Det er min dag i dag, HERREGUD for en herlig dag!


Alt går virkelig min vei for tiden. Har enderlig fått farget håre blondt igjen, altså det er gult nå, men neste uke skal jeg dra å fikse det. I dag voknet jeg og så på mobilen min, og der sto det at jeg måtte logge meg inn på vigo. Kan ikke huske sist hjerte mitt banket så hardt. Hendene mine skalv som gele, og dere kan tro jeg jublet når jeg fant ut at jeg hadde kommet inn på 1. valget mitt, musikk, dans og drama på Kongsbakken! Det er den aller vanskeligste linja å komme inn på, på den skolen det er mest vanskelig å komme inn på i Tromsø. Det kommer til å bli den beste klassen♥

Julie: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Mamma: Ka d e for nåkka? :o

Julie: Æ KOM INN!!!

Mamma: På Kongsbakken?

Julie: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Mamma: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

 

Har ellers vært på jobb i dag, og etter jobb skulle jeg skjekke kontoen. Sist jeg sjekket så var det 200 kr, nå hadde jeg over 6 000 så da ble det mere jubel! Hadde ikke trodd at jeg hadde tjent så mye. Og så nermer Tyrkia turen seg med stormskritt. Nå skal jeg feire for meg selv med pizza og the big bang theory Livet er herlig!

That's the reason why aaaa  aaaa aaaai I smile aaa aaai aai.
4 år gammelt bilde haha.
Uferdig innlegg


e-mail

julie-m-r-a@hotmail.com

Facebook

Julie Marlén Remman AntonsenNoe nytt.


Små shoppet litt tidligere i dag. Ble en genser en skjorte, og en dongeri blazer jeg ikke orket å prøve, som jeg skal levere tilbake.


:D Genser H&M


Skjorte BIKBOK


Blazeren skal leveres tilbake fordi armene mine ser dobbelt så store ut i den, ikke fint! fra BIKBOK
Fakkeltog.


I dag voknet jeg av at venninnen min Julie ringte og skulle ha meg med til byen. Ble utrolig glad, vi har hatt så dårlig kontakt så alt for lenge, så det var godt og se henne igjen. Hun drar til USA snart, så da får jeg ikke se henne på ett år :( Hun skal også overnatte hos meg i natt så det blir kos♥

Senere var jeg lamme Veronika og noen flere. Vi gikk i fakkeltoget. Det var utrolig trist å se på folk som gråt, får så sinnsykt medfølelse for folk: Noen ganger kan jeg begynne å gråte fordi jeg blir så lei meg av å se andre folk gråte :(Tok ingen bilder så dette bildet fant jeg på nette.

Har du gått i fakkeltog i dag?Operation perfect.


Alle ønsker å være perfekt, innkludert meg. Jeg har ikke brydd meg så mye om å sminke meg og sånt i det siste, siden jeg ikke er fornøyd med utseende mitt nå. Jeg synes ikke jeg er stygg heller, men jeg kunne godt sett bedre ut, men i stede for å bare sippe og klage forran speilet, skal jeg gjøre noe med det. I 9. klassen var jeg verdens største sjøldigger. Jeg elsket utsene mitt, Håre mitt, hvor tynn jeg var, øynene mine, smile mitt osv. Nå har jeg lyst å føle det igjen, og her er planen min.

Trening:

Jeg er egentlig ganske slank, men jeg har null muskler, trening kan egenliv være veldig gøy. Jeg går på sats, men hater styrketrening, trene kunn på time. Og så skal jeg begynne å svømme i blandt, hoppe mye på trampoline, rocke rockering og gå mye tur med hundene mine.

Kosthold:

Jeg elsker godteri, og det er jo greit å spise det i blant, men jeg må slutte å spise det nermest, hvær dag. Ellers spiser jeg veldig sunt, elsker sunn man. Frukt, grønnsaker, bær, smoothie, frokostblanding, kylling og solsikkebrød, mmmm♥

Hud:

Har egentlig ganske ren hud, men ønsker å få den nermest perfekt. Har et mål om å få så fin hud at jeg ser ingen grunn til å bruke foundation. Har tenkt å prøve proaktive siden det er nom 1 kvisefjerningssysten i USA, pluss at noen av mine store Idoler bruker det, så det må jo være bra!

Tan:

Begynner å bli ganske desperat etter å få den perfekte brunfargen. Går på betakaroten og bruker alltid sololje når jeg er ute i sola, som er omtrent aldri, hater å sitte på altan i flere timer å sole meg. Men fargen kommer forhåpentligvis på plass når jeg drar til Tyrkia!

Negler:

Jeg har offisielt verdens stygeste negler. De vokser veldig langt ute på fingrene, tåler ingenting, og jeg har en grusom uvane med å bite negler uten å merke det, spesiellt i det siste når det har skjedd så mye fælt i Norge. Men Jeg skal unne meg en tur til en salong og skaffe meg akryl eller gelenegler, hva er best?

Hår:

Det var det ja, kort og mørkt, fullstendig motsatt av hva jeg vil ha, så det skal gå gjennom en ordentlig transformasjon. Skal bleike det i løpet av uka og så blir det extensions som jeg sikkert kommer til å bruke hvær gang jeg skal sette en tå utfor dørkarmen. Skal bestille fra Rapunzelofsweden siden jeg har hørt så mye positivt om håret der, og så er det utrolig billig også! Har tenkt på kjøpe dette håret.

Jeg kommer nokk til å få høre det, ''Blondie, Barbie'' osv, fikk høre det veldig mye før, men vi går ikke rundt og kaller brunetter for Brownie eller Paddington brun >< Men denne gangen skal jeg virkelig ikke bry meg, Barbie er super pen og jeg tar det som et komplement å bli kalt det♥

Har du noe som du vil og kan endre med deg selv, men redd for hva andre kommer til å synes om det? Drit i hva andre sir, det viktigeste er at du blir fornøyd!

Be a Skyscraper!

 R.I.P Amy..


For noen dager siden begynte jeg plutslig å tenke på Amy, som jeg ikke har tenkt på på sikkert over ett år, så tenkte jeg at hun skulle dø, utrolig ekkel følelse. Og så døde hun. Har mange ganger drømt om ting rett før det skjer, og det er visst mer vanlig enn hva jeg hadde trodd, men nå drømte jeg jo ikke. Synes utrolig synn på henne som fikk så mange problemer i sitt unge liv.

R.i.p the heart of Amy Winehouse.Pray for Norway..


Kan ikke helt forstå hva som har skjedd i dag. Lille trygge Norge føles ikke trygt lenger. Jeg er heldig som bor så langt unna Oslo, og kjenner ingen av de pårørende. Jeg var så reddfor at det var al-quida, heldigvis var det bare en sinnsyk mann som mest sannsynlig var alene om det, så det ser ut til at vi ikke har mer å frykte.

Jeg sender mine varmeste tanker til alle de pårørende fra bombingen, og skytreepisoden på utøya.

Kondolerer til de som har mistet noen, god bedring til de skadde, og R.I.P til de som omkom.

 Ut på tur, aldri sur!


Long time no see. Dro til fjells forje fredag, skulle blogge før jeg dro på fredag, men så klicket internett, typpisk! Men jeg hadde en fantastisk tur. Jeg, mamma, pappa, storebror, lillesøster, tante, onkel, søskenbarn og de to små hundene mine. Jeg orket virkelig ikke sminke meg når jeg var der, så det ble så og si ingen bilder av meg selv, men her er bildene jeg tok. 


Mamma, pappa, jeg som er redd for mygg >< og tante.


Jeg var på en fjellhytte ganske nært breitinden som er det høyeste fjellet på Senja. Så sporty som jeg er så kunne jeg vel gått opp, hadde det ikke vært for at det er så bratt at jeg sikkert trenger klatreseller, og at det ville tatt mer enn én helg. Men jeg ble med på en liter tur med familien, hvor jeg var ca 100 m forran resten hele tiden, sporty meg! Etter det når de andre dro tilbake til hytta gikk jeg og tante opp et fjell på safari. Det eneste vi så var noen ryper, men så er det første gangen at jeg har sett en levene rype da.

Etter å ha vært på tur i to dager stakk vi en tur innom Rossfjorden hvor farsiden av familien min bor. Kjørte scooter for første gang! Så ble vi der lengere enn vi hadde tenkt, og så ble det visst en hel dag så jeg kom ikke hjem før mandagen. Da så jeg Marianne og pappa Harry Potter og dødstalismanene del 1 og på tirsdag så vi den aller siste Harry Potter filmen som noen gang kommer til å bli laget! Kunne skrevet om det nå, men jeg synes at det fortjener et egen innlegg.

Hva synes du om bildene?
Små shopping


Var i byen en snartur i dag. Jeg innså at når man er så skin freak som det jeg er så hvorfor skal man bare ta vare på ansiktet sitt? Det er jo ikke bare der man trenger pleie, så jeg tok meg en tur til the body shop.Earth lovers shower gel.

Skin sponge

Body butter duo


Og så noe jeg ikke er så stolt over fra hm, men jeg sliter sånn me å bli brun, så jeg ville prøve denne etter som den har fått så god kritikk.

Nå skal jeg sitte her å spille guitar hero resten av kvelden, så skal jeg prøve å komme meg opp i morgen å se Harry Potter 7 del 1 med Marianne, og så skal jeg til fjells å være borte fra alt som har med teknologi å gjøre i helga.

Dere får ha en god natt og sov godt <3Moodlight


Kom nettopp over noe kjempe kult i en interiørkatalog fra 2004 haha. Sånt man ser i når man kjeder seg, men jeg tror de selger det jeg fant fortsatt. Det er et kjempekul belysningsystem, det er til om med fjernkontroll til og man kan skifte farge og mønster, men jeg tviler på at det er så billig da. Ser ut som en dansematte på veggen. Jeg skal mase på mamma å pappa, men tviler på at jeg får det. Du finner mer info her.


Helene rubinstein mascara


Ville bare komme med en anbefalning. Om du ikke har prøvd noen av helene rubinsten mascaraene så anbefaler jeg dere å prøve dem, har ikke prøvd alle, men de jeg har prøvd har vært kjempe bra! Om jeg må velge én favoritt så må det bli leopard mascaraen, men den til høyre synes jeg er best nede, men det varierer fra person til person.Hvilken mascara bruker du?
Alt ender 15 Juli


Sorry for at jeg har vært så dårlig å blogge, men jeg har ikke internett på laptopen hjemme, og da blir det litt stress med bilder og alt sånn, men jeg skal prøve å bli flinkere, kan ivertfall låve at jeg blir flinkere når vi har fått ordnet ruteren og nette er tilbake.

Jeg har vært asosialjenta94 de siste ukene, bare jobbet, trent (alene), og når jeg har hatt fri, så har jeg bare vært hjemme og ikke orket å ta kontakt med noen, selv om jeg savnet folk. Men nå skal jeg ta meg sammen å komme litt ut i verden, det er tross alt sommer! 

I går overnattet jeg hos besteveninnen min Marianne. Vi skal nemlig se alle Harry Potter filmene. I går så vi 1-3 så neste gang vi møtes for å se videre så ser vi vel 4-6 og så skal vi leie 7 del 1, og til slutt skal vi selvfølgelig på premieren til siste filmen. Det er så sinnsykt å tenke på at nå er det snart ikke mer Harry Potter :(

Husker så godt når jeg var på kino og så førstefilmen, jeg ble jo helt forelsket. Så har jeg bestemt meg hele 3 ganger at jeg skulle begynne å lese hele serien, men jeg kom meg aldri lengere enn til andeboka, så har lest førsteboka 3 ganger og andreboka 2 ganger, pluss at jeg har hørt på lydbøkerne til begge tusen ganger haha x)

Voldemort var jo kjekk en gang i tiden som vi ser i 2. filmen, lurer på hva som skjedde :oTakk gud for at vi har burn her i verden, det eneste som holder meg våken ♥

Nå sitter jeg hos Kristine som jeg skal sove hos, urtolig godt å se henne igjen. Var på senteret å så ser jeg bare hun og Veronika storme mot meg for å klemme meg først, Kristine vant haha, hadde ikke sett henne på nesten en måned.

Noen flere som liker Harry Potter?Working lady


I dag har jeg sovet, og sovet, og sovet til klokken 3, og så har jeg jobbet, og jobbet, og jobbet til 11. Det var så mange gjester på jobbe i dag. Vi var tre stykker som jobbet, til vanlig er vi bare to eller én. Men det går bare bra for jeg ble kjent med en ny medarbeider i dag på min egen alder, og om jeg kommer inn på den linja jeg vil, så begynner vi på samme skole :D Nå sitter jeg å ser på noe som ser ut som et gammelt show av en Americas got talent finale, og kommer nokk til å sitte å glo inn i både tv, og pc skjermen hele natta.Har ikke tatt noen bilder i dag, men kom over dette bilder på we♥it som alltid er den første siden jeg går inn på når jeg skal finne fine bilder.

Skal prøve å ta noen bilder i morgen, så blir det kanskje en video også?

Dere får fortsatt ha en god natt ♥Om meg


Hallo bloggverden! Nå har jeg startet ny blogg, tenkte jeg kunne starte med å fortelle litt om meg og bloggen.

Meg

Jeg heter Julie Marlén Remman Antonsen, og bor i Tromsø med foreldrene mine, storebroren min og lillesøstra mi. Akkurat nå er jeg skoleløs, siden det er sommerferie, men jeg har gått førsteåret studiespesialisering med formgivning på Breivang vgs, noe jeg fant ut var en stor feil. Til neste år har jeg søkt på Musikk, dans og drama på Kongsbakken vgs. Jeg hadde ikke de beste karakterene når jeg gikk ut av ungdomsskolen, men mitt beste fag var musikk, noe jeg virkelig brenner for. Har akkurat startet på min første sang, og jeg er så heldig som har en onkel som jobber med musikk, som kan hjelpe meg å spille inn alt.. Jeg gjorde det veldig bra på opptaksprøven for å komme inn på skolen, selv om stemmen min ikke var helt på topp. Før dere begynner å tro at jeg er det musikalske geniet så må jeg bare få poengtere at jeg er ikke Beyonce. Jeg har mye å jobbe med, men jeg hår fått høre at jeg har et veldig bra utgangspunkt å kan bli veldig flink om jeg får utviklet meg.

Mine interesser er musikk, skuespill, har selv gått 5-6 år på theater. Jeg har de beste vennene man kan tenke seg, som alltid støtter meg når jeg trenger det <3

Kjempe gammelt men supersøtt bilde av meg og Martine♥ Jeg er til venstre og Martine til høyre.

Vi har kjent hverandre i 11 år! Hun har også nylig startet en blogg med vår andre bestevenninne som jeg har kjent i 17 år, altså hele livet mitt :D Bloggen deres finner dere her! Litt annen type blogg enn det dette kommer til å bli.

Jeg virkelig ELSKER dyr. Om jeg hadde hatt alle dyrene jeg noen gang har hatt på samme tid, så kunne jeg åpnet dyrehade haha. Akkurat nå har vi to hunder og min kjære Oliver som er en nymfeparakitt, altså en fuggel.

Elsker også å ta bilder, dette er et bilde jeg ganske så random tok i vinter når jeg var ute å gikk tur med isbjørnen min som dere ser nede i hjørnet, har desverre bare et digital kamera, har tenkt å spare til speilrefleks. Vi får se hvor mye penger jeg har igjenn etter all jobbingen i sommer.

Jeg jobber på Clarion Collection Hotel With, et ganske lite koselig Choise hotel i Tromsø. Har jobbet der i ett år nå, og siden jeg akkurat har fyllt 17 år så får jeg mer lønn :D

 

 

Om Bloggen

Jeg kommer til å blogge om alt og ingenting, håper på å få laget mange videoer, synes det er veldig gøy. Det blir masse tips etter som jeg er veldig opptatt av kosmetikk og jeg er egentlig full av innspirasjon nå til ting jeg kan blogge om. Jeg blogger om hverdagen min, legger ut bilder kanskje litt trening etter som jeg trener aktivt på sats. Og selvfølgelig masse sommer relaterte saker å ting. Er virkelig et sommer menneske og bare gleder meg til å få reise litt rundt om kring, har allerede vert i Latvia med bestevenninnen min, og senere blir det kanskje litt rundt om kring i landet og Tyrkia :D

Men om det er noe som virkelig dreper blogglysten min, så er det header og design som virkelig ikke funker. Jeg har jo nettopp startet så jeg Har ikke noen ordentlig header enda, men den er da bedre enn ingenting, skal skaffe meg en ny header etter hvert.
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits