Helgen


Denne helgen har gått så utrolig fort, og har ikke hatt mye tid til bloggen. På lørdag våknet jeg til at skype samtalen med Dominique fortsatt var på, så det var jo nesten som å våkne opp ved siden av han, haha. Vi spiste frokost ilag over internet før han måtte stikke til Glasgow, litt av et forhold altså.

Senere dro jeg på loppemarked, noe som er en stor hit i familien. Jeg som er opptatt av miljøet synes jo loppemarked er helt supert, selv om jeg nesten aldri finner noe selv. Denne gangen ble det noen telysholdere på meg mens resten av familien som var der lenge før meg fikk med seg en god del. Etterpå dro jeg på trening og hadde en super beinøkt før det var rett hjem og gjøre seg klar til jentekveld hos Camilla.

Bukse - Vero Moda / Cardigan -Sheinside.com / Topp - Gammel

Jeg hadde forberedt meg på en kosekveld med bare nachos, film og gossip, men så ble det visst en tur ut på byen også, noe jeg var helt uforberedt på. Da måtte jeg låne både klær, sko, sminke og hårprodukter før jeg følte meg ok til å dra. Har aldri i hele mitt liv dratt på byen i bukse (uten om russetiden da) og planen er å holde det slik. Søndagen gikk til reprise av skal vi danse, soving på sofaen og familiebursdag/innflytningsselskap, før jeg dro hjem og skypet med Dominique. Nå er det ikke lenge igjen til jeg skal besøke han i Dumbarton, gleder meg vilt!

Da er det bare å slenge på trynet før jeg stikker på jobb. Ikke noe jeg gleder meg ekstremt mye til siden jeg så vidt klarer å gå etter lørdagens beniøkt, men satser på at det går helt fint og priser meg heldig for at jeg ikke trenger å løpe i noen trapper, det er et interessant syn kan jeg love dere!

Hva har dere gjort i helgen?

#Hverdag #Bilder #Outfit #Kjærlighet #Helg #Fest


  

Sigrid
Må være tungt å være så mye borte fra kjæresten sin. Men det blir vel hyggelig å se han igjen :)
07.10.2014, 00:58
Julie Marlén
Sigrid: Ja det er kipt :/ Men vi klare oss, og vi ses veldig snart <3
07.10.2014, 00:59
URL: http://julieremant.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits