Søvnproblemer...


Da sitter jeg i sengen og sliter med det samme problemet som oppstår hvæær gang jeg skal skrive et innlegg, hvordan skal jeg starte det? Hei mine kjære søte hjerter, har dere hatt en fortryllende fredag? Vær hilset blogglesere? Hola Carola? Blir jo like kleint uansett, og nå gikk jeg faktisk så langt at jeg klikke inn på andre blogger i ren desperasjon for å finne inspirasjon uten at det hjalp noe særlig. Livet er virkelig kipt ass.

Og ja, fult klar over de slitte tuppene, frisørbesøk snart!  Genser / Nelly.com Bukse / København / Lue / Gina Tricot.

Her sitter jeg i hvert fall og tar en pust i bakken før jeg skal begynne å rydde rommet og klesskapet. Har vært på jobb og det er så utrolig tungt noen ganger om man ikke får nok søvn. Jeg våknet sikkert ti ganger i panikk i natt fordi jeg trodde jeg hadde forsovet meg, noe som aldri var tilfellet. Har innsett at jeg ikke kan sove godt alene. Enten har jeg tidenes verste mareritt, eller så våkner jeg i ett. En gang når jeg besøkte Dominique i Skottland så måtte han på jobb om morgenen, jeg hadde sovet kjempegodt hele natten, og våknet i noen sekunder før Dominique dro. Under fem minutter etterpå hadde jeg en syk old hag syndrome opplevelse som jeg ikke har hatt på flere år. Vet dere ikke hva det er så er det bare å søke det opp, men det er en form for søvnparalyse hvor man i tillegg ser skapninger, scary shit! Klarte til slutt å få meg ut av det, og når jeg så på klokken så var det bare ti minutter siden Dom dro. Er sikker på at det aldri hadde skjedd om han sov sammen med meg for da sover jeg alltid som en stein!

Ryddingen må vente litt, for nå skal jeg se på Idol før dagens sending begynner!

Flere som har søvnproblemer?

#Hverdag #Bilder #Outfit


  

sunniva
Åå, så kjedelig at du sliter med å sove :/ Har selv hatt litt problemer med å sove i det siste, håper det går over når skolen starter ♥
03.10.2014, 18:46
URL: http://distant.blogg.no
Julie Marlén
sunniva: Ja det er kipt, tror det er mange som begynner å slite med søvn nå som vinteren er på vei :/
03.10.2014, 18:49
URL: http://julieremant.blogg.no/
Tara
Sykt fin du er!
03.10.2014, 22:24
Delirious
Åh kjenner meg godt igjen. Det slår aldri feil at døgnrytmen snur totalt om når høsten inntreffer for fullt! Krysser fingrene for at det ikke blir så mange søvnløse netter før rytmen er på plass igjen :)
04.10.2014, 01:28
URL: http://www.delirious.blogg.no
Julie Marlén
Delirious: Ja takk, men dette har ingenting med døgnrytmen min å gjøre, jeg bare sover dårlig :/ aner ikke hva jeg kan gjøre for å fikse det...
04.10.2014, 10:56
URL: http://julieremant.blogg.no/
Delirious
Jeg skjønner! Jeg mente bare at når en først ikke får sove om natten så snur døgnet liksom og det blir bare enda vanskeligere å sove neste natt. Har hørt det finnes sove-te som visstnok funker, men vet ikke hvor mye jeg tror på det ;)
04.10.2014, 11:32
URL: http://www.delirious.blogg.no
Maria
Ha en kjempefin dag videre!
04.10.2014, 11:34
URL: http://moalmaas.blogg.no
Julie Marlén
Delirious: Hmm, kanskje jeg skal prøve det , må være verdt et forsøk :)
04.10.2014, 11:57
URL: http://julieremant.blogg.no/
Julie Marlén
Maria: Takk du også ;)
04.10.2014, 11:58
URL: http://julieremant.blogg.no/
Anastasia
haha, vettu.. du er ikke den eneste som ikke vet hva man skal begynne med når man først setter seg ned for å skrive et innlegg! Jeg pleier nå egentlig bare å skrive " heei" også begynner jeg med resten.. Haha, selv om jeg også driver å skriver, sletter, skriver og sletter! Evig kaos! ;p og søvnparalyse kan jeg tenke meg å ikke ha vært særlig greit! Opplevde selv søvnparalyse en gang, men da hørte jeg kun en lyd også ble jeg bare helt lam! :p fikk sinnsykt trykk i brystområdet og kunne ikke en gang åpne øyan mine, det verste jeg noen ganger har vært med på.. Men har egentlig ikke noen søvn problemer, bortsett fra at jeg liker å våke på natten og sove lenge på morgen! ;p har du eventuelt prøvd å sove med musikk i ørene dine? sette på noe beroligende musikk? eller eventuelt ha litt lys i gangen eller et annet sted? Musikk pleier hvert fall å hjelpe :)
06.10.2014, 00:24
URL: http://anastassiadach.blogg.no
Julie Marlén
Anastasia: Ja, det er virkelig et verdens problem det å starte et innlegg! Pleide å sove med musikk før, men voknet så ofte av det :/ men kanskje jeg kan begynne å høre på lyder fra regnskogen eller noe, det skal vist nok funke :)
06.10.2014, 23:07
URL: http://julieremant.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits