Narkomanen


I dag startet jeg dagen litt annerledes enn normalt, jeg var nemlig i barnehagen! Jeg og en venninne i klassen hadde forberedt fortellerstund for noen barn i Isbjørnen barnehage i forbindelse med skolen. Slikt gjør altså vi mens andre må jobbe med matte, kjemi osv. Dramalinja in my ♥. Gikk selv i den barnehagen så var veldig koselig å komme tilbake, en fin start på dagen.

Fikk endelig en pakke jeg har ventet på fra Gymgrossisten i går, med mye bra som skal hjelpe meg å bli fit ;) Alt unntatt shakerne er fra Star nutrition som kjæresten sier er det beste merket, så får nesten bare stole på han.

Kort om hvert produkt:

1: Whey-80 er helt vanlig proteinpulver med smak av kirsebær som jeg skal ta etter trening. 2: Night-pro er protein som du tar før du legger deg slik at kroppen restituerer godt når du sover. 3: Creatine Complete Extreme er et tilskudd man tar før en styrkeøkt som gir ekstra energi på treningen. 4: Twister er en elektrisk shaker som rører ut alle klumpene selv. 5: Helt vanlig shaker fra gymgrossisten, fikk med en i svart også men den er hos Jens. 6: Creatine er et tilskudd som tas hver dag og gir vann til musklene slik a man klarer å pumpe hardere. 7: CLA hjelper til med fettforbrenningen.

Fikk også med en svart T-skjorte, men tviler på at jeg kommer til å bruke den så mye på trening ettersom den er litt stor og skjuler alle former, liker faktisk å føle meg fin på trening.


Nå er jeg altså blitt en ekte treningsnarkoman, og jeg liker det! Så lenge jeg ikke skader kroppen eller blir sykelig opptatt av den så er det vel ikke farlig?

 

 

#TreningNyttårsfortsett og mål for 2014Hva er deres nyttårsfortsett og mål, noe av det samme som meg?Siden sist


Sitter hos kjæresten å ser på bloggerne mens jeg blogger, haha. Denne helga har gått så sykt fort og har vært alt for opptatt. Har blandt annet vært barnevakt, hatt sleepover med beste Veronika som jeg ser alt for sjeldent, vært i 50 årsdag og trent. Har blitt sykt flink å trene og er å se på enten Sats eller Evo fem ganger i uka, trener på begge. Trening er en del av hverdagen min nå som jeg ikke ser på som et slit, men bare noe som skal gjennomføres og som jeg også faktisk liker å gjøre, den følelsen!

Her er helga mi i bilder.


Fikk ikke legge ut dette bildet uten å skrive at beskyttelsesputen på stanga er det jeg som har tatt på, Jens bruker egentlig ikke puten, han liker nemlig å FØLE stanga. 

Er litt småkleint å ta bilde på trening, men herregud hvem bryr seg? Vi gjør som vi vil :)

Da blir det litt skuespillertrening forran speilet før jeg tar kveld.

Natti ♥

 


#Trening #Hverdag #KjærlighetDagen


Denne skoledagen har virkelig gått i berg-og-dal-bane! Startet med at jeg forsov meg og stresset som faen slik at jeg glemte både mobilen og en bamse som jeg trengte til et dramafag. Men vi hadde ikke lærer i første økt så jeg fikk tid til å stikke hjem for å hente bamsen. Da ble dagen litt bedre siden jeg ble sittende med mamma og se på sydentur til sommeren. Så gjemte jeg meg nesten bort og måtte stresse tilbake til skolen i et helt ulevelig klima. Det er HELT SINNSYKT kalt! Så ble dagen litt bedre igjen siden vi fikk vite at en av dramalærerne er gravid, gratulere til henne! Men senere ble jeg litt dårlig for jeg har funnet ut at jeg bare blir helt rar av å drikke kaffe? Haha. Resten av dagen har gått til Pretty little liars, og nå sitter jeg her med kjæresten og vi skal snart legge oss, endelig!

Fineste ♥ ♥ ♥

Har allerede fjernet sminken så dette er alt dere får se av meg i dag, genser fra Sheinside.

Ganske kjedelig innlegg, men har virkelig ikke noe annet å blogge om akkurat nå, blir bedre etterhvert når jeg kommer litt inn i bloggingen igjen.

 

 

#Hverdag #KjærlighetTrøttpia


Gud nå er jeg sliten! Har sovet alt for lite de siste to dagene, og i dag hadde jeg en sykt slitsom legday. Det er den andre beinøkta i år og begynner allerede å se resultater, sweet! Nå hasteblogger jeg litt for nå vil jeg bare dusje og stupe i seng, skole og trening i morgen også. Er forresten sykt deilig å se at lyset bare varer lengere og lengere for hver dag som går nå her oppe i nord, ikke lenge igjen til de første solstrålene treffer domkirketrappa her i Tromsø. Aldri tenkt noe særlig over soldagen tidligere, men nå gleder jeg meg som en liten unge!

Og over noe som ikke er så solfylt, trynet mitt nå haha, trøttpia... Genseren er ny fra sheinside.

Natti ♥Nyttår


Hei alle sammen!

Vil starte dette nyttåret her på bloggen med å si at jeg er i live og lever i beste velgående! Har hatt en kjempe fin start på 2014, og det ser ut til at det kommer til å bli et bra år både for kjærligheten, trening, reising, opplevelser, teater og sist men ikke minst blogging. Jeg har nemlig mye spennende i vente dette året, som har gitt meg masse motivasjon! Skal komme tilbake til det senere.

Meg og verdens beste på nyttårsaften, gleder meg til alt vi skal gjøre sammen i år ♥

Hvordan har deres start på året vært?
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits