A real manKom over dette bildet på facebook og måtte selvfølgelig inn å kommentere, og ikke minst lese kommentarer. Noen ganger så forstår jeg virkelig ikke menneskers tankegang. Det er liksom lov å si at en jente er for tynn og burde legge på seg, men sier man at en jente er for stor og burde slanke seg da er man tidenes drittsekk og burde skamme seg. Så er det disse fyldige jentene som sier ¨gutter liker jenter med litt å ta i¨ for å heve seg selv ovenfor de som er slankere. Jeg har vært ganske så slank hele livet, og de eneste jeg har hørt klage er andre jenter av sjalusi. Jeg merker nå at jeg må passe litt på kroppen min for å holde den slik jeg liker den, men før var jeg veldig tynn og kunne spise hva som helst uten å legge på meg. Det er ikke bare meg, men ganske mange jenter der ute som i tillegg sliter med at de ikke klarer å gå opp i vekt. ¨Du ser ut som en strek og har null former¨ kan svi like mye som ¨Du er feit¨. Likevel er det verre å si at noen er feit, hvorfor? Fordi de fleste foretrekker å ha en slank kropp, simple as that!

Håper dere forstår at jeg har overhode ingenting vondt mot fyldige jenter, men de skal ikke komme å si at de er bedre enn meg.

 

Det som kanskje irriterer meg aller mest er den store forskjellen på gutter og jenter på dette feltet. Bildet over forklarer det ganske godt. Mange skyller på at jenter er mer følsomme og man må passe på hva man sier til dem, noe jeg tror egentlig bare er bullshit. Gutter kan bli like såret som jenter, men jenter har den uvanen å overanalysere alt og er ikke redd for å vise følelser, mens gutter holder følelser mer inni seg.

Hvis vi går tilbake til det første bildet igjen, hvordan blir det om man snur om på det?


Dette bildet setter det kanskje litt på spissen, men håper dere skjønner hva jeg mener, haha.

Hva tenker dere om saken?

 


  

jegerida
Jeg er litt som hun damen på bildet der, jeg får daglige kommentarer på bloggen av drittsekker som kaller meg feite jævel, bla bla bla.. jeg er drittlei dette tullet. Dessuten kan man IKKE sammenligne den mannen på den stolen og damen på bildet, han veier sikkert 170 kilo mer enn henne. Kanskje mer og.. hehe..

Dessuten er det mer vanlig at kvinner har former, menn har ikke det.

Sjalusi tar ingen ende, jenter er noen jævler..
10.07.2014, 15:19
URL: http://www.jegerida.blogg.no
Julie Marlén
jegerida: Ja det bildet er satt litt på spissen, men håper du forstår budskapet. Det er ikke gøy å bli kalt en strek heller, og jenter har ingen bedre grunn til å kritisere menn for deres kropp en hva de har for vår.
10.07.2014, 15:27
URL: http://julieremant.blogg.no/
Gladgutt
Du har så sykt rett! Synes ikke det er noe galt i å være litt fyldig hvis man er fornøyd med det, men er jo ikke sunt å være overvektig heller. Noen liker slanke, noen liker fyldige og ingen skal komme å si hva man skal like.
10.07.2014, 15:38
Leni Hansen
Som en overvektig jente som har mottatt mye dritt gjennom årene kan jeg bare si at det er fullstendig latterlig at disse dobbelstandarene eksisterer. For det første har alle forskjellig smak - noen liker store jenter, og noen liker tynne jenter. noen liker store gutter, noen like tynne gutter. Noen går etter personligheten og overser det ytre. Det er OK å ikke være interessert i noen fordi di er store eller tynne. Det trenger ikke være en fornærmelse, det er snakk om smak. For det andre er det idiotisk at tynne jenter skal tåle å høre dritt om vekten deres, og store jenter ikke skal tåle det. Jeg er blitt kalt feit av så mange i så mange år. Og nå tenker jeg bare "Ja, jeg er feit. Jeg har fett på kroppen og det gjør meg feit. Du har ikke så mye fett på kroppen og det gjør deg tynn." Vi må slutte å ta beskrivelser som en fornærmelse fordi å bli kalt feit eller tynn er bare beskrivelser. "hun var tynn med mørkt hår", "hun var litt feit med lyst hår".. feit er ikke et negativt ord, men vi har gjort det til et negativt ord.

Jeg tok litt av her fordi jeg brenner veldig mye for denne saken. Alt i alt kommer det ned til smak. Det er lov å ikke være interessert i noen som er lavere enn deg, større enn deg, tynnere enn du foretrekker.. Det er okei!! Det gjør deg ikke overfladisk - med mindre du bare er ute etter utseende og driter i det som er under.
10.07.2014, 16:33
URL: http://lenihansen.blogg.no
Julie Marlén
Leni Hansen: Veldig bra skrevet! Er fint at noen ser det på den måten.
10.07.2014, 16:40
URL: http://julieremant.blogg.no/
Ingrid
Om man er tynn eller tykk burde da ikke ha så mye å si. En sunn livsstil kan man ha uansett. Dessuten har folk forskjellige preferanser. Fått både negative og positive kommentarer om kroppen min. Dog syntes jeg at folk skal spare seg for negative kommentarer om andres kropp. Spre litt positivitet og slutte å dra andre ned for å føle seg bedre! Ord kan såre, spesielt for dem med dårlig selvbilde.
10.07.2014, 16:54
tanta di =P
Tja... som du jo veit e jo e tynn som en strek *host host*. Men d har tatt me bra mange år å jobb me opp til det nivået e har i sjøltillit. Og i mange tilfella så fakea e da.

Menne... e va jo ikke akkurat onkelen din sin type da vi bjynt ilag, så alt går ant.
10.07.2014, 17:16
brekkendahl9498
Hehe, jeg er ikke verdens tynneste men jeg ønsker å være tynn! Jeg er heller ikke den kraftigste.. Men jeg klager ikke på noen jeg bare synes de som er tynnere en meg er heldige. :) Stå på! alle folk er forskjellige, ingen kan være bedre enn andre uansett om noen er mindre eller større. - gjerne ta en titt innom bloggen:)
10.07.2014, 17:44
URL: http://brekkendahl9498.blogg.no/
Tasica Paulini
Nå kan snakke med erfaring fra begge sider. Jeg har vært det folk kaller "feit" og nå er jeg det noen liker å kalle "strek". Du vinner aldri. Folk slutter aldri å klage, rett og slett fordi de er sjalu. Alle har en mening om alle og det er ikke ofte det er positivt. Vi lever i en verden hvor de fleste bygger selvtilliten sin ved å tråkke på andre og gjøre dem mindre. Og en real man? Det er en som går etter personlighet. Kjæresten falt for meg da jeg var på mitt største, og nå er jeg på mitt minste og elsker meg like høyt om ikke mye. Forandringene gikk jeg igjennom for helsen min, og det føles topp! Folk må tenke på seg selv og deres helse istedenfor hva andre synes, inkludert det motsatte kjønn.
10.07.2014, 17:56
URL: http://tasicapaulini.blogg.no
Tonje
Veldig bra skrevet!

Slit sjøl me vekta å får hør kommentarer av både enkelt "venner" og enkelte i familien!

Trur ikke at alle vet kor my en kommentar kan såre!
10.07.2014, 18:17
URL: http://www.tonjefkarlsen.blogg.no
Linn
Altså jeg er lubben og jeg støtter ikke å at man skal være helse skadelig for seg selv. Men kvinner med curver er det vakreste. Kan være tynne med kurver også. uanset curver er det som er digg og hot ^^ og men de liker alt som har pupper og rumpe. noen liker store noen liker små. akkurat som kropp.
11.07.2014, 00:18
Linn
Menn*
11.07.2014, 00:19
Til deg! <3
Jeg har over flere år hatt problemer med spisingen. Jeg har vært innom anoreksi, bulimi, anoreksi med bulimi tendenser og overtrening med strengt matinntak. Jeg er en ekstremt overfladisk person.- Med det mener jeg at jeg er ekstremt kritisk til mitt eget selvbilde og er opptatt av å være "perfekt" selv om det er langt unna hva jeg klarer. Andres utseende bryr jeg meg lite om.. jeg har hatt venner i alle størelser og fasonger og blir fort glad i andre mennesker. Hvorfor er jeg så nøye på meg selv og hvordan andre ser på meg, når jeg ikke bryr meg om andre selv. Det er ikke sikkert de bryr seg om hvor tynn jeg er, men jeg strever og strever etter... hva?...!

Jeg har tatt meg selv i denne tanken mange ganger, men får enda ikke endret mitt syn på egen kropp.

Det er mye fokuseringer på riktig kosthold, trening, hudfarge, hår, pupper, rumpe o.l

Er det rart vi blir stressa? Jeg vil ikke være dårligere enn andre andre. Men er det verdt det?

Jeg tok silikon etter at jeg var ferdig med å amme barnet mitt. ammingen gjorde puppene mine til en a-cup og fylte inn gram som nå tilsvarer en C. Ikke er de overfladiske og ingen har sett at dette er fake. Jeg gjorde det for MIN skyld.. ingen andre ser det...

Man prøver stadig og bli akseptert i samfunnet og helt erlig, tror jeg aldri at noe kommer til å bli 100% akseptert eller likt.

Legger man mye penger i kropp og utseende for og bli perfekt er det feil også.

Mitt problem ifht. dette er: Da jeg var på mitt tynneste med 45 kilo i en høyde på 170, fikk jeg positiv respons (fra alle andre enn familien) på at jeg så såå godt ut, og hadde så perfekt kropp etter graviditeten. Dette er sykt, og jeg vet det, men klarer ikke godta meg selv..

Hadde jeg hatt motsatt BMI, med like mye ekstra vekt som da jeg var ekstremt tynn hadde jeg blitt behandlet helt annerledes. Hvorfor det?

--- Kjempe fint innlegg, men jeg tror ikke at noen- uansett blir likt av alle..
11.07.2014, 10:34
Aaron
Finally, a voice of reason! This makes good sense, you have accurately described the double standard that exists. Women can't have it both ways, if they expect a real man to love every inch, they would be hypocrites to not love every inch of that dude, haha. Ridiculous, I like whatever I like, and women can like whatever they like!
16.07.2014, 02:48

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits