Blåmandag


Da sitter jeg hjemme med vinglasset i handen og tenkte jeg kunne blogge litt. Skulle egentlig til en venninne først, men siden jeg er så treg så blir jeg nødt til å sitte og drikke vinen min alene før jeg drar ut på byen. Var jo full fest på fredag så det blir en rolig kveld med noen få glass vin. Turen går til Blårock, et utested jeg ALDRI nermer meg. Er liksom ikke den samme partystemningen der som jeg liker når jeg er ute, det er ikke dansegulv der engang. Men akkurat i dag så går det bra siden jeg har ikke noe partystemning uansett.

Smykke fra Mango, Shorts fra Sheinside.com og toppen fant jeg bare i kleskapet! Har aldri brukt den haha. Et ganske svart og hvit outfit, men er noe på meg som er blått ser dere? :)

Satt serriøst i en halvtime og prøvde å åpne vinflasken. Hva er egentlig vitsen med vinkork? Skrukork er jo mye mer praktisk!

Da skal jeg drikke opp og suse ut døren.

Ha en fantastisk kveld ♥


  

tenderloove
fint antrekk! kos deg i kveld da :)
15.07.2013, 22:08
URL: http://www.tenderloove.blogg.no
Sara
Ha en fin kveld! Du er kjempe pen! <3
15.07.2013, 22:16
Thea
Øynene dine er BLÅ! Linser?
15.07.2013, 22:19
speh
E da vel faen dansegulv på blårock
15.07.2013, 23:59
skeh
Det e vel kanskje et lite dansegulv på Blå ja, men det skal faen ikke mange pers til for å stappe det, snakk om 10-12 kvadrat elns.

Dessuten funke det ikke å shake'e til musikken som serveres på Blå Rock...
16.07.2013, 00:32

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits