Louisiana


Har hatt en fantastisk dag på Louisiana museum of modern art! Det ligger veldig idyllisk til i utkanten av København. Husene rundt er i engelsk stil og selve museumet ligger ved havet med noe som ser ut som en eventyrskog rundt. Det var også en stor butikk der som vi brukte rimelig lang tid i. Kommer definitivt til å dra tilbake hit en vakker dag.


Hva synes dere om bildene?Designhjelp anyone?


Da var første skoledag gjennomført og jeg går ENDELIG i 3. klasse på videregående. Veien har vært lang, men i år har jeg veldig greie fag, så gleder meg bare til å komme i gang. Ellers ble det en veldig spontan treningsøkt i dag. Har bestemt meg for å trene i hvertfall tre ganger i uken, og holde meg unna usunn mat. Så langt har det gått veldig bra, så håper det fortsetter.

Rett før vi dro fra Stockholm hadde jeg og Jens en liten shoot i parken utenfor hotellet. Headeren og profilbildet jeg har nå ligner jo overhode ikke på meg lengere, så det må det gjøres noe med! Håper noen av dere er flinke med å lage header og kanskje et nytt design? Ville vært veldig takknemlig om noen lagde det til meg. Velger jeg en som en leser har laget blir selvfølgelig vedkommende belønnet! Link til bloggen sin de neste 10 innleggene, eller noe annet om vedkommende ikke har blogg. 

Her er i hvert fall noen av bildene. Veldig like alle sammen, men var de eneste som funket.

Nå er det filmtid med kjæresten ♥Naturbilder


Tok noen naturbilder tidligere i dag når jeg var ute, deler dem med dere nå.

Har sinnsykt lyst på et macro objektiv, slik at jeg kan ta kule bilder av bittesmå ting. Prøvde å ta bilde av noen små istapper i dag, men det gikk ikke med den standardlinsen jeg har nå.

Hva synes dere om bildene, og hvilket likte dere best?
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits