Gaver


Kanskje litt sent å komme med dette innlegget, men tenkte likevel å vise dere noen av gavene jeg fikk til jul! Fikk veldig mye bra i år (fjor) og er veldig fornøyd med nesten alt, men noen gaver skilte seg spesielt ut. Dette var jo min og Dominique sin første jul sammen, og han er virkelig typen til å skjemme meg bort med mange gaver uten noen spesiell anledning, så da tok han ekstra i når det var jul.

Han kjenner meg veldig godt og kjøper ofte gaver ut ifra ting jeg har sagt. For eksempel nevnte jeg en gang for en god stund siden at jeg hadde lyst på et ekte vintage polaroid kamera og ikke en sånn rar fargerik boble som man får kjøpt i dag, og tror dere ikke han fikk tak i et! Definitivt årets kuleste gave, og jeg skal nok ha det mye gøy med dette!

Ellers kjøpte han meg Stephen King It filmen som tok oss 2 dager å se fordi jeg sovnet av, eller noe annet dukket opp. Ikke at filmen var dårlig, setter virkelig pris på slike gamle filmer som ikke lages lengere i dag, og Stephen King er en stor favoritt hos meg. Men om jeg ligger og ser på film så sovner jeg av uansett, sånn er det bare. Fikk også en skotsk TV-serie som heter Still Game og er veldig populært i Skottland, 25 bandanaer!!! Et skjerf fra Urban Outfitters, et nydelig vinglass som han fikk kjøpt av en kunstner på galleriet der han jobber, et armband laget og solgt av unge jenter i Afrika og et safirsmykke i hvitt gull.

For mamma og pappa så var det virkelig ikke vanskelig å finne ut hva jeg trengte. IPhonen min var jo totalt smadret, så da ble det en ny på meg. Hadde sikkert klart meg men en IPhone 5, men siden jeg var utrolig lei av å ha en gammel, når alle andre hadde nyere enn meg så bestemte jeg meg for å legge i litt penger selv og fikk en IPhone 6, er så langt utrolig fornøyd!


Lillesøster var også veldig omtenksom og kjøpte meg The fault in our stars boken etter at jeg hadde nevnt at jeg elsker filmen, og boken er vell neppe noe dårligere.


Og ellers fikk jeg...

Penger, gavekort på spa, nattøy (som er et must for meg i jula) votter, skjerf, luer, smykker, rammer, coffee maker, sminke, sokker osv osv.


Hva var det fineste dere fikk til jul?

#Jul #Gaver #Bilder #HverdagAnd a happy new year


Da var plutselig jula over for denne gang, og håper alle har hatt en minst like fin jul som meg. Den beste gaven fikk jeg allerede den 20. desember når kjæresten kom på besøk fra Skottland for å feire jul sammen med meg og familien. Det var nok veldig rart for han å feire jul i Norge langt borte fra familien og gaveåpning på julaften pluss mange andre rare tradisjoner, men han sa selv at det var den beste jula og nyttårsaften han har hatt så langt, så det var vist ikke så ille. Han ble her helt til i går og det var utrolig rart å se han dra nå når jeg er så vandt til å ha han rundt meg. Men jeg skal (og forhåpentlig mamma, pappa og lillesøster) dra å besøke han i neste måned, så satser bare på at tiden flyr fram til da.

Som vanlig når jeg er sammen med Dominique så er det å ta fancy modellbilder med høy kvalitet det siste jeg tenker på, så her kommer noen stemningsbilder tatt med IPhone.

Verdens rareste som bestiller melk på restaurant, haha!

På sykehuset for å besøke stakkars onkel som fikk en litt annerledes jul enn planlagt, går heldigvis bedre nå.

Årets kuleste julegave!


Da var jeg alene igjen og tilbake til jenteserier, blogging, og søvnproblemer. Føles nesten ut som å være ulykkelig singel, bare at jeg heldigvis vet at jeg har noen nede i Skottland som tenker på meg ♥

Flere som har hatt en god jul og et godt nyttår? Det håper jeg virkelig!Trøøøt


Det har vært to utrolig tunge dager. Natt til fredag fikk jeg ikke sove i det hele tatt og måtte jobbe fra 06.30 til 15.00 neste dag. Var kjempesliten og trøtt når jeg kom hjem, men bestemte meg for å holde meg våken til kvelden så ikke døgnrytmen min ble ødelagt, men fikk ikke sove da heller. Var overlykkelig når jeg våknet i dag tidlig før jobb og fant ut at jeg hadde klart å få hele fire timer søvn, haha. Jeg har rett og slett ikke klart å slutte å tenke når jeg legger meg, så ligger jeg fortvilt og prøver å tenke på ingenting, men det virker helt umulig. Hater det når jeg tenker for mye! ><

Akkurat nå slapper jeg av hjemme med litt te og The Simpsons før jeg skal gå tur med Max og legge meg med håp om at jeg får sove godt i natt for nå er jeg dødts trøtt!

Kosebuksa♥

Max får ikke lov til å være i sofaen og her ble han tatt på fersk gjerning, men tror dere det er lett å si nei til de øynene?

Ha en fin kveld videre ♥Julestemning på trening


Jeg holder på å bli gal av spotifyen min for tiden! All musikken sletter seg selv ifra offline mode like fort som jeg får lastet den ned, så på trening i dag var den eneste musikken jeg hadde tilgjengelig jule spillelisten min, så da ble det julestemning på trening, haha. Egentlig veldig koselig, men hadde nok foretrekt noe med litt mer energi. Det ble likevel en grei beinøkt, men måtte kjøre omtrent på 80% siden jeg ikke har trent på veldig lenge, og frykter en forferdelig støl kropp i morgen.

Som dere ser så er det ikke bare spotifyen min som er klikk, men også kameraet, så dette var det beste jeg fikk til x) like greit med tanken på hvordan jeg ser ut! Galaxyleggings fra sheinside.com

Nå skal jeg få i meg en proteinshake og skype med min boyfriend ♥

Flere enn meg som har hatt samme problemet med spotify?

#Hverdag #TreningUpdate - Scotland


Da begynner det å bli en stund siden sist, over 2 måneder faktisk! Så tenkte det var på tide å komme med en liten oppdatering.


Siden sist har det faktisk ikke skjedd så utrolig mye, jeg har for det meste vært opptatt med jobb, eller sløvet hjemme som jeg gjør alt for mye av om vinteren når jeg har null energi. Men så har det også blitt en aldri så liten Skottland tur på meg for å besøke kjæresten. Denne gangen ble det hele to uker og det var så koselig å se han springe som en gal imot meg på flyplassen for å gi meg en god klem, alltid herlig å se han igjen! Tiden gikk for det meste til å sløve og se på film og Tv serier. Skottland har jo også mørketid, pluss at Dominique jobbet nesten hver dag til fire på ettermiddagen, så det ble ikke alltids tid til så mye. Men vi fikk feiret halloween og the 5th of november (hvis dere har sett/lest V for Vendetta så vet dere hva det handler om) i tillegg som vi var flere ganger i Glasgow og shoppet julegaver, dro på restauranter, kjørte go kart og var ute og drakk så ofte som mulig, vennene til Dom er virkelig en flott gjeng!

Jeg tok med med speilrefleksen, men den ble rett og slett bare liggende i kofferten hele turen, så dere får nøye dere med mobilbilder for denne gang.

Fra halloween, vi var Alice in wonderland and the mad hatter som dere forhåpentligvis ser.

Møtte Howard Wolowitz!


Yo sushi ♥


Blir så lykkelig av å se på disse bildene! Kan ikke vente til neste tur som blir til Valentines♥ Men først skal han komme å feire jul med meg og familien i Tromsø, beste julegaven jeg kunne fått!


Ha en fin kveld videre ♥

#Reise #Bilder #KjærlighetSee you soon


Da er flybillettene bestilt og den 28. oktober tar jeg turen til Skottland og blir der helt til den 10. november! Gleder meg som en unge til å komme meg bort fra Norge og ikke minst til å se Dominique igjen og bo sammen med han. Vi har det så ubeskrivelig godt sammen, en av favoritt aktivitetene vi gjør sammen er faktisk å gå på butikken. Det beviser virkelig at vi kan være hvor som helst og fortsatt ha det fantastisk bare vi to er sammen. Jeg blir der også over halloween helgen, noe jeg gleder meg spesielt mye til, er sikkert mye bedre enn her i Norge. Vi har enda ikke bestemt oss for hva vi skal kle oss ut som, så om noen har noen tips så er det bare å hyle ut!

Noen bilder fra sist jeg var i Skottland:


MTV EMA holder også til i Glasgow den 9. November, altså dagen før jeg drar. Pleier å følge med hvert år og det hadde vært en drøm å kunne oppleve det. Dessverre virker det umulig å få billetter så sent, men satser på at det i hvert fall er mye liv i byen, og om jeg er heldig så kanskje møter jeg på noen kjendiser, you never know ;)

Ha en fin kveld videre ♥


#Bilder #Reise #KjærlighetHelgen


Denne helgen har gått så utrolig fort, og har ikke hatt mye tid til bloggen. På lørdag våknet jeg til at skype samtalen med Dominique fortsatt var på, så det var jo nesten som å våkne opp ved siden av han, haha. Vi spiste frokost ilag over internet før han måtte stikke til Glasgow, litt av et forhold altså.

Senere dro jeg på loppemarked, noe som er en stor hit i familien. Jeg som er opptatt av miljøet synes jo loppemarked er helt supert, selv om jeg nesten aldri finner noe selv. Denne gangen ble det noen telysholdere på meg mens resten av familien som var der lenge før meg fikk med seg en god del. Etterpå dro jeg på trening og hadde en super beinøkt før det var rett hjem og gjøre seg klar til jentekveld hos Camilla.

Bukse - Vero Moda / Cardigan -Sheinside.com / Topp - Gammel

Jeg hadde forberedt meg på en kosekveld med bare nachos, film og gossip, men så ble det visst en tur ut på byen også, noe jeg var helt uforberedt på. Da måtte jeg låne både klær, sko, sminke og hårprodukter før jeg følte meg ok til å dra. Har aldri i hele mitt liv dratt på byen i bukse (uten om russetiden da) og planen er å holde det slik. Søndagen gikk til reprise av skal vi danse, soving på sofaen og familiebursdag/innflytningsselskap, før jeg dro hjem og skypet med Dominique. Nå er det ikke lenge igjen til jeg skal besøke han i Dumbarton, gleder meg vilt!

Da er det bare å slenge på trynet før jeg stikker på jobb. Ikke noe jeg gleder meg ekstremt mye til siden jeg så vidt klarer å gå etter lørdagens beniøkt, men satser på at det går helt fint og priser meg heldig for at jeg ikke trenger å løpe i noen trapper, det er et interessant syn kan jeg love dere!

Hva har dere gjort i helgen?

#Hverdag #Bilder #Outfit #Kjærlighet #Helg #FestSøvnproblemer...


Da sitter jeg i sengen og sliter med det samme problemet som oppstår hvæær gang jeg skal skrive et innlegg, hvordan skal jeg starte det? Hei mine kjære søte hjerter, har dere hatt en fortryllende fredag? Vær hilset blogglesere? Hola Carola? Blir jo like kleint uansett, og nå gikk jeg faktisk så langt at jeg klikke inn på andre blogger i ren desperasjon for å finne inspirasjon uten at det hjalp noe særlig. Livet er virkelig kipt ass.

Og ja, fult klar over de slitte tuppene, frisørbesøk snart!  Genser / Nelly.com Bukse / København / Lue / Gina Tricot.

Her sitter jeg i hvert fall og tar en pust i bakken før jeg skal begynne å rydde rommet og klesskapet. Har vært på jobb og det er så utrolig tungt noen ganger om man ikke får nok søvn. Jeg våknet sikkert ti ganger i panikk i natt fordi jeg trodde jeg hadde forsovet meg, noe som aldri var tilfellet. Har innsett at jeg ikke kan sove godt alene. Enten har jeg tidenes verste mareritt, eller så våkner jeg i ett. En gang når jeg besøkte Dominique i Skottland så måtte han på jobb om morgenen, jeg hadde sovet kjempegodt hele natten, og våknet i noen sekunder før Dominique dro. Under fem minutter etterpå hadde jeg en syk old hag syndrome opplevelse som jeg ikke har hatt på flere år. Vet dere ikke hva det er så er det bare å søke det opp, men det er en form for søvnparalyse hvor man i tillegg ser skapninger, scary shit! Klarte til slutt å få meg ut av det, og når jeg så på klokken så var det bare ti minutter siden Dom dro. Er sikker på at det aldri hadde skjedd om han sov sammen med meg for da sover jeg alltid som en stein!

Ryddingen må vente litt, for nå skal jeg se på Idol før dagens sending begynner!

Flere som har søvnproblemer?

#Hverdag #Bilder #OutfitTrening, spa og pannekaker


Da var den første treningsøkta på noen uker fullført! Som forventet så gikk det ikke heeelt godt for seg, men sier meg fornøyd med at jeg i hvert fall løftet like tunge (lette) vekter som før. Ellers har jeg også vært på essens dagspa og ryddet litt opp i huden min. Har gått dit i flere år og er alltids fornøy, de ansatte er veldig hyggelige og vet hva huden min trenger. Denne gangen fikk jeg faktisk skryt for å ha en veldig jevn hudtone! Den så jeg ikke komme, men man er vell sin egen verste kritiker?

Huden kjennes i hvert fall mye glattere ut, men er litt rød og hoven enkelte plasser, det må man nesten være forberedt på når man tar en så pass hard behandling med mye klemming og peeling. Er ikke halvparten så ille som det var før så sier meg fornøyd med det.


Nå sitter jeg og spiser proteinpannekaker og ser på Idol med Max som jeg måtte tvinge med på bilder som dere ser, haha. Det var visst ikke lov å se på Idol mens Dominique var her, så har en del å ta igjen!

#Hverdag #Trening #Kosthold #Velvære10 days with my baby


Da er skotten dratt hjem og jeg er nok en gang alene. Har hatt det så fantastisk fint sammen med han de ti dagene han har vært her. Jeg har fått vist han byen jeg har bodd i hele livet og vi har dratt på museum, bowling, fest, shoppet, sett det mest fantastiske nordlyset jeg har sett på flere år, dratt på sushi dates og bare kost oss i hverandres selskap ♥ I går var det faktisk tre måneder siden vi møttes for første gang på Mallorca, helt vilt å tenke på hvor langt vi har kommet siden da. Er blitt så utrolig glad i han, verdens snilleste og morsomste, og det er umulig og la være å le når man er sammen med han ♥


Er ikke så alt for lei meg for at han dro, men føler meg veldig tom og utbrendt. Sover ikke like godt alene og har vært helt død i hele dag. I natt skal jeg prøve å sove ut så jeg kan komme meg i rutine med treningen igjen, har ikke trent en eneste gang på to uker så det er på tide. så er det bare å begynne å se på flybilletter igjen for om bare rundt en måned skal jeg besøke Dominique i Skottland igjen! Kan ikke tillate han å være borte fra meg i hele tre måneder, da hadde jeg blitt gal!

Kos dere videre i kveld ♥

#Hverdag #Bilder #KjærlighetHei fra Stockholm


Hei! Akkurat nå blogger jeg fra Stockholm. Jeg og storebroren min reiste ned hit i dag for å løpe midnattslöppet på lørdag (mitt 3. år på rad nå). Her møtte vi Jens som også skal være med, etterpå sjekket vi inn på hotellet og dro ut og spiste sushi. Ellers er det faktisk ikke mye å si om dagen, nå slapper vi bare av på rommet før vi stikker ut for mer mat og kanskje noe å drikke? Går alt etter planen (min plan) blir det kanskje en tur på Hard Rock Café for Strawberry Mojito ♥

Happy! Topp fra forever 21.

Hva gjør dere i kveld? ♥

#Hverdag #Reise #Bilder #MatBrudenI dag har jeg vært hårmodell for Veronika på Hairshop pyramiden, så da ble det fullt oppsett med slør og sminke på meg. Elsker å ha en bestevenninne som er frisør! Er henne jeg alltid går til hver gang jeg fikser håret, men denne gangen ble det bare styling. Føler meg egentlig ikke så veldig komfortabel med alt håret opp. Går jo alltid med håret ned med mindre jeg er på jobb eller trening, og da har jeg alltid litt hår som henger ned på siden. Men i dag har jeg faktisk følt meg veldig fin, så hun har nok gjort en god jobb! :)

Hva har dere gjort i dag? ♥

#Sminke #Hår #Skjønnhet #Hverdag #BilderFriends


Kom hjem fra trening for litt siden, er sykt deilig å kjenne at kroppen begynner å bli vant til å brukes igjen, etter litt for lang tid på latsiden. Det skal nesten ingenting til for å få den back on track igjen. Trente upperbody med Jens og Mathias på Sats. Er utrolig godt å være lamme godgutten igjen, fint å se at vi fungerer som venner og ting ikke bare virker rart mellom oss. Ting kommer kanskje aldri til å bli slik som før igjen mellom oss, men er fortsatt utrolig glad i han og kommer til å være det ganske lenge. Gleder meg til Stockholm ♥


Gammelt bilde. (Måtte bytte siden Jens ikke likte det første ><)

Dagens outfit før jeg dro på trening og ble svett og fæl. Topp fra Sheinside.com og skjørt fra Forever 21.

Hva har dere gjort i dag? ♥

#Hverdag #Outfit #Bilder #Klær #TreningMy week in Scotland - Del 2


Her kommer 2. og siste del av Skottlandturene. Første gang jeg skrev dette innlegget så ble alt slettet og jeg måtte begynne helt på nytt! Håper alt går bra denne gangen ><


Torsdag:

Jeg ble med Dom og familien til Glasgow for første gang og jeg forelsket meg helt i den byen. Så mange fine butikker og nydelig arkitektur! Vi fikk en halvtimes shopping før vi skulle møte foreldrene på Hard Rock Café og jeg klarte å bruke all tiden på én butikk som ble forever 21. Men det gikk helt greit for fant utrolig mange fine klær.

For flere år siden satt en fyr en trafikkkjegle på hodet til denne statuen, politiet tok den av men han fortsatte å sette den på helt til politiet ga opp og den har vert der siden. Nå er den blitt veldig berømt og mange turister stopper for å ta bilder, det er vel ingen lenger som bryr seg om hvem statuen faktisk er av.

Nancy /mammaen litt Dom, utrolig hyggelig og livlig dame som det er veldig lett og snakke med, hun har jeg tilbringt mye tid med når Dom har vært på jobb.

Hard Rock Café skuffet heller ikke, ble en drink der før vi dro ut og spiste på en italiensk restaurant jeg ikke husker navnet på. Etterpå dro vi hjem og hadde vår faste rutine med å se på stjernene.

Som jeg sa til han, ''Even when we're far away from eachother, we can just look up at the nightsky and the stars are still the same'' ♥

Fredag:

Startet dagen med mye tid for meg selv. Solte meg, leste og lagde min egen mat for første gang der nede! Er blitt så sykt bortskjemt at jeg trenger ikke å trø inn på kjøkkenet engang for å få meg mat... Senere dro jeg med Nancy og bestemoren til Dom på en gård hvor de hadde café og butikk der de solgte både leker og mye god mat. Ble litt shortbread til familien min (ANBEFALES) og litt eddikpotetgull til Dom. Glemmer ikke den kvelden på Mallorca hvor han ga meg eddikpotetgull og jeg trodde jeg skulle kaste opp! Men den på gården var faktisk sykt god!

Også hovedårsaken for at vi dro på bondegård, kyyyr! Eller rettere sagt highland cows, denne prøvde å angripe meg akkurat som svanen, haha!!

På kvelden dro jeg, Dom og Chris (som jeg også ble kjent med på Mallorca) ut på byen. Morsom kveld med masse bra folk, alle i Skottland er tydeligvis veldig begeistret for nordmenn! Kunne ikke gå på do engang uten å få meg en ny bestevenn, haha! De er i hvert fall veldig sosiale og kontaktsøkende det skal de ha. Ble en veldig vellykket kveld på the Waverley hvor jeg møtte mange nye mennesker og sang Bohemian Rhapsody på karaoke ♥

Chris og meg.

Kveldns nedtur kom når vi måtte forlate baren og dra videre på det jeg tror er den eneste såkalte nattklubben i Dumbarton, FY FAEN det er noe av det verste jeg har vært med på! Aldri, og da mener jeg ALDRI dra på Cheers i Dumbarton, har ikke opplevd maken til frekkhet på de ansatte der! De trodde tydeligvis de var kongen på hauen fordi de hadde makten til å kaste ut eller nekte inngang til hvem de ville, bare fordi de kunne. Det drepte stemningen helt og det ble en smule missførnøyd Julie som forlot byen med the middlefinger høyt hevet..

Lørdag:

Hangover...

I kjent dagen der på stil med all sminke og pynt fra gårsdagen og potetgull i handa (Det berømte eddikpotetgullet som smaker 1000 ganger bedre enn det høres ut som!)

Etter alt for lang tid med sløving så klarte vi til slutt å knø oss ut av huset og dra til Levengrove park hvor det var et stort event på gang. De hadde karuseller og mange boder som vi gikk å så i. Vi tok ikke mange karuseller men ble en runde i spykoppen etter litt mas fra min side. Dom hadde nemlig ikke så lyst til å ta den fordi han mente den gikk for tregt, det klarte jeg og motbevise og etterpå mente han bare den varte for lenge, hahaha.

Her ser dere hovedårsaken for av vi dro til parken, nemlig sekkepipekorps! Man må jo bare elske alle tradisjonelle skotske ting♥ Var til og med så heldig at jeg fikk med meg ikke bare én, men to sekkerpiper hjem! Da var jeg gladpia94 kan dere tro. Det var riktig nok små sekkepiper for barn, men de kan spilles på om man bare finner ut hvordan i helvette man gjør det for det er faen ikke lett! En liten smule frustrert når jeg prøver fortvilt å skvise ut en tone.

Senere på kvelden dro vi ut igjen, men denne kvelden holt vi oss LANGT unna Cheers! Etter byen dro vi og handlet av alle ting. Det er en stor matbutikk der som er åpen 24/7 så vi handlet inn ingredienser og lagde laks når vi kom hjem, med Ben & Jerry's til dessert selvfølgelig ♥

Søndag:

Vi sto (utrolig nok) tidlig opp og dro til Glasgow for en siste shoppingrunde. Brukte vel mesteparten av tiden inne på urban outfitters som er vår store favorittbutikk, og etterpå dro vi og spiste sushi. Dom smakte sushi for første gang og han var faktisk veldig positivt overasket! Kan ikke vente til å ta han med på Rå og Lotus her i tromsø som virkelig har verdens beste sushi!

Måtte selvfølgelig ta dette bildet etter jeg hadde snakket om Mandelakonserten i Tromsø, haha.

Etterpå dro vi hjem og pakket før foreldrene kjørte oss på flyplassen. Var utrolig trist å si hade til Dominique, men vet jeg blir å se han igjen om ikke så alt for lenge ♥

Har hatt en kjempefin ferie i Dumbarton og kommer definitivt til å dra tilbake! Tok ikke mer enn én dag før jeg følte meg hjemme der, og den uken gikk alt for fort. Hadde ikke gjort meg noe om jeg kunne bodd der i flere måneder.

Hvor har dere vært i sommer?

#Sommer #Reise #Hverdag #Ferie #Skottland #Shopping #Bilder #LoveMy week in Scotland - Del 1


Hei og takk for sist! Ble litt lenger tid enn planlagt men har hatt dårlige muligheter for å blogge. Fredag for snart to uker siden bestemte jeg meg nemlig for å bestille en spontantur til Skottland, og dro allerede søndagen etter. Følte meg ganske gal, men i og med at jeg fikk fikset meg en uke fri fra jobb så grep jeg sjansen. Har alltid hatt lyst til å dra til Skottland, men fikk ekstra lyst etter jeg var på Mallorca og møtte Dominique. Så tenkte bare å gå igjennom uken dag for dag.

Mandag:

Søndags ettermiddag reiste jeg fra Tromsø til Oslo og videre til Bergen. Der ble jeg på flyplassen over natten før jeg reiste videre til Edinburgh klokken 08.55 mandags morgen. Var en liten smule trøtt når jeg kom fram kan dere tro... På flyplassen ble jeg møtt av tre gutter jeg aldri hadde møtt før som stilte opp med skilt og greiier med navnet mitt på. De skulle kjøre meg til Dumbarton, som er en bygd utfor Glasgow hvor jeg skulle bo hele uken. Det første jeg klarte å prestere var å sette meg i førersetet, haha! Gud så rart det var at rattet var på andre siden, da følte jeg virkelig at jeg var i Storbritannia. Like etterpå ga de meg en flaske med veldig VELDIG rar vin, og da følte jeg virkelig at jeg var i Skottland, haha!

Bilen til Lewis er bare dødtskul!

 Sov mesteparten av dagen før jeg møtte Dominique, så drakk vi rosevin og så på solnedgangen.

Chip og Dominique.

Tirsdag:

Vi startet dagen med en liten gåtur på the camels hump hvor vi kunne se hele Dumbarton. Utrolig fin tur hvor vi lå i gresset med jordbær og Capri Sonné og bare snakket om alt og ingenting, velger det over middag på en fancy restaurant hver gang ♥

Og mens vi snakket om alt og ingenting så snakket jeg selvfølgelig litt om norsk historie og Thor Heyerdahl, og filmen Kon-Tiki. På vei hjem møtte vi på denne bobilen, tilfeldig? Vi tok det i hvert fall som et tegn fra åven, så vi dro til en venn og så filmen selvfølgelig. 

Hver eneste kveld satt vi ute i bakgården og drakk vin og så på stjernene, en liten smule fornøyd pike her, haha.

Onsdag:

Vi dro vi til loch lomond shores hvor man kunne leie båt, dra å se på akvarium, spise på restaurant og shoppe, så hadde de svaner der!

Svanene var tydeligvis ikke like begeistret for å se meg, når jeg bøyde meg ned for å hilse på så spratt den rett opp og angrep. Jeg ble til og med advart, men jeg nektet å høre. Svaner er jo fredelige dyr som ikke angriper folk tenkte jeg, haha så feil kan man altså ta...

Etter skrekkopplevelsen med svanene leide vi oss en padlebåt og padlet til en liten øy hvor det ble litt bading og piknik. Senere tok vi toget hjem og så på stjernene.


Dette ble forferdelig langt, så tar resten i et annet innlegg.

Noen av dere som har vært i Skottland før?

#Ferie #Reise #Sommer #Hverdag #Bilder #LoveSmåshopping


Jeg har gjort pinlig lite i dag, og da ender det fort opp med at jeg kikker litt innom nettbutikker. Som nevnt flere ganger før så er Sheinside.com min absolutte favorittnettbutikk. Har bestilt klær der ifra utallige ganger og er like fornøyd hver gang. Det er utrolig billig og klærne er (etter min erfaring) i svert god kvalitet. Det eneste minuset er at det tar lang tid før man får klærne, men det er virkelig verdt ventetiden. Ble ingen storshopping denne gangen, og det er fordi jeg virkelig trenger å spare penger til neste år når jeg skal flytte og gå videre på skole. Derfor blir det minimalt med shopping det neste året, men måtte unne meg noen søte og ikke minst billige topper, og en shorts.

Nydelig hvit blomstertopp her.

Enda en nydelig hvit blomstertopp her, shorts her, svart topp her.

Noe dere likte?

#Shopping #Klær #MoteProsjekt hippieveranda


Helt siden jeg byttet rom for flere år siden så har jeg alltid hatt en egen veranda, men den er bare blitt brukt som et lager og har vært fylt med skrot så lenge jeg kan huske. Nå har vi endelig fått ryddet den, så nå kan jeg begynne å innrede slik at jeg kan bruke den. Har alltid hatt lyst til å gjøre den om til en skikkelig koselig hippieveranda med masse tepper, puter, lykter og kanskje en hengekøye. Siden den har tak så fungerer den dårlig som solaltan, men den er perfekt til å sitte på og ta et par glass vin på kvelden med venner.

Litt inspo:


Gleder meg til å bli ferdig!

#Interiør #Inspirasjon #Inspo Good vibesGud for en herlig morgen dette har vært. Har tatt livet helt med ro, spist en sunn frokost, drukket verdens beste rooibos te fra favorittkoppen og lyttet til feelgood musikk. Etter å ha vært på Mallorca har jeg virkelig begynt å sette pris på at jeg bor i Tromsø. Ikke det at det var noe som helst galt med plassen jeg var på, men jeg har snakket med så mange mennesker som mener Tromsø virker som en så fantastisk by. Midnattssol om sommeren og nordlys om vinteren. Det har virkelig fått meg til å åpnet øynene og se at dette faktisk er en utrolig fin by, og jeg burde sette pris på den mens jeg enda bor her. Til neste år er jeg nok langt borte.

Nå skal jeg hoppe på sykkelen og komme meg på jobb, ha fortsatt en fin dag alle sammen ♥

#Sommer #Bilder #Musikk #Jobb #Hverdag

 Endelig!


Endelig skal jeg få være lamme folk uten at de må stikke og se på fotballkamp, dra ut på byen uten at alle bare sitter der og ser på fotball, snakke med folk uten at de nevner kampen senere. Endelig skal jeg få bruke Google uten at alt klikker og det kommer opp noe fotball drit, takk gud for av VM ENDELIG er over!

Bikinitopp fra Bikbok / Gammel shorts fra Bikbok / Solbriller stjelt av en venn (mohahaha)

Flere som er overlykkelige for at VM er over?

 


#Outfit #BilderEn liten oppfordring


Kom hjem fra jobb for litt siden og nå sitter jeg på altan og blogger, det føltes alt for dumt å sitte inne i dette været. Senere skal jeg dra på trening og prøve å komme litt i rutine på det feltet igjen. Har så og si nesten ikke trent de siste to månedene, og det merkes! Vet at formen heldigvis kommer raskt tilbake så fort jeg begynner, så er vell bare å få ræva i gir. Har i hvert fall bestemt meg for å bli mye flinkere til å gå eller sykle om jeg skal noen sted. Tok sykkelen til og fra jobb i dag og det føltes herlig. Tok også bare 15 min så mister heller ikke mye av dagen på å gjøre det, kan være en liten oppfordring til dere, for helsa og miljøets skyld.

 

Var ute og knipset litt bilder i går når jeg gikk tur med Max, men rakk aldri å blogge så her kommer de.


litt vanskelig å se, men jeg har en leopard på ryggen.


Jakke fra Sheinside.com / Bukse gammel / Sko Nelly.com  / Do-rag Mallorca / Genser Redbubble.com

Skal se om jeg får tatt noen bilder i dag og, trenger sårt en ny header!

Snakkes solstråler ♥Fra syden til syden


Noen spurte om jeg kunne legge ut flere bilder av meg selv fra ferien, og helt ærlig så har jeg nesten ikke tatt noen av meg selv. Uheldigvis har jeg noen paparazzier rundt meg som hele tiden skal knipse noe, så legger bare ut det jeg har fått for øyeblikket. Synes selv jeg er svært ufotogen, og hater det når noen plutselig tar opp telefonen og må ta bilde uten at jeg føler meg superfresh og fin. Derfor ler jeg bare å ser ned haha.

Det er forresten helt sykt varmt i Tromsø nå! Føles ut som jeg dro fra syden til syden. Lå ute og solte meg, men måtte gå inn fordi det ble for varmt haha.

Nå skal vi grille her hjemme og lage sorbé, så kommer Veronika snart.

Hvordan er været der du bor?Hjemme fra Mallorca


Hei, solstråler! Kom hjem fra herlige Mallorca i går og hadde store planer om å blogge igjennom hele oppholdet, men tror dere ikke jeg hadde tatt feil pc lader med meg! Prøvde å blogge fra IPaden også, men når det ikke fungerte så fikk jeg bare gi opp og prøve å nyte ferien. Dro med mamma, pappa og lillesøster til Port De Pollenca, og det ble altså dette istedenfor bilferie, noe jeg overhode ikke klager på! Etterhvert dukket også onkel, tante og søskenbarnet mitt opp og overasket oss, noe som bare lyste opp ferien enda mer. Har spist utrolig mye god mat, vært på spa, kjørt bananbåt, padlebåt, vært på fjelltur, vært på beachparty, snorklet, spilt vannpolo, sunget karaoke, kurert den forferdelige vannskrekken min og ikke minst møtt herlige mennesker som jeg savner allerede.

Port De Pollenca er virkelig et paradis, planlegger allerede å dra tilbake til neste år. Hadde først forventet meg noe lignende som Grand Canaria med nordmenn overalt, men møtte nesten ingen fra Norge, noe som er et stort pluss for meg. Isteden krydde det av folk fra Storbritannia og området rundt der. Ble kjent med folk fra Irland, Nord-Irland og ikke minst fra Skottland der Dom som dere ser på det nest nederste bildet er fra. En sykt rar, morsom og ikke minst fantastisk person som virkelig har løftet ferien min her nede.

Noen andre som har vært eller skal til Mallorca?Sommerklær


Nå er det virkelig ikke lenge igjen til sommeren, og jeg skal på ferie så snart skolen er ferdig. Familien hadde planer om å dra til Hellas, men bestemte seg for å dra på bilferie isteden, noe jeg ikke er helt fan av. Hater å sitte så sykt lenge i bil, men ettersom vi skulle til sør Sverige, Danmark og muligens også Tyskland, så fant jeg ut at det blir mye morsommere enn å være hjemme i kjedelige Tromsø. Kanskje blir kjæresten også med, og da blir det koselig uansett hvor vi drar.

I anledning sommerferie, så tenkte jeg at litt nye sommerklær fra sheinside.com ikke kunne være feil, dette er på vei hjem til meg.

Denimkjole her, grå kjole her, Geek T-skjorte her.

Topp og shorts som blir kjempesøte sammen! Her og her.

Kjøpte også en kjempefin jumpsuit, men det var så dårlig kvalitet på bildet, den finner dere her.

Hva synes dere, noe dere likte?Grå mandag


Hei! I dag har jeg hatt tentamen i nynorsk %*£¿#?¡#) og når jeg endelig var ferdig måtte jeg feire med solarium etterpå, (som sagt så er det høyst nødvendig) men om meteorologene har rett så skal det bli sol på onsdag, krysser alle lem for det!

Nå har jeg jobb, så får dere ha en fin dag videre <3Folkestyret 2014


Startet dagen med 20 minutter i solariumet som er høyst nødvendig. Her i Nord-Norge er det nemlig ikke bare å gå ut for å få litt sol på kroppen? Men etter hva jeg har hørt så skal vi oppe i nord få den beste sommeren, så den som ler sist ler best ;)

Solariumsbilde er jo obligatorisk vet dere!

Var akkurat på vei ut døren for å dra til russebilen, plutselig kom jeg på at jeg egentlig skulle på teater, hadde glemt det helt av så satte kursen mot kulturhuset isteden. Så forestillingen Folkestyret 2014 og på vei dit var jeg redd for at jeg ikke kom til å møte noen kjentfolk der og at jeg kom til å se ut som en loner, men så møtte jeg mange fra skolen og ikke minst mange av mine tidligere skuespillerkollegaer (høres så fancy ut å si det) fra Hålogaland Teater som jeg ikke har sett på lenge, så det var veldig hyggelig. Ellers likte jeg også forestillingen, gøy å se noe litt annerledes.


Nå sitter jeg og ser på Bridget Jones dagbok og skal legge meg snart.

Ha en fin kveld videre ♥Min tur


Gidder ikke komme med noen unnskyldninger for at jeg ikke har blogget, men man har sine prioriteringer rett og slett. Her er jeg i hvert fall!


I dag har jeg hatt tentamen i teaterproduksjon og det gikk veldig bra så er fornøyd. Ellers har jeg sovet mye, skulle egentlig dra å fikse på russebilen men presterte å sove litt lenge og fikk ikke tak i folk før det ble for sent, så får ta det igjen i morgen isteden. Russetiden er jo faktisk bare rett rundt hjørnet og det er helt sykt å tenke på! Føles ut som det var i går jeg sto utfor videregående med andre barn og sprang etter russen for å få russekort, nå er det jeg som skal dele ut kort, ta russeknuter å feste som en gal haha, tiden flyr.

Flere som er russ i år?I'm fine


Er hos søsteren til Jens og sitter barnevakt for ungene hennes. Vi sitter å ser på Pinlige sykdommer på TV, og det er faktisk ganske fælt hvor mye enkelte mennesker sliter med kroppen sin. Får meg til å føle meg så taknemlig for at jeg er 100% frisk og har en veldig slank kropp uten å måtte anstrenge meg for det. Merket at enkelte var bekymret etter innlegget om at jeg ikke følte meg fornøyd med kroppen min. Jeg er fullstendig klar over at jeg er en tanke undervektig og ikke trenger å slanke meg, det er ikke et mål heller. Jeg er faktisk ganske fornøyd når alt kommer til alt selv om jeg også kan ha en dårlig periode. Jeg har det bra, så vet dere det :)

Hva gjør dere i kveld? <3Not much...


I dag er jeg ikke helt i blogghumør for å være ærlig, har overhode ingenting interessant å komme med. Hadde tentamen i dag i norsk som gikk helt greit, deilig å være ferdig! Så har jeg laffet rundt her hjemme i nattøy, null sminke og sett på Paradise Hotel. Planen var å ikke se på det i år, men ettersom det var så morsomt opplegg i starten med skuespillerne så måtte jeg bare følge med, haha. Og ellers skal jeg på trening i dag igjen, fikk sykt kick i går så nå gleder jeg meg bare til å fortsette med det slik.

Det var dagen min! Så får dere ha en fin dag videre søte små ♥


SMASK!

 

 

#Hverdag #Trening #Tentamen #Kjedelig #DuckfaceNye klær


Fikk en pakke fra Sheinside.com her om dagen som jeg bestilte for en god stund siden. Problemet med den nettsiden er at det tar så lang tid før man får klærne, men det er kanskje ikke så rart når den sendes fra andre siden av planeten. Likevel har jeg aldri fått toll og har alltid blitt veldig fornøyd med klærne, dette er hva jeg fikk denne gangen. Har forresten ikke sminke på meg på disse bildene, so be nice.

Som dere kanskje vet elsker jeg galaxyprint, å kombinere det med diamanter er virkelig ikke feil, T-skjorte her.

Som sagt, ELSKER galaxyprint! Skjorte her.

Har også en forkjærlighet for Marilyn Monroe så denne kjolen falt virkelig i smak, finnes her.

Fin partykjole som virkelig fremmhever de kvinnlige formene, følte meg nermest som Kim Kardashian i denne! Finnes her.

Sykt deilig og fluffy cardigan, her.

Fikk også badedrakten jeg viste på søndag, (finnes her) og et magebelte, men tok ikke bilde med det, men er mye mer shiny i virkeligheten enn på nettsiden, finnes her.

Hva synes dere om klærne?

 

 

#Mote #Fashion #Shopping #Klær #OutfitBlond igjen!


Jeg har nevnt tidligere at jeg desperat trengte en frisørtime og det har jeg hatt to ganger siden. Nå er jeg endelig blond igjen, og det føles herlig! La inn mange lyse striper over hele håret og det er nå en ganske mørk og naturlig blondfarge som jeg har fått mange komplimenter for, og er selv superfornøyd!

Jeg har fargen 613/12 fra Luxushair som er en blanding av lysblond og lysbrun.

I dag er det mandag som vil si jobbdag for min del. Så sykt slitsomt noen ganger med jobb rett etter en lang skoledag men skal man tjene penger så må man nesten noen ganger, rart å tenke på at jeg snart bare skal jobbe å ikke gå på skole, begynte jeg ikke på vidregående i går?

Hva synes dere om fargen?

 

 

#Hverdag #Jobb #Hår #ExtensionsFørste russeknute


 

Nå nærmer russetiden seg med stormskritt og en av russeknutene her i Tromsø er å bade i bukta før 1.April. Som dere kanskje vet er Tromsø en ishavsby og havet her er iskaldt hele året, men er kanskje spesielt ille på vinteren og i minusgrader. Jeg tok i hvert fall utfordringen så i dag tok jeg og min gode venninne Kristine oss et herlig bad i bukta.

Blide og fornøyde etterpå, vi fikk faktisk applaus også, haha.

Var faktisk ikke så ille som jeg hadde trodd i det heletatt! Var kald i omtrent 10 sekunder så var jeg varm igjen, bortsett fra at tærne føltes ut som isbiter. Nå forstår jeg hvorfor folk driver med isbading, det var utrolig forfriskende og skal jo være sunt også, kanskje jeg skal begynne å gjøre dette oftere? Hehe.Norsk klein humor


Har vært en utrolig lang dag. Har gjort en del lekser og så har jeg og lillesøster vært på Hålogaland Teater og sett Amadeus! Jeg har nemlig en understudy som spilte for meg i dag, så da fikk jeg sitte i salen og se på. Utrolig rart å se forestillingen, jeg klarte ikke å slappe av å være publikummer når jeg har jobbet så mye med stykket om dere skjønner. Men var likevel utrolig gøy å se. Lillesøster var i hvert fall i ekstase når hun fikk være med backstage og møte skuespillerne, det kommer hun nok til å huske lenge! Når vi kom hjem så vi Kong Curling med familien, helt hysterisk film, virkelig anbefalt hvis dere er glad i norsk klein humor, haha.

Noen som desperat trenger en frisørtime? Ja det er ettervekst dere ser...

Jeg nevnte forresten for litt siden at bestevenninnen min Veronika skulle dra til Bali. Der skal hun være i 3 måneder og ta PT-studier, dere kan følge henne på bloggen welovebali.blogg.no
Nå er jeg fullstendig død! Kan virkelig ikke vente til hodet treffer puta. Må bare game Candy Crush og litt sånt først, hehe.

Natti ♥

 

 

#Hverdag #Trening #TeaterSiden sist


Hei søtiser ♥

Tenkte å si i fra at jeg er i live enda. Har vel egentlig ikke skjedd så veldig mye siden sist bortsett fra Amadeus da, og at jeg var på PR stunt hvor jeg gikk rundt i kostymet på Jekta storsenter og delte ut flyers, ikke noe man gjør hver dag så det var gøy. Ellers var jeg og kjæresten på kino og så The wolf of wallstreet i går. Om dere er gald i sex, drugs?n money så er den virkelig å anbefale. Jævlig lang film, men med fineste Leonardo Licaprio i hovedrollen så går det egentlig helt greit, han er virkelig dødtsfin uansett hva han gjør. Fikk også helt sykt partystemning av den og har det enda, kan liksom ikke vente til neste fest, kanskje jeg drar ut allerede på onsdag? Er jo ferie.


Ellers har jeg vært på jobb i dag, sett på Pretty Little Liars og nettshoppet litt. Gud som jeg gleder meg til å bruke denne badedrakten! Huske ikke sist jeg eide en badedrakt engang, men denne var så kul at jeg bare måtte ha den. Krysser fingrene for at den funker like fint som en body. Alt er fra Sheinside selvfølgelig.Noe dere kunne tenke dere, eller er stilen min bare rar? Vær ærlig, haha.Kjærlighet


God valentinesdag alle sammen, håper dere har en fin dag med kjæresten, mannen, kona, venner, familie eller kanskje i eget selvskap slik som meg? Planen var å være sammen med kjæresten, men han ditchet meg for trening, i dag av alle dager... I tillegg sier bestevenninnen min at hun ikke kommer på forestillingen, så i dag føler jeg med faktisk mer ensom enn vanlig. Men er ikke dette for mange den store deppedagen? Tror jeg skal gå på café alene og gråte til kjærlighetsfilmer på netflix for å utrykke min deppresjon. Haha, livet er kipt altså.

Har i hvert fall noe å glede meg til, for i kveld er det generalprøve på Amadeus! Finnes det en bedre måte å tilbringe dagen på enn på teateret? Det synes ikke jeg, det er jo dette jeg elsker over alt!

Hva gjør dere i dag?Mitt nye hjem


Herregud som tiden flyr! I kveld er det allerede publikumsprøve på Amadeus, og på lørdag er det premiære. Føler heldigvis selv at jeg er i rute, men gruer meg til å bli ferdig. Elsker å være på HT, og hvis jeg er så heldig og får muligheten til å jobbe her igjen så er ikke svaret nei for å si det sånn.

Nå ligger jeg her i sengen i garderoben min og ser ut mot havet, nyter tiden min her så lenge jeg kan. Gidder ikke å dra hjem før publikumsprøven, har ingenting å gjøre der uansett. Dette er mitt nye hjem nå, tror kanskje bare jeg skal flytte inn i garderoben min, haha.

Nå skal jeg ta meg en powernap, blogges <3Endring i planen


Guuud som jeg hater å være jente noen ganger! Lå praktisk talt i fosterstilling bak scenen på teatret i dag når jeg ikke hadde noe å gjøre, på grunn av smerter i magen. Skal ikke klage den dagen jeg er så gammel at jeg slipper det! Planen for kvelden var egentlig å dra ut ettersom det blir siste helgen jeg kan feste med Veronika før hun drar til Bali i tre måneder. MEEN på grunn av den dårlige formen så måtte jeg droppe det? Isteden blir jeg sittende hær i TV-stua med Netflix og godt selskap av hunden min.

Så glamorøs ser jeg ut nå med briller og et fuglereir på hodet, egentlig bare bra at jeg holder meg inne!

Fikk mange nye klær i posten fra Sheinside i forje uke som jeg har glemt å vise dere. Jeg kan vise dere dem i morgen, men her er i hvert fall en av favorittene ♥Ellers har jeg egentlig ikke så mye å klage over, det går veldig bra med meg for tiden. Er en smule bekymret for alt jeg går glipp av på skolen, men i min utdannelse så tror jeg faktisk at det at jeg har jobbet på Hålogaland Teater blir ansett som viktigere enn realfagskarakterene mine. De fleste dramastudiene blåser jo i karakterene så lenga man har en god opptaksprøve uansett, men likevel skal jeg gjøre mitt beste i alle fag selvfølgelig.

Hvordan tilbringer dere denne lørdagskvelden?

 

#HverdagAmadeus


God søndag alle sammen! Jeg har så mye jeg har hatt lyst til å blogge om i det siste, men har ikke helt følt at jeg har hatt tid på grunn av særemnet, men nå er jeg FERDIG!! Det vil si at jeg har levert oppgaven, men siden jeg har valgt å ha muntlig presentasjon så er jeg ikke helt 100% ferdig før den er presentert. Men når man kan stoffet så godt så burde det ikke bli noe problem.

Tilbake til det jeg har hatt så lyst til å blogge om. Jeg var på audition før jul for å være med på forestillingen Amadeus på Hålogaland teater, og ganske så overaskende så fikk jeg rollen! Jeg var sikker på at jeg var for lav, men så tror jeg faktisk høyden min er en av grunnene til at jeg fikk rollen. Det er bare en liten statistrolle, men det er jo lykke for meg å endelig få jobbe profesjonelt med teater. Noe av det viktigste er jo også at jeg får kontakter som kanskje kan sikre meg jobber i fremtiden.

Var også ute i går, planen var først bare å dra på dramafest (altså fest for dramalinja), men så ble jeg invitert på middag for Amadeus-gjengen hos selveste Mozart selv, og det kan man ikke si nei til. Var også folk der fra forestillingen Martyrer som går på Hålogaland teater nå, gleder med til å se den. Flaks for meg så var det sjømat som sto på menyen, og jeg spiste gratinert kongekrabbe som må være det beste jeg har smakt noen gang!

Fin gjeng ♥

Dro på dramafesten etterpå, men den var litt mer kaotisk enn nødvendig. Klarte uansett å nå målet mitt for kvelden med å være i god stemning uansett! Det er i hvert fall slik jeg husker det?

Dagen i dag ble faktisk litt innholdsrik også, noe som er unormalt for meg på en søndag. Startet dagen med café etterfulgt av sushi med beste kjæresten, så ble det en powernap før jeg dro til Veronika. Hun drar til Bali nå snart så jeg har hjulpet henne med å lage blogg mens vi så på bloggerne, haha.

Natti søte små ♥

 


#Festing #Hverdag #TeaterSiden sist


Sitter hos kjæresten å ser på bloggerne mens jeg blogger, haha. Denne helga har gått så sykt fort og har vært alt for opptatt. Har blandt annet vært barnevakt, hatt sleepover med beste Veronika som jeg ser alt for sjeldent, vært i 50 årsdag og trent. Har blitt sykt flink å trene og er å se på enten Sats eller Evo fem ganger i uka, trener på begge. Trening er en del av hverdagen min nå som jeg ikke ser på som et slit, men bare noe som skal gjennomføres og som jeg også faktisk liker å gjøre, den følelsen!

Her er helga mi i bilder.


Fikk ikke legge ut dette bildet uten å skrive at beskyttelsesputen på stanga er det jeg som har tatt på, Jens bruker egentlig ikke puten, han liker nemlig å FØLE stanga. 

Er litt småkleint å ta bilde på trening, men herregud hvem bryr seg? Vi gjør som vi vil :)

Da blir det litt skuespillertrening forran speilet før jeg tar kveld.

Natti ♥

 


#Trening #Hverdag #KjærlighetDagen


Denne skoledagen har virkelig gått i berg-og-dal-bane! Startet med at jeg forsov meg og stresset som faen slik at jeg glemte både mobilen og en bamse som jeg trengte til et dramafag. Men vi hadde ikke lærer i første økt så jeg fikk tid til å stikke hjem for å hente bamsen. Da ble dagen litt bedre siden jeg ble sittende med mamma og se på sydentur til sommeren. Så gjemte jeg meg nesten bort og måtte stresse tilbake til skolen i et helt ulevelig klima. Det er HELT SINNSYKT kalt! Så ble dagen litt bedre igjen siden vi fikk vite at en av dramalærerne er gravid, gratulere til henne! Men senere ble jeg litt dårlig for jeg har funnet ut at jeg bare blir helt rar av å drikke kaffe? Haha. Resten av dagen har gått til Pretty little liars, og nå sitter jeg her med kjæresten og vi skal snart legge oss, endelig!

Fineste ♥ ♥ ♥

Har allerede fjernet sminken så dette er alt dere får se av meg i dag, genser fra Sheinside.

Ganske kjedelig innlegg, men har virkelig ikke noe annet å blogge om akkurat nå, blir bedre etterhvert når jeg kommer litt inn i bloggingen igjen.

 

 

#Hverdag #KjærlighetTrøttpia


Gud nå er jeg sliten! Har sovet alt for lite de siste to dagene, og i dag hadde jeg en sykt slitsom legday. Det er den andre beinøkta i år og begynner allerede å se resultater, sweet! Nå hasteblogger jeg litt for nå vil jeg bare dusje og stupe i seng, skole og trening i morgen også. Er forresten sykt deilig å se at lyset bare varer lengere og lengere for hver dag som går nå her oppe i nord, ikke lenge igjen til de første solstrålene treffer domkirketrappa her i Tromsø. Aldri tenkt noe særlig over soldagen tidligere, men nå gleder jeg meg som en liten unge!

Og over noe som ikke er så solfylt, trynet mitt nå haha, trøttpia... Genseren er ny fra sheinside.

Natti ♥Nyttår


Hei alle sammen!

Vil starte dette nyttåret her på bloggen med å si at jeg er i live og lever i beste velgående! Har hatt en kjempe fin start på 2014, og det ser ut til at det kommer til å bli et bra år både for kjærligheten, trening, reising, opplevelser, teater og sist men ikke minst blogging. Jeg har nemlig mye spennende i vente dette året, som har gitt meg masse motivasjon! Skal komme tilbake til det senere.

Meg og verdens beste på nyttårsaften, gleder meg til alt vi skal gjøre sammen i år ♥

Hvordan har deres start på året vært?Instagram


God ettermiddag søtiser ♥

I dag blir det en rolig dag. Skal bare sitte å chille med særemneboka mi, så blir det trening senere før jeg skal sove hos kjæresten. Med andre ord en helt vanlig søndag. Har hatt fri fra skolen nå siden onsdag, og det har vært helt sinnsykt godt! Jeg har virkelig overarbeidet meg i det siste, og stresser hele tiden fordi vi alltid har en innlevering eller fremføring som må gjøres. Nå har jeg endelig fått litt tid til å lade opp batteriet igjen og ser at det ikke er mye arbeid igjen før jul, det skal jeg nok klare.Jeg har forresten fått Instagram i sidemenyen! Har vært veldig sløv, men skal begynne å bruke Instagram mer. Jeg heter juliemra der så er bare å følge meg om dere vil ♥

 

#instagram #bilderChill


Dagen i dag har vært sykt chill! Noe jeg virkelig trengte i min stressende hverdag. Vi hadde det bare koselig på skolen med dramafag, altså vi sang en sang og jobbet med barnefortellinger, haha. Vi gjør faktisk veldig mye produktivt i drama også, selv om det virker som man bare leker og har det gøy så er del veldig lærerikt det vi holder på med. Vi var ferdig på skolen før 13.00 og ellers har jeg vært hjemme og sett på planet earth og Top model Norge. Får en ny favoritt på det programmet hele tiden, men tror jeg håper Frida, eller Ingebjørg vinner!

Det eneste kipe med denne dagen har vært at jeg har prøvd å lage en videoblogg til dere i hele dag, men kameraet vill ikke samarbeide! GUD så irriterende? Satser på at jeg får det til en annen dag.

Lekel litt med effekter, hehe.

Natti ♥Styggedagen


Dagen i dag har vært akkurat slik en søndag skal være. Sto opp sent, sløvet foran TV?en, rydda rommet og fått besøk av familie. Nå skal jeg bruke resten av dagen til å pugge til en norskprøve jeg har i morgen. Forhåpentligvis kommer kjæresten hit å ser på Planet Earth med meg i kveld, vårt nye favorittprogram ♥

Haha, heksa sjøl! Søndag er selveste styggedagen uten sminke og med briller, så dette er alt dere får se av meg i dag.

Husker dere at jeg snakket om 10 day?s challenge før jeg dro til København? Tenkte at jeg skulle starte med det neste uke, så i morgen kommer første innlegg.

Her er lista:

Tenkte kanskje å lage video av 2, 4 og 6, men får se hva jeg får til.

Ha en fin søndag videre ♥Hair


På onsdag var jeg modell for bestevenninnen min som er frisør. Planen var jo først at jeg skulle farge håret rødt, noe jeg var veldig innstilt på. Men ettersom det ville bety at jeg måtte bleke håret først og så farge, og der etter farge på nytt og på nytt for å vedlikeholde fargen så bestemte jeg meg for å ikke gjøre det. Naturlig er håret mitt langt over gjennomsnitte tykt, men på grunn av mye bleking og extensions så er det blitt veldig slitt. Mistet også sykt mye hår etter tapeextensionsene. Nå er håret mitt endelig friskt igjen, men er fortsatt mye kortere og tynnere enn jeg ønsker. Så nå skal jeg heller prøve å ta godt vare på det jeg har, så det en gang kan bli like fint som før. Jeg bestemte meg like før jeg satt meg i frisørstolen at jeg bare skulle ta etterveksten å legge inn noen lysere striper. I tillegg fikk jeg farget vippene og brynene mine og stusset håret. Det tok til sammen fem timer! Har aldri vært så lenge hos frisøren før, men det var verdt det. Er kjempefornøyd med alt!

Nå sitter jeg barnevakt for søskenbarnet mitt Mathias, eller fetter som enkelte av dere sier. Vi har kost oss med godteri, pizza og ikke minst NOISY! Min favoritt drikk ♥

Mathias holdt på å flire seg ihjel av dette bildet haha!

Nå skal jeg se på Glee, ha en fin kveld ♥Rødt eller ombre?


Etter en ferie i København med bare teater og moro så tenkte jeg at jeg ville komme tilbake til skolen med ny energi og motivasjon, der tok jeg feil! Ble så sinnsykt sliten av den såkalte ferien! Var bare én dag hvor jeg kunne slappa av i mer enn ti minutter før jeg hadde noe jeg måtte rekke. Misforstå meg rett, jeg hadde en fantastisk tur, men sliten ble jeg. Har veldig mange bilder på lur som kommer etter hvert som jeg får redigert dem.

Ellers har jeg fått tilbud om å være modell for bestevenninnen min, hun er nemlig frisør. Det er snakk om at hun skal både farge vippene og brynene mine og klippe og farge håret mitt. Jeg har jo sagt tidligere at jeg vil ha rødt hår. Det står mellom det og ombre så blir spennende å se hva jeg bestemmer meg for.

 

Hva synes dere jeg skal gå for?København


Dette innlegget skulle postes i går kveld, men på grunn av at internett ikke funket så kommer det nå!


Det har vært to LAAANGE dager i København! Har faktisk ikke hatt tid til noen oppdateringer for jeg har løpt så mye rundt heletiden. Sto opp kl 04.30 på tirsdag for å rekke flyet og hadde ikke sovet tre timer den natta engang! Var minimalt med søvn men kom meg likevel på en FANTASTISK danseforestilling som het Danse 2 go!

Så måtte jeg selvfølgelig klare å miste pengeboken min, det er så sinnsykt typisk! Ødela dagen veldig, men heldigvis har jeg en god venninne som klarte å muntre meg opp.

Bilder fra gårdagen:

Håvar og Kristine ♥

 Julia og Hovard, haha! Ikke første gang Starbucks har skrevet feil.

Avsluttet første dag med en kald martini rosso ♥

I dag har jeg vandret litt i byen og vært på et teatermuseum, så tok jeg og Håvar sykkeltaxi og det var helt sykt morsomt! Flirte hele turen og det ble ikke mindre gøy når jeg fikk melding fra en butikk om at de hadde funnet pengeboken min! Vi tok sykkeltaxien til Christiania som er en bydel i København hvor det selges og brukes hasj i store mengder. Ble kvalm av å være der så dro ganske med en gang. Så ble det sushi og litt byvandring før jeg tok en kjapp tur innom hostellet før jeg måtte av gåre til forestilling. Vi så ??Den mystiske sag om hunden i natten?? på Betty Nansen Teateret og den var veldig bra, men blir veldig tungvint når man ikke forstår så mye dansk.

Verdens høyeste mann.

Dugg på linsa..

Blogges senere!Babysitter


Er like før jeg tar kvelden, har jobb i morgen kl 07.30 og vil helst være litt våken på jobb. Denne dagen har vært så sykt lang, så kan nesten ikke vente til hode treffer puten. Våknet halv syv og dro på jobb, etter jobb var jeg hjemme en snartur også rett på sats etterpå. Gud så amatør jeg følte meg med over en måned uten trening! Etter det dro jeg til HairShop på Jekta. Bestevenninnen min jobber der, og det er hun som alltid fikser håret mitt. Hvis jeg hadde fikset håret hos noen andre så hadde jeg følt meg utro, haha. Vi fant ut hva slaks hårprodukt som jeg vil ha i julegave, og vi diskuterte fremtiden til håret mitt. Virker som nesten alle er helt for at jeg skal farge det rødt, så nå har jeg bestemt meg! Det eneste som hindrer meg akkurat nå er at det sliter jo litt, og er jo ikke så alt for lenge siden jeg farget det mørkt, så burde kanskje vente til etter jul. Nå er jeg å sitter barnevakt for søskenbarnet mitt og tidenes skjønneste hundevalp!

Kose mose overdose ♥

Er det forresten mange av dere som har/skal på halloweenfest i år? Selv skal jeg feire dagen i København, så blir det den årlige Halloweenfesten hjemme hos meg når jeg kommer hjem. Men det jeg lurte på var, hva skal dere kle dere ut som? :)

Natti ♥Rødt hår!


Da er det endelig helg, og den måtte som vanlig starte bra! Siden jeg drar til Køben snart så tenkte jeg å fikse litt på meg selv. Har den greia med at jeg alltid må endre på utseende og da mener jeg stil og ikke minst hår. Så da bestemte jeg meg for å ta en tur til min faste frisør på HairShop å farge det RØDT! Her er resultatet.

Hehe, neida! Som dere sikkert ser så er det en parykk. Men det er ingen tilfeldighet at den er rød, jeg har faktisk tenkt å farge det rødt! Etter å ha prøvd parykken så har jeg bare blitt enda mer sikker. Ikke sant jeg kler det? :) Føler meg som en dukke på disse bildene (som jeg faktisk synes er positivt). Kommer ikke til å farge det så intenst rødt, men en del mørkere.

Hva synes dere, skal jeg farge det?Bruno Mars


Lekser, lekser og mere lekser er det som står på planen for i dag og i morgen. Er viktig å prioritere skole, så mobilblogging er det eneste jeg får tid til nå dessverre.

Forresten! Jeg har funnet ut at selveste Bruno Mars har konsert i København samtidig som jeg er der! Fikk vite det på skolen i går og begynte faktisk å gråte litt.. Tenk at jeg skal være i samme by som han og så får jeg ikke dra på konserten. Jeg virkelig elsker Bruno Mars og har vært forelsket i han i mange år haha. Derfor lurer jeg på om noen har, eller vet om noen som har billetter til konserten i København den 31.10.13 som de er villig til å selge? Jeg ville vært evig takknemlig!10 days challenge


Da har jeg sittet med trynet ned i religionsboka med kaffe og en god blanding av klassisk musikk og Lana Del Rey en stund. En ting med meg og prøver er at jeg hater å pugge, helt til jeg kan stoffet inn og ut og har mere kunnskap å brife med. Vet ikke hvor mange ganger jeg har møtt mennesker som har dratt raske konklusjoner med at jeg er dum, helt til jeg åpner kjeften. Da sier de ??Hvorfor er du så smart??? haha, man får faktisk bruk for det man lærer både på fritiden og på skolen J

Kameraet vil virkelig ikke samarbeide med meg i dag, da er det greit å ha noen filter å gjemme seg bak.

Siden jeg er en veldig dårlig blogger som er flink til å ta meg lange ferier, så tenkte jeg å kjøre i gang 10 days challenge. Kommer aldri til å klare 30 så begrenser meg til 10. Drar uansett snart på storbyferie og da blir det blogging! Ettersom jeg blogger for dere så kan dere gjerne komme med ønsker. Hva har dere lyst til at jeg skal blogge om? Sminke, vegetarerfaringer, trening, lage video, svare på spørsmål osv? Dere bestemmer!

Natta ♥København tips?


Kom hjem for en god stund siden og har bare spist og sett på serier. Planen for resten av dagen er å lese til religionsprøve, hadde 6 i det på ungdomsskolen så har litt å leve opp til. Ellers driver jeg og søker etter ting å gjøre i København. Til dere som lurer så skal jeg dit på studietur. Jeg studerer jo drama, så det blir bare en kosetur med mange kulturelle opplevelser med den beste klassen, er superstoked! Så langt skal jeg til Det Kongelige Teater og se Macbeth, så skal jeg på Louisiana Museum of Modern art, en danseforestilling som hete Dans to go, og noen flere forestillinger jeg ikke helt husker navnet på. Er det noen av dere lesere som har noe å anbefale? Vil få så mye som mulig ut av turen så blir veldig glad for noen anbefalinger til ting å gjøre i København :)

Muss og suss ♥Nettshopping


Dagene har gått i ett siden sist. Jeg har vært på turné i Målselv med forestillingen Mira går gjennom romma, spilt en kortversjon av forestillingen under psykiskhelsedag, gjort lekser, øvd til prøve, skrevet innleveringer, jobbet og nå har jeg i tillegg klart å bli syk. Jaja, har i hvert fall fått ligge hjemme i to dager og hvilt ut. Er aldri ordentlig syk, og to dager borte fra skolen føles ut som to uker. I løpet av de dagene har jeg bare ligget på sofaen og sett på Glee, som er blitt en ny favorittserie. I kveld skal jeg se film med kjæresten så satser jeg på at jeg kommer på skolen i morgen.

Ellers har jeg nettshoppet litt. Jeg skal jo til København i slutten av måneden, og med dagene stappfulle av teater, danseforestillinger og museum så får jeg veldig motivasjon til å kle meg litt ekstra fint. Sånn er det alltid når jeg skal dra bort til andre byer eller land. Hjemme i kjedelige Tromsø så frister det aller mest å begrave meg i oversized hoodies og sløvebukser hele dagen.

Navy kjole her, Skjørt her, Poncho her

Lang sølvkjole her, kort sølvkjole her, kjole i to deler her.Hyttetur


Da har jeg kommet hjem fra hytta, det er helt ute i ødemarken og helt uten internett så derfor har det blitt dårlig med oppdatering. Det er tante som eier en hytte på Senja som familien min pleier å bo i, så bor tante og onkel og søskenbarnet mitt hos foreldrene til tante som bor rett nedfor. Tok selvfølgelig med meg kameraet, men glemte laderen så kameraet fikk bare vært med den første dagen.

Vi dro til et vann som var en kort spasertur unna hytta hvor vi hadde bål og koste oss i det fantastiske været.


Mamma og lillesøster.

Pappa.

Onkel og tante har fått seg verdens skjønneste lille hundevalp, en blanding av jack russel og papillon.

Tante.

På fredagen kom Jens med båten. Hadde sovet uten han i fire dager så var sinnsykt godt å endelig få være sammen med han igjen. Vi sover jo sammen hvær eneste natt og har nok blitt en smule avhengig kan man trygt si. Dagen etter dro vi på en fantastisk fjellfur, jeg elsker å gå i naturen og synes den norske naturen er noe av det vakreste som fins! Fikk ikke tatt noe bilder på fjellet, men vet de andre gjorde det så skal prøve å få tak i noen bilder. Nå er det på tide å legge seg. Skole og jobb i morgen så blir neppe noe blogging.

Natti ♥Familiekos


Etter at jeg ble eldre (høres ut som jeg er gammel, haha) så har det blitt lite tid til familien i helgene. Er alltid på jobb, fest, hos venner eller hos kjæresten i helgene når de skal finne på noe. Men i kveld hadde jeg fri fra både kjæresten, jobb og festing, så da ble det sjømat og Skal vi danse. Er ingen storfan av det programmet, men er koselig med familien. Etterpå så vi en veldig fin film som het The Lucky One med Zac Efron i hovedrollen, anbefales!

Deilige meg med ansiktsmaske, haha. Vil anbefale Lush, de er i mot dyretesting og alle produktene er hjemmelagede! Good stuff. 

Natta sweethearts ♥Kick start


Hei! Da har jeg nettopp kommet hjem fra kjæresten og sitter med rumpa godt plantet i sofaen. Ble en hard full body styrkeøkt i dag tidlig på Sats, er så gøy å se at man faktisk blir sterkere av å trene! Tenk at jeg faktisk slet med å ta 20 kg i knebøy for noen år siden, haha.

Denne helga skal jeg bare ta det med ro med lekser og trening, ikke noe drikking på meg altså, deilig! Neste helg skal jeg kanskje til Senja, så blir nok ikke så mye alko da heller. Selv om det er gøy med festing så synes jeg nesten det kan være enda bedre å bare ta det med ro i blant, alkohol er jo ikke akkurat sunt. Nå skal jeg ta meg en dusj og se på TV, så får dere andre ha en morsom lørdag!

Skal bli en mye bedre blogger framover så tenkte å kick starte bloggingen med en konkurranse. Har jo aldri hatt konkurranse før så det kan jo bli gøy å prøve noe nytt, hva synes dere?Goin' out


Hei dere! Nå er det endelig lørdag og klart for klassefest! Har gledet meg hele uken og har troen på at denne kvelden blir bra. Kjæresten er også med i kveld, noe som er veldig lenge siden så det er et pluss. Håper alle får en fantastisk lørdagskveld ♥

Kveldens outfit.

Kjole og sko fra Nelly.com

Begynner forresten å like den nye hårfargen min. Etter litt solarium så er den faktisk ikke så ille, men tror fortsatt at jeg kommer til å gå litt lysere etter hvert.

Hva synes dere om kveldens outfit?Mørk!


Long time, no see as always. Jeg må virkelig være tidenes sløveste blogger som faktisk bruker bloggen sin, men når jeg ikke har noe interessant å blogge om så er det ikke så lett å finne motivasjonen. Jeg lover ingenting, for bryter jo så å si alle løftene jeg gir på bloggen uansett, men jeg skal i hvert fall prøve å legge inn minst et innlegg om dagen, og etterhvert skal jeg prøve å holde meg oppe på tre.

Ellers er det ikke mye som er nytt, annet enn at jeg farget håret i går og nå er det nesten svart! Har fått mange positive kommentarer om det, men synes selv det er ALT for mørkt. Om det ikke lysner veldig mye etter én måned så legger jeg inn noen lysere striper. Føler også at jeg MÅ ta mye sol fremover så jeg ikke ser ut som en emo, haha.  

Og slik ville jeg sett ut med helt svart hår. Har faktisk vurdert svart med litt blåskjær i, men tviler så at det kommer til å skje med det første.

Hva synes dere, fint? Eller burde jeg farge det lysere?Litt sen oppdatering


Hei dere! Skrev mesteparten av dette innlegget for flere dager siden, men har hatt syke problemer med PC'en, må nok byttes ut snart.


Lørdagen med kjæresten var veldig koselig. Vi feiret ét års jubileet med sushi og gaver, og senere dro jeg ut på skumparty! Var faktisk helt sykt morsomt! Bortsett fra at enkelte fulle mennesker ikke forstår at et nei er et NEI! Men ellers skulle jeg ønske det var skumparty hver helg! Jeg badet i skummet, og hadde skumkrig med alle kjente og ukjente som jeg møtte. Så liten som jeg er så er det nesten umulig å dra ut og feste uten at folk begynner å løfte på meg og kaste meg i lufta, men på lørdag ble det tatt til et nytt nivå. Det måtte jo selvfølgelig gå galt til slutt og endte med at jeg styrtet ned i gulvet og måtte gå med ispose over øyet resten av kvelden. Ble et blått øye på meg, noe jeg ikke har hatt siden jeg var ca. syv år og slo meg på en lekebil, av alle ting.

Et lite tips til dere som ønsker mye oppmerksomhet på byen: Ta på den minste shortsen dere har, en hvit singlet og spyl dere våt så den blir gjennomsiktig! Trodde alle skulle gå i bikini og siden jeg ikke føler meg komfortabel nok til det så trodde jeg at jeg skulle være den mest påkledde der, haha. Ble faktisk stoppet av flere som ville ta bilde med meg, kjendisen vet dere!

Traff gultvet med panna rett over øyenbrynet som dere ser, så ble jeg blålilla over hele øyelokket. Det er IKKE øyenskygge jeg har på meg som det ser ut som, men en blåveis. Nå er fargene gått over til å bli rød og er gul helt opp til over brynet! Gud som jeg hater speil for tiden.

Ellers er døgnvillfestivalen godt i gang her i Tromsø. Hører på 50 cent for øyeblikket. Kan ikke vente til lørdag, da kommer Avicii!Verdens beste


I dag har jeg og Jens vært sammen i et år! Herregud hvor fort tiden flyr når man har det bra. Du er den eneste gutten jeg noen gang har møtt som jeg føler jeg kan være 100% meg selv med. Trenger aldri å være redd for å dumme meg ut foran deg, for jeg er så sinnsykt trygg på deg. Jeg føler vi er annerledes fra alle andre par i verden, at ingen kan måle seg med det sterke båndet vi har sammen. Mange tenker vel at jeg er gal som sier dette fordi jeg bare er 19 år, og at jeg må nok kysse mange frosker for å finne en prins, men jeg tror virkelig at det kommer til å bli oss. Kan ikke se for meg at det blir slutt en dag for det skjer ikke. Jeg liker deg ikke bare for den personen du er, men den personen jeg er når jeg er sammen med deg. Du er den mest omsorgsfulle og snille personen jeg vet om, og tror virkelig ikke det finnes noe vondt i deg. Selv om vi har vært sammen lenge nå så klarer du fortsatt å gi meg sommerfugler i magen, jeg blir bare mer og mer forelsker i deg for hver dag som går, og jeg kan ikke vente med å se hvordan vår framtidige liv blir sammen, for det er ingenting jeg ønsker mer enn det. 

Gratulere med et års jubileum gutten min, jeg elsker deg 


Gröna Lund


Skulle blogge på Gardemoen, men siden det var helt umulig å få nett med dritt pc?en min så kom ikke innlegget før nå?


I går var den morsomste av alle dagene i Stockholm, da dro vi nemlig til Gröna Lund! Fikk til og med filmet med GoPro?en i noen karuseller! Ikke helt lov, men vi tok sjansen og var veldig gøy å se på etterpå. Det som gjorde mest inntrykk på meg var spøkelseshuset. Var der i fjor og da var det ikke skummelt i det hele tatt. Men i år, fyy FAEN! Har ikke hylt så mye på flere år og var sikker på at jeg kom til å dø, haha! Var en person med SAW kostyme som jeg selvfølgelig var sikker på bare var en dukke, plutselig begynte han å springe etter oss og jeg følte at jeg var i en skrekkfilm!

Fikk meg en ny venn :)

Ellers synes jeg at den beste karusellen helt klart er denne.

Lystiga huset er også en favoritt. Spiste også en donut som jeg angret så sykt på etterpå! Så noiia som jeg har for usunn mat så tåler jeg ikke junkfood. Føles nesten ut som jeg har utviklet en slags fobi mot det etter at jeg så dokumentaren Supersize me, haha. Det ødelegger faktisk flere millioner liv og er jo faktisk ikke så sinnsykt godt heller etter min mening.

Jens syntes det var veldig godt, tjukkebolla mi ♥

Da er det på tide å busselalle, skole i morgen forstås.

God natt alle søte ♥Stockholm Midnattslöppet 2013


Skulle egentlig poste dette innlegget i går, men det ble ALT for sent så poster det nå.


Tenke å fortelle litt om løpet jeg har nevnt tidligere, som er mye av grunnen til at vi er i Stockholm av alle plasser. Hvert år arrangeres det et stort løp i Stockholm og flere store byer kalt Midnattslöppet, som er på 1 mil. Når jeg ble sammen med Jens så var det en tradisjon for han og løpe hvert år, også fordi hele arrangementet også er en tradisjon for familien til Jens som bor rett utfor Stockholm. I fjor var jeg med Jens til Stockholm, men hadde ingen planer om å løpe. To timer før det starten fant jeg ut at jeg skulle løpe, noe Jens overtalte meg til. Var en selvfølge at jeg skulle løpe i år også, og har tenkt å fortsette og springe så lenge jeg er sammen med han, det vil si til jeg dør.

Løpet gikk mye bedre i år enn i fjor for meg, men angrer på at jeg sprang med fivefingers. Det ble veldig vondt for føttene, og nå går jeg som en pingvin for jeg har så vondt i leggene. Burde nok blitt mye mer vandt til dem før jeg sprang så langt på bar asfalt. Ellers så var det selvfølgelig en fantastisk opplevelse, og det føles så godt etterpå! I fjor deltok ca. 27 000 mennesker på løpet, og i år var det så mange som 36 000! Gøy og se hvor mye det har vokst, om jeg ikke tar helt feil så er det det største i Skandinavia.

Ready to run!

Alle som løper får en slik t-skjorte å løpe i. Årets farge var neongrønn, IKKE min farge...

Jens var VELDIG klar.

Etter løpet, ganske sliten her kan jeg love dere.

Jens sprang med GoPro'en på hodet og filmet, nå har vi mye bra materiale til å lage en bra Stockholm video :)

Blogger om dagen i morgen når jeg sitter på Gardemoen håper alle får en god natt ♥Gårdagen


God morgon allihopa! Ble en VELDIG lang dag i går. Startet med at vi dro til Kista for å hente det vi trenger til løpet i dag. Så dro vi til en kamerabutikk for å kjøpe en del til kameraet til Jens og vi har nesten filmet i ett etter det. Var så oppslukt av å filme at jeg glemte helt av å ta bilder med speilrefleksen. Så tar bare noen print screens fra filmene vi tok. Derfor er ikke kvaliteten på bildene helt topp. Er et GoPro Hero Black Edition, som er den nyeste og beste innenfor GoPro kameraene. Det har helt sykt god kvalitet og har fisheye, men er ikke så bra å ta bilde med eller filme om natten. Han kjøpte også et handstativ, fikk veldig mange rare blikk der vi gikk og filmet oss selv, haha. Etter det gikk vi rundt i sentrum og det er jo ikke akkurat lite! Vi var også innom Nordiska Kompaniet hvor de har masse merker som Armani, Burberry, Tiger of Sweden, Acne og mange mange flere. Er ikke tidenes fan av å bruke en hel formue på svindyre merkeklær, så ble bare en leppestift på meg, fattiglusa...

Til slutt stakk vi på hotellrommet og sov i én time før vi stakk ut igjen for å sjekke livet på byen. På grunn av at vi skulle løpe i dag så ble det ingen alkohol.

Spiste på en café som het Wayne's coffee. Veldig god mat, men frappen var ALT for søt, smakte bare karamell.

En random DJ hadde konsert.

Vi gikk forbi en av Sveriges største kinoer og fant ut at den var åpen, så da ble det en veldig spontan kinotur. Så Pacific rim, helt ok film.

Var ikke på rommet før kl to, så var veldig trøtt og orket ikke blogge.

Nå stikker vi til Täby for å møte familien til Jens, skal prøve å blogge før løpet i kveld.Sergeltorget next


Et kjapt innlegg før vi suser ut døren. I dag skal vi shoppe mere i Drottninggatan, og dra til Sergeltorget. Så må vi hente litt utstyr til løpet i morgen og kjøpe en del til kameraet til Jens.

Dagens outfit: Kjole - Sheinside.com og sko - Skoringen

Hva skal dere i dag?Kveldstur


Da er vi kommet tilbake til hotellet etter en fin spasertur i Drottninggatan. En lang gågate med mange kjedebutikker, resturanter og caféer. Var jo selvfølgelig ikke mange butikker som var åpen, med tanken på hvor sent det var, men vi fikk kartlagt oss bedre her. Med litt hjelp fra google maps fant jeg ut at det meste vi har lett etter, og det vi trodde var langt unna, bare er en liten spasertur unna hotellet. Steder som Nordiska kompaniet og mange butikker som vi var på i fjor, så i morgen blir det også en del byvandring.

Danseforestilling.

Synes ikke på bildet, men det var en hel folkemengde som samlet seg rundt han her. Var veldig vakkert å høre på når han spilte chello, ville gi han penger men ingen av oss hadde kontanter...

Utsikten fra hotellet.

Nå skal vi kose oss med filmen My sisters keeper. Satser på at Jens begynner å gråte sånn at jeg kan trøste han, synes sånt bare er koselig jeg, haha.

God natt og ha en fin kveld ♥Et lite hei fra Stockholm


ENDERLIIIG KOM JEG MEG INN PÅ BLOGG.NO!!!

Satt i hele går og prøvde, uten hell. Men NÅ er jeg Endelig her :) Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet i Stockholm! Føles helt fantastisk å være borte fra drittplassen Tromsø, kan ikke vente til den dag jeg flytter der ifra. Jeg og kjæresten ankom Sverige i går, og har bodd én natt på Clarion Hotel Arlanda Airport. Kjempefint og moderne hotell med trivelige annsatte og ikke minst kjempegod frokost! Nå er vi i Stockholm og bor på Clarion Hotel Sign, som vi skal bo på resten av turen. Et veldig fint og nytt spahotel som jeg elsker allerede! Siden jeg jobber i Choice så betaler jeg bare 400,- natta! Helt sykt billig, pluss at jeg spleiser jo med Jens, så betaler bare 200. I Går fikk vi til og med et superiorrom til samme prisen, klager ikke.

I går tok vi flyet fra Tromsø grytidlig, dagen gikk til å sløvet på hotellrommet og Arlanda (flyplassen) hele dagen. 

Meg i går: Topp - Bikbok og skjørt - Newyorker

Jens har forresten kjøpt seg GoPro kamera, et pittelite men sykt bra sportskamera som tåler alt. Kommer nok til å låne det i fremtiden.

Elsk! ♥

Var på noe som lignet på Sveriges tolkning av Yogurtheaven, men var ikke halvparten så god.

I dag sto vi opp tidlig, spiste frokost og satt kursen mot Stockholm.

Før vi dro stakk vi innom Starbucks på Arlanda. Aldri drukket det før, men nå skjønner jeg hvorfor folk er så hekta på det. NAMMMM! Litt dumt at de skrev navnet mitt feil da...

Venter på flytoget med min fantastiske koffert. Én ting jeg elsker med Stockholm er at alt av transport er helt punktlig!

Når vi kom fram til hotellet slengte vi fra oss koffertene og stakk ut i byen for å utforske og shoppe. Var mest i området rundt Slussen og Gamla stan.

Jens klikket helt når vi så denne butikken. Løping er jo livsgleden hans, haha.

Nå skal vi dra og få i oss litt mat, blogges ♥På vei til hytta


Sorry for null blogging i går, men hadde faktisk INGENTING å blogge om. Blir nok lite lyd fra meg i dag og morgen også siden jeg nå sitter i bilen med kjæresten og Max på vei til hytta i Oldevik. Der er det så vidt mobildekning. Hadde faktisk tenkt å ha en fin og idyllisk fotoshoot med sommerkjole og alt, men så er kameraladeren sporløst forsvunnet og kameraet er helt tomt for strøm :( Må kjøpe meg ny lader om jeg ikke finner den og det er litt kipt. Noen som vet hvor mye en Canon EOS lader koster?

Snakkes i morgen, nå er det kjærestetid <3Natti


Da er jeg kommet hjem etter trening og bare slappet av litt. Ble ikke så veldig lang økt ettersom jeg ikke visste at Sats stengte så tidlig som kl 21.00. Jaja fikk kjørt magen hardt uansett. Nå skal jeg ta meg en velfortjent dusj og legge meg. Har jobb i morgen tidlig kl 07.30 og har ikke lyst å være så alt for trøtt.


Nattinatt, og sov godt ♥Syden


God ettermiddag solstråler! Akkurat nå er jeg i Syden! Aka verandaen vår?

Det kunne faktisk vært Syden, for det er helt sinnsykt fint vær. Har gått i bikini i hele dag og bare sløvet i solen med litt lesestoff, god musikk og MANGO! Er seriøst 34 299 895++ ganger bedre enn alt godteri i verden! Nå har vi akkurat spist burger her hjemme, vegetarisk til meg.

I dag SKAL jeg til Sats, og jeg SKAL ha en hard six-pack økt, og jeg SKAL GÅ hjem igjen, ingen unnskyldninger! Omså det begynner å hagle så SKAL det gjennomføres.

Bestehunden elsker solen minst like mye som meg♥

100% sminkefri!

Hvordan er været hos dere?Work


God ettermiddag søte små. I dag rekker jeg ikke noe særlig blogging dessverre. Sto ikke opp før kl 14.00! Jeg som skulle være så flink å gå den lange veien til Sats, etterfulgt av en hard six-pack økt. Slik ble det altså IKKE... Nå sitter jeg på bussen på vei til jobb og blir der resten av dagen.

Liten linselus bak i der ja.
Håper dere andre får en fantastisk dag, uansett hvor dere er! LOVE <3Fjelltur


Da er rompa plantet godt i sofaen, klar for et siste innlegg før jeg tar kvelden. Jeg, Jens og Max gikk som sagt opp Fløya, samme fjell hvor fjellheisen går. Ble en veldig koselig tur med godt vær og godt humør hele veien. Skal virkelig bli flinkere til å gå fjellturer. Man får en god opplevelse, pluss sinnsykt god trening med på kjøpet! Dette blir det sommerkropp av skal jeg love dere!

Tromsøs helt klart fineste utsikt.

Måtte jo ta hoppebilde, er UMULIG å se det minste normal ut! Føler meg som en alien her.

Slik så det ut på vei nedover igjen. Snille Jens løp i fra meg, så her koste jeg meg alene ja... :(

Når vi kom hjem lagde jeg Sophie Elises fantastiske sunne amerikanske pannekaker! Gjorde oppskriften til min egen ved å bytte ut vaniljesukker med sukrin og kryddret med kanel og kardemomme. Ble kjempegodt! Hadde på syltetøy og jarlsberg. Spiser jarlsberg til ALT, det beste jeg vet!

Sengen kaller, god natt alle søte ♥Picnik


Solen fortsetter å skinne i Tromsø og alt er topp. Har nettopp kommet inn etter en liten picnik med kjæresten. Er en kjempesøt liten park i svingen der Jens bor, så trengte ikke å reise så langt. Vi spiste fiskekarbonader i wraps og is til dessert og bare lå og snakket om hva vi skal gjøre i Stockholm. Ikke lenge til vi drar nå! Gleder meg som en liten unge, selv om det bare blir fem dager. Skal prøve å presse inn en litt lengere ferie i vinter, er jo som regel da man virkelig vil komme seg bort!

Brukte samme klær i dag som i går, som dere ser. Gleder meg til å komme hjem til min egen garderobe!

Nå blir det litt chilling før vi går opp Fløya. Fjellet med desidert best utsikt over Tromsø.Hella


Nå har jeg kommet hjem til kjæresten etter en lang dag i solen. Jeg, han og noen venner bestemte oss for å ta en liten roadtrip i det fantastiske været. Vi dro til et lite sted som heter Hella på Kvaløya. Veldig fin plass hvor vi solte oss, kastet frisbee og grillet. Her kommer et lite bildedryss fra dagen.

Vi så rein! Klikket helt og skulle ta bilde, men ble bare ett, haha.

U mirin brah? Sier kjæresten HELE tiden...

Dagens outfit! Alt er Jens sitt, bortsett fra solbrillene da. Vi har begge fått en ting for hoodie tank som dere ser.

Tenkte jeg skulle bli flinkere til å blogge, men det er så demotiverende å se hvor dårlig dere har blitt til å kommentere, føles som om ingen leser bloggen jo :( Håper det blir bedre så jeg får MASSE motivasjon!

Ha en fin kveld ♥Morgenstund


God morgen bloggen! Er i hvert fall morgen for meg. Ligger i sengen og tenker jeg bare må stå opp før de sære drømmene mine tar livet av meg! Bestevenninnen min Veronika har bursdag i dag, så vi feiret henne i natt. Tror aldri jeg har vært så edru på byen som jeg var i går, føles litt godt så vet jeg at jeg ikke har gjort noe teit, men likevel er det kjedelig der og da. Har også fått erfare det slik at blondiner IKKE får mest oppmerksomhet på byen! Vet enda ikke om jeg skal synes det er positivt eller negativt, haha

Speilrefleksen ligger igjen der vi vorset, så viser bilder fra kvelden senere. Dere får nøye dere med mobilkamera enn så lenge.

Sminkefri brunette, kan vise bedre bilde av hårfargen senere.Loner


I dag blir en travel dag så tenkte at jeg kunne mobilblogge litt for dere, bedre enn ingenting! Akkurat nå er jeg helt alene på store Jekta. Har kjøpt gave til verdens beste Veronika som har bursdag i morgen. Nå venter jeg på at hun skal komme, sånn at vi kan kjøpe inn litt saker og ting til festen!

Se hva jeg har kjøpt, iiiik!!! I dag skjer det!Farge håret brunt?


Hei, det var lenge siden! Har ingen bedre unnskyldning enn at jeg ikke har orket å blogge, rett og slett.

Så over til overskriften. I det siste har jeg hatt en veldig stert trang til å farge håret mørkt. Jeg er så sinnsykt lei av blondt hår. Trodde aldri jeg skulle si det, men jeg vil farge det brunt! Jeg har hatt brunt hår tidligere og vet at jeg kler det. Føler av en merkelig grunn at jeg aldri ser brun ut i huden med blondt hår. Det blir fort veldig unaturlig, og jeg føler ikke jeg kan være så brun som jeg vil med blondt hår. Når det blir brunt kan jeg tane masse! Synes uansett at man vanligvis ser eldre ut med mørkt hår (på en god måte). Det jeg misliker mest med utseendet mitt er at jeg synes jeg ser alt for ung, søt og uskyldig ut. Mange synes vel at det er positivt, men jeg hater det!

De peneste damene jeg vet om har jo faktisk mørkt hår, så det er jo ikke akkurat stygt!

Hva tror dere, blir det fint?Sliten kriger


Hei! Har nettopp kommet inn døren her hjemme og herregud hvor sliten jeg er! Har vært våken siden 05.45 og jobbet fra 06.30 til 14.30, og så har jeg vært i byen. Nå skal jeg liksom støvsuge og vaske litt her hjemme, men mulig jeg utsetter det litt. Trøttpia94 liksom. Senere var planen å ta sol med bestevenninnen min, men tror jeg trenger en god powernap før den tid!

Haha, her sier jeg ''Jens slutt nu!''

Ble også et lite innkjøp i dag, viser dere senere.

Ha en fin dag ♥Tar kvelden


Hei dere. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb og tenkte og skrive et kjapt mobilinnlegg før jeg tar kvelden. Gårsdagen var ganske grei. Dro på Blårock og møtte noen venninner. Så oppdaget jeg at det faktisk er dansegulv der! Det bare er litt godt gjemt og det er ingen som bruker det, haha. Møtte en annen venninne og vi stakk en tur på Rogers som er den uteplassen jeg vanligvis er på. Er ikke mange alternativer for ungdommer under tjue i Tromsø altså. Etter det dro jeg hjem, lagde meg nudler, kakao og satt og gråt til Dumbo, Haha. Ble visst kanskje to glass for mye gitt...

Frister ikke å vise det halvdøde usminkede trynet mitt nå, så får prøve på nytt i morgen.

Natta alle søte <3Blåmandag


Da sitter jeg hjemme med vinglasset i handen og tenkte jeg kunne blogge litt. Skulle egentlig til en venninne først, men siden jeg er så treg så blir jeg nødt til å sitte og drikke vinen min alene før jeg drar ut på byen. Var jo full fest på fredag så det blir en rolig kveld med noen få glass vin. Turen går til Blårock, et utested jeg ALDRI nermer meg. Er liksom ikke den samme partystemningen der som jeg liker når jeg er ute, det er ikke dansegulv der engang. Men akkurat i dag så går det bra siden jeg har ikke noe partystemning uansett.

Smykke fra Mango, Shorts fra Sheinside.com og toppen fant jeg bare i kleskapet! Har aldri brukt den haha. Et ganske svart og hvit outfit, men er noe på meg som er blått ser dere? :)

Satt serriøst i en halvtime og prøvde å åpne vinflasken. Hva er egentlig vitsen med vinkork? Skrukork er jo mye mer praktisk!

Da skal jeg drikke opp og suse ut døren.

Ha en fantastisk kveld ♥Sløv


Gud hvor kjedelig livet mitt er. Her om dagen dro jeg og kjæresten min på nærmeste butikk og kjøpte to pizzaer og wienerbrød. Så spiste vi det og så på The last song, fantastisk film! Etter det bestilte vi salat fra Peppes og så Dumbo, så da var det rett tilbake til barndommen! Elsker at den barnefilmen viser litt av ondskapen bak sirkuset, selv om det er langt ifra halvparten. I går var jeg så flink at jeg lagde mat selv! Og vi så Mean girls, beste jentefilmen. Dessverre likte ikke Jens den, men hva kan jeg forvente? Nå er han på jobb og jeg er alene med Max igjen. Ellers har jeg ikke gjort en dritt og føler meg som tidenes sløveste person.

I kveld er det mulig turen går ut, men da blir det en rolig kveld. Føles rart å dra ut på en mandag av alle dager, mer er jo sommer? Er ikke mye annet som skjer så hvorfor ikke?

 

Slik ser jeg ut i dag, sollyset får håret mitt nesten til å se platina ut! Ser også at det er blitt mye lengere, men er fortsatt veldig tynt?

Kva skal dere i dag? ♥Party


I dag har jeg skikkelig søndagsfølelse! Kanskje ikke så rart når jeg var ute i går. Siden jeg så og si har huset for meg selv tenkte jeg å ha vors her før vi dro ut på byen. Ble veldig vellykket og det morsomste vorset jeg har vært på på lenge! Veldig mye forskjellige folk, men er jo bare morsomt det! Ute på byen var det litt roligere for å si det mildt. Helt dødt! Tror vi var inne i max tjue minutter før vi bestemte oss for å dra hjem. Skulle jo være nach, men var så sinnsykt trøtt. Er visst ingen nachspiel jente. Her er litt bilder fra kvelden. Ble tatt veldig mange flotte bilder, men tror ikke alle egner seg helt for denne bloggen, haha!

  Haha, hva skjer?!

 

hva har dere gjort i helgen?Oppmerksomhetssyk


Sitter i sofaen og fryser, det er så sykt kalt i Tromsø nå! Ikke gøy. Jeg kan ikke vente til den dag hvor jeg flytter vekk til litt varmere strøk, men blir fortsatt noen år til. Først må jeg kanskje vite hvor jeg skal flytte haha.

Er i ferd med å bli gal av Max, han er så selskapssyk og syter og klynker om jeg ikke gir han min fulle oppmerksomhet 24/7.  Begynner å bli slitsomt.

Ja ja, er glad i den lille klumpen min uansett ♥

Haha jeg ser så sykt stor ut i denne genseren, kjærestegenser ♥ Prøvde å ta noen bilder av meg, men er umulig å bli fin med håret i en fetthestehale... Får prøve på nytt i morgen for nå må jeg komme meg på jobb!Vegan uke


Hallo!

I går kveld var jeg så sliten at jeg trodde nesten jeg skulle besvime. Kjentes ut som om noen satt i fra seg en 100 kg blokk på hodet mitt. Likevel fikk jeg ikke sove før etter et par timer. Før sommeren prøvde jeg jo ut et vegankosthold om dere husker. Dette gir mange helsemessige fordeler. Kunne ikke tenke meg å bli veganer ut livet, men det er veldig fint å ta seg en uke i blant som veganer og få renset kroppen. Derfor skal jeg bare spise plantekost denne uken, med unntak av proteinshaker som inneholder melkeprotein.

Jeg har veldig lite komplekser for kroppen min, er ganske tynn og har lite fett på kroppen, samtidig som jeg synes jeg har litt former også. Veier 45 kg og har ikke bruk for å gå ned i vekt, men jeg ønsker å få lavere fettprosent og bygge muskler. Målet er å få 6-pack. Samtidig er det å være i god form og føle seg frisk og rast like viktig for meg som å se fit ut!

Tenkte jeg kunne legge ut førbilder i dag og se om det blir noe forskjell i løpet av sommeren. Jeg skal bli flinkere til å trene, og skal begynne med ny proteinshake, samtidig som jeg skal fortsette å spise så sunt som jeg gjør.

Her er førbilder for mage og lår, kanskje jeg kan legge ut for ryggen også etter hvert?

Ha en fin dag ♥Release your potential


Hallo.

Nå har jeg ikke ord for hvor skutt jeg er, føler med direkte som et slakt! Våknet kl. 07.00 og jobbet til kl. 14.00. Etter det har jeg trent, og det var den SYKESTE treningsøkten på lenge! Fikk pushet meg veldig hardt og har fortsatt vondt i magemusklene. Det er den merkelige følelsen som både er fantastisk og vondt samtidig. Det er så deilig å kjenne at man faktisk lever! Synes fortsatt veldig synd på de som ikke får den gode treningsgleden.

Litt steroider før trening, hehe...


Elsker den nye shakeren jeg fikk av kjæresten, god motivasjon til trening. Til dere gutter; det er utrolig hvordan små overaskelser kan lyse opp hverdagen til en jente, just sayin! ;)

Ha en fin kveld ♥Nye kjoler


Fikk lønn her om dagen så tenkte å unne meg noe fint for å muntre meg litt opp. Jeg elsker å pynte meg i hverdagen, men har ingen hverdagskjoler. Disse skal jeg bruke i Stockholm.

Har ønsket meg denne sykt lenge, endelig er den på vei hjem til meg!

Nydelig sommerkjole.

Veldig spess kjole, men jeg synes den er veldig flørtete og søt, tror den blir kjempefin med noen brune lita sko og dott i håret.

 

Denne kjolen er sinnsykt fin på, veldig ulik meg men jeg elsker den! Håper bare den er like fin på meg som på andre jeg har sett.

Alle kjolene er fra Sheinside.com som er blitt min favorittbutikk! De har kjempe mye fint og det er sinnsykt billig. Alle kjolene kom på litt over 600,- til sammen! Har bestilt der ifra før og alle klærne er av god kvalitet. Har aldri måtte betale toll. Det eneste minuset er at det tar ca. to uker før man får klærne, men er SÅ verdt ventetiden!

Så fikk jeg nylig en liten oppdatering fra familien i Rhodos. Til neste år skal vi alle komme oss dit, gleder meg allerede!

Nå må jeg stikke på jobb, ha fortsatt en fin dagGrått


Hei dere.

Har bare sløvet framfor TV'en, lest og jobbet i det siste. Dette er ikke sommeren jeg så for meg i mai når det var så varmt at vi fikk lov til å dra ut i nesten alle timene på skolen. Nå er det bare grått og trist og har ikke motivasjon til å gjøre noe. Er så sinnsykt misunnelig på de som er i Syden nå. Kunne jo vært i Rhodos selv med familien, men valgte å spare de pengene. Så for meg en sommer ute i finværet med grilling, kos og venner. Nå kan jeg virkelig ikke vente til jeg skal til Stockholm, tror faktisk jeg flytter dit en vakker dag, elsker den byen

Nå skal jeg drikke opp herbalifeshaken min og lese videre på Ondskapens hotell i dagens shilleoutfitt før jeg skal på jobb kl 18.


Blogges senere.Kveldstur


I går dro mamma, pappa og lillesøster til Oslo også videre til Rhodos i natt. Det er første gangen de drar til Syden uten meg, og første gangen jeg er alene hjemme så lenge. Blir hele 18 dager alene og litt ensom, men jeg har jo Max og Jens. Broren min er jo også hjemme, men han han er for det meste på jobb eller i leiligheten sin når jeg er hjemme. Nå skal jeg og Max gå kveldstur, så skal jeg komme meg på trening etterpå. Prøvde å ta bilde med han, men var ikke så veldig lett...


Ha en fin kveld ♥Den siste tiden


Hei dere! Jeg har bare virkelig ikke følt for å blogge i det siste, er så lite motivert. Har jo så lite å blogge om for tiden, og mindre blir det for jeg kommer til å jobbe ekstremt mye i ukene framover. Men jeg skal prøve så godt jeg kan.

I det siste har jeg for det meste feiret bursdagen min, spist sushi og yoghurtis, og trent! Fire dager på rad faktisk. Har ikke tenkt så mye over det, har bare trent haha. Så har jeg sett litt filmer og lest. Er egentlig veldig glad i å lese, men føler aldri jeg får tid. Nå har jeg ferie og fått mye bedre tid, det hjelper meg også å sove. Jeg har lånt Ondskapens hotell fra biblioteket. Det er jo tidenes beste film, så boken må jo bare være fantastisk.

Litt bilder fra de siste dagene.

Maki fra Shin sushi.

Verdens beste is fra Yogurt heaven!!

Sushi point på Lotus. Var så mett at det var sykt vondt etterpå.

Gladgutt etter Adidasmila på Midnightsun marathon.

Også bursdagspia selvfølgelig, klar for sushi igjen haha.

I dag har jeg vært hos onkelungen til Jens som ble syv år i dag! Ble lego Star Wars i gave fra oss som falt veldig i smak. Hvem liker vel ikke Star Wars? :)

Senere skal jeg vise dere hva jeg har fått i gave.

Ha en super dag ♥Min bursdag


Hei hei!

I dag er det min bursdag! Voknet ikke før kl 13.00 og har bare fikset meg til nå. Vasket og klipt extensionsene, dusjet og sminket meg. Nå kommer gjestene snart så blir det kaffe og kake her hjemme før jeg og verdens beste gutt drar på Lotus. Min favoritt resturant i Tomsø. Har veldig dårlig tid så rekker ikke ta noen nye bilder. Blogges kanskje i kveld.

Ikke det fineste bildet av meg, men men.

Ha en fantastisk dag dere og!Hårkatastrofe


Herregud for et styr! Jeg har i de siste dagene sittet flere timer og prøvd å fikse håret mitt. Har nemlig tatt ut tapehåret og nå er jeg 100% sikker på at jeg ALDRI skal prøve det igjen! Håre mitt er blitt sinnsykt tynt. Jeg var på gråten i går for jeg var så lei meg. Fjernet håret selv med en remover fra luxushair.no hvor jeg kjøpte håret. Etter litt riving og sliting så fikk jeg ut håret, selv om jeg har studert flere youtube videoer som viser hvordan man gjør det. Håret var fult av floker og limklumper og det var et rent helvete å få ut! Jeg har aldri hatt så tynt hår før som jeg har nå...

Var hos Hair Shop på Jekta i dag hvor bestevenninnen min Veronika begynner som lærling snart. Hun stripet etterveksten og la inn mørkere striper i resten av håret mitt. Dere ser kanskje ikke så mye forskjell, men det er blitt en mye mer naturlig blondfarge. Nå føles håret mye tykkere etter å fønet det opp og brukt hårskumm, så nå føler jeg faktisk at jeg kan gå med det i offentligheten.

Ser så sykt kunstig ut på dette bildet!

Deilig kjærestegenser ♥ Nederste bilder viser håret uten filter.

Fra nå av skal jeg bli veldig flink til å ta varet på håret mitt, så vil det sakte men sikkert vokse seg langt og tykt. Før hadde jeg helt latterlig mye og sunt hår, men det forsvant når jeg bleket det...

Noen flere som har dårlig erfaring med extensions?Gratulere med dagen kjæresten min!


I dag har verdens aller beste gutt bursdag, min gutt! Glemmer aldri bursdagsfesten din i fjor. Var så sinnsykt mye som skjedde den kvelden, og jeg sov hos deg for første gang. Trodde aldri det kom til å bli noe mellom oss, men før jeg visste ordet av det så tok du meg med til familien din i Stockholm, og vi hadde en fantastisk ferie i lag. Jeg føler bare jeg blir mer og mer forelsket i deg, og for første gang i livet føler jeg meg trygg i et forhold. Du er ikke bare kjæresten min, men også min bestevenn og jeg kan virkelig fortelle alt til deg. Dette skal bli en fantastisk kveld med familie, gode venner og PARTY! Du er den snilleste, søteste, kjekkeste og mest omsorgsfulle kjæresten jeg kunne fått, og håper virkelig det blir oss to. Gratulere med 22 års dagen Jens, jeg elsker deg ♥Bad day...


Dette har vært tidenes verste dag, husker ikke sist jeg var så deppa. Jeg hater virkelig meg selv noen ganger. Jeg er virkelig tidenes mest følsomme person og det skal ikke mye til for å såre meg eller gjøre meg lei meg. Hadde tenkt å trøste meg selv med en av mine favorittfilmer ''I am legend'', men slik blir det ikke for mamma og pappa skal se en annen film. Ser i hvert fall ut som at alt skal ordne seg, men når jeg først er deppa så skal det mye til for å muntre meg opp igjen, eller bare litt tid.


Haha, må nesten le av hvor emo jeg er nå, alt går nok bra til slutt!

Håper alle dere har hatt en bedre dag enn meg ♥Barbie liksom


God ettermiddag blog readers. Sto opp og fikset meg for ikke lenge siden og nå skal jeg på min første treningsøkt på Sats på veldig lenge! Gleder meg faktisk sykt, planen er å løpe ca 30 min på mølla og trene magen. Etter det skal jeg på Jekta (Et gigantisk og nytt kjøpesenter i Tromsø) og kjøpe bursdagsgaver. To fantastiske gutter har jo bursdag i helgen, så i morgen blir det feiring her hjemme.

Sminket meg litt ekstra i dag, ville prøve ut noen halvvipper som jeg klipte til av noen alt for dramatiske løsvipper. Lillesøster sa jeg så ut som en pen Barbiedukke, KOMPLIMEN! Ellers bruker jeg faktisk ikke foundation i hverdagen. Bruker bare en fuktighetskrem med litt farge fra Dermalogica og concealer under øynene.

Ha en fin dag ♥Workout


Slenger inn et kjapt innlegg før jeg og Veronika stikker på Evo for å trene. Jeg kan altså trene der ut måneden før det bare blir Sats ♥. Ellers har jeg vært på jobb i dag fra kl 11 og kom hjem for ikke lenge siden. Planen for dagen etter trening blir vel en dusj, og se Paradise Hotel finalen alene. En innholdsrik dag i mitt liv. Faktisk den mest innholdstike på lenge, litt trist...

Trøtt og svett tryne etter jobb, og værre blir det etter trening! Tightsen er fra XXL og toppen Sats, begge av merket Nike.

Hva skal dere i dag?Superbarnevakten!


Hei dere! Er hos onkel og tante å sitter barnevakt for søskenbarnet mitt. Jeg og Jens har kost oss med pizza og bare sløvet foran TV'en. I dag er en dag hvor jeg er veldig glad for at jeg har blogg. Fikk en melding på facebook av barnevakten min fra når jeg var liten som jobber på Sats, og på grunn av henne så fikk jeg fikset vennerabatt og betaler 399,- i måneden for satsmedlemskap! Er sykt glad, nå har jeg endelig motivasjonen på topp, og jeg kan begynne å trene ordentlig igjen. Takk Eva! Noe som også gjorde dagen min bra var at Isabell kom inn på Paradise Hotel igjen! HAHA. Det teite tapershowet ja, men jeg liker det, og jeg digger Isabell, søteste jenta noen gang! Håper hun og Birger vinner ♥

 Favoritt  chillegenseren ♥

Må vaske fetthåret når jeg kommer hjem, og den sykt lange etterveksten får det ikke til å se mye bedre ut. Håper jeg får fjernet den i løpet av uken! Vurderer å farge håret mørk blondt, nesten brunt. Synes det er mye finere når jeg er brun i huden. Det irriterer meg at jeg er så blek på bilder, er jo sykt brun i speilet men lik blek på bilder både med og uten blits...

Håper dere alle får en fin onsdagskveld/natt ♥Savnet meg?


Da er jeg tilbake etter en liten pause ''IGJEN''. Har vært sinnsykt sliten, hatt mye jobb i det siste og egentlig hatt veldig lite spennende å gjøre, så lite å blogge om. Men nå er jeg tilbake, og skal holde meg her, har jo faktisk sommerferie! Har i hvært fall fått jobbet med brunfargen siden sist. Er blitt sykt brun! Noen som vil vite hvordan?

 Dette var egentlig et totalt grusomt bilde av meg så JA, har lagt på noen filter her. Ser litt oransje ut her, men dere får sett bedre bilder etter hvert.

Ha en fin kveld! ♥En fin dag å jobbe på


Blogger fra mobilen. Som sikkert alle over hele landet har fått med seg så har Nord-Norge hatt helt fantastisk sydenvær i det siste. Men i dag var det ikke mye å skryte av, overskyet, regn og kaldt. Da er det for så vidt greit å ha jobb i dag.

Er stygg på alle bilder i dag...
Ha en fin dag <3Workout next!


Hei alle sammen! I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å vært på skolen og vært hjemme. Nå skal jeg på evo fitness for den første ordentlige treningsøkten på over to måneder. Jeg føler meg så feit innvendig om jeg kan si det slik? Er bare så grusomt ekkelt å ikke få trent på så lang tid når man faktisk liker å trene. Jeg har jo vært plaget av det knekte halebenet mitt, men det skulle vært grodd for lenge siden. Når det enda gjør vondt så får det bare være sånn for treningen kan ikke vente en dag til!

Ser sykt blek ut på bilder i dag...

Håper dere har en fin dag, blogges senere ♥Vibram Fivefingers løpesko


I går kjøpte verdens beste gutt nye treningssko til meg! Han sier at de er så sinnsykt bra at jeg måtte få de.

 

Litt småhår på leggene ja... 

Vibram Fivefingers er sko med tær, laget av hovedsakelig slitesterk gummi og tekstil. Den tynne gummisålen gir en følelse av å være barfot. Dette er veldig bra for å bedre balansen og stimulere flere muskler i bena. Samtidig får man et bedre grep på underlaget som bidrar til mye bedre kontroll. Mennesket er jo faktisk skapt for å bevege seg rundt barbent, det er ikke for ingenting at verdens beste løpere er afrikanske! Eneste minuset er at de ser ganske spesielle ut, men jeg liker det. Disse kostet rett under 1000 kr. Skoene finnes i mange modeller til all slags bruk, mine er for det meste for terreng.

Noe dere kunne tenkt å bruke?Taaning


Har som sagt fri i dag både fra jobb og skole, så våknet ikke før klokken to. Ellers har jeg bare solt meg i finværet. Nå er jeg så brun at lillesøster synes det er litt for mye, men det gjør da ingenting, vil bli ENDA brunere! Fikk også halve Victoria Secret bikinien i posten. Fikk bare trusa, men toppen kommer forhåpentligvis snart.

Dagens outfit, hehe.

Skal starte treningen i dag med mine nye sko. Jeg SKAL ha sixpack før skolen starter igjen! Nå er det grilling før bestemor og Åge kommer på besøk. Åge er som en slags ste bestefar for meg, men han har vært sammen med bestemor så lenge at han virkelig er blitt som en bestefar for meg.

Blogges senere, skal vise dere mine fantastiske treningssko.
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits