Mørketidsfellen


Jeg skal ikke engang nevne hvor lenge siden det er jeg har trent, men jeg takker den guden jeg ikke tror på for at jeg merker så pass lite forskjell på kroppen. Det eneste som skjer når jeg ikke trener er at jeg går ned i vekt, og nå har jeg faktisk mistet flere kilo for å være lat. Regner med mesteparten av disse kiloene er muskelmasse, så det er vel egentlig ikke noe positivt. Tror det er ganske mange som går i den klassiske mørketidsfellen hvor man mister motivasjonen til absolutt alt på denne tiden av året. Man mister så mye energi når man aldri ser sola, som fort kan gå ut over jobb og skole, og å være fit føles ofte meningsløst når man uansett dekker seg til i store gensere. Men i dag våknet jeg med mye motivasjon! lagde meg en god, sunn og ikke minst sein frokost, så da er det bare å komme seg på sats!

Frokosten besto av en halv boks med mager vaniljekesam, et halvt eple og litt havregryn, pluss en kopp med thin tea, et bløtkokt egg og et stort glass med vann.Ha en fin kveld videre, nå skal det pumpes!

#Hverdag #Trening #Workout #Kosthold #Livsstil


  

Tiril
Du er kjempefin! :o
02.12.2014, 22:31
Julie Marlén
Tiril: Tusen takk ^^
02.12.2014, 22:33
URL: http://julieremant.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits