Spørsmålsrunde!


Har fått litt forespørsler om jeg kunne ha spørsmålsrunde snart, og ettersom jeg har utrolig lite å blogge om for tiden så passer det meg egentlig helt perfekt! Så da er det pare å spørre i vei om hva dere vill så svarer jeg på det meste som er saklig. Tenkte jeg kunne prøve å svare i en video selv om jeg synes det er forferdelig kleint. Er så utrolig rart å sitte alene og snakke til et kamera hvor jeg føler ingen hører på, men noe må man jo ofre i livet.

Så da er det bare å fyre løs, hva er det dere lurer på?

#SpørsmålsrundeNy header


Da har jeg endelig fått fikset ny header og profilbilde, pluss at jeg har lagt til skygge på bloggen for å få de til å passe bedre. Ble ikke helt fornøyd med bildene på shooten. Har en slik ''styggdag'' hvor jeg kan ta 1000 bilder og er misfornøyd med alle. Ble i hvert fall noen brukbare bilder.

Ser ut som jeg er blitt platinablond igjen! Er nok bare solen.

Nå skal jeg skifte til kveldens antrekk, så blir det PARTY HARD! Gleder meg så sinnsykt, har på følelsen av at dette blir en bra kveld! Håper alle får en like bra kveld som jeg (forhåpentligvis) skal ha, så skal jeg prøve å huske å ta mange bilder med digitalkamera.

Hva synes dere om headeren og profilbildet?

HEJDÅÅ ♥Kontakt.


Ønsker du å kontakte meg ved sponsing, spørsmål eller annet så gjør det gjerne på mail: julieremant@gmail.com eller på facebook Julie Marlén Remman-Antonsen.Header KONKURRANSE!!


Jeg begynner å bli rimelig lei designet mitt. Jeg har jo forandret meg veldig mye, så er litt desperat etter ett nytt. Har tenkt å fikse en shoot i løpet av de nermeste ukene, men klarer ikke vente så lenge. Har et design klart, men trenger header og profilbilde. Derfor kjører jeg i gang en liten konkurranse.

Konkuransen går altså ut på å lage meg header og profilbilde av bildene under. Den som lager de bildene jeg kommer til å bruke vil bli linket til hvert innlegg i hele neste måned!

Bøyer meg i støvet om noen klarer å lage en fin header og profilbilde av disse bildene! Som dere ser er det nederste mer redigert enn de andre, så pass på det når dere lager, vil at bildene skal passe sammen.


Slik ser fargene til det nye designet ut.

Kravene er:

♥ Headeren må minst være 1019 px bred og 548 px høy.

♥ Profilbildet må minst være 160 px bredt og 220 px høyt.

♥ Headeren og profilbildet må passse med det nye designet så se på bildet over.

♥ Rediger bort den rotete bakgrunnen, men det må ikke se så uptoft ut som jeg ville gjort det x)

♥ Det skal stå bloggnavnet med fin skrift på headeren, eller Julie Marlén.

♥ Liker det øverste bildet best, så er en fordel å bruke det.

 

Bildene må sendes til e-postadressen: jens1runner@hotmail.com, dette er ikke min e-post, men ettersom min ikke funker må jeg bruke en annen.

Ønsker dere lykke til og er spent på resultatet!Spørsmålsrunde videoblogg


Hei!

Siden jeg nettopp har begynt å blogge igjen så tenkte jeg å kjøre igang en spørsmålsrunde! Så kan dere bli litt bedre kjent med meg.

Det er bare å spørre om alt mellom himmel og jord, men det går selvfølgelig grenser for hva jeg svarer på, så hold dere saklige.

Svarer på video i løpet av uken.

Ha en fin dag videre med skole, jobb eller hva enn dere bedriver dagen med.

Blogges senere <3Feil med e-post...


Jeg skjønner ikke hva som er galt, men jeg kan ikke motta mailer på e-posten min. Sykt irriterende, så dere som er så flinke å lage meg header må sende meg den på Facebook HER.

Ellers ønsker jeg dere lykke til, vil få opp ny header i løpet av dagen :)

Ha en fin søndag <3Header KONKURRANSE!!


Hei!

Har lenge hatt lyst til å begynne å blogge igjen, men da trenger jeg først ny header.

Her er noen helt uredigerte bilder jeg ønsker å bruke. Om noen vi hjelpe meg hadde jeg blitt superglad!

Den som lager den headeren jeg velger å bruke skal jeg linke til hvert eneste innlegg resten av månten, men da mener jeg at jeg faktisk har tengt til å blogge! Så ikke noe tull.

Om man ikke har blogg så skal jeg nokk finne på en annen premie :)
Liker dette spesiellt godt, så kan være en fordel å bruke!

 

Kravene til headeren er at den må være 1009px i bredde, ha fin skrift med navnet til bloggen og passe til designet.

Gjerne rediger inn litt sollys.

Ellers setter jeg stor pris på kreativitet!

Send meg headeren på mail juliemra@hotmail.com eller på facebook HER.

Lykke til! Gleder meg til å se resultatene :)Lenge siden sist eller?


Omtrent et halvt år ja. Mistet veldig motivasjonen og da er det ikke så gøy lenger, men har jeg lyst å blogge. Det sjer så mye i livet mitt for tiden, og har mye mer å blogge om nå. Skal blant annet være med i en film innspilling, jeg skal jo bli skuespiller så det blir veldig spennende! Planen er også at jeg skal kjøpe meg speilrefleks i nermeste fremtid og DA blir det mange fine bilder. Og en ny ordentlig header. Den jeg har nå er bare noe midlertidig som jeg lagde på 5 min. Det er også veldig mange viktige saker jeg ønsker og ta opp. Er så mye folk ikke vet som for eksempel hvor dun kommer fra. Om du synes det er galt av folk å bruke pels så er du ikke noe bedre om du bruker dunjakke...

Og over til noe annet! I dag skal jeg bare sløve, se på TV å lese litt. Planen var sats kl.11 i morges, men da var jeg ikke våken hehe...


Dere får kose dere dere resten av søndagen med dette fantastisk flotte bildet fra i sommer♥

Snakkes.Day 5 - Mine tradisjoner


Dette blir et utrolig kjederlig innlegg, men får ikke lastet opp bilder så sorry♥

Det var noen som ba meg skrive om mine tradisjoner, so here we go!

Hvær fredag ser jeg film og spiser pizza med familien, men om jeg er for trøtt, drar ut eller overnatter hos noen så er det ingenting som stopper meg.

Hver lørdag blir det satt ut potetgull, popcorn godteri og brus i TVstua, imens barneTV står på TV'en. Dette har vi gjort siden storebror var liten, og jeg har forsatt en lillesøster på 8 år, selv synes hun at hun er for gammel for barneTV, men ser på det på lørdag. Jeg er jo ALT for gammel for barneTV, men blir aldri for gammel for snop :D Men hender VELDIG ofte at jeg skipper denne tradisjonen, er bare når jeg er hjemme.

Sangthansaften er dagen før bursdagen min. Da sitter kvartalsgjengen som vi kaller det, som er flere familier som er gode venner, oppe hos min gudmor og gudfar, hvor vi lager et stort bål og griller og spiser rømmegrøt.

På bursdagen min drar familien min og onkler og tanter på favoritt restauranten min Lotus i Tromsø, hvor jeg spiser sushi til forrett, frityrstekt kylling og svinefilet i sursøt saus og frityrstekt banan til dessert ahh love it!♥

I jula er mine tradisjoner og pynte juletreet på lillejulaften. Sitte og spise strømpegodt å se ''tre nøtter til askepott'' med familien. Hele familien, onkle og tanter mor og far sitter og hardcore gamer buzz i hele romjula, og på Nyttårsaften er det først stor familiemiddag og så drar jeg til ishavskattedralen om møter mange kjenntfolk og klokken 12 blir det en eneste stor klemmeorgie, og så er det fest som visst nokk aldri blir noe bra...

Hva er dine tradisjoner?Nu kjør vi!


Da har jeg laget listen over 20 days.

Day 1 - Min hobby

Day 2 - Mine - Idoler

Day 3 - En god opplevelse

Day 4 - En dårlig opplevelse

Day 5 - Mine Tradisjoner

Day 6 - Favoritt feriested

Day 7 - Jeg heiier på

Day 8 - Beste filmer

Day 9 - Favoritt klesplagg

Day 10 - 10 ting om meg selv

Day 11 - Bloggene jeg leser

Day 12 - Bilder jeg har tatt

Day 13 - Værste mareritt

Day 14 - Største drøm

Day 15 - Favotitt sanger

Day 16 - Extensions

Day 17 - Sminken min

Day 18 - Hårproduktene jeg bruker

Day 19 - Hudpleie

Day 20 - Hva jeg har i veska

Da har jeg minst én ting å blogge om hvær dag de neste 20 dagene, men skal jo skrive mer i tillegg seff. Så vil jeg gi dere lesere med blogg utfordringen å gjøre det samme. Bruk samme listen eller skriv den om, kanskje ta 30 days? Fint å gjøre den litt mer personlig så man kan svare bede.

Snakkes♥20 days


Jeg tenkte jeg skulle kjøre i gang en 20 days. Altså skrive opp én ting å blogge om for hvær dag i 20 dager, så har jeg alltid noe å skrive om. Dagene mine er så sinnsykt slitsomme, og jeg vill jo blogge om noe annet enn bare skole og trening, som er det som opptar mesteparten av dagene mine. Gode karakterer, god form, nokk søvn og et sosialt liv på en gang er jo mission impossible! pluss at jeg har jo jobb og! Og nå som jeg også har blogg, så må jeg regne med å bruke en del tid på det og. Skal bli mye flinkere når jeg skaffer meg speilrefleks.

Dere kan godt komme med innspill til 20 days, hva vil dere at jeg skal blogge om?Jeg vil blogge!


Ehh, lenge siden sist.

Jeg mistet all bloggmotivasjonen min å sluttet å blogge for en god stund siden. Men den er virkelig kommer tilbake for fult! Hver gang jeg klikker innom de kjære bloggene jeg leser hvær dag så tenker jeg, åhh jeg vil også blogge... Men nå har jeg jo mistet alle leserne mine, ikke det at jeg har hatt så mange lesere på denne bloggen at det gjør så mye. Men jeg savner de trofaste leserne jeg hadde på min første blogg som jeg bestemte meg for å slette ''juliemra.blogg.no''. Det gjør så godt når man ser at folk faktisk gidder å lese bloggen hvær dag å legge igjen kommentarer. Jeg er også blitt motivert av at venner av meg blogger, og nå skal jeg også blogge! Det blir tips, videoer, masse bilder osv. alt jeg mangler er en header.

Jeg kommer til å legge ut bilder på bloggen når jeg først har tatt noen, skal prøve å gjøre det så fort som mulig! Så da blir det en liten headerkonkuranse! Den som lager headeren jeg bestemmer meg for å bruke blir linket til hvært innlegg i 1 uke, og om du ikke har blogg så skal jeg nokk finne på noe annet.

Og ellers har jeg bare sett sånn ut i dag...

Frister ikke å vise ansiktet mitt nå...

Planen for kvelden er å stikke ut med noen kompiser så slenger inn et innlegg før jeg drar

Snakkes♥Lenge siden sist!


selvfølgelig har jeg vært helt umotivert til å blogge av visse grunner. Jeg er så stygg, designe mitt er stygt, jeg har ingen ordentlig header, jeg har ingenting og blogge om. så nå har det gått laaang tid, og jeg har mistet alle leserne mine, men nå skal jeg bli bedre. Mye er forandret. Jeg har fått fikset litt på utsenede, og med det mener jeg langt blondt hår igjen, og føler meg kjempebra, ikke noe mere stygge meg nå lenger. Har også fått litt frage siden jeg har vært i tyrkia, men ikke mye, så skal bli flink til og ta sol framover og én dag blir jeg kanskje fornøyd. Har tenkt og redigere en video som jeg har tatt opp i Tyrkia, men jeg filmet så mye så jeg tror kanskje det blir 2 filmer.

Jeg har også fått fikset mye på bloggen, den var så stygg og amatør før, men nå ser den enderlig bra ut, det eneste jeg mangler er et større profilbilde, som jeg først må ta, og en header, men jeg har bare digital kamere så bildene blir aldri bra nokk, en dag, kanskje i neste uke skal jeg få med meg besteveninnene mine Martine og Marianne med på en fotoshoot, siden begge bloggene trenger desperat header, og Martine har speilrefleks. Jeg kommer til å legge bildene ut og så er det kanskje noen av dere som er flink med å lage header? har fått veldig god hjelp før så blir veldig glad om noen er interesert, blir selvfølgelig belønning til den som lager headeren jeg går for.

Her ser håre mitt veldig ujevnt ut, noe som skyldes en ekstremt sterk blondshampoo, men det er heldigvir borte nå.

Håper dere alle får en kjempe fin kveld videre, kommer kanskje med et nytt innlegg senere.Uferdig innlegg


e-mail

julie-m-r-a@hotmail.com

Facebook

Julie Marlén Remman AntonsenMoodlight


Kom nettopp over noe kjempe kult i en interiørkatalog fra 2004 haha. Sånt man ser i når man kjeder seg, men jeg tror de selger det jeg fant fortsatt. Det er et kjempekul belysningsystem, det er til om med fjernkontroll til og man kan skifte farge og mønster, men jeg tviler på at det er så billig da. Ser ut som en dansematte på veggen. Jeg skal mase på mamma å pappa, men tviler på at jeg får det. Du finner mer info her.


Om meg


Hallo bloggverden! Nå har jeg startet ny blogg, tenkte jeg kunne starte med å fortelle litt om meg og bloggen.

Meg

Jeg heter Julie Marlén Remman Antonsen, og bor i Tromsø med foreldrene mine, storebroren min og lillesøstra mi. Akkurat nå er jeg skoleløs, siden det er sommerferie, men jeg har gått førsteåret studiespesialisering med formgivning på Breivang vgs, noe jeg fant ut var en stor feil. Til neste år har jeg søkt på Musikk, dans og drama på Kongsbakken vgs. Jeg hadde ikke de beste karakterene når jeg gikk ut av ungdomsskolen, men mitt beste fag var musikk, noe jeg virkelig brenner for. Har akkurat startet på min første sang, og jeg er så heldig som har en onkel som jobber med musikk, som kan hjelpe meg å spille inn alt.. Jeg gjorde det veldig bra på opptaksprøven for å komme inn på skolen, selv om stemmen min ikke var helt på topp. Før dere begynner å tro at jeg er det musikalske geniet så må jeg bare få poengtere at jeg er ikke Beyonce. Jeg har mye å jobbe med, men jeg hår fått høre at jeg har et veldig bra utgangspunkt å kan bli veldig flink om jeg får utviklet meg.

Mine interesser er musikk, skuespill, har selv gått 5-6 år på theater. Jeg har de beste vennene man kan tenke seg, som alltid støtter meg når jeg trenger det <3

Kjempe gammelt men supersøtt bilde av meg og Martine♥ Jeg er til venstre og Martine til høyre.

Vi har kjent hverandre i 11 år! Hun har også nylig startet en blogg med vår andre bestevenninne som jeg har kjent i 17 år, altså hele livet mitt :D Bloggen deres finner dere her! Litt annen type blogg enn det dette kommer til å bli.

Jeg virkelig ELSKER dyr. Om jeg hadde hatt alle dyrene jeg noen gang har hatt på samme tid, så kunne jeg åpnet dyrehade haha. Akkurat nå har vi to hunder og min kjære Oliver som er en nymfeparakitt, altså en fuggel.

Elsker også å ta bilder, dette er et bilde jeg ganske så random tok i vinter når jeg var ute å gikk tur med isbjørnen min som dere ser nede i hjørnet, har desverre bare et digital kamera, har tenkt å spare til speilrefleks. Vi får se hvor mye penger jeg har igjenn etter all jobbingen i sommer.

Jeg jobber på Clarion Collection Hotel With, et ganske lite koselig Choise hotel i Tromsø. Har jobbet der i ett år nå, og siden jeg akkurat har fyllt 17 år så får jeg mer lønn :D

 

 

Om Bloggen

Jeg kommer til å blogge om alt og ingenting, håper på å få laget mange videoer, synes det er veldig gøy. Det blir masse tips etter som jeg er veldig opptatt av kosmetikk og jeg er egentlig full av innspirasjon nå til ting jeg kan blogge om. Jeg blogger om hverdagen min, legger ut bilder kanskje litt trening etter som jeg trener aktivt på sats. Og selvfølgelig masse sommer relaterte saker å ting. Er virkelig et sommer menneske og bare gleder meg til å få reise litt rundt om kring, har allerede vert i Latvia med bestevenninnen min, og senere blir det kanskje litt rundt om kring i landet og Tyrkia :D

Men om det er noe som virkelig dreper blogglysten min, så er det header og design som virkelig ikke funker. Jeg har jo nettopp startet så jeg Har ikke noen ordentlig header enda, men den er da bedre enn ingenting, skal skaffe meg en ny header etter hvert.
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits