Småshopping


Jeg har gjort pinlig lite i dag, og da ender det fort opp med at jeg kikker litt innom nettbutikker. Som nevnt flere ganger før så er Sheinside.com min absolutte favorittnettbutikk. Har bestilt klær der ifra utallige ganger og er like fornøyd hver gang. Det er utrolig billig og klærne er (etter min erfaring) i svert god kvalitet. Det eneste minuset er at det tar lang tid før man får klærne, men det er virkelig verdt ventetiden. Ble ingen storshopping denne gangen, og det er fordi jeg virkelig trenger å spare penger til neste år når jeg skal flytte og gå videre på skole. Derfor blir det minimalt med shopping det neste året, men måtte unne meg noen søte og ikke minst billige topper, og en shorts.

Nydelig hvit blomstertopp her.

Enda en nydelig hvit blomstertopp her, shorts her, svart topp her.

Noe dere likte?

#Shopping #Klær #Mote


  

Så mye fint :)
17.07.2014, 23:20
URL: http://imsen.blogg.no
Emilie-Therese ♡
Kunne godt tenkt meg alt det! :D
17.07.2014, 23:36
URL: http://emiliener.blogg.no
tonje marie
Så noe lignende den hvite blondetoppen på Nelly, og vurderte å kjøpe den, men valgte å la være, da jeg ikke har "riktig kropsform" til noe slik.
17.07.2014, 23:36
URL: http://tmaalesund.wordpress.com
hannesaestad
såå mye fint! Shortsen kunne jeg gjerne tenke meg å ha selv :)
18.07.2014, 00:12
URL: http://hannesaestad.blogg.no
thefashionablemom
Diggr det første antrekket!
18.07.2014, 00:47
URL: http://thefashionablemom.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits