Why?


Hei. Har vært ganske ute av meg de siste dagene, med god grunn.

Jeg dro ut på lørdag for å feire bursdagen min. Var på et kjempekoselig vors og var sikker på at det kom til å bli en fantastisk kveld. Er det noe jeg hater i verden så er det å våkne opp neste dag og ikke huske at jeg la meg. Det er den verste følelsen i verden og er noe jeg tar avstand fra. Derfor drikker jeg bare vin, og tar kanskje en (18års) drink på byen om jeg føler for det. Dette har jeg gjort mange ganger og vet godt hvor mye jeg tåler, men på lørdag gikk noe alvorlig galt. Jeg var i god form og helt klar i hodet. Men så var det noen som hadde noe i drinken min. Etter den drinken var det noe som eksploderte i hodet mitt og husker over hode ingenting etter det. Jeg hadde tydeligvis sagt til kjæresten min at jeg bare hadde drukket vin og én drink, men han trodde selvfølgelig ikke på meg for jeg var (etter det jeg har hørt) helt ute av kontroll.

Jeg skriver dette både til dere som møtte meg på lørdag slik at dere vet at jeg overhode ikke var meg selv, og at det ikke var min feil, men også som en advarsel til andre. Det kan skje hvem som helst. Jeg blir helt skjelven av tanken på hvor galt det faktisk kunne gått. At mennesker kan være så tankeløse og finne på noe slikt! Det er bare noe jeg har sett på film, men det er tydeligvis ikke så uvanlig som jeg har trodd. Det har skjedd flere ganger på utestedet hvor jeg var. Jeg visste selvfølgelig ikke noe om det, og jeg er så i mot dop at dere aner ikke. Det nærmeste jeg har tenkt å komme dop er om jeg i framtiden må opereres, ikke noe annet.

Foreldrene mine har advart meg mot dette flere ganger når jeg var litt yngre, men det er ikke noe man tenker over når man har det gøy. Men som sagt, det kan skje hvem som helst. Jeg blir veldig lei meg når jeg tenker på hvor mye jeg kan ha dummet meg ut, og hva folk tenkte om meg. En ute av kontroll tenåringsjente som har av egen vilje styrtet hele HB flaska, noe som ikke var tilfellet? Jeg er bare så glad for at jeg har verdens snilleste kjærest som kom og hentet meg i 4-5 tiden på natta selv om han måtte på jobb tidlig kl 7. Uten han vet jeg ikke hva som kunne skjedd meg.  

Johanna Sollund
Det er alltid noen som må ødlegge for andre...

Jaja, sånn er det, kjipt at det måtte skje med deg da :/

Ha en fin dag videre :)

Stay Strong !
02.07.2013, 16:42
URL: http://llovee.blogg.no
Ole
inspirerende å lese. bruker mye dop på fritiden min.
02.07.2013, 17:31
Stine
Hærregud så fæle enkelte mennesker er! Du er jo veldig heldig for at det gikk så bra, kunne gått veldig galt det dær.
08.07.2013, 13:55

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    Blogg adresse:

    Kommentar:Hei! Mitt navn er Julie Marlén Remman-Antonsen, jeg er 20 år og kommer fra Tromsø. Min lidenskap er teater og film, og drømmen er å en dag bli en anerkjent skuespiller. Bloggen min handler om meg, min hverdag og det jeg interesserer meg for; Bilder, musikk, skjønnhet, dyrevelferd, trening, festing og alt i mellom himmel og jord.KategorierArkiv

hits