Nytt hår!


Som dere vet har jeg ønsket å gjøre noe drastisk med mitt kjedelige korte platinablonde hår, og det har jeg nå! På mandag var jeg hos frisørsalongen Headmasters på K1 og foliestripet håret mørkere og mer naturlig blondt. Headmasters har 30% off hver mandag, så det kom bare på 800 kr. Så bestilte jeg 65 cm tapeextensions fra Luxushair i fargen 613/27 som er en naturlig og varm blond stripefarge. Jeg hadde som sagt tenkt å få en venninne til å sette det på, men tenkte meg om og ville heller få en med mer erfaring til å gjøre jobben. Så da tok jeg turen innom erotikkhuset No1 og fikk satt det på av flinke Anita som eier butikken.

Er strålende fornøyd med resultatet! Jeg ser jo ut som en helt anne person og føler også jeg ser eldre ut, og jeg liker det! Som dere kanskje ser så er jeg litt lysere i toppen, men det skal jeg få fikset på headmasters neste tirsdag. Nå gleder jeg meg faktisk litt til skolen begynner igjen så jeg kan vise fram min nye look!

Hva synes dere?Fikse på håret?


Jeg er egentlig generelt ganske fornøyd med utseendet mitt, men det er én ting som ødelegger veldig, håret mitt! Det er kort, kjedelig og begynner å bli rimelig lei fargen. For å være ærlig synes jeg platinablondt begynner å bli veldig ut. Før ønsket jeg å få så lyst hår som overhode mulig og syntes det var fint, men nå synes jeg det egentlig bare virker veldig billig rett og slett. Pluss at det sliter sinnsykt på håret. Da vil jeg heller ha mørkt, sunt og langt hår enn helt ødelagt platinablondt hår. Jeg vurderer sterkt å farge det i en mer naturlig blondfarge, og få satt på tape extensions. Jeg har søkt rundt og funnet ut at jeg vil ha det blonde håret som Sophie Elise hadde for en god stund siden.


 Sier ikke nei takk til det håret!

Da er det bare å bestille extensions, ta det med til frisøren og farge mitt eget hår, så skal en venninne av meg montere det. Da skal det virkelig bli forandringer! Har tidligere brukt clips og har hatt langt langt hår når jeg var yngre, og jeg føler meg så sykt mye finere med langt hår! Ikke minst får jeg mer oppmerksomhet :) Jeg har regnet ut at det kommer til å koste rundt 3-4 tusen for alt, noe som er veldig billig.

Må bare legge til et bilde av håret mitt nå for å vise hvor mye jeg trenger dette!

Hva synes dere, kommer jeg til å kle det?Hvilket hår?


Jeg skal kjøpe meg nye extensions, altså 180g 50 cm klips i fargen 60 platina. Har bestilt fra Rapunzelofsweden, og Butterflyhair før, men er ikke fornøyd. Det står mellom håret fra Luxushair, Hairtohair og Soar.

Er det noen snille lesere med erfaring med dette håret som har noe å anbefale meg? har hørt så mye positivt om alle så er usikker. Blondt hår er som oftest mer slitt en de andre så blir veldig glad for råd fra noen som har brukt det lyse håret♥Operation perfect.


Alle ønsker å være perfekt, innkludert meg. Jeg har ikke brydd meg så mye om å sminke meg og sånt i det siste, siden jeg ikke er fornøyd med utseende mitt nå. Jeg synes ikke jeg er stygg heller, men jeg kunne godt sett bedre ut, men i stede for å bare sippe og klage forran speilet, skal jeg gjøre noe med det. I 9. klassen var jeg verdens største sjøldigger. Jeg elsket utsene mitt, Håre mitt, hvor tynn jeg var, øynene mine, smile mitt osv. Nå har jeg lyst å føle det igjen, og her er planen min.

Trening:

Jeg er egentlig ganske slank, men jeg har null muskler, trening kan egenliv være veldig gøy. Jeg går på sats, men hater styrketrening, trene kunn på time. Og så skal jeg begynne å svømme i blandt, hoppe mye på trampoline, rocke rockering og gå mye tur med hundene mine.

Kosthold:

Jeg elsker godteri, og det er jo greit å spise det i blant, men jeg må slutte å spise det nermest, hvær dag. Ellers spiser jeg veldig sunt, elsker sunn man. Frukt, grønnsaker, bær, smoothie, frokostblanding, kylling og solsikkebrød, mmmm♥

Hud:

Har egentlig ganske ren hud, men ønsker å få den nermest perfekt. Har et mål om å få så fin hud at jeg ser ingen grunn til å bruke foundation. Har tenkt å prøve proaktive siden det er nom 1 kvisefjerningssysten i USA, pluss at noen av mine store Idoler bruker det, så det må jo være bra!

Tan:

Begynner å bli ganske desperat etter å få den perfekte brunfargen. Går på betakaroten og bruker alltid sololje når jeg er ute i sola, som er omtrent aldri, hater å sitte på altan i flere timer å sole meg. Men fargen kommer forhåpentligvis på plass når jeg drar til Tyrkia!

Negler:

Jeg har offisielt verdens stygeste negler. De vokser veldig langt ute på fingrene, tåler ingenting, og jeg har en grusom uvane med å bite negler uten å merke det, spesiellt i det siste når det har skjedd så mye fælt i Norge. Men Jeg skal unne meg en tur til en salong og skaffe meg akryl eller gelenegler, hva er best?

Hår:

Det var det ja, kort og mørkt, fullstendig motsatt av hva jeg vil ha, så det skal gå gjennom en ordentlig transformasjon. Skal bleike det i løpet av uka og så blir det extensions som jeg sikkert kommer til å bruke hvær gang jeg skal sette en tå utfor dørkarmen. Skal bestille fra Rapunzelofsweden siden jeg har hørt så mye positivt om håret der, og så er det utrolig billig også! Har tenkt på kjøpe dette håret.

Jeg kommer nokk til å få høre det, ''Blondie, Barbie'' osv, fikk høre det veldig mye før, men vi går ikke rundt og kaller brunetter for Brownie eller Paddington brun >< Men denne gangen skal jeg virkelig ikke bry meg, Barbie er super pen og jeg tar det som et komplement å bli kalt det♥

Har du noe som du vil og kan endre med deg selv, men redd for hva andre kommer til å synes om det? Drit i hva andre sir, det viktigeste er at du blir fornøyd!

Be a Skyscraper!

 Små shopping


Var i byen en snartur i dag. Jeg innså at når man er så skin freak som det jeg er så hvorfor skal man bare ta vare på ansiktet sitt? Det er jo ikke bare der man trenger pleie, så jeg tok meg en tur til the body shop.Earth lovers shower gel.

Skin sponge

Body butter duo


Og så noe jeg ikke er så stolt over fra hm, men jeg sliter sånn me å bli brun, så jeg ville prøve denne etter som den har fått så god kritikk.

Nå skal jeg sitte her å spille guitar hero resten av kvelden, så skal jeg prøve å komme meg opp i morgen å se Harry Potter 7 del 1 med Marianne, og så skal jeg til fjells å være borte fra alt som har med teknologi å gjøre i helga.

Dere får ha en god natt og sov godt <3
Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits