My week in Scotland - Del 2


Her kommer 2. og siste del av Skottlandturene. Første gang jeg skrev dette innlegget så ble alt slettet og jeg måtte begynne helt på nytt! Håper alt går bra denne gangen ><


Torsdag:

Jeg ble med Dom og familien til Glasgow for første gang og jeg forelsket meg helt i den byen. Så mange fine butikker og nydelig arkitektur! Vi fikk en halvtimes shopping før vi skulle møte foreldrene på Hard Rock Café og jeg klarte å bruke all tiden på én butikk som ble forever 21. Men det gikk helt greit for fant utrolig mange fine klær.

For flere år siden satt en fyr en trafikkkjegle på hodet til denne statuen, politiet tok den av men han fortsatte å sette den på helt til politiet ga opp og den har vert der siden. Nå er den blitt veldig berømt og mange turister stopper for å ta bilder, det er vel ingen lenger som bryr seg om hvem statuen faktisk er av.

Nancy /mammaen litt Dom, utrolig hyggelig og livlig dame som det er veldig lett og snakke med, hun har jeg tilbringt mye tid med når Dom har vært på jobb.

Hard Rock Café skuffet heller ikke, ble en drink der før vi dro ut og spiste på en italiensk restaurant jeg ikke husker navnet på. Etterpå dro vi hjem og hadde vår faste rutine med å se på stjernene.

Som jeg sa til han, ''Even when we're far away from eachother, we can just look up at the nightsky and the stars are still the same'' ♥

Fredag:

Startet dagen med mye tid for meg selv. Solte meg, leste og lagde min egen mat for første gang der nede! Er blitt så sykt bortskjemt at jeg trenger ikke å trø inn på kjøkkenet engang for å få meg mat... Senere dro jeg med Nancy og bestemoren til Dom på en gård hvor de hadde café og butikk der de solgte både leker og mye god mat. Ble litt shortbread til familien min (ANBEFALES) og litt eddikpotetgull til Dom. Glemmer ikke den kvelden på Mallorca hvor han ga meg eddikpotetgull og jeg trodde jeg skulle kaste opp! Men den på gården var faktisk sykt god!

Også hovedårsaken for at vi dro på bondegård, kyyyr! Eller rettere sagt highland cows, denne prøvde å angripe meg akkurat som svanen, haha!!

På kvelden dro jeg, Dom og Chris (som jeg også ble kjent med på Mallorca) ut på byen. Morsom kveld med masse bra folk, alle i Skottland er tydeligvis veldig begeistret for nordmenn! Kunne ikke gå på do engang uten å få meg en ny bestevenn, haha! De er i hvert fall veldig sosiale og kontaktsøkende det skal de ha. Ble en veldig vellykket kveld på the Waverley hvor jeg møtte mange nye mennesker og sang Bohemian Rhapsody på karaoke ♥

Chris og meg.

Kveldns nedtur kom når vi måtte forlate baren og dra videre på det jeg tror er den eneste såkalte nattklubben i Dumbarton, FY FAEN det er noe av det verste jeg har vært med på! Aldri, og da mener jeg ALDRI dra på Cheers i Dumbarton, har ikke opplevd maken til frekkhet på de ansatte der! De trodde tydeligvis de var kongen på hauen fordi de hadde makten til å kaste ut eller nekte inngang til hvem de ville, bare fordi de kunne. Det drepte stemningen helt og det ble en smule missførnøyd Julie som forlot byen med the middlefinger høyt hevet..

Lørdag:

Hangover...

I kjent dagen der på stil med all sminke og pynt fra gårsdagen og potetgull i handa (Det berømte eddikpotetgullet som smaker 1000 ganger bedre enn det høres ut som!)

Etter alt for lang tid med sløving så klarte vi til slutt å knø oss ut av huset og dra til Levengrove park hvor det var et stort event på gang. De hadde karuseller og mange boder som vi gikk å så i. Vi tok ikke mange karuseller men ble en runde i spykoppen etter litt mas fra min side. Dom hadde nemlig ikke så lyst til å ta den fordi han mente den gikk for tregt, det klarte jeg og motbevise og etterpå mente han bare den varte for lenge, hahaha.

Her ser dere hovedårsaken for av vi dro til parken, nemlig sekkepipekorps! Man må jo bare elske alle tradisjonelle skotske ting♥ Var til og med så heldig at jeg fikk med meg ikke bare én, men to sekkerpiper hjem! Da var jeg gladpia94 kan dere tro. Det var riktig nok små sekkepiper for barn, men de kan spilles på om man bare finner ut hvordan i helvette man gjør det for det er faen ikke lett! En liten smule frustrert når jeg prøver fortvilt å skvise ut en tone.

Senere på kvelden dro vi ut igjen, men denne kvelden holt vi oss LANGT unna Cheers! Etter byen dro vi og handlet av alle ting. Det er en stor matbutikk der som er åpen 24/7 så vi handlet inn ingredienser og lagde laks når vi kom hjem, med Ben & Jerry's til dessert selvfølgelig ♥

Søndag:

Vi sto (utrolig nok) tidlig opp og dro til Glasgow for en siste shoppingrunde. Brukte vel mesteparten av tiden inne på urban outfitters som er vår store favorittbutikk, og etterpå dro vi og spiste sushi. Dom smakte sushi for første gang og han var faktisk veldig positivt overasket! Kan ikke vente til å ta han med på Rå og Lotus her i tromsø som virkelig har verdens beste sushi!

Måtte selvfølgelig ta dette bildet etter jeg hadde snakket om Mandelakonserten i Tromsø, haha.

Etterpå dro vi hjem og pakket før foreldrene kjørte oss på flyplassen. Var utrolig trist å si hade til Dominique, men vet jeg blir å se han igjen om ikke så alt for lenge ♥

Har hatt en kjempefin ferie i Dumbarton og kommer definitivt til å dra tilbake! Tok ikke mer enn én dag før jeg følte meg hjemme der, og den uken gikk alt for fort. Hadde ikke gjort meg noe om jeg kunne bodd der i flere måneder.

Hvor har dere vært i sommer?

#Sommer #Reise #Hverdag #Ferie #Skottland #Shopping #Bilder #Love


  

Tara
Virker som du koste deg mye, det fortjener du ;)
05.08.2014, 02:23
Sol Runesdóttir
Virket som en herlig tur! :-) Du er så søt ^^
05.08.2014, 05:01
URL: http://www.solblirsterk.blogg.no
Renna
Herlige bilder, skal du ha spørsmålsrunde snart? :D
05.08.2014, 19:17
Julie Marlén
Renna: Tror jeg starter med den i morgen :)
05.08.2014, 19:45
URL: http://julieremant.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits