Update - Scotland


Da begynner det å bli en stund siden sist, over 2 måneder faktisk! Så tenkte det var på tide å komme med en liten oppdatering.


Siden sist har det faktisk ikke skjedd så utrolig mye, jeg har for det meste vært opptatt med jobb, eller sløvet hjemme som jeg gjør alt for mye av om vinteren når jeg har null energi. Men så har det også blitt en aldri så liten Skottland tur på meg for å besøke kjæresten. Denne gangen ble det hele to uker og det var så koselig å se han springe som en gal imot meg på flyplassen for å gi meg en god klem, alltid herlig å se han igjen! Tiden gikk for det meste til å sløve og se på film og Tv serier. Skottland har jo også mørketid, pluss at Dominique jobbet nesten hver dag til fire på ettermiddagen, så det ble ikke alltids tid til så mye. Men vi fikk feiret halloween og the 5th of november (hvis dere har sett/lest V for Vendetta så vet dere hva det handler om) i tillegg som vi var flere ganger i Glasgow og shoppet julegaver, dro på restauranter, kjørte go kart og var ute og drakk så ofte som mulig, vennene til Dom er virkelig en flott gjeng!

Jeg tok med med speilrefleksen, men den ble rett og slett bare liggende i kofferten hele turen, så dere får nøye dere med mobilbilder for denne gang.

Fra halloween, vi var Alice in wonderland and the mad hatter som dere forhåpentligvis ser.

Møtte Howard Wolowitz!


Yo sushi ♥


Blir så lykkelig av å se på disse bildene! Kan ikke vente til neste tur som blir til Valentines♥ Men først skal han komme å feire jul med meg og familien i Tromsø, beste julegaven jeg kunne fått!


Ha en fin kveld videre ♥

#Reise #Bilder #Kjærlighet


  

Tina
Dere er verdens søteste <3
01.12.2014, 02:11
Julie Marlén
Tina: Tusen takk ^^
01.12.2014, 13:50
URL: http://julieremant.blogg.no/
Sara
Har vært i skottland flere ganger selv :) Er Dominique skotsk? Han ser bare så mørk ut, alle jeg har møtt i Skottland er veldig bleike x)
01.12.2014, 13:53
Julie Marlén
Sara: Ja han er skotsk, men også halvt fransk og Italiensk, så han er (heldigvis) ikke så bleik ;)
01.12.2014, 13:54
URL: http://julieremant.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits