Day 6 - Favoritt feriested


Den beste plassen jeg har vert på ferie var når jeg var i Alanya i Tyrkia med familien i sommer, gud så herlig!

Hotellet vi bodde på ''Bluestar Flower Garden♥

En dag vi var på hotellet på kvelden var det fest, og det var en diger bufét for alle gjestene. Ble sykt imponert av disse vannmelonene!

Fant desværre ut at Tyrkisk mat ikke er helt min greiie, ALT for usunnt, det eneste som falt i smak var denne kaken♥
Sykt god og ikke minst kul! :D

Etterpå var det show, blant annet magedans som lillesøster var veldig begeistret for, det er hun i rosa.
Det verste var at hun faktisk var flink!


Så møtte vi denne lille skapningen, fysj :S

En ting jeg bare elsker med syden er å dra ut å spise hver kveld!
Her var lillesøs litt små entusiastisk xD


Og uten at jeg vet hvorfor, var hun litt mindre entusiastisk når hun skulle danse på bardisken...


Så ble vi dregd bak bardisken for å jobbe haha, fikk gratis drinker for det da, alkoholfritt til søster sefølgelig! Det var på en resturant som het ''Oscars'' som det var noen nordmenn som eide. De annsatte var utrolig hyggelig og morsomme, untatt selveste Oscar som kalte meg for en fiskebolle og kylling haha.

Favoritt restauranten ble klart ''The Plack Pearl'' Mest underholdende restauranten jeg har vært på! Pyroshow, dansing, trylling og ikke minst helt Crazy eiere!

Så har vi selveste Jack Sparrow, og btw så er han myye kjekkere i filmene haha. Blir så flau over å se hvor blek jeg var ><

Et av høydepunktene på turen var å få være lamme venninnen min Martine♥ Utrolig kos å være på ferie med hun og moren hennes.

Så var det sykt billig for godter, alt dette kom på rundt 30,-!

Så var vi på en fantastisk boat trip!
Turen innebar gratis mat og drikke, skummparty, bading og klippestupeshow, kjempegøy! Untatt badingen for jeg er ekstremt redd haier ><

Jeg tok vippeextensions for første gang og ble superfornøyd!

Jeg opplevde så mye på den turen!

Jeg var på discotek for første gang

Drakk mojito, sex on the beach, frosen daiquiri, margarita og comsopolitan for første gang

Var på skum party for første gang

Var på boat trip for første gang

Som sagt, tok vippeexstensions for første gang

Tok keratinfeste for første og siste gang!

 

Hvor er ditt favoritt feriested?Day 5 - Mine tradisjoner


Dette blir et utrolig kjederlig innlegg, men får ikke lastet opp bilder så sorry♥

Det var noen som ba meg skrive om mine tradisjoner, so here we go!

Hvær fredag ser jeg film og spiser pizza med familien, men om jeg er for trøtt, drar ut eller overnatter hos noen så er det ingenting som stopper meg.

Hver lørdag blir det satt ut potetgull, popcorn godteri og brus i TVstua, imens barneTV står på TV'en. Dette har vi gjort siden storebror var liten, og jeg har forsatt en lillesøster på 8 år, selv synes hun at hun er for gammel for barneTV, men ser på det på lørdag. Jeg er jo ALT for gammel for barneTV, men blir aldri for gammel for snop :D Men hender VELDIG ofte at jeg skipper denne tradisjonen, er bare når jeg er hjemme.

Sangthansaften er dagen før bursdagen min. Da sitter kvartalsgjengen som vi kaller det, som er flere familier som er gode venner, oppe hos min gudmor og gudfar, hvor vi lager et stort bål og griller og spiser rømmegrøt.

På bursdagen min drar familien min og onkler og tanter på favoritt restauranten min Lotus i Tromsø, hvor jeg spiser sushi til forrett, frityrstekt kylling og svinefilet i sursøt saus og frityrstekt banan til dessert ahh love it!♥

I jula er mine tradisjoner og pynte juletreet på lillejulaften. Sitte og spise strømpegodt å se ''tre nøtter til askepott'' med familien. Hele familien, onkle og tanter mor og far sitter og hardcore gamer buzz i hele romjula, og på Nyttårsaften er det først stor familiemiddag og så drar jeg til ishavskattedralen om møter mange kjenntfolk og klokken 12 blir det en eneste stor klemmeorgie, og så er det fest som visst nokk aldri blir noe bra...

Hva er dine tradisjoner?Bestilt!


Har bestillt denne kjolen fra Nelly, til bare 179 kr!


Dere får kjøpt den her, den finnes også i flere farger.

Hva synes dere?Day 4 - En dårlig oplevelse


Sorry!! Er så forsinket innlagg, men det har vært så lite fristende å blogge for tiden, begynte på dette innlegget når jeg skulle, men ble ikke ferdig før nå...


En dårlig opplevelse, ahh det har jeg nokk av!

Denne historien er jo litt komisk, men jeg syntes ikke det var noe gøy!

Jeg og familien min dro på hytta i fjor vinter, og når jeg sier hytta, så mener jeg en ekte hytte, uten do, tv, internett og innlagt vann. Så vi måtte grave et hull i bakken til vi fant elva. Vi satt inne i hytta når jeg fant ut at jeg var veldig tørst og hadde lyst på saft. Jeg tok med meg den ene hunden min og en bøtte, for å gå de få meterne bak hytta for å hente vann. Jeg kom meg ikke bak hytta engang før jeg sprang inn igjen å måtte få mamma med meg. Dette er utrulig flaut, men jeg er nemlig livredd for bjørner, og selv om jeg vet at de sover om vinteren, så hjelper ikke det på frykten min. Så mamma ble med meg. Etter og ha gått 3 meter hørte jeg en lyd fra skogen, hylte og sprang mot hytta, før jeg trynte på bakken. Mamma bare sto og ristet på hode. Andre forsøk! Jeg satt i det store hullet med et lite hull nederst hvor det rant vann, det var akkurat stort nokk til at øsa hadde plass. Så der satt jeg å øste vann oppi bøtta. Så bråstoppet jeg for jeg hørte noe stort bevege seg like i nærheten. Mamma så også forskrekket ut. Plutselig hørte jeg et brøl og noe stort hoppet mot meg. Jeg hylte og skvatt så jeg slo øsa som var full av vann i ansiktet mitt og ble klissvåt, før jeg spratt opp av hullet og stormet mot hytta. Var selvfølgelig storebroren min som har traumatisert meg for livet. Jeg er enda mer redd for bjørner nå en hva jeg var før takket være min egen bror...

Her er foresten starten på min bjørnefrykt (ursafopi) Akakabuto fra ''Silver'' Så mye på det når jeg var liten.


ÅÅÅÅ Så redd! >< Bilde fra hytteturen.

Ha fortsatt en fin fredagskveld, her blir det film og pizza♥Day 3 - en god opplevelse


Nå høres d kanskje ut som jeg har et utrolig crappy liv for jeg har strevd med å finne en god opplevelse i livet mitt. Dette er ikke min beste opplevelse hvis det er det dere tror, men blir litt klein å skrive min beste, med tanken på hvordan ting har forandret seg.

Jeg blir veldig glad for små ting. For eksempel i sommer, var jeg i Riga med bestevenninnen min, og forlot tidenes roteromm, men når jeg kom tilbake så var det helt strøkent, og jeg hadde fått noen nye møbler inn. ♥MAMMA♥. Da var det utrolig godt å komme hjem etter en lang dag med reising.Fra den korte perioden hvor jeg hadde brunt kort hår, ALDRI igjen!!

En liten jente som var glad for å ha storesøster hjemme igjenn, selv om hun egentlig så veldig forskrekket ut. Hun ble ihvertfall glad for latvisk godteri ♥

Vil du fortelle om en god opplevelse så bare skriv i kommentarfeltet, elsker å lese sånt♥Day 2 - Mine Idoler


Jeg har mange idoler og har ikke peiling på hvem jeg liker best. Selv om jeg elsker teater, skuespill og filmer, så har jeg ingen store forbilder innenfor det tema, annet enn at jeg digger Marilyn Monroe som jeg alerede har sagt.

Mine Idoler kommer fra musikkverdenen.

Bruno Mars.

Bruno my love♥ Er rett og slett døds forelska i han her, sangene, stemmen, tekstene, personligheten. I love you♥

Elsker denne videoen ♥

Justin Bieber

Han må jo bare være den mest gavmilde personen i verden, er så kult at han er like gammel som meg. Det er ikke ansiktet, eller håret. Men er så imponert over alt han gjør. Han gjør alt han kan for veldedighet og om halvparten av de store kjendisene hadde vert som han, så hadde verden vert et mye bedre sted.

Han brukte pengene han tjente inn på denne sangen til veldedighet of course.

Katy Perry

Bare elsker denne dama, hun er super søt, super pen og super sexy! Og er blitt litt ekstra glad i henne for tiden siden hun nå har kommet med en sang som virkelig har blitt en favoritt for livstid, ''the one that got away'' 

Avril Lavigne

Jeg får faktisk høre at jeg ligner på Avril. Jeg klarer ikke å se det, og vi har jo helt forskjellig stil, men jeg digger henne og ser meg selv i mange av sangene hennes. En av de nyeste sangene hennes ''Wish you were here'' hjalp meg gjennom en tøff periode for en stund siden.

Lady Gaga

Hun er bare helt rå! Hun har virkelig forandret pop musikk for alltid, om dere ser på artister som Katy Perry og Niki Minaj så har de forandret seg sykt siden Lady Gaga ble berømt, de tørr å gjøre crazy valg innfor mote og jeg digger det! Hun virkelig viser, at man ikke skal være redd for å være seg selv.

Jedward

Det er sikkert mange av dere som aldri har hørt om dem, men de er 2 tvillinger fra Irland som heter John og Edward og er noen av Irlands aller største popstjerner. Å bo i Irland og ikke vite hvem Jedward er, er verre enn å bo i Norge å ikke vite hvem Alexander Rybak er. De er popstjerner og blir bare mer og mer kjent i verden. De ble først berømt etter å ha deltatt i britiske X-factor og kom på 6. plass. I fjor deltok de i Melodi Gram Prix og kom på 8. plass med sangen ''Lipstick''. De er bare så sykt gode forbilder! Noe som er litt morsomt er at ingen av dem er noe særlig flink å synge, og det sier jeg som fan! Men de er så unik og så underholdende at man bare må elske dem, de er også veldig for at man må være seg selv uansett hva, og så er de jo bare helt sinnsykt søte Har aldri sett noen kjendiser som er så opptatt av fansene sine!

Elsker denne coveren de har av ''All the small things'' men Blink 182

De har også en egen youtubechannel som heter JEDWARDTV hvor de legger ut de sprøeste videoene, verdt å klikke innom. De er veldig aktiv både på youtube og Twitter hvor de heter ''PlanetJedward'' pluss at de har sitt eget radioprogram, og sitt eget TVprogram ''Omg Jedward's Dreamfactory'' hvor de hjelper folk med å oppfylle drømmene sine.

My Chemical Romance

Har elsket dem siden 8. klasse og som dere vet ''True love never ends'' De har alltid vert tidenes største emoband, men nå er de kommet tilbake og de er langt ifra emo lenger, elsker de nye sangene. Har alltid vært så sinnsykt forelsker i vokalisten Gerard Way, har er helt klart kjekkest med svart hår, men rødt er jo kult det og? haha..

Før.

Nå!

Litt av en forandring! Men digger de både nå og som de var før♥

Avenged Sevenfold

Jeg bare rett og slett elsker musikken! Og er forelsket i hoved gitaristen Synyster Gates, selv om han egentlig er utrolig langt ifra min smak. Min favoritt sang av dem er ''Seize the day'' som det ikke går ann å bygge inn. 

Hvem er dine Idoler?Day 1 - Min Hobby


Som jeg har nevnt tidligere så går jeg musikk, dans og drama linja på Kongsbakken vgs i Tromsø, og har som hovedfag drama. Jeg har alltid vert en liten skuespiller. Når jeg var liten hadde jeg mine egne små oppsett av forestillinger og det har alltid føltes helt naturlig for meg. Ikke bare det, men noen ganger har jeg bare stilt meg opp i familiebursdager, sølvbryllup, dåper osv, og begynt å synge og danse. Det gikk vel for det meste i ABBA og Aqua på den tiden. Husker også sykt godt at jeg pleide å stå oppå stuebordet og synge ''I'm a Barbie girl'' i en alder av 3-5 år, med et skrujern som mikrofon haha. Jeg begynte på teater når jeg var 6 år gammel og har spilt i utallige forestillinger siden da. Jeg har til sammen gått 6 år på teater men jeg sluttet i 8. klassen, men har ikke sluttet å spille for det. Jeg rett og slett bare ELSKER å stå på en scene, få folk til å le, bli rørt og kanskje til om med til å gråte. Er ofte på forestillinger med klassen og jeg elsker det♥ Tror ikke jeg lyver heller om jeg sier at jeg var den mest aktive i dramatiseringer og skoleforestillinger i klassen på grunnskolen. Hadde nesten alltid hovedrollen.

Dette er et bilde fra et maskespill vi hadde på skolen for en stund siden, jeg er helt til venstre.

Jeg er veldig fasinert over William Shakespeare. Så nettopp filmen ''Shakespeare in love'' med klassen, og den handler om stykket ''Romeo and Juliet'' som er helt klart mitt favoritt stykke, og min drømme rolle er å spille Juliet. Husker så godt på barneskolen folk pleide å si ''Hei Julie, kor e han Romeo?'' haha.

Jeg har bare sett den originale filmen som er utrolig gammel, men jeg elsker den og Romeo er utrolig kjekk!

En annen som inspirerer meg innfor drama er Marilyn Monroe, hun er bare den peneste dama som har levd! Elsker at hun var opprinnelig fra Norge! Selv om hun ble sett på som dum blondine så viste hun at hun faktisk var en smart, talentfull og hardt arbeidende kvinne, og jeg bare digger henne for det!


Kledde meg faktisk ut som spøkelset hennes på et halloweenparty jeg holdt for klassen, litt mer sofistikert enn helga etter hvor jeg var bunny haha, elsker å kle meg ut!

Meg og Kennet, helt sykt god danser!

Fikk veldig mye skryt for kostymet, syntes selv at jeg ikke fikk det helt til med håret og alt når jeg fikk det så travelt, men så ser man jo alltids bedre ut enn hva man tror eller?

Må bare beklage for forskjellige størelser på bildene, ser så rotete ut, men håper dere overlever...

Hva er din hobby?Nu kjør vi!


Da har jeg laget listen over 20 days.

Day 1 - Min hobby

Day 2 - Mine - Idoler

Day 3 - En god opplevelse

Day 4 - En dårlig opplevelse

Day 5 - Mine Tradisjoner

Day 6 - Favoritt feriested

Day 7 - Jeg heiier på

Day 8 - Beste filmer

Day 9 - Favoritt klesplagg

Day 10 - 10 ting om meg selv

Day 11 - Bloggene jeg leser

Day 12 - Bilder jeg har tatt

Day 13 - Værste mareritt

Day 14 - Største drøm

Day 15 - Favotitt sanger

Day 16 - Extensions

Day 17 - Sminken min

Day 18 - Hårproduktene jeg bruker

Day 19 - Hudpleie

Day 20 - Hva jeg har i veska

Da har jeg minst én ting å blogge om hvær dag de neste 20 dagene, men skal jo skrive mer i tillegg seff. Så vil jeg gi dere lesere med blogg utfordringen å gjøre det samme. Bruk samme listen eller skriv den om, kanskje ta 30 days? Fint å gjøre den litt mer personlig så man kan svare bede.

Snakkes♥20 days


Jeg tenkte jeg skulle kjøre i gang en 20 days. Altså skrive opp én ting å blogge om for hvær dag i 20 dager, så har jeg alltid noe å skrive om. Dagene mine er så sinnsykt slitsomme, og jeg vill jo blogge om noe annet enn bare skole og trening, som er det som opptar mesteparten av dagene mine. Gode karakterer, god form, nokk søvn og et sosialt liv på en gang er jo mission impossible! pluss at jeg har jo jobb og! Og nå som jeg også har blogg, så må jeg regne med å bruke en del tid på det og. Skal bli mye flinkere når jeg skaffer meg speilrefleks.

Dere kan godt komme med innspill til 20 days, hva vil dere at jeg skal blogge om?Tiff...


Jeg var som sagt på Trømsøs Internasjonale Filmfestival i dag å så to filmer. What to say bildet forklarer det meste.Begge filmene var så gørre kjederlig at jeg sov gjennom begge!

Tenk at jeg måtte betale for det her :S Kunne godt heller hatt fagdag på skolen. Men nå er den en svett og sliten jente som desperat trenger en dusj som dere ser, så blir d vell the big bang theory etterpå.


Sweet Dreams♥Can't be true!


Jeg fikk nettopp høre at vår kjære David Guetta er død, men jeg har mine tvil. De gjor akkurat det samme med Sean Kingston for en stund siden, og jeg har sett flere steder på nette hvor folk sier at dette er bare tull. Synes ihvertfall at man ikke skal kødde me sånnt, med en gang jeg fant d ut så brast jeg ut i tårer, jeg ELSKER David Guetta!♥

Nå har jeg klart å tatt meg litt sammen og jeg tviler sterkt på at dette er sant. Jeg har ikke hørt noe om det på nyhetene, så er nokk bare noen som har funnet det opp for å ryste folk, eller for publisitet kanskje?

I am lost, I am vain, I will never be the same without you ♥


Hva er ditt forhold til David Guetta?

Nå skal jeg på StreetDance å danse til David Guetta så vi snakkes.Min franske brevvenn.


I fransken på skolen har vi nettopp fått franske brevvenner. Meningen med dette er at vi skal bli berde i fransk og de skal bli bedre i engelsk. Ble så glad for mitt første brev i dag av Camille som hun heter. Kanskje jeg faktisk kan lære noe nå.

Ble veldig imponert over den pene skritfen hennes, er så glad for at vi har digital mail å facebook chat så jeg slipper å skrive for hand, tenk hva hun hadde trudd om oss nordmenn da. Skriver jo som en gutt i 3. klassen!

Ellers i dag så har jeg trent på rommet, kjenner 6-pac'en begynner å komme på plass♥

I Morgen er det TIFF her i Tromsø (Tromsøs internasjonale film festival) Så vi skal bare være på kino hele dagen å se 2 filmer, Snøen på Kilimanjaro og The good the bad and the politicien. Har hørt de er bra så satser på det.

Sweet Dreams♥Natta.


kvelden i går var ikke stort å skryte av... Vi var en gjeng som skulle på en fest, så viste det seg at de ikke ante hvor det var. Så etter å gått ute lenge nokk til at jeg hadde mistet følelsen i bena så stakk jeg hjem til en kompis, som ble mye artigere enn jeg hadde trodd! Vi var 3 stykk som festet haha. Ja det blir ikke morsomere enn hva man gjør det til, ble da ikke mye alkohol på meg siden jeg skulle på jobb i dag, å nå er jeg nettopp kommet hjem å må forberede meg til skolen i morgen, digg å ikke ha time før 10.10.

Pleier alltid å sovne til The big bang theory, bare ELSKER det! Er litt småforelsker i Sheldon♥
Sweet Dreams♥Jeg vil blogge!


Ehh, lenge siden sist.

Jeg mistet all bloggmotivasjonen min å sluttet å blogge for en god stund siden. Men den er virkelig kommer tilbake for fult! Hver gang jeg klikker innom de kjære bloggene jeg leser hvær dag så tenker jeg, åhh jeg vil også blogge... Men nå har jeg jo mistet alle leserne mine, ikke det at jeg har hatt så mange lesere på denne bloggen at det gjør så mye. Men jeg savner de trofaste leserne jeg hadde på min første blogg som jeg bestemte meg for å slette ''juliemra.blogg.no''. Det gjør så godt når man ser at folk faktisk gidder å lese bloggen hvær dag å legge igjen kommentarer. Jeg er også blitt motivert av at venner av meg blogger, og nå skal jeg også blogge! Det blir tips, videoer, masse bilder osv. alt jeg mangler er en header.

Jeg kommer til å legge ut bilder på bloggen når jeg først har tatt noen, skal prøve å gjøre det så fort som mulig! Så da blir det en liten headerkonkuranse! Den som lager headeren jeg bestemmer meg for å bruke blir linket til hvært innlegg i 1 uke, og om du ikke har blogg så skal jeg nokk finne på noe annet.

Og ellers har jeg bare sett sånn ut i dag...

Frister ikke å vise ansiktet mitt nå...

Planen for kvelden er å stikke ut med noen kompiser så slenger inn et innlegg før jeg drar

Snakkes♥
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits