Den siste tiden


Hei dere! Jeg har bare virkelig ikke følt for å blogge i det siste, er så lite motivert. Har jo så lite å blogge om for tiden, og mindre blir det for jeg kommer til å jobbe ekstremt mye i ukene framover. Men jeg skal prøve så godt jeg kan.

I det siste har jeg for det meste feiret bursdagen min, spist sushi og yoghurtis, og trent! Fire dager på rad faktisk. Har ikke tenkt så mye over det, har bare trent haha. Så har jeg sett litt filmer og lest. Er egentlig veldig glad i å lese, men føler aldri jeg får tid. Nå har jeg ferie og fått mye bedre tid, det hjelper meg også å sove. Jeg har lånt Ondskapens hotell fra biblioteket. Det er jo tidenes beste film, så boken må jo bare være fantastisk.

Litt bilder fra de siste dagene.

Maki fra Shin sushi.

Verdens beste is fra Yogurt heaven!!

Sushi point på Lotus. Var så mett at det var sykt vondt etterpå.

Gladgutt etter Adidasmila på Midnightsun marathon.

Også bursdagspia selvfølgelig, klar for sushi igjen haha.

I dag har jeg vært hos onkelungen til Jens som ble syv år i dag! Ble lego Star Wars i gave fra oss som falt veldig i smak. Hvem liker vel ikke Star Wars? :)

Senere skal jeg vise dere hva jeg har fått i gave.

Ha en super dag ♥Min bursdag


Hei hei!

I dag er det min bursdag! Voknet ikke før kl 13.00 og har bare fikset meg til nå. Vasket og klipt extensionsene, dusjet og sminket meg. Nå kommer gjestene snart så blir det kaffe og kake her hjemme før jeg og verdens beste gutt drar på Lotus. Min favoritt resturant i Tomsø. Har veldig dårlig tid så rekker ikke ta noen nye bilder. Blogges kanskje i kveld.

Ikke det fineste bildet av meg, men men.

Ha en fantastisk dag dere og!Hårkatastrofe


Herregud for et styr! Jeg har i de siste dagene sittet flere timer og prøvd å fikse håret mitt. Har nemlig tatt ut tapehåret og nå er jeg 100% sikker på at jeg ALDRI skal prøve det igjen! Håre mitt er blitt sinnsykt tynt. Jeg var på gråten i går for jeg var så lei meg. Fjernet håret selv med en remover fra luxushair.no hvor jeg kjøpte håret. Etter litt riving og sliting så fikk jeg ut håret, selv om jeg har studert flere youtube videoer som viser hvordan man gjør det. Håret var fult av floker og limklumper og det var et rent helvete å få ut! Jeg har aldri hatt så tynt hår før som jeg har nå...

Var hos Hair Shop på Jekta i dag hvor bestevenninnen min Veronika begynner som lærling snart. Hun stripet etterveksten og la inn mørkere striper i resten av håret mitt. Dere ser kanskje ikke så mye forskjell, men det er blitt en mye mer naturlig blondfarge. Nå føles håret mye tykkere etter å fønet det opp og brukt hårskumm, så nå føler jeg faktisk at jeg kan gå med det i offentligheten.

Ser så sykt kunstig ut på dette bildet!

Deilig kjærestegenser ♥ Nederste bilder viser håret uten filter.

Fra nå av skal jeg bli veldig flink til å ta varet på håret mitt, så vil det sakte men sikkert vokse seg langt og tykt. Før hadde jeg helt latterlig mye og sunt hår, men det forsvant når jeg bleket det...

Noen flere som har dårlig erfaring med extensions?Patetiske mennesker


Jeg vil bare si at jeg er utrolig takknemlig for at jeg har så snille lesere. Å lese kommentarfeltet er alltid et løft for selvtilliten, blir veldig glad for hver gode kommentar. Men her om dagen så jeg dette.

Jeg vet ikke om jeg skal flire eller synes synd på denne personen, haha! Om jeg skal gjette så er det en jente, litt yngre enn meg med veldig lav selvtillit som rakker ned på uskyldige jenter som aldri har gjort henne noe vondt for å få henne til å føle seg bedre. 99 % av stygge kommentarer på blogger kommer av sjalusi. Skal det liksom få folk til å føle seg bedre, å rakke ned på andre? Jeg har ikke så veldig god selvtillit selv, og den så kalte grisenesen min har vært et stort kompleks for meg hele livet. Men hva skal jeg gjøre? Operere den og risikere å ligne på en annen person og være misfornøyd etterpå? Så modig er jeg ikke. Jeg velger heller å se bort i fra den og prøve å fokusere på det jeg er fornøyd med ved meg selv. Jeg ville i hvert fall ikke la det gå ut over andre jenter, det er bare lavmål.

99 av 100 lesere sier jeg er pen, lar ikke den éne som sier jeg er stygg trekke meg ned. Jeg er ikke perfekt, men jeg er langt ifra stygg, det vet jeg. Og til framtidige drittslengere; Det er ikke vits i å prøve å gjøre meg lei meg via stygge kommentarer engang, jeg tar det ikke til meg. Jeg bare ler, dere er bare patetiske, spesielt når dere er anonyme. Jeg blir ikke lei meg av det, jeg er mye sterkere enn som så.Gratulere med dagen kjæresten min!


I dag har verdens aller beste gutt bursdag, min gutt! Glemmer aldri bursdagsfesten din i fjor. Var så sinnsykt mye som skjedde den kvelden, og jeg sov hos deg for første gang. Trodde aldri det kom til å bli noe mellom oss, men før jeg visste ordet av det så tok du meg med til familien din i Stockholm, og vi hadde en fantastisk ferie i lag. Jeg føler bare jeg blir mer og mer forelsket i deg, og for første gang i livet føler jeg meg trygg i et forhold. Du er ikke bare kjæresten min, men også min bestevenn og jeg kan virkelig fortelle alt til deg. Dette skal bli en fantastisk kveld med familie, gode venner og PARTY! Du er den snilleste, søteste, kjekkeste og mest omsorgsfulle kjæresten jeg kunne fått, og håper virkelig det blir oss to. Gratulere med 22 års dagen Jens, jeg elsker deg ♥Bad day...


Dette har vært tidenes verste dag, husker ikke sist jeg var så deppa. Jeg hater virkelig meg selv noen ganger. Jeg er virkelig tidenes mest følsomme person og det skal ikke mye til for å såre meg eller gjøre meg lei meg. Hadde tenkt å trøste meg selv med en av mine favorittfilmer ''I am legend'', men slik blir det ikke for mamma og pappa skal se en annen film. Ser i hvert fall ut som at alt skal ordne seg, men når jeg først er deppa så skal det mye til for å muntre meg opp igjen, eller bare litt tid.


Haha, må nesten le av hvor emo jeg er nå, alt går nok bra til slutt!

Håper alle dere har hatt en bedre dag enn meg ♥Barbie liksom


God ettermiddag blog readers. Sto opp og fikset meg for ikke lenge siden og nå skal jeg på min første treningsøkt på Sats på veldig lenge! Gleder meg faktisk sykt, planen er å løpe ca 30 min på mølla og trene magen. Etter det skal jeg på Jekta (Et gigantisk og nytt kjøpesenter i Tromsø) og kjøpe bursdagsgaver. To fantastiske gutter har jo bursdag i helgen, så i morgen blir det feiring her hjemme.

Sminket meg litt ekstra i dag, ville prøve ut noen halvvipper som jeg klipte til av noen alt for dramatiske løsvipper. Lillesøster sa jeg så ut som en pen Barbiedukke, KOMPLIMEN! Ellers bruker jeg faktisk ikke foundation i hverdagen. Bruker bare en fuktighetskrem med litt farge fra Dermalogica og concealer under øynene.

Ha en fin dag ♥Workout


Slenger inn et kjapt innlegg før jeg og Veronika stikker på Evo for å trene. Jeg kan altså trene der ut måneden før det bare blir Sats ♥. Ellers har jeg vært på jobb i dag fra kl 11 og kom hjem for ikke lenge siden. Planen for dagen etter trening blir vel en dusj, og se Paradise Hotel finalen alene. En innholdsrik dag i mitt liv. Faktisk den mest innholdstike på lenge, litt trist...

Trøtt og svett tryne etter jobb, og værre blir det etter trening! Tightsen er fra XXL og toppen Sats, begge av merket Nike.

Hva skal dere i dag?Superbarnevakten!


Hei dere! Er hos onkel og tante å sitter barnevakt for søskenbarnet mitt. Jeg og Jens har kost oss med pizza og bare sløvet foran TV'en. I dag er en dag hvor jeg er veldig glad for at jeg har blogg. Fikk en melding på facebook av barnevakten min fra når jeg var liten som jobber på Sats, og på grunn av henne så fikk jeg fikset vennerabatt og betaler 399,- i måneden for satsmedlemskap! Er sykt glad, nå har jeg endelig motivasjonen på topp, og jeg kan begynne å trene ordentlig igjen. Takk Eva! Noe som også gjorde dagen min bra var at Isabell kom inn på Paradise Hotel igjen! HAHA. Det teite tapershowet ja, men jeg liker det, og jeg digger Isabell, søteste jenta noen gang! Håper hun og Birger vinner ♥

 Favoritt  chillegenseren ♥

Må vaske fetthåret når jeg kommer hjem, og den sykt lange etterveksten får det ikke til å se mye bedre ut. Håper jeg får fjernet den i løpet av uken! Vurderer å farge håret mørk blondt, nesten brunt. Synes det er mye finere når jeg er brun i huden. Det irriterer meg at jeg er så blek på bilder, er jo sykt brun i speilet men lik blek på bilder både med og uten blits...

Håper dere alle får en fin onsdagskveld/natt ♥Evo vs Sats


Ligger i sofaen i nerdekostymet mitt med en herbalifeshake og ser på Friends. Har aldri sett særlig mye på det tidligere, men nå digger jeg det! Håper jeg blir så pass lite sløv at jeg orker å stikke på evo å trene litt. Er så sinnsykt lei av det treningssenteret! Det er lite, jeg må ta to busser for å komme dit, det er grått og trasig og har ikke gruppetimer. Jeg var så flink å trene før når jeg var på timer på sats. Det er så motiverende og de har dansetimer, noe som er veldig nyttig når man er skuespiller. Tror det er ca. 100,- kr forskjell med studentrabatt på sats, noe jeg ikke tror de har på evo. Og på sats Langnes får man så mye gratis te, kakao og kaffe man bare vill, og de pleier å ha nøtter stående. Om jeg melder meg inn nå så får jeg også gratis trening til august, og time med personlig trener. Satsmedlemmer får jo også så mye veiledning de bare vill, det har de ikke på evo. Evo er perfekt for deg som bare vil trene styrke og stillestående cardio på maskiner, men for deg som ønsker flere muligheter og variasjon så er sats helt klart best! Så da er spørsmålet, skal jeg bytte til sats? Mulig jeg bytter allerede i dag!Savnet meg?


Da er jeg tilbake etter en liten pause ''IGJEN''. Har vært sinnsykt sliten, hatt mye jobb i det siste og egentlig hatt veldig lite spennende å gjøre, så lite å blogge om. Men nå er jeg tilbake, og skal holde meg her, har jo faktisk sommerferie! Har i hvært fall fått jobbet med brunfargen siden sist. Er blitt sykt brun! Noen som vil vite hvordan?

 Dette var egentlig et totalt grusomt bilde av meg så JA, har lagt på noen filter her. Ser litt oransje ut her, men dere får sett bedre bilder etter hvert.

Ha en fin kveld! ♥En fin dag å jobbe på


Blogger fra mobilen. Som sikkert alle over hele landet har fått med seg så har Nord-Norge hatt helt fantastisk sydenvær i det siste. Men i dag var det ikke mye å skryte av, overskyet, regn og kaldt. Da er det for så vidt greit å ha jobb i dag.

Er stygg på alle bilder i dag...
Ha en fin dag <3Demonstrasjon


Hei mine fantastiske lesere! Jeg har ikke blogget nå på to dager av gode grunner. Jeg har brukt all min tid og krefter på jobb, familie og ikke minst DEMONSTRASJONER! Var på tre av fem demonstrasjoner som ble holdt mot sirkus Merano, hadde dratt på alle om jeg ikke hadde jobb. Så var jeg mye bak sirkuset og holdt dyrene med selskap og ga de mat. Kamelene hadde spist opp alt det grønne på det lille området de hadde, så jeg bøyde ned noen trær så de fikk spist noe annet enn de hvetebollene som sirkuset ga dem. De var veldig sultne, så ikke ut som om de hadde spist godt på en stund. Elefanten Baba kunne jeg ikke kommet så veldig nært, men var veldig fint å sta der med henne. Så lenge jeg var der så ville ikke sirkusfolkene gjøre henne noe vondt. Jeg har forresten lært mer om henne. Hun lider vist av leddgikt og en psykisk lidelse som heter stereotyp atferd (sirkusgalskap). Det finnes ikke blant frie dyr. Sykdommen oppstår når dyr er blitt innesperret over en lang periode. Her ser dere hvordan Baba oppfører seg på grunn av lidelsen.

Jeg skal fortsette med demonstrasjoner så lenge det fins sirkus med dyr. Så lenge jeg lever omså. Det er fullstendig unødvendig og galt, det er det ingen tvil om.

Det er så sinnsykt vondt å se på henne og vite at hun har det fælt, og snart drar hun videre for å ha det enda mer fælt.

De stakkars kamelene har det ikke særlig mye bedre, den éne sto og gjorde de samme bevegelsene 1000 ganger, stereotyp atferd!

Dere som vil være med å stoppe dyresirkus kan signere her. Dere som ENDA ikke er overbevist (og alle andre for så vidt) burde se denne korte filmen.

Bildene er tatt av noen flinke jenter som var med og demonstrerte. Har en video på lur hvor jeg snakker litt om dette temaet, og min opplevelse av demonstrasjonen, etter det blir det ikke noe sirkussnakk på en god stund. Jeg vet det blir veldig mye, men det viser bare hvor mye jeg bryr meg, jeg vil gjøre en forskjell!
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits