Day 7 - Jeg heier på


 

Jeg må bare beklage for at jeg er så dårlig å oppdatere! Er så travle dager og har lite overskudd etter det. Nå er tema ''hva jeg heier på'' og da handler det om sport.

Jeg er ingen stor sportsentusiast, har alltid elsket sport, men suger i alt som går innfor tema, så har mistet motet. Har alltid vært supersvak og til og med lillesøss kunne banke meg, men etter at jeg begynte å trene og ble en ekte treningsnarkis så har ting forandret seg. Jeg er blitt mye sterkere og utholdende, så nå er jeg kanskje blitt flinkere i sport?

Min favoritt sport er tennis, jeg bare elsker konseptet og synes det er kjempegøy, men dødds kjedelig å se på. Om jeg skal si en favoritt spiller så må det bli Caroline Wozniacki, Hun er så girlpower, sporty og sykt pen!

Har aldri vært en fan av fotball, men liverpool har vært med meg hele livet siden pappa er blodfan! Han har liverpool drakt, liverpool genser, liverpool caps, liverpool klokke, liverpool kortmappe med lighter, liverpool krus, liverpool glass, liverpool handduk, gamle innrammede liverpool fotballkort u name it! Han har også hatt ''You'll never walk alone'' som ringetone så lenge jeg kan huske. Og så husker jeg en gang han snakket om å starte en bedrift som produserer Manchester United dasspapir haha. Jeg føler selv jeg blir veldig stolt hver gang de vinner og blir ekstra glad av å se hvor glad pappa blir

Her har dere noen flotte gamle bilder.


Hvem heier du på?
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits