Blond igjen!


Jeg har nevnt tidligere at jeg desperat trengte en frisørtime og det har jeg hatt to ganger siden. Nå er jeg endelig blond igjen, og det føles herlig! La inn mange lyse striper over hele håret og det er nå en ganske mørk og naturlig blondfarge som jeg har fått mange komplimenter for, og er selv superfornøyd!

Jeg har fargen 613/12 fra Luxushair som er en blanding av lysblond og lysbrun.

I dag er det mandag som vil si jobbdag for min del. Så sykt slitsomt noen ganger med jobb rett etter en lang skoledag men skal man tjene penger så må man nesten noen ganger, rart å tenke på at jeg snart bare skal jobbe å ikke gå på skole, begynte jeg ikke på vidregående i går?

Hva synes dere om fargen?

 

 

#Hverdag #Jobb #Hår #ExtensionsFørste russeknute


 

Nå nærmer russetiden seg med stormskritt og en av russeknutene her i Tromsø er å bade i bukta før 1.April. Som dere kanskje vet er Tromsø en ishavsby og havet her er iskaldt hele året, men er kanskje spesielt ille på vinteren og i minusgrader. Jeg tok i hvert fall utfordringen så i dag tok jeg og min gode venninne Kristine oss et herlig bad i bukta.

Blide og fornøyde etterpå, vi fikk faktisk applaus også, haha.

Var faktisk ikke så ille som jeg hadde trodd i det heletatt! Var kald i omtrent 10 sekunder så var jeg varm igjen, bortsett fra at tærne føltes ut som isbiter. Nå forstår jeg hvorfor folk driver med isbading, det var utrolig forfriskende og skal jo være sunt også, kanskje jeg skal begynne å gjøre dette oftere? Hehe.Norsk klein humor


Har vært en utrolig lang dag. Har gjort en del lekser og så har jeg og lillesøster vært på Hålogaland Teater og sett Amadeus! Jeg har nemlig en understudy som spilte for meg i dag, så da fikk jeg sitte i salen og se på. Utrolig rart å se forestillingen, jeg klarte ikke å slappe av å være publikummer når jeg har jobbet så mye med stykket om dere skjønner. Men var likevel utrolig gøy å se. Lillesøster var i hvert fall i ekstase når hun fikk være med backstage og møte skuespillerne, det kommer hun nok til å huske lenge! Når vi kom hjem så vi Kong Curling med familien, helt hysterisk film, virkelig anbefalt hvis dere er glad i norsk klein humor, haha.

Noen som desperat trenger en frisørtime? Ja det er ettervekst dere ser...

Jeg nevnte forresten for litt siden at bestevenninnen min Veronika skulle dra til Bali. Der skal hun være i 3 måneder og ta PT-studier, dere kan følge henne på bloggen welovebali.blogg.no
Nå er jeg fullstendig død! Kan virkelig ikke vente til hodet treffer puta. Må bare game Candy Crush og litt sånt først, hehe.

Natti ♥

 

 

#Hverdag #Trening #TeaterSiden sist


Hei søtiser ♥

Tenkte å si i fra at jeg er i live enda. Har vel egentlig ikke skjedd så veldig mye siden sist bortsett fra Amadeus da, og at jeg var på PR stunt hvor jeg gikk rundt i kostymet på Jekta storsenter og delte ut flyers, ikke noe man gjør hver dag så det var gøy. Ellers var jeg og kjæresten på kino og så The wolf of wallstreet i går. Om dere er gald i sex, drugs?n money så er den virkelig å anbefale. Jævlig lang film, men med fineste Leonardo Licaprio i hovedrollen så går det egentlig helt greit, han er virkelig dødtsfin uansett hva han gjør. Fikk også helt sykt partystemning av den og har det enda, kan liksom ikke vente til neste fest, kanskje jeg drar ut allerede på onsdag? Er jo ferie.


Ellers har jeg vært på jobb i dag, sett på Pretty Little Liars og nettshoppet litt. Gud som jeg gleder meg til å bruke denne badedrakten! Huske ikke sist jeg eide en badedrakt engang, men denne var så kul at jeg bare måtte ha den. Krysser fingrene for at den funker like fint som en body. Alt er fra Sheinside selvfølgelig.Noe dere kunne tenke dere, eller er stilen min bare rar? Vær ærlig, haha.
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits