Narkomanen


I dag startet jeg dagen litt annerledes enn normalt, jeg var nemlig i barnehagen! Jeg og en venninne i klassen hadde forberedt fortellerstund for noen barn i Isbjørnen barnehage i forbindelse med skolen. Slikt gjør altså vi mens andre må jobbe med matte, kjemi osv. Dramalinja in my ♥. Gikk selv i den barnehagen så var veldig koselig å komme tilbake, en fin start på dagen.

Fikk endelig en pakke jeg har ventet på fra Gymgrossisten i går, med mye bra som skal hjelpe meg å bli fit ;) Alt unntatt shakerne er fra Star nutrition som kjæresten sier er det beste merket, så får nesten bare stole på han.

Kort om hvert produkt:

1: Whey-80 er helt vanlig proteinpulver med smak av kirsebær som jeg skal ta etter trening. 2: Night-pro er protein som du tar før du legger deg slik at kroppen restituerer godt når du sover. 3: Creatine Complete Extreme er et tilskudd man tar før en styrkeøkt som gir ekstra energi på treningen. 4: Twister er en elektrisk shaker som rører ut alle klumpene selv. 5: Helt vanlig shaker fra gymgrossisten, fikk med en i svart også men den er hos Jens. 6: Creatine er et tilskudd som tas hver dag og gir vann til musklene slik a man klarer å pumpe hardere. 7: CLA hjelper til med fettforbrenningen.

Fikk også med en svart T-skjorte, men tviler på at jeg kommer til å bruke den så mye på trening ettersom den er litt stor og skjuler alle former, liker faktisk å føle meg fin på trening.


Nå er jeg altså blitt en ekte treningsnarkoman, og jeg liker det! Så lenge jeg ikke skader kroppen eller blir sykelig opptatt av den så er det vel ikke farlig?

 

 

#Trening


  

Tanya
Sykt flink du er, og pen! gleder med til å se resultater etter hvert :)
14.01.2014, 23:21
Sofie
Du er jo fit nå!
15.01.2014, 13:22
Peder
D va ikkje lite! Du får ha lykke til men syns no sjøl du e fin no ;)
15.01.2014, 13:24

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits