldstur


I går dro mamma, pappa og lillesøster til Oslo også videre til Rhodos i natt. Det er første gangen de drar til Syden uten meg, og første gangen jeg er alene hjemme så lenge. Blir hele 18 dager alene og litt ensom, men jeg har jo Max og Jens. Broren min er jo også hjemme, men han han er for det meste på jobb eller i leiligheten sin når jeg er hjemme. Nå skal jeg og Max gå kveldstur, så skal jeg komme meg på trening etterpå. Prøvde å ta bilde med han, men var ikke så veldig lett...


Ha en fin kveld ♥Why?


Hei. Har vært ganske ute av meg de siste dagene, med god grunn.

Jeg dro ut på lørdag for å feire bursdagen min. Var på et kjempekoselig vors og var sikker på at det kom til å bli en fantastisk kveld. Er det noe jeg hater i verden så er det å våkne opp neste dag og ikke huske at jeg la meg. Det er den verste følelsen i verden og er noe jeg tar avstand fra. Derfor drikker jeg bare vin, og tar kanskje en (18års) drink på byen om jeg føler for det. Dette har jeg gjort mange ganger og vet godt hvor mye jeg tåler, men på lørdag gikk noe alvorlig galt. Jeg var i god form og helt klar i hodet. Men så var det noen som hadde noe i drinken min. Etter den drinken var det noe som eksploderte i hodet mitt og husker over hode ingenting etter det. Jeg hadde tydeligvis sagt til kjæresten min at jeg bare hadde drukket vin og én drink, men han trodde selvfølgelig ikke på meg for jeg var (etter det jeg har hørt) helt ute av kontroll.

Jeg skriver dette både til dere som møtte meg på lørdag slik at dere vet at jeg overhode ikke var meg selv, og at det ikke var min feil, men også som en advarsel til andre. Det kan skje hvem som helst. Jeg blir helt skjelven av tanken på hvor galt det faktisk kunne gått. At mennesker kan være så tankeløse og finne på noe slikt! Det er bare noe jeg har sett på film, men det er tydeligvis ikke så uvanlig som jeg har trodd. Det har skjedd flere ganger på utestedet hvor jeg var. Jeg visste selvfølgelig ikke noe om det, og jeg er så i mot dop at dere aner ikke. Det nærmeste jeg har tenkt å komme dop er om jeg i framtiden må opereres, ikke noe annet.

Foreldrene mine har advart meg mot dette flere ganger når jeg var litt yngre, men det er ikke noe man tenker over når man har det gøy. Men som sagt, det kan skje hvem som helst. Jeg blir veldig lei meg når jeg tenker på hvor mye jeg kan ha dummet meg ut, og hva folk tenkte om meg. En ute av kontroll tenåringsjente som har av egen vilje styrtet hele HB flaska, noe som ikke var tilfellet? Jeg er bare så glad for at jeg har verdens snilleste kjærest som kom og hentet meg i 4-5 tiden på natta selv om han måtte på jobb tidlig kl 7. Uten han vet jeg ikke hva som kunne skjedd meg.

Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits