My week in Scotland - Del 1


Hei og takk for sist! Ble litt lenger tid enn planlagt men har hatt dårlige muligheter for å blogge. Fredag for snart to uker siden bestemte jeg meg nemlig for å bestille en spontantur til Skottland, og dro allerede søndagen etter. Følte meg ganske gal, men i og med at jeg fikk fikset meg en uke fri fra jobb så grep jeg sjansen. Har alltid hatt lyst til å dra til Skottland, men fikk ekstra lyst etter jeg var på Mallorca og møtte Dominique. Så tenkte bare å gå igjennom uken dag for dag.

Mandag:

Søndags ettermiddag reiste jeg fra Tromsø til Oslo og videre til Bergen. Der ble jeg på flyplassen over natten før jeg reiste videre til Edinburgh klokken 08.55 mandags morgen. Var en liten smule trøtt når jeg kom fram kan dere tro... På flyplassen ble jeg møtt av tre gutter jeg aldri hadde møtt før som stilte opp med skilt og greiier med navnet mitt på. De skulle kjøre meg til Dumbarton, som er en bygd utfor Glasgow hvor jeg skulle bo hele uken. Det første jeg klarte å prestere var å sette meg i førersetet, haha! Gud så rart det var at rattet var på andre siden, da følte jeg virkelig at jeg var i Storbritannia. Like etterpå ga de meg en flaske med veldig VELDIG rar vin, og da følte jeg virkelig at jeg var i Skottland, haha!

Bilen til Lewis er bare dødtskul!

 Sov mesteparten av dagen før jeg møtte Dominique, så drakk vi rosevin og så på solnedgangen.

Chip og Dominique.

Tirsdag:

Vi startet dagen med en liten gåtur på the camels hump hvor vi kunne se hele Dumbarton. Utrolig fin tur hvor vi lå i gresset med jordbær og Capri Sonné og bare snakket om alt og ingenting, velger det over middag på en fancy restaurant hver gang ♥

Og mens vi snakket om alt og ingenting så snakket jeg selvfølgelig litt om norsk historie og Thor Heyerdahl, og filmen Kon-Tiki. På vei hjem møtte vi på denne bobilen, tilfeldig? Vi tok det i hvert fall som et tegn fra åven, så vi dro til en venn og så filmen selvfølgelig. 

Hver eneste kveld satt vi ute i bakgården og drakk vin og så på stjernene, en liten smule fornøyd pike her, haha.

Onsdag:

Vi dro vi til loch lomond shores hvor man kunne leie båt, dra å se på akvarium, spise på restaurant og shoppe, så hadde de svaner der!

Svanene var tydeligvis ikke like begeistret for å se meg, når jeg bøyde meg ned for å hilse på så spratt den rett opp og angrep. Jeg ble til og med advart, men jeg nektet å høre. Svaner er jo fredelige dyr som ikke angriper folk tenkte jeg, haha så feil kan man altså ta...

Etter skrekkopplevelsen med svanene leide vi oss en padlebåt og padlet til en liten øy hvor det ble litt bading og piknik. Senere tok vi toget hjem og så på stjernene.


Dette ble forferdelig langt, så tar resten i et annet innlegg.

Noen av dere som har vært i Skottland før?

#Ferie #Reise #Sommer #Hverdag #Bilder #Love


  

Ser herlig ut, og så mange fine bilder! Virker som du koste deg ;)
31.07.2014, 20:08
Sara
Hvem er denne Dominique? ;)
31.07.2014, 20:22
Julie Marlén
Sara: En herlig skotsk fyr som jeg møtte på Mallorca ;) hehe..
31.07.2014, 20:25
URL: http://julieremant.blogg.no/
Syns du kan ha en spørrerunde snart :D
31.07.2014, 21:47
Julie Marlén
Anonym: Det kan jeg gjerne :)
31.07.2014, 22:23
URL: http://julieremant.blogg.no/
Sol Runesdóttir
Fina :)
31.07.2014, 22:49
URL: http://www.solblirsterk.blogg.no
Dominique Di Santo
Hallo Julie

Love these photos. Mainly because I have taken most of them or in most of them with some lovely sights of Dumbarton and obviously some other beauties :)

Cant wait to come to Tromso and I cant wait for you to come back to Scotland

Ha det bra!

See you soon

Dom
01.08.2014, 00:10
URL: http://not.got.one.sorry.lol
Julie Marlén
Dominique Di Santo: Awww u're the best! We're gonna have the best time when u get here as always, everydays gonna be funday.
See u soon, glad i deg <3
01.08.2014, 00:21
URL: http://julieremant.blogg.no/
Beautiful <3
01.08.2014, 14:31
Når kan du ha det da? :D
04.08.2014, 13:03
Julie Marlén
Anonym: Skal se om jeg får tatt den i løpet av uken :)
05.08.2014, 12:32
URL: http://julieremant.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits