Trening, spa og pannekaker


Da var den første treningsøkta på noen uker fullført! Som forventet så gikk det ikke heeelt godt for seg, men sier meg fornøyd med at jeg i hvert fall løftet like tunge (lette) vekter som før. Ellers har jeg også vært på essens dagspa og ryddet litt opp i huden min. Har gått dit i flere år og er alltids fornøy, de ansatte er veldig hyggelige og vet hva huden min trenger. Denne gangen fikk jeg faktisk skryt for å ha en veldig jevn hudtone! Den så jeg ikke komme, men man er vell sin egen verste kritiker?

Huden kjennes i hvert fall mye glattere ut, men er litt rød og hoven enkelte plasser, det må man nesten være forberedt på når man tar en så pass hard behandling med mye klemming og peeling. Er ikke halvparten så ille som det var før så sier meg fornøyd med det.


Nå sitter jeg og spiser proteinpannekaker og ser på Idol med Max som jeg måtte tvinge med på bilder som dere ser, haha. Det var visst ikke lov å se på Idol mens Dominique var her, så har en del å ta igjen!

#Hverdag #Trening #Kosthold #Velvære


  

Anne-Marthe
Å, de proteinpannekanene så veldig gode ut! :)
02.10.2014, 16:51
URL: http://annemarthefjj.blogg.no/
Sara
Nam det så godt ut! Hunden din er såå søt :)
02.10.2014, 19:51
Tina Angelica
Høres ut som en fin dag :)
02.10.2014, 22:19
URL: http://hithard.blogg.no
Mona
Ser ut som du har kost deg :-) pannekakene så supergode ut:)
03.10.2014, 15:00
URL: http://www.monatheresej.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits