And a happy new year


Da var plutselig jula over for denne gang, og håper alle har hatt en minst like fin jul som meg. Den beste gaven fikk jeg allerede den 20. desember når kjæresten kom på besøk fra Skottland for å feire jul sammen med meg og familien. Det var nok veldig rart for han å feire jul i Norge langt borte fra familien og gaveåpning på julaften pluss mange andre rare tradisjoner, men han sa selv at det var den beste jula og nyttårsaften han har hatt så langt, så det var vist ikke så ille. Han ble her helt til i går og det var utrolig rart å se han dra nå når jeg er så vandt til å ha han rundt meg. Men jeg skal (og forhåpentlig mamma, pappa og lillesøster) dra å besøke han i neste måned, så satser bare på at tiden flyr fram til da.

Som vanlig når jeg er sammen med Dominique så er det å ta fancy modellbilder med høy kvalitet det siste jeg tenker på, så her kommer noen stemningsbilder tatt med IPhone.

Verdens rareste som bestiller melk på restaurant, haha!

På sykehuset for å besøke stakkars onkel som fikk en litt annerledes jul enn planlagt, går heldigvis bedre nå.

Årets kuleste julegave!


Da var jeg alene igjen og tilbake til jenteserier, blogging, og søvnproblemer. Føles nesten ut som å være ulykkelig singel, bare at jeg heldigvis vet at jeg har noen nede i Skottland som tenker på meg ♥

Flere som har hatt en god jul og et godt nyttår? Det håper jeg virkelig!


  

Silje
Kan du vise hvordan du krøller håret? Det var sykt fint!
04.01.2015, 19:24
Julie Marlén
Silje: Har vell egentlig ingen spesiell metode, bruker en krøllstav fra mast (den minste), men kanskje jeg kan lage en video om det er ønsket :)
04.01.2015, 19:30
URL: http://julieremant.blogg.no/
Vanja
Ser ut som du koste deg med kjæresten, hadde en veldig fin jul selv :)
04.01.2015, 20:22
kristinerosok
Så mange koselige og fine bilder. Godt nytt år :)
05.01.2015, 00:00
URL: http://kristinerosok.blogg.no
Julie Marlén
kristinerosok: Takk, og godt nyttår til deg og ;)
05.01.2015, 14:09
URL: http://julieremant.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits