Forslag til video.


Hadde tenkt å blogge i går før jeg la meg, men så ble det alt for sent. Planen i dag var jo å stå opp TIDLIG for å sminke meg ordentlig å være fin, ordne håret og ta sol før skolen, men det skjedde jo selvfølgelig IKKE. Presterte å sove som vanlig. Var sikker på at jeg kom til å sovne tidlig, fikk veldig lite søvn natt til onsdag og var trøtt hele dagen, men når hodet traff puten var jeg plutselig lys våken. Kjempeirriterende! Sover aldri bra når jeg sover alene lengere, håper virkelig det går bedre i natt.

Jeg har jobb hver dag resten av uka, så er redd det blir lite blogging, i hvert fall de neste to dagene. Så tenkte å kanskje lage videoblogg eller noe for å veie opp. Så da er spørsmålet, hva vil dere se i en videoblogg? Det er noe av det kleineste i verden å lage, men vet det er mange som liker det, og liker selv når bloggere jeg leser lager video.


Hva vil dere jeg skal gjøre i en video? Kom med masse forslag så skal jeg prøve å lage video i løpet av helgen ♥

 fiskebensflette.


Jeg har fletter håret mye siden jeg fikk extensions, og må bare si at jeg er sinnsykt lei! Det blir stygt med en gang og får meg til å se ut som en liten unge.  Men i dag på skolen flettet Nora fiskebensflette i håret mitt.

Er det ikke bare sinnsykt fint? Føler jeg ser eldre ut (på en god måte). Som dere ser så har den gått veldig opp i løpet av skoledagen, men også veldig fint når den er løs og litt rufsette ♥

Her ser dere også dagens chille outfit. Genser/Carlings jeans/hm, begge er gammle.

I really love sushi, og denne genseren! Kjempe god oversized chillegenser kombinert med verdens mest behagelige jeans!

Hva synes dere om fiskebensflette?Kontakt.


Ønsker du å kontakte meg ved sponsing, spørsmål eller annet så gjør det gjerne på mail: julieremant@gmail.com eller på facebook Julie Marlén Remman-Antonsen.Hår og Herbalife.


Da har jeg endelig kommet meg hjem etter en lang dag. Nå er det leggetid for alle små bloggjenter, men ikke uten et kveldsinnlegg! Har fått gjort alt på lista, unntatt å trene når jeg kom hjem, men dropper det i dag for det er alt for sent. Før jeg hopper på toget til drømmeland tenkte jeg å vise dere håret mitt. Var jo som sagt hos Headmasters i dag for å legge inn noen mørkere striper, men så klipte jeg håret i samme slengen. Nå ser det mye mer naturlig ut og er veldig fornøyd, føles virkelig som mitt eget hår nå! Har ikke fikset håret på bildene, så når jeg gjør det blir det nok enda finere.

Slet sinnsykt med å ta bra bilder, så dette er alt som ble, men dere får i hvert fall se resultatet!

Var også som sagt å kjøpte Herbalife. Dette er en måltidserstatter for vektreduksjon. Inneholder alt man trenger i et måltid og smaker deilig sjokolade, NAM! ♥

Da sloknet taklampen av seg selv (CREEPY), så er vell et tegn på at jeg skal legge meg.

Natta alle søtinger, hva synes dere om håret?Min dag.


Hei søte små!

Jeg hadde avspasering de to første timene i dag. Planen var å utnytte fritiden fullt ut med litt trening, lage en god frokost, fikset meg fin og blogge. Men tror dere ikke jeg presterte å sove isteden! Ble litt små sur på meg selv etter som jeg skal være borte i hele dag og får ikke blogget før i kveld.

Slik ser dagen min ut:

 Skole.

 Dra å kjøpe Herbalife.

Stripe håret hos Headmasters.

 Trening på Evo.

Hjem å blogge.

Mer trening.

Har ikke med meg kamera, så legger til et random bilde jeg har lagt ut før.

Hva skal dere i dag?Treningsmotivasjon! (Fitspiration)


Jeg har merket at flere og flere rundt meg begynner å trene og spise sunt, og jeg som alltid har gjort det går i motsatt retning. På grunn av skole og produksjon av West side story har jeg ikke hatt tid eller krefter til trening, og når ferien kom var jeg så ute av trening at jeg nesten ville kaste opp bare ved tanken på å dra meg bort til Evo for å trene. Så nå har jeg ikke trent på to måneder. I tillegg har jeg spist litt MYE godteri og usunn mat. Det kan jo aldri være bra å gå fra hard trening og sunt kosthold til dette, men det som er så demotiverende er at jeg ikke har lagt på meg noe på denne usunne perioden. Jeg kan takke Gud for høy forbrenning, men det handler ikke bare om å se bra ut, men om å føle seg bra! Har ikke vært i så hær dårlig form på leeenge, men det skal jeg gjøre noe med NÅ!

Fra og med i dag skal jeg spise sunt og trene hver dag. Jeg er så heldig å har et lite treningsrom i kjelleren med manualer, rokkering og forskjellig. Det er ikke mye, men nok til å gjøre en god del av øvelsene jeg liker å gjøre. Det kommer godt med når jeg ikke gidder å ta to busser til Evo. Men skal også trene på evo, og få til treningsøkter der minst to ganger i uka. Da blir det mye løping på mølla ettersom jeg ikke vil bli større, men være slank og ha god kondis, jeg har jo to løp å se fram til i sommer!

Legger ved inspirasjons bilder (eller fitspiration som det kalles) som i hvert fall får meg opp av sofaen og til treningssenteret.
Work


Da er det like før jeg suser ut døren. Skal på jobb, og siden det er en rød dag får jeg 100%, ikke noe å klage over. Noe som derimot er noe å klage over er det JÆVLA været! Snøen kan bare reise til HELVETTE for nå vil jeg ha sommer! Sånn, da fikk jeg det ut.


Ikke tenk på de stygge brynene mine. Finner ikke øyenbrynsblyanten noe sted, og jeg har fortsatt rødvinslepper etter i går! Men ellers er livet bra ♥

Blogges i kveld når jeg kommer hjem.
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits