Gaver


Kanskje litt sent å komme med dette innlegget, men tenkte likevel å vise dere noen av gavene jeg fikk til jul! Fikk veldig mye bra i år (fjor) og er veldig fornøyd med nesten alt, men noen gaver skilte seg spesielt ut. Dette var jo min og Dominique sin første jul sammen, og han er virkelig typen til å skjemme meg bort med mange gaver uten noen spesiell anledning, så da tok han ekstra i når det var jul.

Han kjenner meg veldig godt og kjøper ofte gaver ut ifra ting jeg har sagt. For eksempel nevnte jeg en gang for en god stund siden at jeg hadde lyst på et ekte vintage polaroid kamera og ikke en sånn rar fargerik boble som man får kjøpt i dag, og tror dere ikke han fikk tak i et! Definitivt årets kuleste gave, og jeg skal nok ha det mye gøy med dette!

Ellers kjøpte han meg Stephen King It filmen som tok oss 2 dager å se fordi jeg sovnet av, eller noe annet dukket opp. Ikke at filmen var dårlig, setter virkelig pris på slike gamle filmer som ikke lages lengere i dag, og Stephen King er en stor favoritt hos meg. Men om jeg ligger og ser på film så sovner jeg av uansett, sånn er det bare. Fikk også en skotsk TV-serie som heter Still Game og er veldig populært i Skottland, 25 bandanaer!!! Et skjerf fra Urban Outfitters, et nydelig vinglass som han fikk kjøpt av en kunstner på galleriet der han jobber, et armband laget og solgt av unge jenter i Afrika og et safirsmykke i hvitt gull.

For mamma og pappa så var det virkelig ikke vanskelig å finne ut hva jeg trengte. IPhonen min var jo totalt smadret, så da ble det en ny på meg. Hadde sikkert klart meg men en IPhone 5, men siden jeg var utrolig lei av å ha en gammel, når alle andre hadde nyere enn meg så bestemte jeg meg for å legge i litt penger selv og fikk en IPhone 6, er så langt utrolig fornøyd!


Lillesøster var også veldig omtenksom og kjøpte meg The fault in our stars boken etter at jeg hadde nevnt at jeg elsker filmen, og boken er vell neppe noe dårligere.


Og ellers fikk jeg...

Penger, gavekort på spa, nattøy (som er et must for meg i jula) votter, skjerf, luer, smykker, rammer, coffee maker, sminke, sokker osv osv.


Hva var det fineste dere fikk til jul?

#Jul #Gaver #Bilder #Hverdag


  

ida sophie solem
så my fint du fikk! :)
05.01.2015, 15:07
URL: http://sophie.blogg.no
felicia - tv/serier
kul med en sådan kamera, blir fina bilder
05.01.2015, 15:51
URL: http://efji.se
Moiicamilla
Så mye fint du fikk! Det fineste jeg fikk til jul var å se pappa igjen, og være samlet med familien:)
05.01.2015, 16:48
URL: http://Moiicamilla.blogg.no
kristinerosok
Så mye fint du har fått :) Spes kult med polaroid kamera!
05.01.2015, 22:42
URL: http://kristinerosok.blogg.no
Iselin Renée
Så mye fint :)
01.06.2015, 15:09
URL: http://www.iselinrenee.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits