Vegan uke


Hallo!

I går kveld var jeg så sliten at jeg trodde nesten jeg skulle besvime. Kjentes ut som om noen satt i fra seg en 100 kg blokk på hodet mitt. Likevel fikk jeg ikke sove før etter et par timer. Før sommeren prøvde jeg jo ut et vegankosthold om dere husker. Dette gir mange helsemessige fordeler. Kunne ikke tenke meg å bli veganer ut livet, men det er veldig fint å ta seg en uke i blant som veganer og få renset kroppen. Derfor skal jeg bare spise plantekost denne uken, med unntak av proteinshaker som inneholder melkeprotein.

Jeg har veldig lite komplekser for kroppen min, er ganske tynn og har lite fett på kroppen, samtidig som jeg synes jeg har litt former også. Veier 45 kg og har ikke bruk for å gå ned i vekt, men jeg ønsker å få lavere fettprosent og bygge muskler. Målet er å få 6-pack. Samtidig er det å være i god form og føle seg frisk og rast like viktig for meg som å se fit ut!

Tenkte jeg kunne legge ut førbilder i dag og se om det blir noe forskjell i løpet av sommeren. Jeg skal bli flinkere til å trene, og skal begynne med ny proteinshake, samtidig som jeg skal fortsette å spise så sunt som jeg gjør.

Her er førbilder for mage og lår, kanskje jeg kan legge ut for ryggen også etter hvert?

Ha en fin dag ♥


  

Marte
SÅ fin du er <3 litt teit spørsmål men kor høg er du ? :D
08.07.2013, 15:24
URL: http://maarteek.blogg.no
Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥
Du er jo virkelig flott! :)

♥ Lizbethosnes.com
08.07.2013, 15:29
URL: http://lizbethosnes.com
Julie Marlén
Marte: Tusen takk! Jeg er veldig lav, bare 157 cm.
08.07.2013, 15:29
URL: http://julieremant.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits