Sorbet og vin


Kom hjem fra jobb for en stund siden, og jeg og lillesøster har laget sorbet. Vi fikk en sorbetmaskin her hjemme for litt siden og skjønner ikke hvorfor vi ikke har hatt en før. Det er utrolig lett å lage, smaker godt og er ikke minst sunt! Et bedre alternativ til is, noe jeg er ganske så avhengig av om sommeren så denne blir nok mye brukt fremover.

Hver fredag på jobb så har vi kake og vinlotteri. Har jobbet der nå i fire år men nesten aldri fått vært med på vinlotteriet fordi det alltid har vært i skoletiden. Nå når jeg er ferdig på skolen prøver jeg å være med en gang i blandt, og har så sykt vinnerinstinkt at det er ikke morsomt engang. Blir så sykt irritert når noen kommer med masse selvtillit og sier  ''I dag vinn æ!'' og så vinner de også! Haha, men i dag ble endelig vinflasken med meg hjem (Ikke det at oddsene var så små da, he he)


Geek-topp fra Sheinside.com

Denne flaska kommer godt med i morgen når jeg skal ut. Har ikke vært ute i Tromsø siden jeg kom hjem fra Mallorca så det blir gøy, can't wait!

#Hverdag #Outfit #Mat 


  

ida
Hvor har du kjøpt den?
18.07.2014, 18:11
URL: http://imj.blogg.no
Sunny
Vi kjøpte den på Jula. Jeg er søsteren og kjøpte den med henne for under 300kr tror jeg ✌👑
18.07.2014, 21:30
Sunny
Vi kjøpte den på Jula. Jeg er søsteren og kjøpte den med henne for under 300kr tror jeg ✌
18.07.2014, 21:31
Sol Runesdóttir
Så søt du er :)
19.07.2014, 14:23
URL: http://www.solblirsterk.blogg.no
Aaron
You are also a winner in the beauty lottery Julie! You look amazing.
21.07.2014, 21:30
Sol Runesdóttir
Det så nydelig ut! <3
29.07.2014, 19:11
URL: http://www.solblirsterk.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits