Gaver


Kanskje litt sent å komme med dette innlegget, men tenkte likevel å vise dere noen av gavene jeg fikk til jul! Fikk veldig mye bra i år (fjor) og er veldig fornøyd med nesten alt, men noen gaver skilte seg spesielt ut. Dette var jo min og Dominique sin første jul sammen, og han er virkelig typen til å skjemme meg bort med mange gaver uten noen spesiell anledning, så da tok han ekstra i når det var jul.

Han kjenner meg veldig godt og kjøper ofte gaver ut ifra ting jeg har sagt. For eksempel nevnte jeg en gang for en god stund siden at jeg hadde lyst på et ekte vintage polaroid kamera og ikke en sånn rar fargerik boble som man får kjøpt i dag, og tror dere ikke han fikk tak i et! Definitivt årets kuleste gave, og jeg skal nok ha det mye gøy med dette!

Ellers kjøpte han meg Stephen King It filmen som tok oss 2 dager å se fordi jeg sovnet av, eller noe annet dukket opp. Ikke at filmen var dårlig, setter virkelig pris på slike gamle filmer som ikke lages lengere i dag, og Stephen King er en stor favoritt hos meg. Men om jeg ligger og ser på film så sovner jeg av uansett, sånn er det bare. Fikk også en skotsk TV-serie som heter Still Game og er veldig populært i Skottland, 25 bandanaer!!! Et skjerf fra Urban Outfitters, et nydelig vinglass som han fikk kjøpt av en kunstner på galleriet der han jobber, et armband laget og solgt av unge jenter i Afrika og et safirsmykke i hvitt gull.

For mamma og pappa så var det virkelig ikke vanskelig å finne ut hva jeg trengte. IPhonen min var jo totalt smadret, så da ble det en ny på meg. Hadde sikkert klart meg men en IPhone 5, men siden jeg var utrolig lei av å ha en gammel, når alle andre hadde nyere enn meg så bestemte jeg meg for å legge i litt penger selv og fikk en IPhone 6, er så langt utrolig fornøyd!


Lillesøster var også veldig omtenksom og kjøpte meg The fault in our stars boken etter at jeg hadde nevnt at jeg elsker filmen, og boken er vell neppe noe dårligere.


Og ellers fikk jeg...

Penger, gavekort på spa, nattøy (som er et must for meg i jula) votter, skjerf, luer, smykker, rammer, coffee maker, sminke, sokker osv osv.


Hva var det fineste dere fikk til jul?

#Jul #Gaver #Bilder #HverdagAnd a happy new year


Da var plutselig jula over for denne gang, og håper alle har hatt en minst like fin jul som meg. Den beste gaven fikk jeg allerede den 20. desember når kjæresten kom på besøk fra Skottland for å feire jul sammen med meg og familien. Det var nok veldig rart for han å feire jul i Norge langt borte fra familien og gaveåpning på julaften pluss mange andre rare tradisjoner, men han sa selv at det var den beste jula og nyttårsaften han har hatt så langt, så det var vist ikke så ille. Han ble her helt til i går og det var utrolig rart å se han dra nå når jeg er så vandt til å ha han rundt meg. Men jeg skal (og forhåpentlig mamma, pappa og lillesøster) dra å besøke han i neste måned, så satser bare på at tiden flyr fram til da.

Som vanlig når jeg er sammen med Dominique så er det å ta fancy modellbilder med høy kvalitet det siste jeg tenker på, så her kommer noen stemningsbilder tatt med IPhone.

Verdens rareste som bestiller melk på restaurant, haha!

På sykehuset for å besøke stakkars onkel som fikk en litt annerledes jul enn planlagt, går heldigvis bedre nå.

Årets kuleste julegave!


Da var jeg alene igjen og tilbake til jenteserier, blogging, og søvnproblemer. Føles nesten ut som å være ulykkelig singel, bare at jeg heldigvis vet at jeg har noen nede i Skottland som tenker på meg ♥

Flere som har hatt en god jul og et godt nyttår? Det håper jeg virkelig!
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits