Slipp Baba fri sirkus Merano!


Da er det den tiden på året igjen, sirkus Merano har kommet til byen. Jeg forstår virkelig ikke hvordan noen fra samme art som meg kan være så ekstremt ondskapsfulle og respektløse å mishandle dyr for underholdning. Det er ikke slik av vi hadde dødd eller fått mangelsykdommer om det ble forbudt med dyr i sirkus. Norge skryter jo av at vi er så flink med dyrevelferd, likevel er det mange land som forbyr dyr i sirkus og ikke vi.

Elefanten i sirkus Merano heter Baba. Hun er kanskje vokst opp i sirkuset, med tror dere det er naturlig for henne? Over hode ikke! Hun blir slått, pisket og tvunget til å gjøre kunster som er ekstremt belastende for den store kroppen. Hun får nesten ikke vann, så hun ikke skal tisse på uteområdene eller i ringen, og hun blir fraktet rundt i verden i en trang vogn hvor hun ikke kan snu seg engang. Før var det to elefanter i sirkus Merano, men den andre døde i sirkuset. Elefanter er veldig følsomme dyr, og de kan føler kjærlighet både for mennesker og andre dyr. Når Babas eneste venn og støtte i verden dør, så er det klart at det tar på det psykiske.

Det er jo tydelig at det er ulovlig å slå dyr i Norge. Om du hadde behandlet hunden din så dårlig som Merano behandler Baba, så hadde du blitt anmeldt og hunden hadde blitt tatt fra deg. Merano er ikke akkurat veldig snill mot hundene sine, og Baba blir slått og mishandlet innenfor landegrensen, likevel får de lov å holde på, sykt!

Når dere er klar over det jeg har skrevet her og fortsatt velger å betale for å dra på sirkus, så er det som å si at det er viktigere at dere skal bli underholdt på denne måten enn at en elefant skal få et verdig liv, og slippe å bli torturert. Og når dere tenker over dette, så sier det jo bare én ting. Dere er ekstremt egoistiske mennesker og burde virkelig begynne å tenke litt på at vi ikke er de eneste skapningene på jorda!


Jeg blir veldig opptatt i dag for jeg skal ut og rive ned sirkusplakater. Er det noen som vet om noen demonstrasjoner som skal holdes mot Merano i Tromsø? For da vil jeg veldig gjerne være med, dyresirkus SKAL bort!Trening = Mer enn å være fit!


HERREGUD det var godt med trening! Det er så givende å virkelig få brukt kroppen ordentlig. Synes litt synd i alle dere late mennesker der ute som aldri orker å knø seg opp av sofaen, og tror trening bare handler om det ytre, men det er helt feil! Da hadde ikke jeg orket å trene heller.

Ble en styrkeøkt hvor jeg trente hele kroppen, starter på et treningsprogram med tre styrkedager i uken, og løping minst én halvtime om dagen. Skal få til i hvert fall tre dager hvor jeg løper minst én time. Må øve meg på å løpe én mil på minst mulig tid ettersom jeg har to løp og se fram til. Jeg skal løpe Midnight sun marathon her i Tromsø og Midnattslöppet i Stockholm, så da må man være i form.
God natt sweethearts ♥Workout next!


Hei alle sammen! I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å vært på skolen og vært hjemme. Nå skal jeg på evo fitness for den første ordentlige treningsøkten på over to måneder. Jeg føler meg så feit innvendig om jeg kan si det slik? Er bare så grusomt ekkelt å ikke få trent på så lang tid når man faktisk liker å trene. Jeg har jo vært plaget av det knekte halebenet mitt, men det skulle vært grodd for lenge siden. Når det enda gjør vondt så får det bare være sånn for treningen kan ikke vente en dag til!

Ser sykt blek ut på bilder i dag...

Håper dere har en fin dag, blogges senere ♥Vibram Fivefingers løpesko


I går kjøpte verdens beste gutt nye treningssko til meg! Han sier at de er så sinnsykt bra at jeg måtte få de.

 

Litt småhår på leggene ja... 

Vibram Fivefingers er sko med tær, laget av hovedsakelig slitesterk gummi og tekstil. Den tynne gummisålen gir en følelse av å være barfot. Dette er veldig bra for å bedre balansen og stimulere flere muskler i bena. Samtidig får man et bedre grep på underlaget som bidrar til mye bedre kontroll. Mennesket er jo faktisk skapt for å bevege seg rundt barbent, det er ikke for ingenting at verdens beste løpere er afrikanske! Eneste minuset er at de ser ganske spesielle ut, men jeg liker det. Disse kostet rett under 1000 kr. Skoene finnes i mange modeller til all slags bruk, mine er for det meste for terreng.

Noe dere kunne tenkt å bruke?Taaning


Har som sagt fri i dag både fra jobb og skole, så våknet ikke før klokken to. Ellers har jeg bare solt meg i finværet. Nå er jeg så brun at lillesøster synes det er litt for mye, men det gjør da ingenting, vil bli ENDA brunere! Fikk også halve Victoria Secret bikinien i posten. Fikk bare trusa, men toppen kommer forhåpentligvis snart.

Dagens outfit, hehe.

Skal starte treningen i dag med mine nye sko. Jeg SKAL ha sixpack før skolen starter igjen! Nå er det grilling før bestemor og Åge kommer på besøk. Åge er som en slags ste bestefar for meg, men han har vært sammen med bestemor så lenge at han virkelig er blitt som en bestefar for meg.

Blogges senere, skal vise dere mine fantastiske treningssko.Trøtt tirsdag


Sorry folkens! Skulle jo blogge bra i dag, men så ble jeg spurt om jeg kunne jobbe i dag og, så da ble det enda mer jobb og har rett og slett ikke hatt tid til blogg. Men i morgen har jeg FRI! Så da blir det nok bedre. Var som sagt i bukta med skolen i dag så her kommer noen bilder fra dagen.

Meg og stine ♥

Fine gutter! Haha ♥

Love ♥


Ble en tur på Jekta storsenter etterpå hvor verdens beste skjemte meg bort med is og sko  Viser dere skoene i morgen.

Nå er jeg så stuptrøtt at det ikke burde vært lov! Sovnet sikkert 20 ganger på bussen hjem fra Jekta. Har vært noe rart med verden i dag for alle har jo vært trøtt!

Da håper jeg alle får sovet godt ut i natt, det skal i hvert fall jeg!

Natti Jobbdag


 

I dag er det jobbdag for min del, det vil si skole til 15.55 og jobb fra 16.00 til 22.00. Så blir ikke mye blogging i dag dessverre, men sånn må det nesten bli noen dager. I morgen blir det bedre, da er det aktivitetsdag hvor skolen stikker til bukta og koser oss i det forhåpentligvis gode været (som ser ut til å ha kommet tilbake!) så da skal kamera være med. Det er bare noe med solen som gjør meg så lykkelig, alt blir så bra så lenge solen skinner og det er varmt ute. Egentlig burde jeg bare flytte til Syden!

Ha en fin dag ♥

 Lørdagens outfit


Nå er en dødssliten Julie kommet hjem fra jobb og gjort ferdig noen lekser. Har så sinnsykt lyst til å bare leggen meg å sove, men jeg lovet å poste outfit, so here we go!


Kjolen er fra Nelly.com og den er sinnsykt fin! Det eneste negative med den er at den er litt slapp rundt magen på meg.

NÅ skal jeg sove, natta ♥Party hard!


Hei!

I går forsvant jeg visst, dro på hotell for så å dra ut på byen. Skulle blogge fra suiten, men fikk dårlig tid og det er lite kult å sitte å blogge på vors, så jeg lot det være. Tok en god del bilder før vi dro ut. Meeen er ikke mye som jeg tror jeg får lov til å jegge ut, haha her er da noen.

ÆæææÆÆææ!

Beste bildet jeg har sett!

Som dere ser ble det en morsom kveld, og det var ikke mindre gøy på byen. Nå sitter jeg i allrommet på hotellet og slapper av før jeg stikker på jobb. Legger ut gårdagens outfit i kveld.

Ha en fin dag ♥Sommerfavoritter!


Gleder meg som en liten unge til sommerferien! Er ikke lenge igjen nå. Sommeren er også en tid for shopping og fornying av garderoben, her er noen favoritter jeg fant på nette. Kommer definitivt til å klikke noe av dette hjem.

Leopardtopp HER, Stripetopp HER og tigertopp HER

Nagleshorts HER, Ice cream shorts HER og blondeshorts HER

Strandkjole som surres rundt kroppen HER og turkis strandkjole HER

Noe dere likte?Ikke veganer mer.


Hei!

Som overskriften sier så JA, jeg avsluttet min prøveperiode som veganer før tiden. Skulle egentlig holde ut til sommerferien, og det hadde jeg klart også. Sluttet ikke fordi jeg ikke klarte mer, men rett og slett for min egen helses skyld. Når man er veganer er det viktig å planlegge måltider, lage mat selv og få i seg all næringen man trenger. Ettersom jeg bor hjemme og ikke kjøper maten min selv ble det vanskelig. Jeg begynte å få vondt i hodet og ble litt svimmel fordi jeg ikke fikk i meg alt jeg trengte. Mangelsykdommer kan komme fortere en man tror, så det beste var nok og avbryte. Nå er jeg pescetarianer igjen, men har fått mye ut av å være veganer. Jeg har fått renset kroppen for avfallsstoffer med å spise mye rawfood, fått renere hud og oppdaget mange nye gode matretter som jeg fortsatt kommer til å lage. Jeg vil virkelig anbefale folk å prøve å være veganer i kanskje 3 dager, det er bra for helsa! Så lenge man får i seg det man trenger.

Og så over til noe annet. Fikk høre at i dag var siste dagen med fint vær på en stund, så bestemte meg for å utnytte solen fult ut. Har fått veldig mye farge på disse få dagene, og sommeren har jo ikke begynt enda. Bare vent sier jeg!

Var helt hvit for én uke siden. Her ser dere også sommerkroppen 2013, resultatet av null trening og MASSE potetgull, men i sommer kommer sixpacken!Elsker jobben min!


Da har jeg bestilt hotell i Stockholm til sommeren, jeg skal springe Midnattslöppet i år som i fjor, bare at denne gangen skal jeg være litt forberedt. Siden jeg jobber for Choice så får jeg rabatt på hotell. Uansett hvor mye et nordic choice hotell koster, så lenge det er ledig rom får jeg det for 400 natten for 2 personer! Med mindre hotellet er veeldig billig fra før av da. Så da trenger jeg bare å betale 700 svenske kroner for 4 netter i Stockholm. Har også funnet ut at jeg kommer gratis inn og først i køen på utesteder i Tromsø, AHH ELSKER jobben min!

Skal bo på Clarion hotel Sign. Kjempefint og moderne hotell med basseng, soleplass, spa, treningsmuligheter, gratis frokost og det ligger veldig sentralt. Vanligvis 1480,- men ikke for meg, love life 

Skal bli deilig å være på et fremmed hotell hvor jeg ikke trenger å jobbe.

Hvor skal dere i Sommer?Dagens outfit


Har faktisk hatt to outfit i dag. Skoleoutfit og fritidsoutfit. Det var nemlig så varmt at jeg måtte skifte fra det lille jeg hadde til enda mindre klær når jeg kom hjem, selv om jeg var veldig fornøyd med skoleoutfitet! Viser dere den en annen dag.

Singlet/Cubus, skjørt/Bikbik.

Veldig søtt og enkelt, Hva synes dere?

Nå er det på tide å stupe i seng, håper alle får en fantastisk kveld, natta ♥Mobilblogg fra kirkeparken


I dag har vært nok en dag med fantastisk vær i Tromsø. Akkurat nå ligger jeg i kirkeparken med Jens og vi koser oss i solen med jordbær. Planen var å jogge i kveld, men ettersom jeg har fått vondt i halebenet igjen så tviler jeg på at det blir noe av det. Litt kjipt når jeg skal delta i et løp om én månede.

Fant ikke solbrillene i morgest, så kjøpte like greit noen nye. Disse er likens som de jeg har bare med leopardmønster.

Hva har dere gjort i dag?Tromsø, eller syden?


Herregud for en glede! Er nesten 30 grader i skyggen her hjemme på altan! Dette hadde jeg aldri trodd for én måned siden når det var snøstorm her, men nå er det like før jeg tror jeg er i Syden, HERLIG! Har benyttet dagen til å få litt farge, ja det er faktisk mulig i Tromsø. Så dagens outfit ble altså stroppløs topp brukt som BH, og truse ♥


Fikk så sinnsykt treningslyst her jeg lå i solen, klarer ikke å vente lengere så forhåpentligvis blir første joggetur på lenge, og første joggetur UTE i år i kveld, skal bli deilig ♥

Har dere sol der dere bor?Snille mennesker.


Hallo søtinger. I dag var også en dag med skole etterfulgt av jobb. Med andre ord, null fritid. Jeg er glad for å kunne jobbe og tjene penger, men på en dag som dette var det ikke gøy å være inne i mens alle andre koste seg i sommersolen som er kommet for fult hær i nord. Dagen ble da 100 ganger bedre når noen gjester på hotellet hvor jeg jobber kom med en rosebukett til meg! En dame glemte igjen vesken og mobilen sin som jeg fant i går. Da ble hun og mannen hennes så glad at de hadde vert ute og kjøpt roser til MEG! Ble veldig overasket, men veldig glad. De var selvfølgelig engelskmenn, skulle ønske vi nordmenn var like høflige som de er, det er slike mennesker som redder dagen!

Dette er alt dere får se av ansiktet mitt i dag. Svettrynet etter jobb er ikke et pent syn, heldig med rosene å gjemme meg bak.

Har dere hatt en fin dag?Sommerdag


Har vert borte hele dagen så har ikke hatt tid til å blogge før nå. I dag var det sol igjen så jeg bestemte meg for å få med en gjeng og stikke til bukta. Det var veldig koselig, men litt for mye vind. Gleder meg til å kunne ligge der hele sommeren i bare bikini å blir brun, for jeg er blitt et levende lik.

Som sagt, mye vind...

Håper alle dere også har hatt en fin dag.

Natta ♥Grand Prix Kjolen


Gårdagen var nokk en hektisk dag, var jo Melodi grand prix! I min familie er det en helligdag som er den største begivenheten i året etter julaften. Faktisk større enn 17. mai! Hvert år samles venner og familie hos onkel og tante, som pynter stuen med flagg fra alle landene og lager Grand prix quiz, skjema hvor vi skriver notater, og til slutt skal vi gjette de fem beste plasseringene, de fem dårligste og Norges plassering. Så blir det konkurranse om å ha mest riktig og vinneren får 50 kr fra hver deltaker som er med. Alle lager tapas og tar med og i år lagde jeg og Jens vegan wraps, som etter min mening smakte helt fantastisk! Er sikker på at jeg spiste halvparten alene, kommer helt klart til å lage det på nytt snart. Jeg tok med speilrefleksen og planen var å ta mange bilder, men tror dere ikke jeg glemte minnekortet...

En annen viktig del (i hvert fall for meg) av Grand prix kvelden er antrekk. Når jeg var liten pleide jeg å kle meg ut som noen av deltakerne, har blant annet vert pirat og Glam fra Wig wam. Nå når jeg har bitt eldre har jeg heller bare satt sammen antrekk inspirert av deltakerne, som i fjor var jeg kledd i gull og hvit inspirert av Jedward fra Irland. I år tenkte jeg veldig lite på antrekk ettersom at alle mine favoritter er gutter med lite spesielle antrekk. Så jeg slengte på meg nyttårskjolen for noen år tilbake som jeg aldri får brukt fordi den er litt for mye for en vanlig tur på byen.

 


Må bare si at jeg HATER å smile på bilder, får så små øyne men jeg hadde morsom fotograf så får gå for denne gang.

Slik føler jeg meg i paljetter, haha.

Kjolen er fra Nelly.com og den er så fin! MEN den er ekstremt ubehagelig! Gikk hele kvelden å irriterte meg over at paljettene gnegde seg inn i huden her og der.

Men uten om det, hva synes dere om kjolen?Outfit - 17. mai


Nå er jeg mildt sagt slitenpia94. Jeg blogger om dagen min i morgen, akkurat nå er det eneste jeg klarer å legge ut outfit.

Fineste blusen fra sheinside og gammel gammel shorts fra 8. klassen haha.

Ikke de beste bildene, men har ikke personlig fotograf for øyeblikket og orker rett og sett ikke alt styret med selvutløser som aldri blir bra.

Hva synes dere?

God natt! ♥VIDEOBLOGG - Svar på spørsmål


Jeg blir så sykt klein og sier så mye rart på videoblogg, men etter minst ti forsøk så måtte jeg si meg passe fornøyd med denne her. Blir nok å lage bedre videoer etter hvert.

Haha, ser nå resultatet av at jeg ikke har trent på lenge, den lille dobbelhaken skal bort i sommer!

Hva synes dere, vil dere ha flere videoer?SOL!


Videoen har lastet i hele natt, og det er fortsatt godt over 500 minutter som gjenstår! Planen var jo å legge den ut nå, men får bare finne noe annet å blogge om.

Hadde skole fra 10.10 til 11.30 i dag, HERLIG. Så nå skal jeg slappe av her i den fantastiske solen her i Tromsø og lese Fruen fra havet av Henrik Ibsen med Lana Del Rey i bakgrunnen.

Hadde tenkt å legge ut innkjøpene fra sheinside etterpå, er så mye fint! Og så skal jeg kanskje ha vors på ROMMET mitt senere om det lar seg gjøre før det bærer til bukta. Det er liksom en tradisjon for ungdommen og spesielt russen her i Tromsø å dra til bukta den 16. mai. Personlig synes jeg det høres kjempe fjortis ut og bare er for de som ikke kommer seg inn på byen, men det var så sinnsykt koselig i fjor, så tar turen dit i år også. Er det dårlig der så kan jeg jo bare dra på byen isteden.

Blogges senere 

 Victoria's Secret bikini


HERREGUD så kleint det er å spille inn videoblogg, føler med så teit og jeg hater stemmen min! Men det er vel kanskje noe jeg nesten må bli vandt til eller? Er sikker på at det blir bedre etter hvert. Det er jo også litt gøy å se tilbake på i ettertid synes jeg (eller bare flaut?).

Og så over til noe HELT annet. Jeg har endelig bestilt bikini fra Victoria's Secret som har vert i tankene uendelig lenge uten at jeg har gjort så mye med det. Hadde ikke klart å bestemme meg om jeg ville ha den i Marilyn pink som fotballfrue har, eller Sea foam glow skin, men nå når jeg skulle kjøpe var Marilyn pink utsolgt så valget ble veldig enkelt. Den er så sinnsykt fin at jeg faktisk gleder meg til å gå med den på stranda, til tross for alt for lite trening i det siste.

Sorry for knøttlite bilde fra google, kamera lader så får ikke tatt noe bilde nå.

Skal blogge bedre i morgen, da kommer video! ÆÆÆææ Stay tuned!

Hva synes dere om bikinien?Motivasjon


Hei alle søteste søte!

Dere aner ikke hvor mye en snill kommentar og ikke minst melding kan bety for en person. Jeg blir så sinnsykt glad for det, og jeg får så dårlig samvittighet for at jeg har vært så dårlig å blogge. For å komme med en unnskyldning kan jeg si jeg har hatt mye å gjøre, men egentlig har bloggen vært preget av sløvhet og lite motivasjon fra min side. Det skal brått forandre seg, for nå er motivasjonen på topp! Jeg har pusset opp rommet så jeg slipper å være flau over å vise bilder der ifra, jeg har lite lekser, jeg har fått meg MASSE nytt og vise dere og ikke minst er det SOL i Tromsø! De siste dagene har vært fantastiske! Har hatt så mye energi og glede i kroppen, og ble ikke trukket opp til eksamen skriftlig i dag! Verden smiler virkelig til meg og ser på det som et tegn på at dette kommer til å bli en fantastisk sommer med mange gode minner og mye blogging!

Nå skal jeg sminke meg og prøve å lage en liten video til dere ♥Lana Del Rey Love


I den siste tiden har jeg blitt helt forelsket i Lana Del Rey, gud for en vakker skapning! Det beste som finnes er å ligge i sengen og se i taket med disse sangene på repeat. Får meg virkelig til å drømme meg bort, og alle videoene hennes er så vakre, kommer virkelig til å vurdere å dra på konsert neste gang hun er i landet.

Hva synes dere om Lana Del Rey?Gårdagens outfit


Jeg har ikke vært hjemme i dag før nå, så har ikke hatt mulighet til å blogge, men nå er jeg her. Kvelden i går var gøy helt til det begynte å bli litt sent, da er det ikke mye jeg husker for å si det sånn. Å våkne opp dagen derpå og ikke huske at jeg la meg er virkelig noe av det verste jeg vet! Hold dere til vann folkens!

 En av de få tingene jeg husker er hva jeg hadde på meg (Heldigvis), så hær kommer outfit. Brukte digitalkamera, så kvaliteten på bildene er ikke helt topp.

Body og favoritt skjørtet fra Bikbok.

Resten av kvelden kommer til å gå til lekser, har en norskinnlevering til i morgen som må skrives. Er jeg flink tror jeg faktisk jeg kan få 5 i norsk i år, to karakterer opp fra i fjor er ikke verst.

Hva synes dere om outfitet?

God kveld alle dere søte ♥Ny header


Da har jeg endelig fått fikset ny header og profilbilde, pluss at jeg har lagt til skygge på bloggen for å få de til å passe bedre. Ble ikke helt fornøyd med bildene på shooten. Har en slik ''styggdag'' hvor jeg kan ta 1000 bilder og er misfornøyd med alle. Ble i hvert fall noen brukbare bilder.

Ser ut som jeg er blitt platinablond igjen! Er nok bare solen.

Nå skal jeg skifte til kveldens antrekk, så blir det PARTY HARD! Gleder meg så sinnsykt, har på følelsen av at dette blir en bra kveld! Håper alle får en like bra kveld som jeg (forhåpentligvis) skal ha, så skal jeg prøve å huske å ta mange bilder med digitalkamera.

Hva synes dere om headeren og profilbildet?

HEJDÅÅ ♥Bilder fra i går


God ettermiddag!

Planen for i dag blir muligens en shoot om været holder seg, og som sagt skal jeg ut! Er sinnsykt lenge siden, så gleder meg veldig. Er jo alltid så gøy i russetiden og i år er jeg 18! Var som sagt på en liten kosekveld i går, så hær kommer noen bilder.

Morten, John og Jens ♥

Fineste Veronika mi ♥

Spilte ring of fire, favorittdrikkeleken!

Og så Morten og meg, søtinger! haha ♥

Blogger før jeg stikker ut, så skal jeg ta med meg digitalkamera så jeg kan ta bilder i kveld/natt.

snakkes senere ♥Kveldens outfit


Sitter hos bestevenninnen min Veronika. Blir en rolig kosekveld med godtfolk. Tenkte å ta det rolig i dag og så ta det helt ut i morgen, haha er jo RUSSETID! Selv om jeg ikke er russ så er det jo en partyperiode uansett, så det må utnyttes.

Kveldens outfit er en skjorte fra nelly og selvherpet shorts fra h&m, begge er gamle.

Nå skal jeg prøve å være litt sosial, så snakkes vi i morgen.

Ha en fantastisk kveld ♥Biker Jacket


Sitter på skolen for øyeblikket, men tenkte å vise dere en jakke som jeg fikk i posten i går fra Nelly.com


Dårlige bilder, føler ikke jeg får fram hvor fin den faktist er, men kanskje jeg skal bruker den i en shoot i nermeste fremtid?

Hva synes du?Et lite innkjøp


Jeg er en slik person som alltid må kjøpe meg nye solbriller om sommeren fordi jeg alltid ødelegger eller mister solbrillene mine. Og det er grunnen til at jeg ikke gidder å invistere i noen dyre kvalitetssolbliller for de kommer til å bli ødelagt uansett. Hadde noen Chanelsolbriller en gang som jeg også klarte å ødelegge, så hvorfor ikke bare kjøpe noen billige fra Bikbok?

Solbriller 79,- Jeg er ikke så flekkete altså! Er bare sola om noen lurte.

Så tenkte jeg at siden jeg er veganer nå så kunne det kanskje for én gangs skyld være interessant å se hva jeg spiste til middag. Dette var HIMMELSK!!! Sjøgressalat i marinade med bønner, tofu, brokkoli og avokado. Mange er nok skeptisk til sjøgress, men det smaker fantastisk! Brukte ca 10 min på å lage det, verdt å prøve.

Hva tenker du om sjøgress, og hva synes du om solbrillene?Vegan


Hei alle søte!

Som mange kanskje vet så har jeg vært pescererianer (vegetarianer som spiser fisk) en god stund. Men har i det siste ønsket å prøve å være veganer. En veganer spiser ingenting animalsk, altså ikke kjøtt, fisk, egg, melk eller noe annet som kommer fra dyr. Hovedgrunnen til dette er at jeg elsker dyr, og jeg ønsker ikke å være med på torturen og urettferden mot dyr som så og si alle mennesker er med på med å spise dyr, bruke klær av dyr, dyretestet sminke, sirkus osv. Mennesket har av egoistiske grunner erklært seg selv som den mest verdifulle skapningen på jord, men det betyr ikke at vi er det. Faktisk er vi den skapningen som ødelegger mest for jorda og andre arter. Vi ønsker ikke å tro det, men det er fakta.

Den andre grunnen er at det er ekstremt godt for helsa! Animalsk mat øker risikoen for leddgikt, økt kolesterol, hjerte og karsykdommer, flere typer kreft og mye mer. Pluss at å holde seg unna animalske produkter vil gi finere hud og mer overskudd. Men man må passe på å få i seg alt man trenger. Man får i seg alt man trenger av næring fra vegankost, og for dere som sier ''Du må jo spise kjøtt, ellers får du ikke i deg nok proteiner'' Bitch please! Nøtter, spinat, linser, bønner, tofu og soyaprodukter er bare noen få av mange rike vegan proteinkilder. Og for dere som sier ''Da kan du bare spise kaninfor!'' Sjokolade, is, desserter, oreokjeks, kaker, pizza, hamburgere, pølser, yoghurt, melk, taco, lasagne, sushi og mye mye mer finnes i veganform, bare fantasien setter grenser på hva man kan lage!

Så er det den siste grunnen, som for meg er den minst viktige, men det finnes ikke overvekt blant veganere. Ønsker man å gå ned i vekt vil en vegandiett gjøre underverker på en sunn måte, uten at du trenger å sulte. For å si det slik så trenger en veganer aldri å tenke på å telle kalorier, med mindre det eneste du spiser er potetgull da.


Så nå er planen min å være veganer fram til sommerferien, så får jeg se om jeg vil fortsette med det eller bli vegetarianer/pesceterianer igjen. Det er uansett en god gjerning både for dyr og for helsa! 

Noe du kunne tenke deg å prøve ut?Innkjøp - Sheinside


HELLU!

Da er jeg endelig tilbake etter en laang bloggpause. Planen var at jeg skulle ta to dager fri, men ble nærmere en hel måned! Grunnen til det er at bloggen tar veldig mye tid og energi, og jeg hadde et hav av lekser, prøver, tentamener, fremlegg, innleveringer osv hele april. I går ble jeg ferdig med den siste tentamenen og det eneste som gjenstår er en innleveringsoppgave og litt lekser. Det er ikke lett å blogge bra samtidig som jeg gjør det beste jeg kan på skolen, så da kom skolen først. Men er jeg tilbake!

Så til overskriften! Jeg har ikke shoppet klær på sykt lenge og er lei av alt i garderoben min, så jeg klikket hjem disse skjønnhetene fra Sheinside.

To nydelige skjorter med print ♥

Elsker dyreprint! Digger denne genseren og camojakken♥

Jeg er blitt fullstendig forelsket i galaxystilen! Denne tightsen er jo helt CRAZY, men jeg liker

Sheinside har sinnssykt mange fine BILLIGE klær, kanskje min nye favorittnettbutikk? Får se når klærne kommer, CAN'T WAIT!

Hva synes dere, noe dere likte?
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits