Nye kjoler


Fikk lønn her om dagen så tenkte å unne meg noe fint for å muntre meg litt opp. Jeg elsker å pynte meg i hverdagen, men har ingen hverdagskjoler. Disse skal jeg bruke i Stockholm.

Har ønsket meg denne sykt lenge, endelig er den på vei hjem til meg!

Nydelig sommerkjole.

Veldig spess kjole, men jeg synes den er veldig flørtete og søt, tror den blir kjempefin med noen brune lita sko og dott i håret.

 

Denne kjolen er sinnsykt fin på, veldig ulik meg men jeg elsker den! Håper bare den er like fin på meg som på andre jeg har sett.

Alle kjolene er fra Sheinside.com som er blitt min favorittbutikk! De har kjempe mye fint og det er sinnsykt billig. Alle kjolene kom på litt over 600,- til sammen! Har bestilt der ifra før og alle klærne er av god kvalitet. Har aldri måtte betale toll. Det eneste minuset er at det tar ca. to uker før man får klærne, men er SÅ verdt ventetiden!

Så fikk jeg nylig en liten oppdatering fra familien i Rhodos. Til neste år skal vi alle komme oss dit, gleder meg allerede!

Nå må jeg stikke på jobb, ha fortsatt en fin dag


  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits