Kjærlighet


God valentinesdag alle sammen, håper dere har en fin dag med kjæresten, mannen, kona, venner, familie eller kanskje i eget selvskap slik som meg? Planen var å være sammen med kjæresten, men han ditchet meg for trening, i dag av alle dager... I tillegg sier bestevenninnen min at hun ikke kommer på forestillingen, så i dag føler jeg med faktisk mer ensom enn vanlig. Men er ikke dette for mange den store deppedagen? Tror jeg skal gå på café alene og gråte til kjærlighetsfilmer på netflix for å utrykke min deppresjon. Haha, livet er kipt altså.

Har i hvert fall noe å glede meg til, for i kveld er det generalprøve på Amadeus! Finnes det en bedre måte å tilbringe dagen på enn på teateret? Det synes ikke jeg, det er jo dette jeg elsker over alt!

Hva gjør dere i dag?Mitt nye hjem


Herregud som tiden flyr! I kveld er det allerede publikumsprøve på Amadeus, og på lørdag er det premiære. Føler heldigvis selv at jeg er i rute, men gruer meg til å bli ferdig. Elsker å være på HT, og hvis jeg er så heldig og får muligheten til å jobbe her igjen så er ikke svaret nei for å si det sånn.

Nå ligger jeg her i sengen i garderoben min og ser ut mot havet, nyter tiden min her så lenge jeg kan. Gidder ikke å dra hjem før publikumsprøven, har ingenting å gjøre der uansett. Dette er mitt nye hjem nå, tror kanskje bare jeg skal flytte inn i garderoben min, haha.

Nå skal jeg ta meg en powernap, blogges <3Endring i planen


Guuud som jeg hater å være jente noen ganger! Lå praktisk talt i fosterstilling bak scenen på teatret i dag når jeg ikke hadde noe å gjøre, på grunn av smerter i magen. Skal ikke klage den dagen jeg er så gammel at jeg slipper det! Planen for kvelden var egentlig å dra ut ettersom det blir siste helgen jeg kan feste med Veronika før hun drar til Bali i tre måneder. MEEN på grunn av den dårlige formen så måtte jeg droppe det? Isteden blir jeg sittende hær i TV-stua med Netflix og godt selskap av hunden min.

Så glamorøs ser jeg ut nå med briller og et fuglereir på hodet, egentlig bare bra at jeg holder meg inne!

Fikk mange nye klær i posten fra Sheinside i forje uke som jeg har glemt å vise dere. Jeg kan vise dere dem i morgen, men her er i hvert fall en av favorittene ♥Ellers har jeg egentlig ikke så mye å klage over, det går veldig bra med meg for tiden. Er en smule bekymret for alt jeg går glipp av på skolen, men i min utdannelse så tror jeg faktisk at det at jeg har jobbet på Hålogaland Teater blir ansett som viktigere enn realfagskarakterene mine. De fleste dramastudiene blåser jo i karakterene så lenga man har en god opptaksprøve uansett, men likevel skal jeg gjøre mitt beste i alle fag selvfølgelig.

Hvordan tilbringer dere denne lørdagskvelden?

 

#HverdagAmadeus


God søndag alle sammen! Jeg har så mye jeg har hatt lyst til å blogge om i det siste, men har ikke helt følt at jeg har hatt tid på grunn av særemnet, men nå er jeg FERDIG!! Det vil si at jeg har levert oppgaven, men siden jeg har valgt å ha muntlig presentasjon så er jeg ikke helt 100% ferdig før den er presentert. Men når man kan stoffet så godt så burde det ikke bli noe problem.

Tilbake til det jeg har hatt så lyst til å blogge om. Jeg var på audition før jul for å være med på forestillingen Amadeus på Hålogaland teater, og ganske så overaskende så fikk jeg rollen! Jeg var sikker på at jeg var for lav, men så tror jeg faktisk høyden min er en av grunnene til at jeg fikk rollen. Det er bare en liten statistrolle, men det er jo lykke for meg å endelig få jobbe profesjonelt med teater. Noe av det viktigste er jo også at jeg får kontakter som kanskje kan sikre meg jobber i fremtiden.

Var også ute i går, planen var først bare å dra på dramafest (altså fest for dramalinja), men så ble jeg invitert på middag for Amadeus-gjengen hos selveste Mozart selv, og det kan man ikke si nei til. Var også folk der fra forestillingen Martyrer som går på Hålogaland teater nå, gleder med til å se den. Flaks for meg så var det sjømat som sto på menyen, og jeg spiste gratinert kongekrabbe som må være det beste jeg har smakt noen gang!

Fin gjeng ♥

Dro på dramafesten etterpå, men den var litt mer kaotisk enn nødvendig. Klarte uansett å nå målet mitt for kvelden med å være i god stemning uansett! Det er i hvert fall slik jeg husker det?

Dagen i dag ble faktisk litt innholdsrik også, noe som er unormalt for meg på en søndag. Startet dagen med café etterfulgt av sushi med beste kjæresten, så ble det en powernap før jeg dro til Veronika. Hun drar til Bali nå snart så jeg har hjulpet henne med å lage blogg mens vi så på bloggerne, haha.

Natti søte små ♥

 


#Festing #Hverdag #Teater
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits