Grå mandag


Hei! I dag har jeg hatt tentamen i nynorsk %*£¿#?¡#) og når jeg endelig var ferdig måtte jeg feire med solarium etterpå, (som sagt så er det høyst nødvendig) men om meteorologene har rett så skal det bli sol på onsdag, krysser alle lem for det!

Nå har jeg jobb, så får dere ha en fin dag videre <3



Folkestyret 2014


Startet dagen med 20 minutter i solariumet som er høyst nødvendig. Her i Nord-Norge er det nemlig ikke bare å gå ut for å få litt sol på kroppen? Men etter hva jeg har hørt så skal vi oppe i nord få den beste sommeren, så den som ler sist ler best ;)

Solariumsbilde er jo obligatorisk vet dere!

Var akkurat på vei ut døren for å dra til russebilen, plutselig kom jeg på at jeg egentlig skulle på teater, hadde glemt det helt av så satte kursen mot kulturhuset isteden. Så forestillingen Folkestyret 2014 og på vei dit var jeg redd for at jeg ikke kom til å møte noen kjentfolk der og at jeg kom til å se ut som en loner, men så møtte jeg mange fra skolen og ikke minst mange av mine tidligere skuespillerkollegaer (høres så fancy ut å si det) fra Hålogaland Teater som jeg ikke har sett på lenge, så det var veldig hyggelig. Ellers likte jeg også forestillingen, gøy å se noe litt annerledes.


Nå sitter jeg og ser på Bridget Jones dagbok og skal legge meg snart.

Ha en fin kveld videre ♥



Min tur


Gidder ikke komme med noen unnskyldninger for at jeg ikke har blogget, men man har sine prioriteringer rett og slett. Her er jeg i hvert fall!


I dag har jeg hatt tentamen i teaterproduksjon og det gikk veldig bra så er fornøyd. Ellers har jeg sovet mye, skulle egentlig dra å fikse på russebilen men presterte å sove litt lenge og fikk ikke tak i folk før det ble for sent, så får ta det igjen i morgen isteden. Russetiden er jo faktisk bare rett rundt hjørnet og det er helt sykt å tenke på! Føles ut som det var i går jeg sto utfor videregående med andre barn og sprang etter russen for å få russekort, nå er det jeg som skal dele ut kort, ta russeknuter å feste som en gal haha, tiden flyr.

Flere som er russ i år?



I'm fine


Er hos søsteren til Jens og sitter barnevakt for ungene hennes. Vi sitter å ser på Pinlige sykdommer på TV, og det er faktisk ganske fælt hvor mye enkelte mennesker sliter med kroppen sin. Får meg til å føle meg så taknemlig for at jeg er 100% frisk og har en veldig slank kropp uten å måtte anstrenge meg for det. Merket at enkelte var bekymret etter innlegget om at jeg ikke følte meg fornøyd med kroppen min. Jeg er fullstendig klar over at jeg er en tanke undervektig og ikke trenger å slanke meg, det er ikke et mål heller. Jeg er faktisk ganske fornøyd når alt kommer til alt selv om jeg også kan ha en dårlig periode. Jeg har det bra, så vet dere det :)

Hva gjør dere i kveld? <3



Not much...


I dag er jeg ikke helt i blogghumør for å være ærlig, har overhode ingenting interessant å komme med. Hadde tentamen i dag i norsk som gikk helt greit, deilig å være ferdig! Så har jeg laffet rundt her hjemme i nattøy, null sminke og sett på Paradise Hotel. Planen var å ikke se på det i år, men ettersom det var så morsomt opplegg i starten med skuespillerne så måtte jeg bare følge med, haha. Og ellers skal jeg på trening i dag igjen, fikk sykt kick i går så nå gleder jeg meg bare til å fortsette med det slik.

Det var dagen min! Så får dere ha en fin dag videre søte små ♥


SMASK!

 

 

#Hverdag #Trening #Tentamen #Kjedelig #Duckface



Sats next


Mange som har lurt/blitt lurt i dag? For min del tenkte jeg ikke engang over at det er 1. april, så har ikke klart å pønske ut en bra spøk, får bare ta det igjen til neste år. Noe som ikke er tull er at jeg skal på trening nå. Var så vidt at jeg orket siden kjæresten ditcha meg, men ettersom hvor misfornøyd jeg er med kroppen min nå så må jeg nesten bare. Jeg er jo ganske kroppsfiksert og opptatt av trening, men ettersom jeg har prioritert skole og null trening i de siste to månedene så føler jeg virkelig ikke at jeg ser ut (i hvert fall ikke i forhold til slik jeg vanligvis ser ut) girlpacken er borte og kunne aldri gått i bikini slik jeg ser ut nå, så da blir det zumba på sats. Zumba er sykt bra trening for hele kroppen og er i tillegg gøy og motiverende. Må uansett få mer kardio inn i treningen nå som løpesesongen snart begynner og for å være ærlig synes jeg løping på tredemølle er dødtskjederlig, så dansing er et veldig fint alternativ.

Litt fitspo som i hvert fall motiverer meg:

Ha en fin dag videre kjære lesere ♥



Nye klær


Fikk en pakke fra Sheinside.com her om dagen som jeg bestilte for en god stund siden. Problemet med den nettsiden er at det tar så lang tid før man får klærne, men det er kanskje ikke så rart når den sendes fra andre siden av planeten. Likevel har jeg aldri fått toll og har alltid blitt veldig fornøyd med klærne, dette er hva jeg fikk denne gangen. Har forresten ikke sminke på meg på disse bildene, so be nice.

Som dere kanskje vet elsker jeg galaxyprint, å kombinere det med diamanter er virkelig ikke feil, T-skjorte her.

Som sagt, ELSKER galaxyprint! Skjorte her.

Har også en forkjærlighet for Marilyn Monroe så denne kjolen falt virkelig i smak, finnes her.

Fin partykjole som virkelig fremmhever de kvinnlige formene, følte meg nermest som Kim Kardashian i denne! Finnes her.

Sykt deilig og fluffy cardigan, her.

Fikk også badedrakten jeg viste på søndag, (finnes her) og et magebelte, men tok ikke bilde med det, men er mye mer shiny i virkeligheten enn på nettsiden, finnes her.

Hva synes dere om klærne?

 

 

#Mote #Fashion #Shopping #Klær #Outfit




Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.



Kategorier



Arkiv













hits