GOD PÅSKE


Da var man kommet hjem fra spa, har fortsatt vondt i ansiktet, men er ikke på langt nær så ille som sist gang. Fant også ut at jeg hadde fått lønn, så nå har jeg kjøpt fast shampoo og conditioner, Tangle Teezer, Headcase, selvbruning og sist men ikke minst EXTENSIONS!! Gleder meg som en liten unge til å få det! Etter mye fram og tilbake så gikk jeg for luxushair sine.

Vet alle bildene er fra nette, men jeg finner rett og slett ikke overføringskabelen til kamra, men uansett.

GOD  PÅSKE!!Én dag igjen!


Da var nokk en skoledag overstått, og det var bare så vidt jeg kom meg opp med den hodepinen min, trur jeg må stikke til legen med den snart for det har vært sånn hvær morgen i to uker! Ikkje braa... men jaja, nå er det ivertfall bare én dag igjen så er det FERIE!!

Første Jeg skal gjøre etter skolen i morgen er å stikke på Essens dagspa, og ja det høres kanskje deilig ut, men tro meg det er det ikke! Når jeg ligger dær på bordet å kjemper mot tårene så tenker jeg alltid ''hvordan kan jeg betale noen for å påføre meg så masse smerte?'' men man må jo lide for skjønnheten sant? Det verste er hvordan jeg ser ut de neste dagene. Supertørr hud og full av sår, så jeg ikke kan vise tryne mitt på flere dager. Litt kipt når planen var å dra ut i helgen.

Nå må jeg skrive en oppgave om Hamlet før jeg stikker på sats♥Hvilket hår?


Jeg skal kjøpe meg nye extensions, altså 180g 50 cm klips i fargen 60 platina. Har bestilt fra Rapunzelofsweden, og Butterflyhair før, men er ikke fornøyd. Det står mellom håret fra Luxushair, Hairtohair og Soar.

Er det noen snille lesere med erfaring med dette håret som har noe å anbefale meg? har hørt så mye positivt om alle så er usikker. Blondt hår er som oftest mer slitt en de andre så blir veldig glad for råd fra noen som har brukt det lyse håret♥Hei hei hallåå


Gud det var lenge siden! Hadde tenkt å begynne å blogge for fult når jeg får kjøpt speilrefleks, men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er verdens dårligste til å spare penger! Er så mye jeg har lyst på hele tiden og den største pengeslukeren må være Nelly.com! Beste nettbutikken♥ Men er nesten så jeg saksøker dem for de har for fine og fristende klær haha.

Ellers har det gått veldig mye i kosmetikk for tiden, har mine perioder hvor det er alt jeg tenker på. Kjøpte en fondation for 616,- her om dagen, herregud jeg har ikke råd til dette!

Selv hater jeg blogger med webcambilder, men orket ikke hente kamera så får være bedre enn ingenting.

Har gått med kort hår i dag, noe jeg ikke synes er så gøy, men vi har jo alle de dager hvor man våkner 20 min før bussen går sant?

Nå skal jeg kose meg med en proteinshake og matte♥ Ha en fin kveld videre!
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits